- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.221
ekmeğin azcıcık çok olmuş bitanem bir de yemeklerine yoğurt eklersen yağ yakımın hızlanırGünaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.
Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvaltı 07:30 salatalık domates köy peyniri zeytin ve tt ekmek asgari ölçülerde. (Çaysız kahvaltı yapmaya alıştım)
Öğlen 12.15 kepekli sandviç ekmeğiyle bir ufak sandviç . İçinde domates ve peynir vardı.
Ara : 10 tane yeşil erik. 1 tane elma.
Akşam 18:00 Haşlanmış tavuk göğsü 1 porsiyon yanına bol yeşil salata. 1 dilim tt ekmek.
Salatayı biraz abarttım. Bu gün nedense çok acıkmıştım hırsımı salatadan aldım. Eşim ve ben için yaptığım salatayı tek başına götürdüm resmen.Ama yeşil salatadan bişiy olmaz diye rahatım.
Su 2 litre. Biraz az oldu.
Spor 55 squat, 300 ip atlama.
Sanırım squattan dolayı olsa gerek bacaklarım acayip ağrıyor. Yürüyüş yapmak istiyorum ama fırsat ve zaman ve mekan bulamıyorum. Evin içinde deli danalar gibi dolaşarak yürüyüş olur mu kızlar. Olursa her gün 1 saat bunu yapcam.
canım menün süper.squat ağrı yapar ama düzenli yapınca geçiyo.bence hareket halinde olmak önemli. toplum sağlığı merkezleri diyet programı verdiklerine resimli egzersizleri veriyomuş. uygulayanlar çok memnun evin içinde.
canım inşallah olurumda ödem cumaya iner:)
sayaçlı ip mi var aa nerden aldın ben de alayım. Valla ben de seviyorum ip atlamayı ama malum benim önümde 2 tane dombili onlara hakim olmak zor oluyor. Onu ne etsek.Canım 25 dk falan suruyo,kısa zamanda çok kalori yakmam lazım,malum 2 cocuk ,ev,eşim,dinlenmemde gerekiyo,bu yüzden benim için en güzeli ip atlamak oldu. Atlarsin sende bikacgun sonra alisiyosun,spor ayakkabi giy,ipin güzel sayacli olsun ,zemin sert olmasın,hepsi etkiliyo çünkü
gördüm canim evet çok tatlı gorunuyo
Sabah 1 dilim akşam bir dilim ekmek yedim kuzum . toplamda 4 dilim tt ekmek oldu. Evet ağrı squattan ama benim selülitli kütükler için iyi oluyor.Kuzum 3 ogunde ekmek tüketme onun dışında menun güzel bence,bacak ağrısı squattan olabilir,yada yanlış bir hareket yapmış olabilirsin.evin içindeki en iyi yürüyüş leslie canim
bravo o zaman hayatım sen programını hiç bozma bikaç güne alışırsın.çok ağrın olursa 1 gün ara vermek faydalı olur :)30 günlük programın 2. gününü yaptım dün canım son gün 250 tane heralde alışılıyor yoksa hayatta o kadar yapılmaz .O egzersizleri biliyorum canım ama ben yürüyüş yapmak da istiyorum ondan şeyettim.
İnşallah canım.
sayaçlı ip mi var aa nerden aldın ben de alayım. Valla ben de seviyorum ip atlamayı ama malum benim önümde 2 tane dombili onlara hakim olmak zor oluyor. Onu ne etsek.
Sabah 1 dilim akşam bir dilim ekmek yedim kuzum . toplamda 4 dilim tt ekmek oldu. Evet ağrı squattan ama benim selülitli kütükler için iyi oluyor.Zamanla alışacak.
Yaa bu diyet benim aklımı başından aldı yav sen söylemesen unutmuşum kuzum 1 kase de cacık yemiştim yağ yaksın diye. :) Listeme de ekliyim onu. Aynen bu akşam bi deniycem bebeğim.ekmeğin azcıcık çok olmuş bitanem bir de yemeklerine yoğurt eklersen yağ yakımın hızlanırsquata ilk bailadıgında herkes yatalak olur hiç endişelenme 2 güne iyileşirsin danalar gibi neden olmasın bebeğim imkanın yoksa olur tabi :) ip atlamak da çok etkili.merdiven inip çıkmak da olur istersen
Programda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.bravo o zaman hayatım sen programını hiç bozma bikaç güne alışırsın.çok ağrın olursa 1 gün ara vermek faydalı olur :)
Günaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.
Kahvaltı 07:30 salatalık domates köy peyniri zeytin ve tt ekmek asgari ölçülerde. (Çaysız kahvaltı yapmaya alıştım)
Öğlen 12.15 kepekli sandviç ekmeğiyle bir ufak sandviç . İçinde domates ve peynir vardı.
Akşam 18:00 Haşlanmış tavuk göğsü 1 porsiyon yanına bol yeşil salata. 1 dilim tt ekmek.
Salatayı biraz abarttım. Bu gün nedense çok acıkmıştım hırsımı salatadan aldım. Eşim ve ben için yaptığım salatayı tek başına götürdüm resmen.Ama yeşil salatadan bişiy olmaz diye rahatım.
