Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
Çok güzel tebrik ederim.

günaydın kızlar -400 çıktım
Vay ortak iyisin.

Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
Benimde -100 hedef 2 kılo napicaz Kübra cım.

Canım ne olursa olsun kendine bir söz verdin kilo vericeksin ve bunu hiçbir özel gün bozmamali tatlım. Pilav akşam hiç olmamış baklava zaten yorum Bile yapmıyorum. Ben hergün eşime tatlı yapıyorum ve sadece yapıyorum birak tadini yuzune bile bakmiyorum kendine söz ver ne olursa olsun yemek yok. Sabit çıktığınada için sukret bebeğim.

Bir kez bunu yenersin ve yemesen emin ol bir daha istemiyceksin hurma kayisi incir yiyebilirsin. Eksi cikman çok iyi.

Tartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
Maşallah canım.

Waauw Süpersin maşallah bende az önce tartıldim 78.5 çıktım en son cumartesi tartilmistim galiba o zaman da 78.8 dim
-300 gayet güzel.

Gunaydin kizlar sabitim..
Artı dan iyidir can cazim

günaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
Harikasın tatlım.

bulurum canım hatta sanırsam bulmusum tartı iki rakam gösterdi azını yazdım
Senin tartıda al beni vur duvara demiş :)

Mrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Çok iyi .

Slm kızlar.ben sabitim.:))
Cumaya eksilir sin tatlım.

ortak benim tartım ya sorunla yada bulundugum özel durumdan dolayı cumaya kadar netleşir çok güzel bir ekside çıkabilir.. sende -100 güzel dikkatli davranırsan güzel bir eksi çıkar bence

ortak benim tartım ya sorunla yada bulundugum özel durumdan dolayı cumaya kadar netleşir çok güzel bir ekside çıkabilir.. sende -100 güzel dikkatli davranırsan güzel bir eksi çıkar bence
Ay bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem

Ay bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem
bide benim durum çok süpriz ilk tartıldıgımda 63,7 çıktı indim çıktım 65,5 bakalım süpriz yaratabilirim

Evet kuzum doğru diyorsun. Bu hafta telafi etmem lazım haftasonunu. Aynen şükrediyorum. Ben + beklerken sabit gördüm buna bile mutlu oldum. Bu hafta daha çok spor yapmalıyım. :)

Elifcim sen sabahları erken kalkıyorsun neden kahvaltın öğlene kalıyor
Ilk öğünle beraber meto çalışmaya başlıyor
Sabahları meyvede yemiyosun

Masallah kiz odul var dediler istemem dedin..

Kizlar 81.8 yani -100 cumaya 2 kılo dedim nasıl olucak sa.

cnm sen hedefini yuksek tut da hedefinin biraz alti olsun nolcak

Inşallah senin için dahada iyi olur Cnm
Günlükmü 2 saat spor dedi
Senin diyetisyen biraz farklıymış
Çoğu ekmeği fazla veriyor

evet biraz farkliydi. Kendi de zayif degildi bakalim

bide benim durum çok süpriz ilk tartıldıgımda 63,7 çıktı indim çıktım 65,5 bakalım süpriz yaratabilirim
yakın komsun da fln tartı yokmu alabileceğin ikisinde de tartıl bi sorun olabilir belki Seninki nde.

Elifcim sen sabahları erken kalkıyorsun neden kahvaltın öğlene kalıyor
Ilk öğünle beraber meto çalışmaya başlıyor
Sabahları meyvede yemiyosun
Abla sabahları birsey yiyemiyorum ben eskiden beri içim almıyor. Meyvey le hiç aram yok eşim meyve yüzünden 14yıldır bana kızıyor yemiyorum diye.

Olabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladım
Ondan suphen olmasın canim ,sık takılmaya çalış zamanla com daha güzel geliyo burası,hem inanmazsin sütun artacak,o kadar saçma şeyler yiyomusuzki sadece bize kilo yapiyo, şimdi sağlıklı beslenceksin bebeğin içinde güzel olcak

ins kaptancim bian obce 6lari tekrar görmeliyim

Kizlar 81.8 yani -100 cumaya 2 kılo dedim nasıl olucak sa.
olsun rakibem olmayscak bisry yok hersey elimizde sakin modunu düşürme

hahhhaaa valla öyle oldu tatlım sorma. nete de çok girmediğim için takip de edemiyorum.
kilo koruma eh idare eder :))
sizlerde iyisiniz inşallah
ohooooooo sefim sende kacaksin benim gibi gwl arada görüşelim özledim yass

@merveebrar44
Mervecim nerdesin Tatlım
Sen böyle sorumsuzluk yapmazdın inşallah kötü bişey yoktur
Ablaaaa enerjin cok düşük neyin var böyle bi sey hissettim yaniliyorumdur umarım
7 leri bi görsem motivasyonum tavan yapıcak bi enerjisizlik var üstümde.
oooo elifcim yaa yapma lütfen gatret et etmezsen asla goremiyceksin dusurme kendini zaten bi baslarsan yedi değil altilari bile gorecekdin yilma bi öğün cozutsan bile digerine toparla ve bitti diye düşünme devam et gayret beraber basaricaz bu işi

İnşallah canım ya.

canım dengesizlik bende eşim komsumu tartıyorum onların aynı su şişesinde sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…