- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.001
menu güzel canim temixlik zor iş gercektenMerhabalaaaar menüm
Sabah 10.00 1tabak peynirli salata
Ara 3ceviz
Öğle 15.30 6kaşık türlü 2bardak ayran
Ara 3hurma
Akşam 18.30 3yk et kavurma 8kaşık türlü 2bardak ayran
Ara 20.30 1bardak çilek
Su 2lt
Spor kızlar burda bahar temizliğinde duvar silinir ve yardımcım bu hafta gelemediği için ben silmek zorunda kaldım ve adım atacak halim kalmadı bu da spor sayılır dimi
Goxlsmeye rağmen güzelSaat 11.50
Peynir
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 kucuk gozleme yagsiz 1 karis enfazla
Saat 16.00
Az kuruuzum
Saat 18.30
Et sote
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 3 litre civari
Spor 2 saatten fazla yuruyus.
Gozleme hafif diye tuzaga dustum ve fazladan yurudum.
oooooo aksam pilav bide 5kasik ciks ciks olmaz kesinlikle ben gündüz yedim kaptan ona bilem kizdiSabah 9
1 domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim salam
2 dilim ekmek
Öğlen 12
2 Kasık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 kase Çağla
Aksam 19
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık Mantarlı tavuk sote
Şekersiz limonata
1 buçuk lt su 15 dk plates
Bugün temizlik yaptığım için yoruldum pek spor yapamadım
hoşgeldin canim ben kamile 30yasinda iki çocuk annesi bi öğretmenim fogru yerdesin beraner basaricaz inşIlk sayfadaki kurallari okudum kabul ediyorum
Kendimi tanitayim 27 yasindayim evliyim 3 yasinda bir oglum var1.65 boyum kilom malesef 80 diyetisyen maceram oldu verdim ama devamini getiremdim geri aldim burda sizinle vericem insallh butun kilolarimi
bugun sabahta caya azvik koydum bu şeker işini bitiricem galiba tarçın sayesinde opuldunuzrica ederim bitanemm ben de Miray dan öğrendimbirbirim,zden dahaçook şey öğreneceğiz belliki
Günaydın canım sana da hayırlı kandillerGunaydin hanimlar,hepimizin kandili kutlu olsun.Bu mubarek gunde kalbimizden gecen tum dualarimiz kabul olsun insallah
Günaydın canım aman dikkat et sakin aksatma isitmenin nekadar kıymetli olduğunu cok iyianladim oglumla kıymetini bilmek lazim sagligin ins kotu bisey çıkmaz ama erken davranmak onemligünaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
güzel canim ama kisiri tartuya yakın yeme sisirebilirgünaydın kızlar evde pc bozuktu yazamadım dünkü menüm sabah 07,20 haslanmış yumurta domates salatalık
11.00 1/2 kutu süt
13.001 porsiyon kısır
15.00 1 gün kurusu kayısı 1/2 kutu süt
18.00 z.yağlı taze fasülye yanında coban salata
20.00 1 avuç leblebi
1 saat tempolu yürüyüş
10 dakika aktıf egzersiz
3 lt su ve 3 fincan yeşil çay
Günaydın nejlacim amin duaların aherkese hayırlı kandiller allah bu güzel günde bütün dileklerinizi kabul eder inş.