- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.941
Tatlım öncelikle Geçmişi okuyomusunİyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
Yarim dilim peynirli börek
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Aksam 18.30 da 1 saat zumba ve 1 saat plates
Spor su çok güzel CnmSabah 8.30
Kucuk süt
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Ton balığı
2-3 zeytin
1 kb peynir
Akşam 18.30
1 kase karnibahar çorbası
1 kase yoğurt
70 dk tempolu yürüyüş
Suyu 3 e tamamlayacam
20.30= 1 kase yoğurt kuru
tatlım şu kaçamakları (peynirli börek) parmak kadar bile olsa yememelisin.tüm sistemini etkiler.hedefine ulaştıgında haftada bir ödül olarak bir öğün kocaman bi dilim yersin. çok güzel olmaz mıİyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Daha ne olsun harikasin bitanemmkızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
9.00 KAHVALTIM : 2 haşlanmış tam yumurta, az yağlı köy peyniri, salatalık,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: çok az az haşlanmış kepekli makarna, bir kase yoğurt,1 kaşık lor peyniri
17.00 10 tane fındık, tarçınlı türk kahvesi 1 fincan
19.00 150 gram kadar tavuk sote, bir kase yoğurt içine tarçın,keten tohumu, salata
1 saat pilates
3 km yürüyüş
Bugün sabah meyveni yememişin fıstıkkızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
9.00 KAHVALTIM : 2 haşlanmış tam yumurta, az yağlı köy peyniri, salatalık,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: çok az az haşlanmış kepekli makarna, bir kase yoğurt,1 kaşık lor peyniri
19.00 150 gram kadar tavuk sote, bir kase yoğurt içine tarçın,keten tohumu, salata
1 saat pilates
3 km yürüyüş
Biz kendimiz yapmaya çalışıyoruz canım. Köyde esmer un yaptırdık dışarıda ki ekmeklere ne koydukları belli değil sonuçta.İstanbul'da olmayanlar da daş yesin he mi ?şaka bi yana biz ne yiyelim ayol.
En sagliklisi evde yapilan afiyet olsun canimBiz kendimiz yapmaya çalışıyoruz canım. Köyde esmer un yaptırdık dışarıda ki ekmeklere ne koydukları belli değil sonuçta.
bugün meyvem bitmişti yiyemedim.yarın var yineBugün sabah meyveni yememişin fıstık
Bugün pazartesi olduğu için kepekli makarna az miktar olabilir ama pazartesiden sonra olmasın
Diğerleri güzel
3 km yi ne kadar sürede yürüyosun süre olarak yazarsan daha iyi
Afiyet olsun börek cıss olmuş.İyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Afiyet olsun dolu dolu yemişsin bugün dünün acısını mi çıkardın.Sabah 8.30
Kucuk süt
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Ton balığı
2-3 zeytin
1 kb peynir
Akşam 18.30
1 kase yoğurt
70 dk tempolu yürüyüş
Suyu 3 e tamamlayacam
Afiyet olsun canım.kızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
Çok şanslısın tatlımyok gerçekten hiç üstüme gelmiyor.biz tanıştıgımızda ben 65 kiloydum.gerçekten tam bi tombiliktimo da tam tersi vücudunun zirvesinde kaslı kaslı dolaşıyodu yanımda yakışıklı bi de.ama hiç üstüme gelmedi zayıflamam için.sadece sağlık açısından bazı uyarılarda bulundu çünkü nefes problemlerim vardı kilo almaya devam edersem ilerleyen yıllarda nefeste daha zorlanacagımıfalan anlatıyodu.ben karar verdiğimde bana çok yardımcı oldu hem sporda hem beslenmede
Ay bilmiyorum ya bı enerji düşüklüğü var bende kafam karışık kendimi adapte edemiyorum dünden beri hicbirseye. İnşallah en azından 1 versem
Ondan suphen olmasın canim ,sık takılmaya çalış zamanla com daha güzel geliyo burası,hem inanmazsin sütun artacak,o kadar saçma şeyler yiyomusuzki sadece bize kilo yapiyo, şimdi sağlıklı beslenceksin bebeğin içinde güzel olcak
Bende 7 li sayıları görsem sanki yolu yarilicam 8leri hic sevmiyorum
çoook güzel bence azar azar yemişsin zaten mükemmel. ben de bugün deli gibi acıktım hiç bu kadar acıkmazdımaraştırdım meğerse kuru dut iştah açıyormuş
Hazır annemlerdeyken ben de menümü yazayım da öyle gideyim kızlar.
