Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onları tuketmek ben yaptım yıllar önce olmuyor canım hepsi Faso fiso. Tam buğday sandviç ekmekleri çıktı şimdi uno nun tavsiye ederim. Tavuğu soğuk yerim dersen akşamdan ızgara yap yoğurtla tüket senin için dsha güzel bir ogun olur yada salatanın üzerine haşlanmış veya yağsız kızarmış tavuk koysam müthiş bir ogun olur canim.

Izgara değil de haşlanmış göğüs olabilir canım alternatif güzel fikir. Diğer kısımları haşlasan da pek bi yağlı oluyor. Midemi bulandırıyor. Nerden bulabilirim canım a101 ya da bim gibi yerlerde var mıdır?

bitanem beslenmenin biraz daha üzerinde durmalısın.boş zamanında bol bol araştırmanı öneririm. mısır gevregi ne kadar diyet adı altında olursa olsun yağ yakım sürecinde uzak durulması gereken besin. koruma sürecine girdiğimizde yiyebiliriz

çok güzel bebeğim afiyet olsun

@ZİFİRİ öğretmendin sanırım dimi. Eltimin çalıştıgı okulda öğretmenler odasında mikrodalga var yemeklerini isitiyorlar idareden rica edin alsınlar eminim bir sürü bayan diyet yapıyordur

1 ayım doldugu için ödül olarak yedim dutları ama pişman oldum çok acıktırdı gerçekten

Tatlımmm biz ne için burdayız. Birbirimizden bişeyler öğrenebilmek için. Burda yanlış yapa yapa doğruları öğreneceği(m)z. İyi ki varsınız ballarım benim.

@ZİFİRİ öğretmendin sanırım dimi. Eltimin çalıştıgı okulda öğretmenler odasında mikrodalga var yemeklerini isitiyorlar idareden rica edin alsınlar eminim bir sürü bayan diyet yapıyordur
Oyy evet sorma öğretmenim ama ... Aması şu ki köyde tek öğretmenli bir okulda tek öğretmenim. İdareci de benim anlayacağın tatlım. Tek diyet yapan da benim bu durumda.

ben de ihe nin organik tam buğday ekmeğini yiyorum.hem güzel hem cidden içindekiler organikmiş ve hiç beyaz un karıştırılmamış.malesef çoğuna karıştırıyorlar.hem de dilimleri incecik. istanbulda olanlar bi denesin bence

Bi bakma lazım hatırlamıyorum varmıdır. Zaten göğüs tuketmekte en doğrusu yağsız oluyor. Baharatlar la oh miss.

İstanbul'da olmayanlar da daş yesin he mi ? şaka bi yana biz ne yiyelim ayol.

Oyy evet sorma öğretmenim ama ... Aması şu ki köyde tek öğretmenli bir okulda tek öğretmenim. İdareci de benim anlayacağın tatlım. Tek diyet yapan da benim bu durumda.
sen de mi öğretmensin örtmenim öğretmenleri çoookkk seviyorum

İstanbul'da olmayanlar da daş yesin he mi ? şaka bi yana biz ne yiyelim ayol.
anom özür dilerim sadece istanbulda üretiliyoda onlar ondan şeettim.diğer markaların da organik tam bugdayları var ama genelde biraz pahalı oluyor

1 ayım doldugu için ödül olarak yedim dutları ama pişman oldum çok acıktırdı gerçekten
bir kereden bişey olmaz öğrenmiş ve öğretmis oldun.

Bende Bursa nin Besaş halk ekmeğini alıyorum çeşit çeşit muhteşem ekmekler ve cidden sağlıklı.

anom özür dilerim sadece istanbulda üretiliyoda onlar ondan şeettim.diğer markaların da organik tam bugdayları var ama genelde biraz pahalı oluyor
Heheh şaka yaptım fıstık ben bi bime a101 e felan bakayım belkim vardır şansa kadere.

Valla supermis ohh karışan yok. İstediğini götür ye

Aynen tatlım kuzu çevirsem kimse karışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…