Sanırım squattan dolayı olsa gerek bacaklarım acayip ağrıyor. Yürüyüş yapmak istiyorum ama fırsat ve zaman ve mekan bulamıyorum. Evin içinde deli danalar gibi dolaşarak yürüyüş olur mu kızlar. Olursa her gün 1 saat bunu yapcam.
neslihancım menün güzel ama evet ekmek fazla olmuş gibi ya öğlen yada sabah ye canımGünaydın sevgili grubum. Dünkü menümü yazayım çabucak.
canım ben saat 8 de işe başlayıp akşam 17.30 da eve dönüyorum hastanede calışıyorum hastaların arasında ara öğün yiyip hemen işbaşına geçmem gerekiyor ondan tercih ettim ama çok sağol söylediğini düşünüp alternatif bulmaya çalışayımbitanem menün çoook güzel fakat sütü birazcık fazla içiyorsun.yarım yağlı bile olsa sütte fazlaca yağ var ve midene pek iyi değilben de süt çok seviyorum.gastrit tedavisi olurken doktor yasaklamıştı mide düşmanı demişti
canım süpermiş.250 ye gelebilir miyiz ki? valla denicem.Programda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.
Hepsiburadadan aldım ben canimsayaçlı ip mi var aa nerden aldın ben de alayım. Valla ben de seviyorum ip atlamayı ama malum benim önümde 2 tane dombili onlara hakim olmak zor oluyor. Onu ne etsek.
teşekkürler canim kaydettim bendeProgramda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.
Canım kutu süt dediğin 200 ml lik olandan değilmicanım ben saat 8 de işe başlayıp akşam 17.30 da eve dönüyorum hastanede calışıyorum hastaların arasında ara öğün yiyip hemen işbaşına geçmem gerekiyor ondan tercih ettim ama çok sağol söylediğini d
evet canım 200 ml likHepsiburadadan aldım ben canim
teşekkürler canim kaydettim bende
Canım kutu süt dediğin 200 ml lik olandan değilmi
canım çok güzel bir programmış bugünden itibaren bende başlayayım teşekkür ederiz paylaştığın içinProgramda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.
Can'ım akşam 8 gibi yoğurt yiyebilirsin acıkıyorsan 3 4 fındık yiyebilirsin belki
Can'ım çok az niye böyle senin bişeye moralin mi bozuk bakayım
Sabah olmamış ama mazeretin var
Geçmiş olsun çok canım
Güzel Can'ım afiyet olsun
O kadar yemeğe hayır diyip kaçamaksız kapattığın için hem tebrik ederim hemde teşekkür ederim canım
Güzel Canım afiyet olsun
Tebrik ederriiiiimmm
Güzel canım
Güzel tatlım
Bizde de öyle hep öyleydi
Güzel Can'ım sadece kakao niye?
Güzel Can'ım afiyet olsun sporda olsa tam
Tulumba ne kız bu hafta iyi görmüyorum seni toparlarmısın kendini tatlım
Tabiki normal dediğim gibi yap kuzum
2 kaşık tadına mı bakılırmış acaba
Evet çünkü cezan var üzgünüm güzellik
Çok zor bir sınav canım şimdiden kolay gelsin:)Valla iyi dayanmışşın. Haftasonu da benim öyle bir sınavım var:)
Ben teşekkür ederim canım size yazacak olmasam bikaç şey atıştırırdım siz varsınız diye de tuttum kendimiCan'ım akşam 8 gibi yoğurt yiyebilirsin acıkıyorsan 3 4 fındık yiyebilirsin belki
Geçmiş olsun çok canım
O kadar yemeğe hayır diyip kaçamaksız kapattığın için hem tebrik ederim hemde teşekkür ederim canım
Güzel Canım afiyet olsun
Tebrik ederriiiiimmm
Güzel canım
Güzel tatlım
Zaman kısaltılması stres bastı canım ondan herhalde.. Bide benimkini sepetledim ya arada bi öküzlüğü içime oturmuyor değil haniCan'ım akşam 8 gibi yoğurt yiyebilirsin acıkıyorsan 3 4 fındık yiyebilirsin belki
Geçmiş olsun çok canım
Güzel Canım afiyet olsun
Tebrik ederriiiiimmm
Güzel canım
Güzel tatlım
Ölmez sağ kalırsak geliriz kuzum neden gelemşyelim . :) Sıkılaşsın kalçalar .canım süpermiş.250 ye gelebilir miyiz ki? valla denicem.
Yaa ben de bi bakayım o zaman sağol tatlım.Hepsiburadadan aldım ben canim
teşekkürler canim kaydettim bende
Canım kutu süt dediğin 200 ml lik olandan değilmi
canım çok güzel bir programmış bugünden itibaren bende başlayayım teşekkür ederiz paylaştığın için
Akşama 2 yumurta mantıklı aslında.deneyebilirim bunu.beni çok uzun süre tok tutuyoakşam öğününe 2 haşlanmış yumruta eklemeyi deneyebilirsin ve yoğurt. ikisi de çok tok tutuyorbi de öğle yemeğine bari 1 elma koy hayatım vücudun çok zaman boş kalıyor.
Ortak aksama kadar hiç aklima gelmiyo yemek.ama akşam yemeginden sonra bi ara koyucam.bugün yogurtla denicem.yarın baska biseyle.birini tutturucam artıkSibelcim sen kendin deneyerek bulabilirsin bence. Mesela yarın kahvaltıyi erkene çekmeye çalış az da olsa hiç canın istemese de öğlen bişeyler ye yine akşam yemeğini ye bak bakalim yine hep yeme isteği var mı.. a
daha sık yemeyi dene bakalim fark olacak mı
Paylaşımın icin Teşekkürler bende ne yapsam diye arastrma yapiyodm daha spora baslamdm bunun yaninda baska ne yapiyosn cnmProgramda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?