- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.201
Gunaydin 9. Takimin citir hatunlari
teşekkür ederim kaptanımGüzel afiyet olsun
Gunaydin kizlar
Ip atlamaya devam dünkü tulumbanin acısı çıkmalı
Temizlik te var bugun
Zaten çocukları biliyorsunuz
Eyvaaaah bugün bitti ben
Yansır canım vücut ödem yapar.günaydın herkese...
adet döneminde kendimizi şiş hissederiz ya tartıya yansıyo mu bu?ben hala olamadım.olucam ama...kendimi şiş hissediyorum..
canım menün süper.squat ağrı yapar ama düzenli yapınca geçiyo.bence hareket halinde olmak önemli. toplum sağlığı merkezleri diyet programı verdiklerine resimli egzersizleri veriyomuş. uygulayanlar çok memnun evin içinde.Günaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.
Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvaltı 07:30 salatalık domates köy peyniri zeytin ve tt ekmek asgari ölçülerde. (Çaysız kahvaltı yapmaya alıştım)
Öğlen 12.15 kepekli sandviç ekmeğiyle bir ufak sandviç . İçinde domates ve peynir vardı.
Ara : 10 tane yeşil erik. 1 tane elma.
Akşam 18:00 Haşlanmış tavuk göğsü 1 porsiyon yanına bol yeşil salata. 1 dilim tt ekmek.
Salatayı biraz abarttım. Bu gün nedense çok acıkmıştım hırsımı salatadan aldım. Eşim ve ben için yaptığım salatayı tek başına götürdüm resmen.Ama yeşil salatadan bişiy olmaz diye rahatım.
Su 2 litre. Biraz az oldu.
Spor 55 squat, 300 ip atlama.
Sanırım squattan dolayı olsa gerek bacaklarım acayip ağrıyor. Yürüyüş yapmak istiyorum ama fırsat ve zaman ve mekan bulamıyorum. Evin içinde deli danalar gibi dolaşarak yürüyüş olur mu kızlar. Olursa her gün 1 saat bunu yapcam.
canım inşallah olurumda ödem cumaya iner:)Yansır canım vücut ödem yapar.
Güzel canim afieyt olsungünaydın kızlar salı menüm
sabah 07.20 haslanmıs yumurta domates salatalık kırmızı biber yeşil çay
11.00 1/2 kutu süt
13.00 4 kaşık mercimek çorbası 1 parça tavuk ızgara yanında bol salata
15.00 1/2 kutu süt ve 5 erik
18.00 1 porsiyon semizotu ve 1 kase yoğurt
20.00 1 avuç leblebi
3 lt su
1 saat yürüyüş tempolu
profil resmimde birazcık gözüküyo.baya güzelolduNasıl oldu ki çok merak ettim canim,güle güle kullan
bufoto 4 kilo vermiş halim birazcık yüzüm çekilmişÇok farklisin ilk fotodan canim,ne kadar havalisin
ekmeği çok seviyosan bir öğününü başka karbonhidrat almamak şartıyla ekmekle geçirebilirsin.tabiki tam buğday olacak 4 dilim bile yiyebilirsin peynirle ya da ne bilim başka uygun bişeyle birlikte.ama dediğim gibi gün içinde başka karbonhidrat yememelisin.bu şekilde hiç almayarak harika kilo verirsin.ama bi süre sonra enerjin çok düşer ve vücudun enerjini kaslardan kullanmaya başlar ki bu çok tehlikeli.ve malesef koruma döneminde (diyeti bıraktıgında bile demiyorum) koruma döneminde kilolalını fazla fazla geri alırsın vücudun alarm durumunda olacagı için. ben yaşadım bunu bitanemCanımcım ekmege bulaşirsam 1 dilimle kalmaz biliyorum kendimi.ondan bulaşmıyorum:))
Canım 25 dk falan suruyo,kısa zamanda çok kalori yakmam lazım,malum 2 cocuk ,ev,eşim,dinlenmemde gerekiyo,bu yüzden benim için en güzeli ip atlamak oldu. Atlarsin sende bikacgun sonra alisiyosun,spor ayakkabi giy,ipin güzel sayacli olsun ,zemin sert olmasın,hepsi etkiliyo çünküGünaydın canım sen ne kadar çok ip atlıyosun maşallah. 1200 mü gördüm demin gözlerim beni yanıltıyor mu? Ben 300 zar zor atlıyorum yav. Ne kadar sürüyo bu ip atlaman.
gördüm canim evet çok tatlı gorunuyoprofil resmimde birazcık gözüküyo.baya güzeloldu
Değişiklik iyidir canimbufoto 4 kilo vermiş halim birazcık yüzüm çekilmişbi de filtre koydumya rengi baya farklı gözüküyo ondan farklı çıkmışım sanırım.ve gülünce yüzüm değişiyo bi de saç rengimi de açtım. baya bi fark olmuş gerçekten
akşam öğününe 2 haşlanmış yumruta eklemeyi deneyebilirsin ve yoğurt. ikisi de çok tok tutuyorKızlarr önerilerinize ihtiyacım var.konu şu:
Sabah 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum.yaptıgım kahvaltı akşam yemegine kadar yetiyo hiç acıkmıyorum.
