- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.981
Merhaba Merve hoşgeldin aramıza. Ben zeynep 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum evdeyim. Bende 2 hafta oluyor buraya başlayalı. Şuan 63.9 um hedef 55.. Burada çok iyi motive olursun güzel kilo verirsin. Bol eksili dünler tatlım.Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum
burgu makarnadan kaşık hesabı yaparsak 4 kaşık kadar yedim bitaneciğimÇok şanslısın tatlım
Ama sen çabuk dur demişsin kendine hedefine ulaşacağından şüphem yok
Niye böylesin bitanem anlat bakalım
Sağlıklı süt çocuğa da yararlı sonuçta yediğiniz besinler gidiyor cips mi gitsin yoksa et sebze mi bu kadar basit bir denklem aslında
O zaman ha gayret kuzum
Aaaa bak yeni bişey öğrendim
Herkes söylemiş gevrek sıkıntılı olmasın tatlım
Güzel Can'ım afiyet olsun
Hele ki kuru meyveli hiç olmaz fıstık
Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum
Ne doktoru tatlım
Menü güzel sporda güzel
Güzel Can'ım suyu arttırmaya çalış yaz da geldi
Pilav ?
Herhalde vermek istemiyorsun gelen kiloları pilavla zor kuzum en kötü şey lütfen uzak dur ve cezanı yap lütfen bunun için Can'ım her kaçamak için Leslie jillian 1 saat yürüyüş ya da 500 ip
Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel
Güzel Can'ım afiyet olsun
Makarna ne kadar Kı acaba onun dışında iyi tatlım
Tamam kaptanim bir daha olmaz:)Yinede akşam olmasın lahmacun ve pazartesinden sonra olmasın tatlım akşam 2 dilim ekmek te yenmemeli zaten
afiyet olsun missss gibi.fırında mücver süper fikirMenü
08.00 2 dilim tb,2 yumurta,4 yeşil zeytin,peynir
11.00 15 fındık ,yarım sb sütle kahve
14.30 tb li fırında mucver 2 dilim,yoğurt
19.00 1 tabak ıspanak yemegi,yoğurt
21.00 2 sb sut ( tarçın,karanfil,keçi boynuzu unu)
3,5 litre su,spor yok
Herkese simdiden güzel kandiller,allah dualarimizi kabul etsin,gunahlarimizi affetsin,vatanımız milletimiz üzerinde oyunları olanların işleri bozulur,en kısa zamanda ülkemiz terorden arinir insallah. Bunu da dualarimiza eklemeyi unutmayalım emi
rica ederim bitanemm ben de Miray dan öğrendimYok abla zaten kaptan kizdi pilav yok artık 72.5 a kadar listeye girince pilav nohut yiycem bi tabak
börek goze batiyoooo
Sabah fazla ama aksam dengelemissin yok yok sen garanti ikiye tamamliycan bwn ywnemuycem galiba seni
senin tarçınlı kahveyi denefkm veee cok güzel oldu şeker e elveda tarcin ve sen sayesinde toprakcim teşekkür ederim
Tamam kapranim pilav yok artik bidaha diz ve yarin 500ipimi atliycam
yani az ama olmaması gereken yerde olmus fasulye sisirmez umarım cok dengesiz bi mwnu olmus yarina telafi edersin umarım tatlim
amin canim dualarina menunde güzel tatlim
güzel menü bebeğim. benim de bahar temizliği yapmam lazım of ofMerhabalaaaar menüm
Sabah 10.00 1tabak peynirli salata
Ara 3ceviz
Öğle 15.30 6kaşık türlü 2bardak ayran
Ara 3hurma
Akşam 18.30 3yk et kavurma 8kaşık türlü 2bardak ayran
Ara 20.30 1bardak çilek
Su 2lt
Spor kızlar burda bahar temizliğinde duvar silinir ve yardımcım bu hafta gelemediği için ben silmek zorunda kaldım ve adım atacak halim kalmadı bu da spor sayılır dimi
Gözlemeyi kepekli ya da yulaflı falan yaparsan kahvaltında yiyebilirsin tatlım onun dışında mis gibi menüSaat 11.50
Peynir
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 kucuk gozleme yagsiz 1 karis enfazla
Saat 16.00
Az kuruuzum
Saat 18.30
Et sote
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 3 litre civari
Spor 2 saatten fazla yuruyus.
