Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla canım zamanında bu fikri ilk atan bendim çıkamıyorum ayıp olur diyeeee. ama yemekten önce limonlu su ya da yulaf kepeği yiyeyerek kendimi doyuruyorum önceden:)
Anlıyorum canım benim de ilk başta fikir hoşuma gitmişti sonra gelen pastalar börekler beni bozdu ben de ayrılmıştım. :)

günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Toprakcim cok gecmis olsun bizide haberdar etmeyi unutma

KumraL_KrakeR
Hosgeldin aramiza canim

Bende yeniyim burda ama sagolsun guzel takimim hic yeni oldugumu hisettirmedi beni iclerine aldilardogru takimdasin INŞALLAH beraberce kilolardan kutulcaz

Ben Miray 24 yaşındayım
Ne yazikki 85.5 basladim bakalim bu cuma ne olcak heyecanla bekliyorum bende 6li sayilari gormek istiyorum

pirinçden uzak dur kuzum pirincin bir etkisi de daha çabuk acıkmana neden olur o yüzden ve senin iyiliğin için kızıyorum tamam tatlım cezayı yapınca yazarsın

yine de lahmacun akşam ve tartı öncesi olmasın canım
heee diyetisyen hiç sevmediğim varlık

@seydan94 bu defalık olmasa ceza.vallaa hergün 2 saat spor yapıyorum.özellikle buraya katıldığımdan beri:)[/QUOTE]

eee zaten ceza spor cezası sorun yok 2 saat yapcaksan

sağol bitanemmm seninde kandilin mübarek olsun

Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin

inşallah bitanem allah oğluna acil şifa versin
bi daha da büyük sağlık osrunu hiç yaşatmasın İNŞALLAH

canım zordur tabi ama yapcak bişey yok ya yemiceksin ya da böyle ufak kaçamaklarda bu cezayı vermememin iki nedeni var biri aklına ceza gelsin ki yeme ikincisi yersen telafisi olsun diye sporla

Kizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…