- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.041
aynen öyle olmuş boşuna korkmuşum sadece biraz pislenmişAynen benim gibisin canim ben de doktordan cok korkarim hep kotu bir sey cikacak sanirim ama korkma kulak en fazla iltihaplanmistir temizlerler gecer
Kizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
Oğluşuna geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir.Kizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
çok geçmiş olsunKizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
çok geçmiş olsun.çocuklar ve hayvanlar şu dünyada en sevd,iklerim tertemizler.umarım en en en kısa zamanda sağlığına kavuşur...Günaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
Saat 11.50
Peynir
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 kucuk gozleme yagsiz 1 karis enfazla
Saat 16.00
Az kuruuzum
Saat 18.30
Et sote
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 3 litre civari
Spor 2 saatten fazla yuruyus.
Gozleme hafif diye tuzaga dustum ve fazladan yurudum.
Sabah 9
1 domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim salam
2 dilim ekmek
Öğlen 12
2 Kasık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara 1 kase Çağla
Aksam 19
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık Mantarlı tavuk sote
Şekersiz limonata
1 buçuk lt su 15 dk plates
Bugün temizlik yaptığım için yoruldum pek spor yapamadım
Memnun oldum ismimde Merve bu arada yazmamısım Malesef dogumdan sonra aldim 60kiloydum evledigimde 85le dogum yaptm sonrasindada veremedm yapisti ustume. azimli olmak zorundayim cunku boyle cok mutsuzum
gecmis olsun cnm onemli bisi cikmaz ins.günaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
günaydın kızlar evde pc bozuktu yazamadım dünkü menüm sabah 07,20 haslanmış yumurta domates salatalık
11.00 1/2 kutu süt
13.001 porsiyon kısır
15.00 1 gün kurusu kayısı 1/2 kutu süt
18.00 z.yağlı taze fasülye yanında coban salata
20.00 1 avuç leblebi
1 saat tempolu yürüyüş
10 dakika aktıf egzersiz
3 lt su ve 3 fincan yeşil çay
valla canım yok aslında da ben spor salonunun nimetlerinden yararlanayım diye sonraki seans ne varsa yapmaya çalışıyorum:)
pilav pirinçse çok kötüGünaydın herkese hayırlı kandiller
Eki Görüntüle 1825317
Kızlar bir süredir uzağım buradan daha aktif olmaya çalışacağım
Cuma,cumartesi,pazar çok cozuttum ve haliyle artidaydim(+1). Dün yeniden başladım dünkü menüm
Öğle
4 yk müsliyle 1 b süt
Akşam
3 yk tavuk sote
1 yk pilav
Salata,yoğurt
Su,2t
Spor,1 saat yürüyüş
ah ah eskiden çok sağlam fitness yapardım bol ağırlıklı vücut çalışırdım.taş gibiydi heryerimGayet güzel canım.
Herkes pilavu söylemiş canım onun dışında güzel.
Herkesin dediği gibi börek dışında güzel canım spor da çok iyi.
Çok güzel menü canım.
Ahh şu yaptığın sporlara hayranım bebeğim. Maşallah.
Oyy ne kadar güzel ben de çok severim bisiklet sürmeyi.
Amin canım cümlemizin.
Ben de cumartesi temizliğimi spordan saymıştım.
Hmm demek gözleme.Neyse yürüyüşle telafi etmen güzel canım.
5 kaşık pilav çok olmuş tatlım.
Hoşgeldin canım Ben Neslihan 29 yaşındayım benim de 3 yaşında bir oğlum var. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz hep beraber kurtulacağız inşallah.
Günaydın bitanem geçmiş olsun.
Aaaa kısır mı dedin nasıl yani ortakçığım. Hmm dur bakalım ne yorum yapacaklar. :)
Aaa bir öğretmen daha mı? O yemek durumunu ben de yaşamıştım canım gerçekten seçme şansın yok. Benim sana tavsiyem yemek grubundan ayrılman ama sen bilirsin. Ben öyle yapmıştım zamanın. Kendi yemeğini kendin götür benim gibi sen de.
Günaydın canım sana da hayırlı kandiller. Oğluşuna geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Günaydın tatlım sana da amin inşallah.
muzun çoook yararı var harika bi besindir ama yağ yakım sürecinde malesef yasakbayanlar meyvelerden muzu diyette kullanıyomusunuz? bazı yerlerde kullanmayın bazı yerlerde protein kullanın diyodu.kafam karıştı
ablacım harikasın artık doğru bilgileri kendine işlemişsin tane tane.idolümsünMuz potasyum içerdiği için sağlıklıdır ama glisemiks indeksi yüksek olduğu için kilo verirken pek tercih edilmez
Cok gecmis olsun canimKizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
ok kaptanim ayda yılda 1 öğlen olur dimiyine de lahmacun akşam ve tartı öncesi olmasın canım
heee diyetisyen hiç sevmediğim varlık
hiç sevmem kendisini en sevmediğim meyve hayatta yiyemem
Iyi olmana cok sevindim bitanemkızlar kulaklarımda sorun yokmuş.sadece biraz pislenmiş afedersinizbizim temizlemelerimiz yeterli gelmiyormuş özellikle büyükşehirlerde şu istanbuldan bi kurtulsam. şimdi kulaklarım çok iyi çınlamalarım da gitti gibi
ok kaptanim ayda yılda 1 öğlen olur dimi
Bende ssevmiyorum ama su vücut kas yağ OOranlarını öğrenmek istiyodum Iyi oldu. Ideal kilom 62 kusurmus Mesela.
muzu hic sevmeyen gormemistimkilo verirken avantaja donusmus bu durum.
oluyor
Abla 2 ögün yaptıgım için
Fırında yapılanı cok güzel oluyo gercekten.cokta hafif.bende sık yapıyorum.afiyetler olsunrica ederim bitanemm ben de Miray dan öğrendimbirbirim,zden dahaçook şey öğreneceğiz belliki
Ablacım 2 ögün yaptıgım icin geç yapıyorum kahvaltıyı.erken yapınca aksama kadar dayanamıyorum
Geçmiş olsun canım.benimde arada oluyo sanki.doktor ne dicek acaba bizede yaz olurmugünaydın kızlaarrr
az sonra doktor randevum var.doktordan da hastaneden de çok korkuyorum
bi süredir kulaklarım pek duymuyor.umarım kötü bişey çıkmaz.sizi seviyorum.geldiğimde yazarım
yine taş gibi olursun bebeğim sende bu azim varken.ah ah eskiden çok sağlam fitness yapardım bol ağırlıklı vücut çalışırdım.taş gibiydi heryerimneyseki altyapım iyi oldugu için sporda .çok zorlanmıyorum.altta kalan kaslarım canlanıyor bi yağları atıyım tekrar vücut geliştirme çalışacagım.malesef omuzlarım çok küçük.ağırlık çalışmadan gelişmiyor.omuz küçük olunca da fizik güzel gözükmüyo belim ince ama belli olmuyo.omuz güzel gelişince popo bile çook daha güzel gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?