Gozleme hafif diye tuzaga dustum ve fazladan yurudum.
pirinç yasaaaak hem de akşamSabah 9
1 domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim salam
2 dilim ekmek
Öğlen 12
2 Kasık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 kase Çağla
Aksam 19
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık Mantarlı tavuk sote
Şekersiz limonata
1 buçuk lt su 15 dk plates
Bugün temizlik yaptığım için yoruldum pek spor yapamadım
merhabalarrrr hoşgeldinIlk sayfadaki kurallari okudum kabul ediyorum
Kendimi tanitayim 27 yasindayim evliyim 3 yasinda bir oglum var1.65 boyum kilom malesef 80 diyetisyen maceram oldu verdim ama devamini getiremdim geri aldim burda sizinle vericem insallh butun kilolarimi
Aynen benim gibisin canim ben de doktordan cok korkarim hep kotu bir sey cikacak sanirim ama korkma kulak en fazla iltihaplanmistir temizlerler gecergünaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
abla ben sabah yetiştirmediğim için pogaça simit yememek için süt alıp işte içiyorum acaba o yuzden mi bazen iyi kilo veriyorumBi yerde okumuştum Tatlım
Yapılan araştırmada Günde 1 bar süt içenlerin daha iyi kilo verdiği ortaya çıkmış
Tabiki sabah olursa daha iyi
Valla zumba muhtesem.. Acayip terliyorsunKuzum zumabadan memnunmusun
Canim dogru diyorsun da ben koyde ogretmenlik yapiyorum.arkadaslar siea ile yemek getiriyoruz ne cikarsa yiyemem demiyorum en azindan az aliyorumtatlım şu kaçamakları (peyi börek) parmak kadar bile olsa yememelisin.tüm sistemini etkiler.hedefine ulaştıgında haftada bir ödül olarak bir öğün kocaman bi dilim yersin. çok güzel olmaz mı
çok güzel olmuş afiyet olsunİlk menu benden olsun.
Sabah 8:30
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak limonlu su
Saat 11
2 dilim tam bugday ekmekle tost
2 zeytin
1 bardak kefir
Saat 15
1 bardak süt
1 kuru incir
Saa 17:30
4 kaşık domates çorbası
1 büyük kase cacık
3 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
Canım hepsinden istedi azar azar yedim.napim
Su 2 litre oldu 3 u geçer yatana kadar
Spor mutfağı toplayıp eliptik bisiklete binicem biraz inşallah belim ağrımaz dışarıya çıkamıyorum ufagim tam iyileşmedigi için.
Acıkırsam süt ve findik düşünüyorum.
ortakçığım bu kadar az yeme vücudun direnç yapar ye biraz :)Hazır annemlerdeyken ben de menümü yazayım da öyle gideyim kızlar.
Sabah
kalkınca bir bardak su 1 bardak nescafe
Öğlen : 1 kase mısır gevreği ( diyet için olanlardan. Okulda benim için iyi bir alternatif oldu)
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası yanına 1 dilim ekmek.
Acıkırsam 9 gibi biraz yoğurt yerim.
Su 2 litre, 2 buçuk olur
Spor : 30 günlük squat programına başlıyorum. Bu gün 50 yapacağım. 300 de ip atlarım. Ekstra bişiy yaparsam yarın yazarım artık.
çok güzel canım afiyet olsunKahvaltım (10.00)
Peynirli maydonozlu omlet
1 Yeşil biber
2 zeytin
1 salatalık
1 tam tahil ekmek
Ara öğün(12.00)
1 kuru incir
4 adet kuru üzüm
Öğlen (14.30)
Fırında patlican
1 kase cacık (chai tohumlu)
1 tam tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase yeşillik salatası
Spor
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Su 2.litre
bende alıyorum canım çok güzeller gerçekten sanada afiyet olsunben de ihe nin organik tam buğday ekmeğini yiyorum.hem güzel hem cidden içindekiler organikmiş ve hiç beyaz un karıştırılmamış.malesef çoğuna karıştırıyorlar.hem de dilimleri incecik. istanbulda olanlar bi denesin bence
gün içi dağılımı biraz dengesiz olmuş gibi afiyet olsunSelam kizlar menumu yazayim.
Sabah:07.30 bir kasik lor peyniri,4 zeytin,yarim haslanmis yumurta,3 ceviz ve cay.
Ögle:12.20 dort yk yulaf ezmesi,icinde bir avuc findik,badem,1 kuru inicr,bir bardak sut.
Ara ogun:15.30 bir kucuk elma.
Aksam:17.30 bir lahmacun bol salata.
2.5 litre su,esim gelemedigi icin yuruyus yapamadik aksam leslie yaparim.
afiyet olsun güzel olmuşBu da benden
Doktora gitcem diye kahvaltı yapmadım. Tahlil isterse diye... Uzun zaman sonra ilk defa kahvaltısız bi gun oldu.
