- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.821
sağol canımMasallah supersin
Çok güzel tebrik ederim.Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
Vay ortak iyisin.günaydın kızlar -400 çıktım
Benimde -100 hedef 2 kılo napicaz Kübra cım.Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
Canım ne olursa olsun kendine bir söz verdin kilo vericeksin ve bunu hiçbir özel gün bozmamali tatlım. Pilav akşam hiç olmamış baklava zaten yorum Bile yapmıyorum. Ben hergün eşime tatlı yapıyorum ve sadece yapıyorum birak tadini yuzune bile bakmiyorum kendine söz ver ne olursa olsun yemek yok. Sabit çıktığınada için sukret bebeğim.Cümleten günaydın fıstıklar. Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Gelenler gidenler. Baya yoruldum. Öncelikle sabah tartıldım. Kilom aynı cumayla. Yani 96. + görmemek de güzel benim için. Şimdi cumartesi pazar menülerimi yazayım.
Cumartesi
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı : 09:00 3 kaşık menemen , biraz köy peyniri 2 dilim ekmek
Akşam 18:30 3 tane köfte 3 kaşık beyaz pilav bol salata ( misafirim vardı)
Su : 3 litre
Spor: Bütün gün temizlik yaptım o yüzden spor yapmaya dermanım kalmadı
Pazar
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı 09:00 1 yumurtadan omlet
Öğlen 12:30 1 porsiyon karışık ızgara ( et, tavuk, köfte) 2 dilim ekmek 1 bardak coca cola zero 2 dilim baklava
Akşam 1 kase çorba biraz turşu.
Su 2.5 litre Spor yok.
Kardeşim askerden yeni geldi. Pazar ona özeldi. O yüzden biraz fazla kaçırdım. Ama + çıkmadı çok şükür.
Bu arada şeker orucumu da bozmuş oldum.
Bir kez bunu yenersin ve yemesen emin ol bir daha istemiyceksin hurma kayisi incir yiyebilirsin. Eksi cikman çok iyi.ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
Maşallah canım.Tartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
-300 gayet güzel.Waauw Süpersin maşallah bende az önce tartıldim 78.5 çıktım en son cumartesi tartilmistim galiba o zaman da 78.8 dim
Artı dan iyidir can cazimGunaydin kizlar sabitim..
Harikasın tatlım.günaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
Senin tartıda al beni vur duvara demiş :)bulurum canım hatta sanırsam bulmusum tartı iki rakam gösterdi azını yazdım
Çok iyi .Mrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Cumaya eksilir sin tatlım.Slm kızlar.ben sabitim.:))
ortak benim tartım ya sorunla yada bulundugum özel durumdan dolayı cumaya kadar netleşir çok güzel bir ekside çıkabilir..Çok güzel tebrik ederim.
Vay ortak iyisin.
Benimde -100 hedef 2 kılo napicaz Kübra cım.
Canım ne olursa olsun kendine bir söz verdin kilo vericeksin ve bunu hiçbir özel gün bozmamali tatlım. Pilav akşam hiç olmamış baklava zaten yorum Bile yapmıyorum. Ben hergün eşime tatlı yapıyorum ve sadece yapıyorum birak tadini yuzune bile bakmiyorum kendine söz ver ne olursa olsun yemek yok. Sabit çıktığınada için sukret bebeğim.
Bir kez bunu yenersin ve yemesen emin ol bir daha istemiyceksin hurma kayisi incir yiyebilirsin. Eksi cikman çok iyi.
Maşallah canım.
-300 gayet güzel.
Artı dan iyidir can cazim
Harikasın tatlım.
Senin tartıda al beni vur duvara demiş :)
Çok iyi .
Cumaya eksilir sin tatlım.
Ay bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versemortak benim tartım ya sorunla yada bulundugum özel durumdan dolayı cumaya kadar netleşir çok güzel bir ekside çıkabilir..sende -100 güzel dikkatli davranırsan güzel bir eksi çıkar bence
96 canım boyum 1.65.bana da uyar güncel kilon kaç canım
canım suda içtin sabahAy bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem
bide benim durum çok süpriz ilk tartıldıgımda 63,7 çıktı indim çıktım 65,5 bakalım süpriz yaratabilirimAy bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem
Canım ne olursa olsun kendine bir söz verdin kilo vericeksin ve bunu hiçbir özel gün bozmamali tatlım. Pilav akşam hiç olmamış baklava zaten yorum Bile yapmıyorum. Ben hergün eşime tatlı yapıyorum ve sadece yapıyorum birak tadini yuzune bile bakmiyorum kendine söz ver ne olursa olsun yemek yok. Sabit çıktığınada için sukret bebeğim.
Elifcim sen sabahları erken kalkıyorsun neden kahvaltın öğlene kalıyorAy bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem
kızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim !onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim
Kizlar 81.8 yani -100 cumaya 2 kılo dedim nasıl olucak sa.
