- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.841
canım 7 leri görürsün sonra 6 yı istersin sonra 5 yarış bitti oley7 leri bi görsem motivasyonum tavan yapıcak bi enerjisizlik var üstümde.
Tesekkur ederimmmCok guzel havali olmus
canimm benim
Fotoğraftaki sensin dimi kuzumTesekkur ederimmm
canım fotodaki senmisin çok yakışmış gözlerinde maşallahı var yaniKizlarr saçlarımı kestirdim keltos keltos kafam üşüyo
Sıkıntılı Neclacanım dengesizlik bende eşim komsumu tartıyorum onların aynı su şişesinde sıkıntı yok
canım ortagıma benzedimSıkıntılı Necla
Guzel canim Güle güle kullan. değişik görünüyorsun ilk resmine hiç benzemiyor.Tesekkur ederimmm
tartı bile diyor az az düşürecem seni öyle hızlı kilo vermek yokYerim seni yer
Herşey yolunda Tatlım sadece eskisi kadar aktif olamıyorumAblaaaa enerjin cok düşük neyin var böyle bi sey hissettim yaniliyorumdur umarım
evet bitaneciiğimFotoğraftaki sensin dimi kuzum
canım fotodaki senmisin çok yakışmış gözlerinde maşallahı var yani
tesekkur ederim hanımlarGuzel canim Güle güle kullan. değişik görünüyorsun ilk resmine hiç benzemiyor.
Geç olsun güç olmasın şekerim.tartı bile diyor az az düşürecem seni öyle hızlı kilo vermek yok
MASALLAH melek gibi cok guzelsin gozlerinde harika kuzummmevet bitaneciiğim
teşekkür ederim canımÇok güzel tebrik ederim.
Vay ortak iyisin.
Benimde -100 hedef 2 kılo napicaz Kübra cım.
Canım ne olursa olsun kendine bir söz verdin kilo vericeksin ve bunu hiçbir özel gün bozmamali tatlım. Pilav akşam hiç olmamış baklava zaten yorum Bile yapmıyorum. Ben hergün eşime tatlı yapıyorum ve sadece yapıyorum birak tadini yuzune bile bakmiyorum kendine söz ver ne olursa olsun yemek yok. Sabit çıktığınada için sukret bebeğim.
Bir kez bunu yenersin ve yemesen emin ol bir daha istemiyceksin hurma kayisi incir yiyebilirsin. Eksi cikman çok iyi.
Maşallah canım.
-300 gayet güzel.
Artı dan iyidir can cazim
Harikasın tatlım.
Senin tartıda al beni vur duvara demiş :)
Çok iyi .
Cumaya eksilir sin tatlım.
benimde boyum 165 ayyy boyun boyuma kilon kiloma uydu canımm...hadi bakalım ilk hedef kurtulalım 9 lu rakamlardan96 canım boyum 1.65.
amaniiiiiin gozler fenaaa cok can yakar bu gozler yas kac baya küçük duruyonKizlarr saçlarımı kestirdim keltos keltos kafam üşüyo
aman sevindim abla hersey yolunda olsun yeterki yuru ablam ben babyden çıkamıyorum fazla bu arada sende durumlar nasıl koruysbiliyomusunHerşey yolunda Tatlım sadece eskisi kadar aktif olamıyorum
Burda 2 gündür havada düzeldi biraz
Yürüyüş yaptım çok iyi geldi
Belki akşam üzeri bidaha çıkarım
ay ay ay teşekkür ederim hepimiz güzelizamaniiiiiin gozler fenaaa cok can yakar bu gozler yas kac baya küçük duruyon
aman sevindim abla hersey yolunda olsun yeterki yuru ablam ben babyden çıkamıyorum fazla bu arada sende durumlar nasıl koruysbiliyomusun
Aynen canım Sağol inşallah vermek istiyorum :)Bundan hiç kuşkun olmasın Cnm
Takıma alıştıkça sorumluluk duygun artacak
Bi arkadaşın kendini tutup yemediği için sen yemeye utanacaksın
Ama bunun için elinden geldiği kadar bol paylaşım yapmaya çalış ki takımdakilerle kaynaşabilesin
kız Miraaaay. tarçınlı kahve içiyorum. en sevdigim şey tarçındır zaten kahveye de bayılırım.inanılmaz güzel oluyooo iyi ki söyledinMASALLAH melek gibi cok guzelsin gozlerinde harika kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?