12.30
1 porsiyon ekşili köfte
salata
17.00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
karalahana salatasi (yogurtlu)
Bir iki kaşık kadar et
1 saat yürüyüş 600 ip
Su 2 litre yatana kadar 2.5 olur
börek harici süper olmuş tatlım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
Yarim dilim peynirli börek
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Aksam 18.30 da 1 saat zumba ve 1 saat plates
çok güzel afiyet olsunSabah 8.30
Kucuk süt
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Ton balığı
2-3 zeytin
1 kb peynir
Akşam 18.30
1 kase karnibahar çorbası
1 kase yoğurt
70 dk tempolu yürüyüş
Suyu 3 e tamamlayacam
20.30= 1 kase yoğurt kuru
maşallahh afiyet olsunkızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
9.00 KAHVALTIM : 2 haşlanmış tam yumurta, az yağlı köy peyniri, salatalık,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: çok az az haşlanmış kepekli makarna, bir kase yoğurt,1 kaşık lor peyniri
17.00 10 tane fındık, tarçınlı türk kahvesi 1 fincan
19.00 150 gram kadar tavuk sote, bir kase yoğurt içine tarçın,keten tohumu, salata
1 saat pilates
3 km yürüyüş
çok az yemişsin ..afiyet olsunAnammm ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi gidi sizi oku oku bitmedi ha bitti diyorum bir sayfa daha atlıyor :))
Hee bu arada hayırlı akşamlar efenim nasılsınız bugün.. İyisiniz inşallah..
Bugün ben baya bi az besledim mecburiyetten
Hemen menümü yazayım
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
Kahvaltı ve öğle yemeği yiyemedim okula gitmem gerekti evden paldır küldür çıktım saat 3 e kadar okuldaydım 4 gibi falan eve geldim bu süre zarfında da okuldan birşey yemek istemedim
16.30 gibi bir kase şehriye çorbası
5 - 6 kaşık kuru fasulye
21.00 tarçınlı süt
Spor olarakta okula bisikletle gidip geldim süresine bakmayı unuttum ama okul bize 4 km yani 8 km bisiklete binmiş oldum.
2 lt de su
menün çok güzel.. senınde kandilin mübarek olsun canımmMenü
08.00 2 dilim tb,2 yumurta,4 yeşil zeytin,peynir
11.00 15 fındık ,yarım sb sütle kahve
14.30 tb li fırında mucver 2 dilim,yoğurt
19.00 1 tabak ıspanak yemegi,yoğurt
21.00 2 sb sut ( tarçın,karanfil,keçi boynuzu unu)
3,5 litre su,spor yok
Herkese simdiden güzel kandiller,allah dualarimizi kabul etsin,gunahlarimizi affetsin,vatanımız milletimiz üzerinde oyunları olanların işleri bozulur,en kısa zamanda ülkemiz terorden arinir insallah. Bunu da dualarimiza eklemeyi unutmayalım emi
afiyet olsunSaat 11.50
Peynir
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 kucuk gozleme yagsiz 1 karis enfazla
Saat 16.00
Az kuruuzum
Saat 18.30
Et sote
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 3 litre civari
Spor 2 saatten fazla yuruyus.
Gozleme hafif diye tuzaga dustum ve fazladan yurudum.
azıcık karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi afiyet olsunSabah 9
1 domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim salam
2 dilim ekmek
Öğlen 12
2 Kasık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 kase Çağla
Aksam 19
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık Mantarlı tavuk sote
Şekersiz limonata
1 buçuk lt su 15 dk plates
Bugün temizlik yaptığım için yoruldum pek spor yapamadım
hoşgeldin aramıza hep birlikte kurtulalım kilolardanIlk sayfadaki kurallari okudum kabul ediyorum
Kendimi tanitayim 27 yasindayim evliyim 3 yasinda bir oglum var1.65 boyum kilom malesef 80 diyetisyen maceram oldu verdim ama devamini getiremdim geri aldim burda sizinle vericem insallh butun kilolarimi
günaydın sizlerinde kandili mübarek olsun canımmGunaydin hanimlar,hepimizin kandili kutlu olsun.Bu mubarek gunde kalbimizden gecen tum dualarimiz kabul olsun insallah
Okuyorum aslinda gozumden kacmis olabilir.kusura bakmayinTatlım öncelikle Geçmişi okuyomusun
Önceden yazdığım mesajlara cevap vermemiştin
Katılımın biraz az gibi
Spor ve suyun çok güzel
Börek dışında Menün güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?