- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.021
Anlıyorum canım benim de ilk başta fikir hoşuma gitmişti sonra gelen pastalar börekler beni bozdu ben de ayrılmıştım. :)valla canım zamanında bu fikri ilk atan bendim çıkamıyorum ayıp olur diyeeee. ama yemekten önce limonlu su ya da yulaf kepeği yiyeyerek kendimi doyuruyorum önceden:)
Toprakcim cok gecmis olsun bizide haberdar etmeyi unutmagünaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Bende bugun yapicam haydiii dans zamaniValla zumba muhtesem.. Acayip terliyorsun
canım adım tuğbaTatlım işte burası böyle bi yer
Yarım dilim börek yersin burnundan getirirlerEğer Zayıflamak istiyorsan kendine bi çözüm bul cıss yeme tatlıcım
Adını bidaha sorayım (isim takıntım varda)
valla tam bir saat yaparsan 500 kalori yakıyomuş. gerçi bizim hoca daha çok diyo ama..Bende bugun yapicam haydiii dans zamani
Vay harikaaa yavalla tam bir saat yaparsan 500 kalori yakıyomuş. gerçi bizim hoca daha çok diyo ama..
valla canım yok aslında da ben spor salonunun nimetlerinden yararlanayım diye sonraki seans ne varsa yapmaya çalışıyorum:)Vay harikaaa yapeki tatlim zumba yaptiktan sonra baska spora gerek varmi?
En guzeli değerlendir tabi canımvalla canım yok aslında da ben spor salonunun nimetlerinden yararlanayım diye sonraki seans ne varsa yapmaya çalışıyorum:)
burgu makarnadan kaşık hesabı yaparsak 4 kaşık kadar yedim bitaneciğim
Yok abla zaten kaptan kizdi pilav yok artık 72.5 a kadar listeye girince pilav nohut yiycem bi tabak
börek goze batiyoooo
Sabah fazla ama aksam dengelemissin yok yok sen garanti ikiye tamamliycan bwn ywnemuycem galiba seni
senin tarçınlı kahveyi denefkm veee cok güzel oldu şeker e elveda tarcin ve sen sayesinde toprakcim teşekkür ederim
Tamam kapranim pilav yok artik bidaha diz ve yarin 500ipimi atliycam
yani az ama olmaması gereken yerde olmus fasulye sisirmez umarım cok dengesiz bi mwnu olmus yarina telafi edersin umarım tatlim
amin canim dualarina menunde güzel tatlim
Böreği herkes söylemiş canım onun dışında sporun süper
güzel tatlim afiyet olsun
COk iyi canım afiyet olsun
Dr değil Aslında Diyetisyen Demek istemistim:)
Bence lahmacuna Ceza kesilmesin Karatay bibile müsade ediyo
Bisiklet cok iyi fikirmis. Kahvalti ve ogle yemeginin olmamasi kotu olmus tabi..
menun de dualarinda cok guzel... artik sehit vermeyelim. Huzurlu ve guvenli bir ulkede yasayalim ins.
Muz potasyum içerdiği için sağlıklıdır ama glisemiks indeksi yüksek olduğu için kilo verirken pek tercih edilmez
@seydan94 bu defalık olmasa ceza.vallaa hergün 2 saat spor yapıyorum.özellikle buraya katıldığımdan beri:)[/QUOTE][QUOTE="
Lahmacun olmamış Canım ama lahmacun konusunda ceza verilmeli mi emin olamadım sizce kızlar hepinize soruyorum
Böreğe yarım dilimde olsa ceza kesiyorum çünkü yarım yarım sonra 1 olur 2 olur olmaz Böyle ayrıca katilimin biraz daha artsın Can'ım lütfen
Spor güzel
9.takımın çıtır adayları
Kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inşallah
HandCute
Tatlım işte burası böyle bi yer
Yarım dilim börek yersin burnundan getirirlerEğer Zayıflamak istiyorsan kendine bi çözüm bul cıss yeme tatlıcım
Adını bidaha sorayım (isim takıntım varda)
@kibileta
Geçmiş olsun Cnm hayırlı haberlerle Gel inşallah
@zamannn35
Kısırı bol salata ve ayranla cuma tercih edersen daha iyi olur Cnm
@poniponna
Ponicim ipin ucu kaçmadan yakala Tatlım
Izine çıkmasan şimdiye en az 1-1.5 kilo daha verdiydin
Hadi bakalım herkese kolay gelsin
Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
bu defalık ceza kesilmesin böreğe söz bir daha yapmayacağım
sıra ile yemek yapıldığından bende arkadaşlara yemek sorup söyleyemediğimden mecburen yedim.gerçekten köyde çalışınca zorlanıyosun ama idare ediyorum
hepimizin kandili mübarek olsun bu arada...:)
@seydan94 bu defalık olmasa ceza.vallaa hergün 2 saat spor yapıyorum.özellikle buraya katıldığımdan beri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?