Akşam yemegini 18 gibi yiyorum ama ondan sonra yatana kadar hep bi yeme isteği.sabah kahvaltısından sonraki etki akşam yemeginden sonra olmuyo. Ben bi yerde yanlişmı yapıyorum acaba yoksa böyle olması normalmi
Niye ki bi tulumbayla silip attınız kaptanimTulumba ne kız bu hafta iyi görmüyorum seni toparlarmısın kendini tatlım
Kuzum 3 ogunde ekmek tüketme onun dışında menun güzel bence,bacak ağrısı squattan olabilir,yada yanlış bir hareket yapmış olabilirsin.evin içindeki en iyi yürüyüş leslie canimGünaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.
Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvaltı 07:30 salatalık domates köy peyniri zeytin ve tt ekmek asgari ölçülerde. (Çaysız kahvaltı yapmaya alıştım)
Öğlen 12.15 kepekli sandviç ekmeğiyle bir ufak sandviç . İçinde domates ve peynir vardı.
Ara : 10 tane yeşil erik. 1 tane elma.
Akşam 18:00 Haşlanmış tavuk göğsü 1 porsiyon yanına bol yeşil salata. 1 dilim tt ekmek.
Salatayı biraz abarttım. Bu gün nedense çok acıkmıştım hırsımı salatadan aldım. Eşim ve ben için yaptığım salatayı tek başına götürdüm resmen.Ama yeşil salatadan bişiy olmaz diye rahatım.
Su 2 litre. Biraz az oldu.
Spor 55 squat, 300 ip atlama.
Sanırım squattan dolayı olsa gerek bacaklarım acayip ağrıyor. Yürüyüş yapmak istiyorum ama fırsat ve zaman ve mekan bulamıyorum. Evin içinde deli danalar gibi dolaşarak yürüyüş olur mu kızlar. Olursa her gün 1 saat bunu yapcam.
muhallebi hariç sorun yok bence çok kaçırmamışsın şekerimMrb kizlar gecenin bu saatinde yazıyorum. Yine her zamn ki gibi uyuturken uyuyakaldim
sabah 8.00
1 has yumurta
coban salata
1kk peynir 4 zeytin
1 dilim t.b ekmegi
Oglen 12 30
doyana kadar brokoli salatasi
yogurt
aksam biraz karisik. yemege Misafirim gelcek diye yaptigim seylerin tadina bakarken bir suru sey yemis oldum. Hersey den tattim diybilirim.
2 3 parca haslanmis sebze
yarim kepce kadar corba
2/3 kofte
2 kasik kadar da muhallebi (amac tadina bakmakti
bunlari yemeyi 6 gibi biraktim
su 2.5 litre
spor yok
sütün tadını güzelleştirmek adına yarım çay kaşığı kakao koyuyorumCan'ım akşam 8 gibi yoğurt yiyebilirsin acıkıyorsan 3 4 fındık yiyebilirsin belki
Can'ım çok az niye böyle senin bişeye moralin mi bozuk bakayım
Sabah olmamış ama mazeretin var
Geçmiş olsun çok canım
Güzel Can'ım afiyet olsun
Güzel Can'ım afiyet olsun
O kadar yemeğe hayır diyip kaçamaksız kapattığın için hem tebrik ederim hemde teşekkür ederim canım
Güzel Canım afiyet olsun
Tebrik ederriiiiimmm
Güzel canım
Güzel tatlım
Bizde de öyle hep öyleydi
Güzel Can'ım sadece kakao niye?
Güzel Can'ım afiyet olsun sporda olsa tam
Tulumba ne kız bu hafta iyi görmüyorum seni toparlarmısın kendini tatlım
Tabiki normal dediğim gibi yap kuzum
2 kaşık tadına mı bakılırmış acaba
Evet çünkü cezan var üzgünüm güzellik
bitanem menün çoook güzel fakat sütü birazcık fazla içiyorsun.yarım yağlı bile olsa sütte fazlaca yağ var ve midene pek iyi değilgünaydın kızlar salı menüm
sabah 07.20 haslanmıs yumurta domates salatalık kırmızı biber yeşil çay
11.00 1/2 kutu süt
13.00 4 kaşık mercimek çorbası 1 parça tavuk ızgara yanında bol salata
15.00 1/2 kutu süt ve 5 erik
18.00 1 porsiyon semizotu ve 1 kase yoğurt
20.00 1 avuç leblebi
3 lt su
1 saat yürüyüş tempolu
malesef vücudumuz o dönemde birazcık su topluyor.ödem yani.ben de şişerim hepgünaydın herkese...
adet döneminde kendimizi şiş hissederiz ya tartıya yansıyo mu bu?ben hala olamadım.olucam ama...kendimi şiş hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?