- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.881
Cok tesekkur ederim tatlımOoo süper olmuş canım çok beğendim.
Hafta sonunun acısını çıkarayım dedim tatlım.Canim cok az yemişsin
Onları tuketmek ben yaptım yıllar önce olmuyor canım hepsi Faso fiso. Tam buğday sandviç ekmekleri çıktı şimdi uno nun tavsiye ederim. Tavuğu soğuk yerim dersen akşamdan ızgara yap yoğurtla tüket senin için dsha güzel bir ogun olur yada salatanın üzerine haşlanmış veya yağsız kızarmış tavuk koysam müthiş bir ogun olur canim.Nestle nesfit var ya canım tadı tatlı ama diyet için üretilmiş ya haftada bir kere yerim diye düşündüm. Ya da müsli de alabilirim. Okulda alternatif olsun hep aynı şeyi yiyip sıkılmıyım istiyorum. Sandviç de yapabilirim ama ekmek çok gelmez mi bu sefer de.
Izgara değil de haşlanmış göğüs olabilir canım alternatif güzel fikir. Diğer kısımları haşlasan da pek bi yağlı oluyor. Midemi bulandırıyor. Nerden bulabilirim canım a101 ya da bim gibi yerlerde var mıdır?Onları tuketmek ben yaptım yıllar önce olmuyor canım hepsi Faso fiso. Tam buğday sandviç ekmekleri çıktı şimdi uno nun tavsiye ederim. Tavuğu soğuk yerim dersen akşamdan ızgara yap yoğurtla tüket senin için dsha güzel bir ogun olur yada salatanın üzerine haşlanmış veya yağsız kızarmış tavuk koysam müthiş bir ogun olur canim.
bitanem beslenmenin biraz daha üzerinde durmalısın.boş zamanında bol bol araştırmanı öneririm. mısır gevregi ne kadar diyet adı altında olursa olsun yağ yakım sürecinde uzak durulması gereken besin. koruma sürecine girdiğimizde yiyebilirizHazır annemlerdeyken ben de menümü yazayım da öyle gideyim kızlar.
Sabah
kalkınca bir bardak su 1 bardak nescafe
Öğlen : 1 kase mısır gevreği ( diyet için olanlardan. Okulda benim için iyi bir alternatif oldu)
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası yanına 1 dilim ekmek.
Acıkırsam 9 gibi biraz yoğurt yerim.
Su 2 litre, 2 buçuk olur
Spor : 30 günlük squat programına başlıyorum. Bu gün 50 yapacağım. 300 de ip atlarım. Ekstra bişiy yaparsam yarın yazarım artık.
çok güzel bebeğim afiyet olsunKahvaltım (10.00)
Peynirli maydonozlu omlet
1 Yeşil biber
2 zeytin
1 salatalık
1 tam tahil ekmek
Ara öğün(12.00)
1 kuru incir
4 adet kuru üzüm
Öğlen (14.30)
Fırında patlican
1 kase cacık (chai tohumlu)
1 tam tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase yeşillik salatası
Spor
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Su 2.litre
1 ayım doldugu için ödül olarak yedim dutları ama pişman oldum çok acıktırdı gerçektenSağol canım.
Ayy yeme bi daha dut mut yoldan çıkarır insanı o iştah mazallah.
Afiyet olsun canım. Bu mısır gevregi şekerlimi tatlım. Onun yerine geceden peynirli domatesli bol yeşillikli tam bugdaydan bir sandviç hazırlasan yanında çay yada yine evden yapıp götürdüğün ayran olsa. Daha sağlıklı ve daha doyurucu olmazmı. Ben çalışırken yemekler çok yağlı geliyor diye evden götürürdüm keza eşimde öyle akşamdan kalan yemeklerden çelik yemek kabına koyuyorum okulda yiyor. Tavsiye ederim. Birde böyle az yemeye devam edersen çok zorlanirsin fazladan bir lokma yesen kilon durur koruma evresi bikarsin tatlım.
