Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen benim gibisin canim ben de doktordan cok korkarim hep kotu bir sey cikacak sanirim ama korkma kulak en fazla iltihaplanmistir temizlerler gecer
aynen öyle olmuş boşuna korkmuşum sadece biraz pislenmiş temizledi doktor gitti çınlamalarım

canım çok geçmiş olsunn

Oğluşuna geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir.

çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanır. kepeklı tostyiyebilirsiniz.süt içebilirsiniz.bazen hastane kantinlerinde meyve satılıyor varsa portakal elma çok iyi olur sizin için

Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
çok geçmiş olsun.çocuklar ve hayvanlar şu dünyada en sevd,iklerim tertemizler.umarım en en en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

çok güzel cnm. Yağsız sa Gözlemeyi ekmek yerine almış olursun tabi..

arkadaşlar da belirtmiş zaten pilav , akşam ve 5 kaşık kelimeleri yanyana gelince olmamış

Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum

HHoşgeldin cnm Emine ben. 30 yaşındayım ve 2 çocuğum var. Geçen sene 7/8 kilo vermiştim Ne yazikki Kış boyu Evde kaldım ve 10 kilo olarak geri geldi kilolar. IInşallah hep birlikte kurtulcaz Kilolardan

günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
gecmis olsun cnm onemli bisi cikmaz ins.

afiyet olsun cnm guzel

valla canım yok aslında da ben spor salonunun nimetlerinden yararlanayım diye sonraki seans ne varsa yapmaya çalışıyorum:)

hahaha prensibimiz "sonuna kadar hizmet" ne veriyolarsa hepsinden faydalancaz

pilav pirinçse çok kötü müsliye dikkat edin meyveli olmamalı.öpüldünüz

ah ah eskiden çok sağlam fitness yapardım bol ağırlıklı vücut çalışırdım.taş gibiydi heryerim neyseki altyapım iyi oldugu için sporda .çok zorlanmıyorum.altta kalan kaslarım canlanıyor bi yağları atıyım tekrar vücut geliştirme çalışacagım.malesef omuzlarım çok küçük.ağırlık çalışmadan gelişmiyor.omuz küçük olunca da fizik güzel gözükmüyo belim ince ama belli olmuyo.omuz güzel gelişince popo bile çook daha güzel gözüküyo

bayanlar meyvelerden muzu diyette kullanıyomusunuz? bazı yerlerde kullanmayın bazı yerlerde protein kullanın diyodu.kafam karıştı
muzun çoook yararı var harika bi besindir ama yağ yakım sürecinde malesef yasak kalorisi çok yüksek ve şekeri çook fazla oldugu için yağa kolay dönüşüyor ve kasları da örtüyor.şuan bize kas lazım.kas arttıkça yağ yakım hızlanıyor

Cok gecmis olsun canim

yine de lahmacun akşam ve tartı öncesi olmasın canım
heee diyetisyen hiç sevmediğim varlık
ok kaptanim ayda yılda 1 öğlen olur dimi
Bende ssevmiyorum ama su vücut kas yağ OOranlarını öğrenmek istiyodum Iyi oldu. Ideal kilom 62 kusurmus Mesela.

hiç sevmem kendisini en sevmediğim meyve hayatta yiyemem

muzu hic sevmeyen gormemistim kilo verirken avantaja donusmus bu durum.

Iyi olmana cok sevindim bitanem

muz ve kavunu hiç sevmem hayatta yemem
ayda yılda 1 öğlen kabulüm :)
anladım tatlım tabi onun için iyi ben onu spor salonunda öğrenmiştim

günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
Geçmiş olsun canım.benimde arada oluyo sanki.doktor ne dicek acaba bizede yaz olurmu

yine taş gibi olursun bebeğim sende bu azim varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…