- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.961
Yok abla zaten kaptan kizdi pilav yok artık 72.5 a kadar listeye girince pilav nohut yiycem bi tabakO zaman bşdahakine tersini yap Cnm
börek goze batiyooooİyi akşamlar kızlar
Bugunku menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik sogüş
Beyaz peynir
Ara 10.00 yesil cay
Öğle 12.30
Yarim dilim peynirli börek
1 bardak ayran
Akşam 17.00
1 porsiyon bezelye
Yogurt
2 .5 litre su.
Aksam 18.30 da 1 saat zumba ve 1 saat plates
Sabah fazla ama aksam dengelemissin yok yok sen garanti ikiye tamamliycan bwn ywnemuycem galiba seniSabah 8.30
Kucuk süt
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Ton balığı
2-3 zeytin
1 kb peynir
Akşam 18.30
1 kase karnibahar çorbası
1 kase yoğurt
70 dk tempolu yürüyüş
Suyu 3 e tamamlayacam
20.30= 1 kase yoğurt kuru
senin tarçınlı kahveyi denefkm veee cok güzel oldu şeker e elveda tarcin ve sen sayesinde toprakcim teşekkür ederimkızlarrr
8.00 limonlu sıcak su
9.00 KAHVALTIM : 2 haşlanmış tam yumurta, az yağlı köy peyniri, salatalık,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: çok az az haşlanmış kepekli makarna, bir kase yoğurt,1 kaşık lor peyniri
17.00 10 tane fındık, tarçınlı türk kahvesi 1 fincan
19.00 150 gram kadar tavuk sote, bir kase yoğurt içine tarçın,keten tohumu, salata
1 saat pilates
3 km yürüyüş
Tamam kapranim pilav yok artik bidaha diz ve yarin 500ipimi atliycamÇok şanslısın tatlım
Ama sen çabuk dur demişsin kendine hedefine ulaşacağından şüphem yok
Niye böylesin bitanem anlat bakalım
Sağlıklı süt çocuğa da yararlı sonuçta yediğiniz besinler gidiyor cips mi gitsin yoksa et sebze mi bu kadar basit bir denklem aslında
O zaman ha gayret kuzum
Aaaa bak yeni bişey öğrendim
Herkes söylemiş gevrek sıkıntılı olmasın tatlım
Güzel Can'ım afiyet olsun
Hele ki kuru meyveli hiç olmaz fıstık
Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum
Ne doktoru tatlım
Menü güzel sporda güzel
Güzel Can'ım suyu arttırmaya çalış yaz da geldi
Pilav ?
Herhalde vermek istemiyorsun gelen kiloları pilavla zor kuzum en kötü şey lütfen uzak dur ve cezanı yap lütfen bunun için Can'ım her kaçamak için Leslie jillian 1 saat yürüyüş ya da 500 ip
Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel
Güzel Can'ım afiyet olsun
Makarna ne kadar Kı acaba onun dışında iyi tatlım
yani az ama olmaması gereken yerde olmus fasulye sisirmez umarım cok dengesiz bi mwnu olmus yarina telafi edersin umarım tatlimAnammm ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi gidi sizi oku oku bitmedi ha bitti diyorum bir sayfa daha atlıyor :))
Hee bu arada hayırlı akşamlar efenim nasılsınız bugün.. İyisiniz inşallah..
Bugün ben baya bi az besledim mecburiyetten
Hemen menümü yazayım
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
Kahvaltı ve öğle yemeği yiyemedim okula gitmem gerekti evden paldır küldür çıktım saat 3 e kadar okuldaydım 4 gibi falan eve geldim bu süre zarfında da okuldan birşey yemek istemedim
16.30 gibi bir kase şehriye çorbası
5 - 6 kaşık kuru fasulye
21.00 tarçınlı süt
Spor olarakta okula bisikletle gidip geldim süresine bakmayı unuttum ama okul bize 4 km yani 8 km bisiklete binmiş oldum.
2 lt de su
amin canim dualarina menunde güzel tatlimMenü
08.00 2 dilim tb,2 yumurta,4 yeşil zeytin,peynir
11.00 15 fındık ,yarım sb sütle kahve
14.30 tb li fırında mucver 2 dilim,yoğurt
19.00 1 tabak ıspanak yemegi,yoğurt
21.00 2 sb sut ( tarçın,karanfil,keçi boynuzu unu)
3,5 litre su,spor yok
Herkese simdiden güzel kandiller,allah dualarimizi kabul etsin,gunahlarimizi affetsin,vatanımız milletimiz üzerinde oyunları olanların işleri bozulur,en kısa zamanda ülkemiz terorden arinir insallah. Bunu da dualarimiza eklemeyi unutmayalım emi