- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.501
ortaamm , yarın fotoyu sana faceden yollucam..bu kk da foto eklemek çok karışık yaw...evet cnm ya ama gönüller bir:81::81:faceden de görüşemiyoruz
ortaamm , yarın fotoyu sana faceden yollucam..bu kk da foto eklemek çok karışık yaw...
bende kendimi dışarı atacaktım ama maalesef bebek arabası yine arabanın bagajında((bebeğide ...kayganaya bırakmak istemiyorum..
günaydın kızlar nasılız bugün gittimi kilocuklar yarın büyük gün bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorumm
bayağı bir kalori yakarım demi...bebeği al kucağına git yarım saatte olsa gez
inşallah gitmiştir ..yoksa bu kaptandan korkuyorum benn..günaydın kızlar nasılız bugün gittimi kilocuklar yarın büyük gün bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorumm
bayağı bir kalori yakarım demi...
inşallah gitmiştir ..yoksa bu kaptandan korkuyorum benn..
çokta güzell bigün iş yerim tam sahil kenarında deniz her zamankinden daha mavi,martılar daha bi beyaz daha güzel ötüyolar,ağaçlar çiçek açtı pembeli beyazlı ve ben kendimi daha hafif hissediyorum:81::81:imkanı olan çıksın dışarı ohhh mis gibi temiz hava:81::81::81:
ilk üç?....:82::inşallah diyelim..ilk 3 e giremezsek bilmiyorum yaniii
günaydın canımbenim gitti valla
sen ne alemdesin
BİZ O güzel havaya camdan bakabiliyoruz ancak
çalışıyoruz yaz dan birşey anlamıyoruz( hava çok güzel güneş herzamankinden daha parlak bugün
öğle aram gelsin çıkıp temiz hava alacagımm
sen ne iş yapıyosun canım...
BİZ O güzel havaya camdan bakabiliyoruz ancak
çalışıyoruz yaz dan birşey anlamıyoruz( hava çok güzel güneş herzamankinden daha parlak bugün
öğle aram gelsin çıkıp temiz hava alacagımm
kızlar diyet yaparken adet dönemi sıklaşan varmı aranızda benim çok düzen bozuldu ayda 2 oldum şimdi yine etkileri var gibii maydanoz ve yeşil çay etkiliyo olabilirmi..
ben olucak gibiyim..daha erken ama..olucaksamda yarına kadar olayım Allahım..belki tartıda birkaç gram az çıkarım..kızlar diyet yaparken adet dönemi sıklaşan varmı aranızda benim çok düzen bozuldu ayda 2 oldum şimdi yine etkileri var gibii maydanoz ve yeşil çay etkiliyo olabilirmi..
aynen öleee
sanki bir ima sezdimm
nefis terbiyesi hee..o da zor..kaç kilo eşin..?herkeşler burdaymış tam iş zamanı 2 girin ben 2 geçiyorum başına kimse olmuyor o saate ben şimdi eşime öglen yemegi hazırlıcam offfff karşımda yemek yer ben bakarım adam gram kilo almıyor okadar içli köftehamur tatlı sanki ben yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?