- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.061
Cok gecmiş olsun acil sifalar .tüpmü takılacakGünaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
Çok gecmiş olsun kumralhoşgeldin aramızaKizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
çok geçmiş olsun hemen toparlasın inşallahh yavru kuşKizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
geçmiş olsun canım gözün aydınkızlar kulaklarımda sorun yokmuş.sadece biraz pislenmiş afedersinizbizim temizlemelerimiz yeterli gelmiyormuş özellikle büyükşehirlerde şu istanbuldan bi kurtulsam. şimdi kulaklarım çok iyi çınlamalarım da gitti gibi
arkasını oku bitanem beyaz bugday unu yoksa iyidir bence. yağ ölçerli nasıl oluyokiKızlar tartı almayı düşünenler vardı. Bu hafta a101'e felix digital basgül geliyor hem de yağ ölçerliymiş kaçırmayın ben alıcam muhakkak. Bir de a101 de tam tahıllı sandviç ekmeği buldum hemen kaptım kullanan gören duyan var mı. İyi bişey yaptım derken kötü bişey yapmıyım.
ben de aynısını diyorum ya.son bir yıldır asosyaldim..burası güzel bi başlangıç oldu :)Kızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bir grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
Kızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bir grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
gecmis olsun canim duzelir insallah sen tedbirini al dr git.
afiyet olsun canim.
kizlqr size denk olarak bende varim beni kimseye yazmadi mefkus ablam....benide alin aranizsiz kadar hizli olmasada veririm ugrasirim be.
canım bana da uyar kaptanımız uygun bulursa biz grubu 3 leyebiliriz
Rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin inşallahh... ben tüm çocuklar için dua ediyorum her gece içinde sizin evladınıza da Allah kabul etsinGünaydın hanımlar hayırlı kandiller bugun hep oglusum ve oglusum gibi olan butun insanlar özellikle çocuklar icin dua edicem sizdende kuzuma dua bekliyorum ins ameliyattan sonra kuzucum duyabilsin
Aa görüyo musun hiç aklıma gelmemişti arkasını okumak eve gidince hemencecik okuyum barim. Valla ekmekler baya minnak aslında normal yediğin 2 dilim kadar anca var. Tadını da beğendim. Öğlen sanvdiçimi afiyetle yedim. İnşallah beyaz un yoktur yaa çok beğenmiştim halbusu.arkasını oku bitanem beyaz bugday unu yoksa iyidir bence. yağ ölçerli nasıl oluyoki
canım hoşgeldin... ben de yeniyim ama birlikte zayıflama fikri ve ayrıca fikir alışverişleri çok hoşuma gitti...yalnız ben yetişemiyom cevap vermeye...:)Kızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bir grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
Bizde seni cok sevdik kuzummmKızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bi grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
Bende alayim iyiki haber verdin kuzummm hemde uygun fiyatiBak burda kuzu vücuttaki yağ ve su oranını hesaplıyomuş diyolla.Foto eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum.
Evet tatlım fiyatı çok iyi markası da . Yalnız burada hep geliyor ama hemen alıyorlar. Ben ayırtacağım bu sefer. Yine kalmayabilir.Bende alayim iyiki haber verdin kuzummm hemde uygun fiyati
Evet tatlım fiyatı çok iyi markası da . Yalnız burada hep geliyor ama hemen alıyorlar. Ben ayırtacağım bu sefer. Yine kalmayabilir.
Cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin oglusuna.Kizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
Benim de omuzlar cok genis hic sevmiyorum keske biraz dar olsa diyorum,kilo alinca da ilk kollardan aliyorum kocam dalga geciyor okadar agirlik calisiyorum kollarim senin ki gibi kasli ve kalin degil diyor gicikah ah eskiden çok sağlam fitness yapardım bol ağırlıklı vücut çalışırdım.taş gibiydi heryerimneyseki altyapım iyi oldugu için sporda .çok zorlanmıyorum.altta kalan kaslarım canlanıyor bi yağları atıyım tekrar vücut geliştirme çalışacagım.malesef omuzlarım çok küçük.ağırlık çalışmadan gelişmiyor.omuz küçük olunca da fizik güzel gözükmüyo belim ince ama belli olmuyo.omuz güzel gelişince popo bile çook daha güzel gözüküyo
Hadi gozun aydin:)kızlar kulaklarımda sorun yokmuş.sadece biraz pislenmiş afedersinizbizim temizlemelerimiz yeterli gelmiyormuş özellikle büyükşehirlerde şu istanbuldan bi kurtulsam. şimdi kulaklarım çok iyi çınlamalarım da gitti gibi
çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulur umarımKizlar hepinize tek tek hosbuldum memnun oldm diyorum guzel dileklerinz icinde sagolun ..ne yazikki kotu bi gune uyandim oglumu hastaneye yatrdik serum takildi bademcik iltihapi olms ben dha bi lokma bise yiyemedm bugun cok giremeyebilrm aksam yediklerimi yazmaya calisrm hastanede ne yenirki onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?