Inşallah senin için dahada iyi olur Cnm
Günlükmü 2 saat spor dedi
Senin diyetisyen biraz farklıymış
Çoğu ekmeği fazla veriyor
yakın komsun da fln tartı yokmu alabileceğin ikisinde de tartıl bi sorun olabilir belki Seninki nde.bide benim durum çok süpriz ilk tartıldıgımda 63,7 çıktı indim çıktım 65,5 bakalım süpriz yaratabilirim
Abla sabahları birsey yiyemiyorum ben eskiden beri içim almıyor. Meyvey le hiç aram yok eşim meyve yüzünden 14yıldır bana kızıyor yemiyorum diye.Elifcim sen sabahları erken kalkıyorsun neden kahvaltın öğlene kalıyor
Ilk öğünle beraber meto çalışmaya başlıyor
Sabahları meyvede yemiyosun
Eksiyle başlamak güzel canim maşallahKizlar 81.8 yani -100 cumaya 2 kılo dedim nasıl olucak sa.
Ondan suphen olmasın canim ,sık takılmaya çalış zamanla com daha güzel geliyo burası,hem inanmazsin sütun artacak,o kadar saçma şeyler yiyomusuzki sadece bize kilo yapiyo, şimdi sağlıklı beslenceksin bebeğin içinde güzel olcakOlabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladım
7 leri bi görsem motivasyonum tavan yapıcak bi enerjisizlik var üstümde.Eksiyle başlamak güzel canim maşallah
ins kaptancim bian obce 6lari tekrar görmeliyimHadi kuzum şunları at üstünden çabucak
Çok normal tatlım inşallah çabucak gidicek bu yeni gelen kilolar
Aynennn ya bayağa çöpçatanlık yaptık am a anlaştılar bayağa ikisi de beğenmiş zqten birebirlerini bize ortam hazırlamak kaldı
Niye böyle bakiyim ?
İnşallah tatlımmmmm 1 istiyorum senden bu hafta
Sağol tatlım inşallah
Çok güzeldi Can'ım kayınvalidem de çok beğenmiş hediyelerimi bayılmış hatta
Bende öyle düşünüyorum Can'ım inşallah Mutlu olurlar
Süper cumaya kadar güzel eksi olur
Süper sabit kalmak izinde güzel bişey
Moralini bozma sabit ya da artı değilsin sonuçta
Hoooop sakın çikolata yok :) meyve ye çilek ye mesela eksin de güzel
Oooooo süper
olsun rakibem olmayscak bisry yok hersey elimizde sakin modunu düşürmeKizlar 81.8 yani -100 cumaya 2 kılo dedim nasıl olucak sa.
ohooooooo sefim sende kacaksin benim gibi gwl arada görüşelim özledim yasshahhhaaa valla öyle oldu tatlım sorma. nete de çok girmediğim için takip de edemiyorum.
kilo koruma eh idare eder :))
sizlerde iyisiniz inşallah
Ablaaaa enerjin cok düşük neyin var böyle bi sey hissettim yaniliyorumdur umarım
oooo elifcim yaa yapma lütfen gatret et etmezsen asla goremiyceksin dusurme kendini zaten bi baslarsan yedi değil altilari bile gorecekdin yilma bi öğün cozutsan bile digerine toparla ve bitti diye düşünme devam et gayret beraber basaricaz bu işi7 leri bi görsem motivasyonum tavan yapıcak bi enerjisizlik var üstümde.
İnşallah canım ya.ins kaptancim bian obce 6lari tekrar görmeliyim
olsun rakibem olmayscak bisry yok hersey elimizde sakin modunu düşürme
ohooooooo sefim sende kacaksin benim gibi gwl arada görüşelim özledim yass
Ablaaaa enerjin cok düşük neyin var böyle bi sey hissettim yaniliyorumdur umarım
oooo elifcim yaa yapma lütfen gatret et etmezsen asla goremiyceksin dusurme kendini zaten bi baslarsan yedi değil altilari bile gorecekdin yilma bi öğün cozutsan bile digerine toparla ve bitti diye düşünme devam et gayret beraber basaricaz bu işi
7 leri bi görsem motivasyonum tavan yapıcak bi enerjisizlik var üstümde.
Cok guzel havali olmusKizlarr saçlarımı kestirdim keltos keltos kafam üşüyo
canım dengesizlik bende eşim komsumu tartıyorum onların aynı su şişesinde sıkıntı yokyakın komsun da fln tartı yokmu alabileceğin ikisinde de tartıl bi sorun olabilir belki Seninki nde.
Abla sabahları birsey yiyemiyorum ben eskiden beri içim almıyor. Meyvey le hiç aram yok eşim meyve yüzünden 14yıldır bana kızıyor yemiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?