Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menu güzel canim temixlik zor iş gercekten

Goxlsmeye rağmen güzel
oooooo aksam pilav bide 5kasik ciks ciks olmaz kesinlikle ben gündüz yedim kaptan ona bilem kizdi

hoşgeldin canim ben kamile 30yasinda iki çocuk annesi bi öğretmenim fogru yerdesin beraner basaricaz inş

rica ederim bitanemm ben de Miray dan öğrendim birbirim,zden dahaçook şey öğreneceğiz belliki
bugun sabahta caya azvik koydum bu şeker işini bitiricem galiba tarçın sayesinde opuldunuz

Gunaydin hanimlar,hepimizin kandili kutlu olsun.Bu mubarek gunde kalbimizden gecen tum dualarimiz kabul olsun insallah
Günaydın canım sana da hayırlı kandiller

günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Günaydın canım aman dikkat et sakin aksatma isitmenin nekadar kıymetli olduğunu cok iyianladim oglumla kıymetini bilmek lazim sagligin ins kotu bisey çıkmaz ama erken davranmak onemli

güzel canim ama kisiri tartuya yakın yeme sisirebilir

herkese hayırlı kandiller allah bu güzel günde bütün dileklerinizi kabul eder inş.
Günaydın nejlacim amin duaların a

Ay çok güldüm doğru diyorsun dün öyle bir talihsizlik oldu malesef ama bugün döndüm normale

Tamam ablacim.

Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum
Merve cım hoş geldin sefa geldin. Hiç üzulme burda o pis yağları hepsinden kurtulucaksin. Ben Elif 35 yaşındayım ilk hamileliğimde 50 kilo aldım hepsini verdim ikincide aldıklarımi bir türlü veremiyor ken burayı keşfettim 6. HaftaM 6 kiloya yakın verdim. Azimle ve bol katılımla sende başarıcaksin eminim.

Gunaydin hanimlar,hepimizin kandili kutlu olsun.Bu mubarek gunde kalbimizden gecen tum dualarimiz kabul olsun insallah
Hayırlı kandiller canım

günaydın kızlaarrr
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Geçmiş olsun canım birşey yoktur inşallah guzel ıhaberlerini bekliyorum.

herkese hayırlı kandiller allah bu güzel günde bütün dileklerinizi kabul eder inş.
Sanada hayırlı kandiller canım.

Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
Rabbim bütün hasta çocuklara içinde de senin yavruna şifa versin. Duaya açılan ellerin boş kalmasın. Hayırlı kandiller Kamile cım. Dualarimdasin iz.

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah...
pirinç yasaaaak hem de akşam
Tamam canım bi daha kine dikkat edicem :)

günaydın kızlaarrr
İnşallah kötü bişey yoktur yaa Allah şifa versin inşallah canım
Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
Günaydın inşallah oğlun şifa bulur bu kandil günü hurmetine Allah yardımcınız olsun

Iyi dayaniyosun helal kuzummm INŞALLAH hedefine ulasirsin canim

Saol tatlım umarım hepimiz ulaşırız.

Gayet guzel canim aksam cesit cok ama azar azar oldugu icin sorun degil.

Canim az olmus sanki normal kahvalti yapsan daha iyi olurdu sanki.

Guzel canim afiyet olsun.

Sinif ogretmenisin sanirim,nerde gorev yapiyorsun ben de sinif ogretmeniyim:)

Genelde yapıyorum canım ama dün biraz acele çıktım evden. Sınıf öğretmeniyim Tokat Niksar'ın bir köyünde.

Lahmacun akşam olmamış mı sanki. :) Afiyet olsun canım.

Tatlım aslında her sabah kahvaltı yapıyordum ama bu sefer acele çıktım biraz evde. :) Teşekkür ederim.

Ooo maşallah canım süper.

Aklımda var bişiler canım zamanla oturacak bu öğlen yemekleri inşallah. :)
Gayet güzel canım
yogurt çorbası pirinli yada unludur oda ekmekle olmaz canım keske sebze salata falan yiyeydin

Pirinçli değildi canım buğdaylıydı unsuz yapıyor annem. Ekmek de tam buğday ekmeği.

bu defalık ceza kesilmesin böreğe söz bir daha yapmayacağım
sıra ile yemek yapıldığından bende arkadaşlara yemek sorup söyleyemediğimden mecburen yedim.gerçekten köyde çalışınca zorlanıyosun ama idare ediyorum

hepimizin kandili mübarek olsun bu arada...:)

canım. amin. inşallah duyabilir canım. allah hepimize ve evlatlarımıza önce sağlık sonra huzur versin canım. dualarım seninle...

[QUOTE="

Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum

Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel

[/QUOTE]
@seydan94 bu defalık olmasa ceza.vallaa hergün 2 saat spor yapıyorum.özellikle buraya katıldığımdan beri:)

Amin canım sağol üstelik ben ücretli öğretmenim. :) Atanmış olsam valla nere olursa olsun takmıycam. Nasip kısmet bakalım.

