Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar
Ip atlamaya devam dünkü tulumbanin acısı çıkmalı
Temizlik te var bugun
Zaten çocukları biliyorsunuz
Eyvaaaah bugün bitti ben

Günaydın canım sen ne kadar çok ip atlıyosun maşallah. 1200 mü gördüm demin gözlerim beni yanıltıyor mu? Ben 300 zar zor atlıyorum yav. Ne kadar sürüyo bu ip atlaman.

günaydın herkese...
adet döneminde kendimizi şiş hissederiz ya tartıya yansıyo mu bu?ben hala olamadım.olucam ama...kendimi şiş hissediyorum..
Yansır canım vücut ödem yapar.

Günaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.

Sabah kalkınca 1 bardak su.

Kahvaltı 07:30 salatalık domates köy peyniri zeytin ve tt ekmek asgari ölçülerde. (Çaysız kahvaltı yapmaya alıştım)

Öğlen 12.15 kepekli sandviç ekmeğiyle bir ufak sandviç . İçinde domates ve peynir vardı.

Ara : 10 tane yeşil erik. 1 tane elma.

Akşam 18:00 Haşlanmış tavuk göğsü 1 porsiyon yanına bol yeşil salata. 1 dilim tt ekmek.

Salatayı biraz abarttım. Bu gün nedense çok acıkmıştım hırsımı salatadan aldım. Eşim ve ben için yaptığım salatayı tek başına götürdüm resmen. Ama yeşil salatadan bişiy olmaz diye rahatım.

Su 2 litre. Biraz az oldu.

Spor 55 squat, 300 ip atlama.

Sanırım squattan dolayı olsa gerek bacaklarım acayip ağrıyor. Yürüyüş yapmak istiyorum ama fırsat ve zaman ve mekan bulamıyorum. Evin içinde deli danalar gibi dolaşarak yürüyüş olur mu kızlar. Olursa her gün 1 saat bunu yapcam.

canım menün süper.squat ağrı yapar ama düzenli yapınca geçiyo.bence hareket halinde olmak önemli. toplum sağlığı merkezleri diyet programı verdiklerine resimli egzersizleri veriyomuş. uygulayanlar çok memnun evin içinde.

Güzel canim afieyt olsun

Çok farklisin ilk fotodan canim,ne kadar havalisin
bufoto 4 kilo vermiş halim birazcık yüzüm çekilmiş bi de filtre koydumya rengi baya farklı gözüküyo ondan farklı çıkmışım sanırım.ve gülünce yüzüm değişiyo bi de saç rengimi de açtım. baya bi fark olmuş gerçekten

Canımcım ekmege bulaşirsam 1 dilimle kalmaz biliyorum kendimi.ondan bulaşmıyorum:))
ekmeği çok seviyosan bir öğününü başka karbonhidrat almamak şartıyla ekmekle geçirebilirsin.tabiki tam buğday olacak 4 dilim bile yiyebilirsin peynirle ya da ne bilim başka uygun bişeyle birlikte.ama dediğim gibi gün içinde başka karbonhidrat yememelisin.bu şekilde hiç almayarak harika kilo verirsin.ama bi süre sonra enerjin çok düşer ve vücudun enerjini kaslardan kullanmaya başlar ki bu çok tehlikeli.ve malesef koruma döneminde (diyeti bıraktıgında bile demiyorum) koruma döneminde kilolalını fazla fazla geri alırsın vücudun alarm durumunda olacagı için. ben yaşadım bunu bitanem o kadar sürünerek verdiğim kilolarımı üstelik koruma yaparken aldım geri

Günaydın canım sen ne kadar çok ip atlıyosun maşallah. 1200 mü gördüm demin gözlerim beni yanıltıyor mu? Ben 300 zar zor atlıyorum yav. Ne kadar sürüyo bu ip atlaman.
Canım 25 dk falan suruyo,kısa zamanda çok kalori yakmam lazım,malum 2 cocuk ,ev,eşim,dinlenmemde gerekiyo,bu yüzden benim için en güzeli ip atlamak oldu. Atlarsin sende bikacgun sonra alisiyosun,spor ayakkabi giy,ipin güzel sayacli olsun ,zemin sert olmasın,hepsi etkiliyo çünkü
profil resmimde birazcık gözüküyo.baya güzeloldu
gördüm canim evet çok tatlı gorunuyo

akşam öğününe 2 haşlanmış yumruta eklemeyi deneyebilirsin ve yoğurt. ikisi de çok tok tutuyor bi de öğle yemeğine bari 1 elma koy hayatım vücudun çok zaman boş kalıyor.

Kuzum 3 ogunde ekmek tüketme onun dışında menun güzel bence,bacak ağrısı squattan olabilir,yada yanlış bir hareket yapmış olabilirsin.evin içindeki en iyi yürüyüş leslie canim

muhallebi hariç sorun yok bence çok kaçırmamışsın şekerim

sütün tadını güzelleştirmek adına yarım çay kaşığı kakao koyuyorum bir de annemin doktoru çok yararlı diye tavsiye etmişti kakaoyu.enerji ve zindelik veriyormuş.damarlara cilde çok iyi geliyomuş.bol bol kalsiyum içeriyormuş.diyete de hiç zararı yok.sizler de tüketebilirsiniz kakao biraz

bitanem menün çoook güzel fakat sütü birazcık fazla içiyorsun.yarım yağlı bile olsa sütte fazlaca yağ var ve midene pek iyi değil ben de süt çok seviyorum.gastrit tedavisi olurken doktor yasaklamıştı mide düşmanı demişti

günaydın herkese...
adet döneminde kendimizi şiş hissederiz ya tartıya yansıyo mu bu?ben hala olamadım.olucam ama...kendimi şiş hissediyorum..
malesef vücudumuz o dönemde birazcık su topluyor.ödem yani.ben de şişerim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…