Sabah
kalkınca bir bardak su 1 bardak nescafe
Öğlen : 1 kase mısır gevreği ( diyet için olanlardan. Okulda benim için iyi bir alternatif oldu)
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası yanına 1 dilim ekmek.
Acıkırsam 9 gibi biraz yoğurt yerim.
Su 2 litre, 2 buçuk olur
Spor : 30 günlük squat programına başlıyorum. Bu gün 50 yapacağım. 300 de ip atlarım. Ekstra bişiy yaparsam yarın yazarım artık.
Kahvaltım (10.00)
Peynirli maydonozlu omlet
1 Yeşil biber
2 zeytin
1 salatalık
1 tam tahil ekmek
Ara öğün(12.00)
1 kuru incir
4 adet kuru üzüm
Öğlen (14.30)
Fırında patlican
1 kase cacık (chai tohumlu)
1 tam tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase yeşillik salatası
Spor
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Su 2.litre
Tamam yav zaten zorla yediydim .Kalan kalsın bi ara tatlı niyetine yerim bari. Zaten kuru meyveliydi.
Selam kizlar menumu yazayim.
Sabah:07.30 bir kasik lor peyniri,4 zeytin,yarim haslanmis yumurta,3 ceviz ve cay.
Ögle:12.20 dort yk yulaf ezmesi,icinde bir avuc findik,badem,1 kuru inicr,bir bardak sut.
Ara ogun:15.30 bir kucuk elma.
Aksam:17.30 bir lahmacun bol salata.
2.5 litre su,esim gelemedigi icin yuruyus yapamadik aksam leslie yaparim.
Bu da benden
Doktora gitcem diye kahvaltı yapmadım. Tahlil isterse diye... Uzun zaman sonra ilk defa kahvaltısız bi gun oldu.
12.30
1 porsiyon ekşili köfte
salata
17.00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
karalahana salatasi (yogurtlu)
Bir iki kaşık kadar et
1 saat yürüyüş 600 ip
Su 2 litre yatana kadar 2.5 olur
İyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah 11
Peynir.6 zeytin
2 yumurta
Domates salatalık
2 ceviz
Aksam 18
1 kase corba
Et sote
Ayran
Salata
3 mil leslie.2 litre su
Iyi akşamlar kizlar menum
Savah8.00
Iki dilim ekmek 1h yumurta
Donates salatalik maydanoz
Ogle12.00
4yk pilav
yarım tabak etli turlu patateslerini yemedim
salata azcik yogurt
Aksam19.00
Salata yogurt iki catal turlunun patlicanlarindan
Su 2.5lt limonlu
Spor 30dk jillian level 1
İyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Sabah 8.30
Kucuk süt
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Ton balığı
2-3 zeytin
1 kb peynir
Akşam 18.30
1 kase yoğurt
70 dk tempolu yürüyüş
Suyu 3 e tamamlayacam
kızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
tatlım şu kaçamakları (peynirli börek) parmak kadar bile olsa yememelisin.tüm sistemini etkiler.hedefine ulaştıgında haftada bir ödül olarak bir öğün kocaman bi dilim yersin. çok güzel olmaz mı
Tesekkur ederim kaptanimÇok şanslısın tatlım
Ama sen çabuk dur demişsin kendine hedefine ulaşacağından şüphem yok
Niye böylesin bitanem anlat bakalım
Sağlıklı süt çocuğa da yararlı sonuçta yediğiniz besinler gidiyor cips mi gitsin yoksa et sebze mi bu kadar basit bir denklem aslında
O zaman ha gayret kuzum
Aaaa bak yeni bişey öğrendim
Herkes söylemiş gevrek sıkıntılı olmasın tatlım
Güzel Can'ım afiyet olsun
Hele ki kuru meyveli hiç olmaz fıstık
Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum
Ne doktoru tatlım
Menü güzel sporda güzel
Güzel Can'ım suyu arttırmaya çalış yaz da geldi
Pilav ?
Herhalde vermek istemiyorsun gelen kiloları pilavla zor kuzum en kötü şey lütfen uzak dur ve cezanı yap lütfen bunun için Can'ım her kaçamak için Leslie jillian 1 saat yürüyüş ya da 500 ip
Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel
Makarna ne kadar Kı acaba onun dışında iyi tatlım
Tesekkur ederim kaptanim
Kuzum lahmacun 1 tane salatayla cokta zararlı degil lahmacunun hamuru 2 dilim ekmege esitmis
Menü açısından sağlıksız bi gün olmuş güzellikAnammm ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi gidi sizi oku oku bitmedi ha bitti diyorum bir sayfa daha atlıyor :))
Hee bu arada hayırlı akşamlar efenim nasılsınız bugün.. İyisiniz inşallah..