Biz kendimiz yapmaya çalışıyoruz canım. Köyde esmer un yaptırdık dışarıda ki ekmeklere ne koydukları belli değil sonuçta.

Valla iyi fikirmiş canım . Deneyebilirim.

Anlaşıldı mesaj alındı kaptancığım. :)

He valla canım öyle ama dün güzel fikirler aldım onları uygulamaya geçeceğim. :) Valla 3 lü koalisyon mu kuralım diyorsun şekerim bana uyar oluyorsa danışalım başganımıza.

Ortakçığım valla ne bilim yesem bi dert yemesem bi dert. Kararını bulacağım inşallah. :)

Menün güzel duan daha da güzel. Amin canim Rabbim ulkemizi huzura kavuştursun inşallah.

Afiyet olsun canım. Ay duvar silmek çok fena kolay gelsin tatlım.

Düşme tuzaklara canım sonra pişman oluyoruz.

Pilav hem aksam hemide 5 kaşık abooovvv napaysın bacım.

Günaydın herkese hayırlı kandiller

Kızlar bir süredir uzağım buradan daha aktif olmaya çalışacağım
Cuma,cumartesi,pazar çok cozuttum ve haliyle artidaydim(+1). Dün yeniden başladım dünkü menüm
Öğle
4 yk müsliyle 1 b süt
Akşam
3 yk tavuk sote
1 yk pilav
Salata,yoğurt
Su,2t
Spor,1 saat yürüyüş

İyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah 11
Peynir.6 zeytin
2 yumurta
Domates salatalık
2 ceviz

Aksam 18
1 kase corba
Et sote
Ayran
Salata

3 mil leslie.2 litre su

Gayet güzel canım.

Herkes pilavu söylemiş canım onun dışında güzel.

Herkesin dediği gibi börek dışında güzel canım spor da çok iyi.

Çok güzel menü canım.

Ahh şu yaptığın sporlara hayranım bebeğim. Maşallah.

Oyy ne kadar güzel ben de çok severim bisiklet sürmeyi.

Amin canım cümlemizin.

Ben de cumartesi temizliğimi spordan saymıştım.

Hmm demek gözleme. Neyse yürüyüşle telafi etmen güzel canım.

5 kaşık pilav çok olmuş tatlım.

Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum

Hoşgeldin canım Ben Neslihan 29 yaşındayım benim de 3 yaşında bir oğlum var. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz hep beraber kurtulacağız inşallah.

günaydın kızlaarrr

Günaydın bitanem geçmiş olsun.

Aaaa kısır mı dedin nasıl yani ortakçığım. Hmm dur bakalım ne yorum yapacaklar. :)

Canim dogru diyorsun da ben koyde ogretmenlik yapiyorum.arkadaslar siea ile yemek getiriyoruz ne cikarsa yiyemem demiyorum en azindan az aliyorum

Aaa bir öğretmen daha mı? O yemek durumunu ben de yaşamıştım canım gerçekten seçme şansın yok. Benim sana tavsiyem yemek grubundan ayrılman ama sen bilirsin. Ben öyle yapmıştım zamanın. Kendi yemeğini kendin götür benim gibi sen de.

Günaydın canım sana da hayırlı kandiller. Oğluşuna geçmiş olsun rabbim şifa versin.

Kizlar gunaydin herkese.
dualarimiz in geri cevrilmedigi hayırlı bir kandil diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun.

Günaydın tatlım sana da amin inşallah.

valla canım zamanında bu fikri ilk atan bendim çıkamıyorum ayıp olur diyeeee. ama yemekten önce limonlu su ya da yulaf kepeği yiyeyerek kendimi doyuruyorum önceden:)

9.takımın çıtır adayları

Kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inşallah

HandCute
Tatlım işte burası böyle bi yer
Yarım dilim börek yersin burnundan getirirler Eğer Zayıflamak istiyorsan kendine bi çözüm bul cıss yeme tatlıcım
Adını bidaha sorayım (isim takıntım varda )

kibileta
Geçmiş olsun Cnm hayırlı haberlerle Gel inşallah

zamannn35
Kısırı bol salata ve ayranla cuma tercih edersen daha iyi olur Cnm

@poniponna
Ponicim ipin ucu kaçmadan yakala Tatlım
Izine çıkmasan şimdiye en az 1-1.5 kilo daha verdiydin

Hadi bakalım herkese kolay gelsin

bayanlar meyvelerden muzu diyette kullanıyomusunuz? bazı yerlerde kullanmayın bazı yerlerde protein kullanın diyodu.kafam karıştı
Muz potasyum içerdiği için sağlıklıdır ama glisemiks indeksi yüksek olduğu için kilo verirken pek tercih edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…