Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok gecmiş olsun kumralhoşgeldin aramıza

çok geçmiş olsun hemen toparlasın inşallahh yavru kuş

geçmiş olsun canım gözün aydın

Kızlar tartı almayı düşünenler vardı. Bu hafta a101'e felix digital basgül geliyor hem de yağ ölçerliymiş kaçırmayın ben alıcam muhakkak. Bir de a101 de tam tahıllı sandviç ekmeği buldum hemen kaptım kullanan gören duyan var mı. İyi bişey yaptım derken kötü bişey yapmıyım.

arkasını oku bitanem beyaz bugday unu yoksa iyidir bence. yağ ölçerli nasıl oluyoki

Kızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bir grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
ben de aynısını diyorum ya.son bir yıldır asosyaldim..burası güzel bi başlangıç oldu :)

Kızlar iyi ki katilmisim aranıza bi giriyorum 6 7 sayfa çok aktif ve guzel eğlenceli bir grup 12 bildirim görüyorum çok mutlu oluyorum hepinizi cook sevdim ben yaaa
Canım sorma o durumu ben genelde 3 den sonra giremiyorum evde pc olmadığı için. Sabah bir geliyorum ki 20 sayfa paylaşım yapılmış. Sabah ilk iş onları okuyup cevaplıyorum. 1 saatten fazla sürüyor. Maşallah çok aktif grubumuz.

arkasını oku bitanem beyaz bugday unu yoksa iyidir bence. yağ ölçerli nasıl oluyoki
Aa görüyo musun hiç aklıma gelmemişti arkasını okumak eve gidince hemencecik okuyum barim. Valla ekmekler baya minnak aslında normal yediğin 2 dilim kadar anca var. Tadını da beğendim. Öğlen sanvdiçimi afiyetle yedim. İnşallah beyaz un yoktur yaa çok beğenmiştim halbusu.

Vücuttaki yağ miktarını da ölçüyor zannımca kuşum alınca bakıcam. gerçi bana kilo doğru ölçse yeter de artar.

canım hoşgeldin... ben de yeniyim ama birlikte zayıflama fikri ve ayrıca fikir alışverişleri çok hoşuma gitti...yalnız ben yetişemiyom cevap vermeye...:)

Cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin oglusuna.
Ben zeynep aramiza hosgeldin canim.

Benim de omuzlar cok genis hic sevmiyorum keske biraz dar olsa diyorum,kilo alinca da ilk kollardan aliyorum kocam dalga geciyor okadar agirlik calisiyorum kollarim senin ki gibi kasli ve kalin degil diyor gicik

çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…