Bugün ben baya bi az besledim mecburiyetten
Hemen menümü yazayım
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
Kahvaltı ve öğle yemeği yiyemedim okula gitmem gerekti evden paldır küldür çıktım saat 3 e kadar okuldaydım 4 gibi falan eve geldim bu süre zarfında da okuldan birşey yemek istemedim
16.30 gibi bir kase şehriye çorbası
5 - 6 kaşık kuru fasulye
21.00 tarçınlı süt
Spor olarakta okula bisikletle gidip geldim süresine bakmayı unuttum ama okul bize 4 km yani 8 km bisiklete binmiş oldum.
2 lt de su
Yiyecektim canım da ekmekli falan yaa hazır sıkıca başlamışken cesaret edemedim yemeğe zaten dün de makarna yediğim için tuttum kendimi...Menü açısından sağlıksız bi gün olmuş güzellik
Okulda tost falan yokmuydu ayranla yeseydin
Akşamda yoğurt salata ilave edebilşrdin
Spor iyi olmuş
Bugün bende bisikletimi çıkardım
Tabi kaptanim aksam hafif olmaliYinede akşam olmasın lahmacun ve pazartesinden sonra olmasın tatlım akşam 2 dilim ekmek te yenmemeli zaten
Bi sebebi yok canım ya yorgunluk mu bıkkınlık mi birsey var üstümde sabah eşim evde erkenden çıkıp yuruycem nefes alayım biraz.Çok şanslısın tatlım
Ama sen çabuk dur demişsin kendine hedefine ulaşacağından şüphem yok
Niye böylesin bitanem anlat bakalım
Sağlıklı süt çocuğa da yararlı sonuçta yediğiniz besinler gidiyor cips mi gitsin yoksa et sebze mi bu kadar basit bir denklem aslında
O zaman ha gayret kuzum
Aaaa bak yeni bişey öğrendim
Herkes söylemiş gevrek sıkıntılı olmasın tatlım
Hele ki kuru meyveli hiç olmaz fıstık
Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum
Ne doktoru tatlım
Menü güzel sporda güzel
Güzel Can'ım suyu arttırmaya çalış yaz da geldi
Pilav ?
Herhalde vermek istemiyorsun gelen kiloları pilavla zor kuzum en kötü şey lütfen uzak dur ve cezanı yap lütfen bunun için Can'ım her kaçamak için Leslie jillian 1 saat yürüyüş ya da 500 ip
Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel
Makarna ne kadar Kı acaba onun dışında iyi tatlım
Afiyet olsun tatlım da baya aç kalmış sin. Bisikletle okula gitmek ne güzel olmuş yaAnammm ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi gidi sizi oku oku bitmedi ha bitti diyorum bir sayfa daha atlıyor :))
Hee bu arada hayırlı akşamlar efenim nasılsınız bugün.. İyisiniz inşallah..
Bugün ben baya bi az besledim mecburiyetten
Hemen menümü yazayım
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
Kahvaltı ve öğle yemeği yiyemedim okula gitmem gerekti evden paldır küldür çıktım saat 3 e kadar okuldaydım 4 gibi falan eve geldim bu süre zarfında da okuldan birşey yemek istemedim
16.30 gibi bir kase şehriye çorbası
5 - 6 kaşık kuru fasulye
21.00 tarçınlı süt
Spor olarakta okula bisikletle gidip geldim süresine bakmayı unuttum ama okul bize 4 km yani 8 km bisiklete binmiş oldum.
2 lt de su
Menun cok guzel canimMenü
08.00 2 dilim tb,2 yumurta,4 yeşil zeytin,peynir
11.00 15 fındık ,yarım sb sütle kahve
14.30 tb li fırında mucver 2 dilim,yoğurt
19.00 1 tabak ıspanak yemegi,yoğurt
21.00 2 sb sut ( tarçın,karanfil,keçi boynuzu unu)
3,5 litre su,spor yok
Herkese simdiden güzel kandiller,allah dualarimizi kabul etsin,gunahlarimizi affetsin,vatanımız milletimiz üzerinde oyunları olanların işleri bozulur,en kısa zamanda ülkemiz terorden arinir insallah. Bunu da dualarimiza eklemeyi unutmayalım emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?