Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunku menunde sporunda harika canım

Canım benim umudun cuma sabah bir bakmışım 2 kilo gitmiş

Canım tabiki olur ne kadar az kalorili o kadar iyi ama emzirdiğim için araları meyve ve hurma verdi o kızım için :)

Merhaba kızlaaar menüm
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 1salatalık 5zeytin
Öğle 14.00 1bardak çilek 1bardak süt
Akşam 19.30 1tabak tarhana çorbası 4yk yumurta salatası 1bardak ayran
Su 2lt
Spor yok
Guzel menü canım afiyet olsun.

Hiçte acı çekme iraden için kendini daha çok sev bence eminim yeseydin daha çok acı çekecektin.

Ortak süpersin ama sende karbonhidrat almıyorsun sonrası nasıl olucak.

Salona mi gidiyorsun canım sen. Menun guzel su spor hepsi on numara.

Canım benim umudun cuma sabah bir bakmışım 2 kilo gitmiş

Canım tabiki olur ne kadar az kalorili o kadar iyi ama emzirdiğim için araları meyve ve hurma verdi o kızım için :)
Ayyy ağzından bal damliyi inşallah canım bende bi bakarım ki 2 kılo gitmiş.

Canım karbon aldığımda hiç gitmiyor demek vücudumda karbon çok var :) öncesinde bir ekmek yerdim 60 tan kurtulayim tuketecem

Ortak güzel gidiyor hiç bozmayayim bu hafta birinci oluruz

Çeşitlendirmeye dikkat ederim. Sanki yersem hep yiyecek hiç kendimi frenleyemiyecek miş gibi hissediyorum o yüzden bu kadar az oluyor genelde.
bu kadar az beslenirsen korumaya çalışırken kilolarını geri alma ihtimalin çoook yüksek.malesef ben yaşadım bunu

süper tatlım afiyeg olsun

kusursuz bi menü bravo

harikaaa afiyet olsun

hahahaha çok iyi anlıyorum seni bizim evde de durum pek farklı değil.en basiti bi çekmece şuan full biskremler krakerler çikolatalar bilmemneler dolu

gayet dengeli menü afiyet olsun :)

Canım karbon aldığımda hiç gitmiyor demek vücudumda karbon çok var :) öncesinde bir ekmek yerdim 60 tan kurtulayim tuketecem
Sen kendini daha iyi tanırsın canım. Amacına bi ulaşta.

Ortak güzel gidiyor hiç bozmayayim bu hafta birinci oluruz
Valla tatlım ben cuma gecesi bide bu gece tuvalete çıktım aile hekimine gittim anlattım durumu az yediğiniz için dedi. Bekunis iç çok tikanirsan falan. İnşallah veririm. Sen ve Kamile verirsiniz de ben hiç umutlu değilim bu hafta.

hahahaha çok iyi anlıyorum seni bizim evde de durum pek farklı değil.en basiti bi çekmece şuan full biskremler krakerler çikolatalar bilmemneler dolu
Anam tehlikelerle dolu bi çekmece uzak dur. DANGER yaz yapıştır

MENÜCÜĞÜM
7.30 limonlu sıcak su
7.45 bir portakal
8.00 KAHVALTIM: 2 haşlanmış yumurta, bi parça köy peyniri, salatalık
11.00 yarım su bardagı yarım yağlı sütle az kahveli nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kaşık lor peynir,bir kase yoğurt
17.00 bir tane büyük salatalık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: 150 gram biberli tavuk sote, salata
20.30 yarım bardak yarım yağlı süt içine yarım çay kaşığı kakao
1 saat pilates
3 km yürüyüş (45 dk civarı)
3 litre su

ateş seni çağırıyoooo diyom yanından geçerken

Ben senden umutluyum son 2 gün çok dikkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…