Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum
Merhaba Merve hoşgeldin aramıza. Ben zeynep 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum evdeyim. Bende 2 hafta oluyor buraya başlayalı. Şuan 63.9 um hedef 55.. Burada çok iyi motive olursun güzel kilo verirsin. Bol eksili dünler tatlım.

burgu makarnadan kaşık hesabı yaparsak 4 kaşık kadar yedim bitaneciğim

afiyet olsun missss gibi.fırında mücver süper fikir

rica ederim bitanemm ben de Miray dan öğrendim birbirim,zden dahaçook şey öğreneceğiz belliki

güzel menü bebeğim. benim de bahar temizliği yapmam lazım of of

Gözlemeyi kepekli ya da yulaflı falan yaparsan kahvaltında yiyebilirsin tatlım onun dışında mis gibi menü

pirinç yasaaaak hem de akşam

merhabalarrrr hoşgeldin ben Toprak.25 yaşım. ben de aslında 65 kiloyla başlayıp 13 kilo verdim ama saglıksız kötü ve düşük kalorili diyetlerle.sonuç olarak bıraktıgımda korumaya çalıştıgım halde 8 kilo aldım. şimdi 60 kiloyla başladım beslenmemi süppper hale getirdim sporla birlikle 56ya düştüm. ben de takımda yeniyim.çoook hoş tatlı hanımlar var burada eminim çok yardımcı olacagız sana

günaydın kızlar evde pc bozuktu yazamadım dünkü menüm sabah 07,20 haslanmış yumurta domates salatalık
11.00 1/2 kutu süt
13.001 porsiyon kısır
15.00 1 gün kurusu kayısı 1/2 kutu süt
18.00 z.yağlı taze fasülye yanında coban salata
20.00 1 avuç leblebi
1 saat tempolu yürüyüş
10 dakika aktıf egzersiz
3 lt su ve 3 fincan yeşil çay

günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Aynen benim gibisin canim ben de doktordan cok korkarim hep kotu bir sey cikacak sanirim ama korkma kulak en fazla iltihaplanmistir temizlerler gecer

Bi yerde okumuştum Tatlım
Yapılan araştırmada Günde 1 bar süt içenlerin daha iyi kilo verdiği ortaya çıkmış
Tabiki sabah olursa daha iyi
abla ben sabah yetiştirmediğim için pogaça simit yememek için süt alıp işte içiyorum acaba o yuzden mi bazen iyi kilo veriyorum

tatlım şu kaçamakları (peyi börek) parmak kadar bile olsa yememelisin.tüm sistemini etkiler.hedefine ulaştıgında haftada bir ödül olarak bir öğün kocaman bi dilim yersin. çok güzel olmaz mı
Canim dogru diyorsun da ben koyde ogretmenlik yapiyorum.arkadaslar siea ile yemek getiriyoruz ne cikarsa yiyemem demiyorum en azindan az aliyorum

çok güzel olmuş afiyet olsun
ortakçığım bu kadar az yeme vücudun direnç yapar ye biraz :)

çok güzel canım afiyet olsun
bende alıyorum canım çok güzeller gerçekten sanada afiyet olsun
gün içi dağılımı biraz dengesiz olmuş gibi afiyet olsun
afiyet olsun güzel olmuş
börek harici süper olmuş tatlım afiyet olsun
çok güzel afiyet olsun
maşallahh afiyet olsun

çok az yemişsin ..afiyet olsun
menün çok güzel.. senınde kandilin mübarek olsun canımm

afiyet olsun

azıcık karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi afiyet olsun

hoşgeldin aramıza hep birlikte kurtulalım kilolardan

Gunaydin hanimlar,hepimizin kandili kutlu olsun.Bu mubarek gunde kalbimizden gecen tum dualarimiz kabul olsun insallah
günaydın sizlerinde kandili mübarek olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…