- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.861
Kizlarr saçlarımı kestirdim keltos keltos kafam üşüyo
resimdeki sensen çok yakışmış canım :) sanırsam ben de yakinda keltos olucam saçımin on tarafında saç kıran başlamış azıcık açılmış büyüyecek diye korkuyorumKizlarr saçlarımı kestirdim keltos keltos kafam üşüyo
teşekkür ederim bitanem. güzellik bakan gözlerdedir demişlerMasallah cnm cok guzelsin eminim her model yakisir. Kisa sac da cok yakismis
çok geçmiş olsun tatlım doktora gittinmi ki ne dediresimdeki sensen çok yakışmış canım :) sanırsam ben de yakinda keltos olucam saçımin on tarafında saç kıran başlamış azıcık açılmış büyüyecek diye korkuyorum
Sağol canım yok daha gitmedim dün gece farkettim açılmaya devam ederse gitcemçok geçmiş olsun tatlım doktora gittinmi ki ne dedi
aman ihmal etme bence dağılmadan önlemini almalıyız bitanecimSağol canım yok daha gitmedim dün gece farkettim açılmaya devam ederse gitcem
Afiyet bal seker olsun Toprakcımkız Miraaaay. tarçınlı kahve içiyorum. en sevdigim şey tarçındır zaten kahveye de bayılırım.inanılmaz güzel oluyooo iyi ki söyledin
Kuzum benim benim yengeminde arkdasinda acilma vardi doktora gitti gecti sende doktora gidersinresimdeki sensen çok yakışmış canım :) sanırsam ben de yakinda keltos olucam saçımin on tarafında saç kıran başlamış azıcık açılmış büyüyecek diye korkuyorum
tarcinli kahvemi nasil tadi ya ben kahveyi şekersiz cok zor içiyorum dyr hemen deneyim bakalım nasıl olcakkız Miraaaay. tarçınlı kahve içiyorum. en sevdigim şey tarçındır zaten kahveye de bayılırım.inanılmaz güzel oluyooo iyi ki söyledin
Aaaa çok iyi canım valla tam bulduk birbirimizi. Bu arada ismim Neslihan ortak. :)teşekkür ederim canım
benimde boyum 165 ayyy boyun boyuma kilon kiloma uydu canımm...hadi bakalım ilk hedef kurtulalım 9 lu rakamlardan
ay ay ay teşekkür ederim hepimiz güzelizyaşım 25 ama genelde 18 - 19 gösterdiğimi söylüyorlar
İlk menu benden olsun.
Sabah 8:30
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak limonlu su
Saat 11
2 dilim tam bugday ekmekle tost
2 zeytin
1 bardak kefir
Saat 15
1 bardak süt
1 kuru incir
Saa 17:30
4 kaşık domates çorbası
1 büyük kase cacık
3 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
Canım hepsinden istedi azar azar yedim.napim
Su 2 litre oldu 3 u geçer yatana kadar
Spor mutfağı toplayıp eliptik bisiklete binicem biraz inşallah belim ağrımaz dışarıya çıkamıyorum ufagim tam iyileşmedigi için.
Acıkırsam süt ve findik düşünüyorum.
çoook güzel bence azar azar yemişsin zaten mükemmel. ben de bugün deli gibi acıktım hiç bu kadar acıkmazdımİlk menu benden olsun.
Sabah 8:30
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak limonlu su
Saat 11
2 dilim tam bugday ekmekle tost
2 zeytin
1 bardak kefir
Saat 15
1 bardak süt
1 kuru incir
Saa 17:30
4 kaşık domates çorbası
1 büyük kase cacık
3 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
Canım hepsinden istedi azar azar yedim.napim
Su 2 litre oldu 3 u geçer yatana kadar
Spor mutfağı toplayıp eliptik bisiklete binicem biraz inşallah belim ağrımaz dışarıya çıkamıyorum ufagim tam iyileşmedigi için.
Acıkırsam süt ve findik düşünüyorum.
Sağol canım.Oyy ne tatlısın sen öyle yaa maşallah. Yirim yirim.
Çok güzel canım valla hiç sağlıksız birşey görmedim. Bravo.