Tatlımmm biz ne için burdayız. Birbirimizden bişeyler öğrenebilmek için. Burda yanlış yapa yapa doğruları öğreneceği(m)z. İyi ki varsınız ballarım benim.bitanem beslenmenin biraz daha üzerinde durmalısın.boş zamanında bol bol araştırmanı öneririm. mısır gevregi ne kadar diyet adı altında olursa olsun yağ yakım sürecinde uzak durulması gereken besin. koruma sürecine girdiğimizde yiyebiliriz
Oyy evet sorma öğretmenim ama ... Aması şu ki köyde tek öğretmenli bir okulda tek öğretmenim. İdareci de benim anlayacağın tatlım.@ZİFİRİ öğretmendin sanırım dimi. Eltimin çalıştıgı okulda öğretmenler odasında mikrodalga var yemeklerini isitiyorlar idareden rica edin alsınlar eminim bir sürü bayan diyet yapıyordur
ben de ihe nin organik tam buğday ekmeğini yiyorum.hem güzel hem cidden içindekiler organikmiş ve hiç beyaz un karıştırılmamış.malesef çoğuna karıştırıyorlar.hem de dilimleri incecik. istanbulda olanlar bi denesin benceOnları tuketmek ben yaptım yıllar önce olmuyor canım hepsi Faso fiso. Tam buğday sandviç ekmekleri çıktı şimdi uno nun tavsiye ederim. Tavuğu soğuk yerim dersen akşamdan ızgara yap yoğurtla tüket senin için dsha güzel bir ogun olur yada salatanın üzerine haşlanmış veya yağsız kızarmış tavuk koysam müthiş bir ogun olur canim.
Bi bakma lazım hatırlamıyorum varmıdır. Zaten göğüs tuketmekte en doğrusu yağsız oluyor. Baharatlar la oh miss.Izgara değil de haşlanmış göğüs olabilir canım alternatif güzel fikir. Diğer kısımları haşlasan da pek bi yağlı oluyor. Midemi bulandırıyor. Nerden bulabilirim canım a101 ya da bim gibi yerlerde var mıdır?
İstanbul'da olmayanlar da daş yesin he mi ?ben de ihe nin organik tam buğday ekmeğini yiyorum.hem güzel hem cidden içindekiler organikmiş ve hiç beyaz un karıştırılmamış.malesef çoğuna karıştırıyorlar.hem de dilimleri incecik. istanbulda olanlar bi denesin bence
sen de mi öğretmensinOyy evet sorma öğretmenim ama ... Aması şu ki köyde tek öğretmenli bir okulda tek öğretmenim. İdareci de benim anlayacağın tatlım.Tek diyet yapan da benim bu durumda.
anom özür dilerimİstanbul'da olmayanlar da daş yesin he mi ?şaka bi yana biz ne yiyelim ayol.
Valla supermis ohh karışan yok. İstediğini götür yeOyy evet sorma öğretmenim ama ... Aması şu ki köyde tek öğretmenli bir okulda tek öğretmenim. İdareci de benim anlayacağın tatlım.Tek diyet yapan da benim bu durumda.
Evet kuzum ben de öğretmenim. Burda maşallah öğretmen bolluğu var. Öğretmenler de seni çok seviyor fıstık. :)sen de mi öğretmensinörtmenim öğretmenleri çoookkk seviyorum
bir kereden bişey olmaz öğrenmiş ve öğretmis oldun.1 ayım doldugu için ödül olarak yedim dutları ama pişman oldum çok acıktırdı gerçekten
Bende Bursa nin Besaş halk ekmeğini alıyorum çeşit çeşit muhteşem ekmekler ve cidden sağlıklı.ben de ihe nin organik tam buğday ekmeğini yiyorum.hem güzel hem cidden içindekiler organikmiş ve hiç beyaz un karıştırılmamış.malesef çoğuna karıştırıyorlar.hem de dilimleri incecik. istanbulda olanlar bi denesin bence
Heheh şaka yaptım fıstık ben bi bime a101 e felan bakayım belkim vardır şansa kadere.anom özür dilerimsadece istanbulda üretiliyoda onlar ondan şeettim.diğer markaların da organik tam bugdayları var ama genelde biraz pahalı oluyor
Valla supermis ohh karışan yok. İstediğini götür ye
Çok şanslısin ikinci bir emre kadar sana mısır gevreğini yasakliyoruzHeheh şaka yaptım fıstık ben bi bime a101 e felan bakayım belkim vardır şansa kadere.
Aynen tatlım kuzu çevirsem kimse karışmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?