Ayy yeme bi daha dut mut yoldan çıkarır insanı o iştah mazallah.çoook güzel bence azar azar yemişsin zaten mükemmel. ben de bugün deli gibi acıktım hiç bu kadar acıkmazdımaraştırdım meğerse kuru dut iştah açıyormuş
Afiyet olsun canım. Bu mısır gevregi şekerlimi tatlım. Onun yerine geceden peynirli domatesli bol yeşillikli tam bugdaydan bir sandviç hazırlasan yanında çay yada yine evden yapıp götürdüğün ayran olsa. Daha sağlıklı ve daha doyurucu olmazmı. Ben çalışırken yemekler çok yağlı geliyor diye evden götürürdüm keza eşimde öyle akşamdan kalan yemeklerden çelik yemek kabına koyuyorum okulda yiyor. Tavsiye ederim. Birde böyle az yemeye devam edersen çok zorlanirsin fazladan bir lokma yesen kilon durur koruma evresi bikarsin tatlım.Hazır annemlerdeyken ben de menümü yazayım da öyle gideyim kızlar.
Sabah
kalkınca bir bardak su 1 bardak nescafe
Öğlen : 1 kase mısır gevreği ( diyet için olanlardan. Okulda benim için iyi bir alternatif oldu)
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası yanına 1 dilim ekmek.
Acıkırsam 9 gibi biraz yoğurt yerim.
Su 2 litre, 2 buçuk olur
Spor : 30 günlük squat programına başlıyorum. Bu gün 50 yapacağım. 300 de ip atlarım. Ekstra bişiy yaparsam yarın yazarım artık.
Ooo süper olmuş canım çok beğendim.Kahvaltım (10.00)
Peynirli maydonozlu omlet
1 Yeşil biber
2 zeytin
1 salatalık
1 tam tahil ekmek
Ara öğün(12.00)
1 kuru incir
4 adet kuru üzüm
Öğlen (14.30)
Fırında patlican
1 kase cacık (chai tohumlu)
1 tam tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase yeşillik salatası
Spor
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Su 2.litre
Nestle nesfit var ya canım tadı tatlı ama diyet için üretilmiş ya haftada bir kere yerim diye düşündüm. Ya da müsli de alabilirim. Okulda alternatif olsun hep aynı şeyi yiyip sıkılmıyım istiyorum. Sandviç de yapabilirim ama ekmek çok gelmez mi bu sefer de.Sağol canım.
Ayy yeme bi daha dut mut yoldan çıkarır insanı o iştah mazallah.
Afiyet olsun canım. Bu mısır gevregi şekerlimi tatlım. Onun yerine geceden peynirli domatesli bol yeşillikli tam bugdaydan bir sandviç hazırlasan yanında çay yada yine evden yapıp götürdüğün ayran olsa. Daha sağlıklı ve daha doyurucu olmazmı. Ben çalışırken yemekler çok yağlı geliyor diye evden götürürdüm keza eşimde öyle akşamdan kalan yemeklerden çelik yemek kabına koyuyorum okulda yiyor. Tavsiye ederim.
Çok güzel canim dengeli olmuş. Afiyetler olsun.Kahvaltım (10.00)
Peynirli maydonozlu omlet
1 Yeşil biber
2 zeytin
1 salatalık
1 tam tahil ekmek
Ara öğün(12.00)
1 kuru incir
4 adet kuru üzüm
Öğlen (14.30)
Fırında patlican
1 kase cacık (chai tohumlu)
1 tam tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase yeşillik salatası
Spor
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Su 2.litre
Canim cok az yemişsinHazır annemlerdeyken ben de menümü yazayım da öyle gideyim kızlar.
Sabah
kalkınca bir bardak su 1 bardak nescafe
Öğlen : 1 kase mısır gevreği ( diyet için olanlardan. Okulda benim için iyi bir alternatif oldu)
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası yanına 1 dilim ekmek.
Acıkırsam 9 gibi biraz yoğurt yerim.
Su 2 litre, 2 buçuk olur
Spor : 30 günlük squat programına başlıyorum. Bu gün 50 yapacağım. 300 de ip atlarım. Ekstra bişiy yaparsam yarın yazarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?