Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekmeğin azcıcık çok olmuş bitanem bir de yemeklerine yoğurt eklersen yağ yakımın hızlanır squata ilk bailadıgında herkes yatalak olur hiç endişelenme 2 güne iyileşirsin danalar gibi neden olmasın bebeğim imkanın yoksa olur tabi :) ip atlamak da çok etkili.merdiven inip çıkmak da olur istersen

30 günlük programın 2. gününü yaptım dün canım son gün 250 tane heralde alışılıyor yoksa hayatta o kadar yapılmaz . O egzersizleri biliyorum canım ama ben yürüyüş yapmak da istiyorum ondan şeyettim.

canım inşallah olurumda ödem cumaya iner:)

İnşallah canım.

sayaçlı ip mi var aa nerden aldın ben de alayım. Valla ben de seviyorum ip atlamayı ama malum benim önümde 2 tane dombili onlara hakim olmak zor oluyor. Onu ne etsek.

Kuzum 3 ogunde ekmek tüketme onun dışında menun güzel bence,bacak ağrısı squattan olabilir,yada yanlış bir hareket yapmış olabilirsin.evin içindeki en iyi yürüyüş leslie canim
Sabah 1 dilim akşam bir dilim ekmek yedim kuzum . toplamda 4 dilim tt ekmek oldu. Evet ağrı squattan ama benim selülitli kütükler için iyi oluyor. Zamanla alışacak.

bravo o zaman hayatım sen programını hiç bozma bikaç güne alışırsın.çok ağrın olursa 1 gün ara vermek faydalı olur :)

Yaa bu diyet benim aklımı başından aldı yav sen söylemesen unutmuşum kuzum 1 kase de cacık yemiştim yağ yaksın diye. :) Listeme de ekliyim onu. Aynen bu akşam bi deniycem bebeğim.

bravo o zaman hayatım sen programını hiç bozma bikaç güne alışırsın.çok ağrın olursa 1 gün ara vermek faydalı olur :)
Programda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.

Eklentiler

• $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 96

Ek olarak akşam 1 kase cacık yazmayı unutmuşum.

neslihancım menün güzel ama evet ekmek fazla olmuş gibi ya öğlen yada sabah ye canım
canım ben saat 8 de işe başlayıp akşam 17.30 da eve dönüyorum hastanede calışıyorum hastaların arasında ara öğün yiyip hemen işbaşına geçmem gerekiyor ondan tercih ettim ama çok sağol söylediğini düşünüp alternatif bulmaya çalışayım

sayaçlı ip mi var aa nerden aldın ben de alayım. Valla ben de seviyorum ip atlamayı ama malum benim önümde 2 tane dombili onlara hakim olmak zor oluyor. Onu ne etsek.
Hepsiburadadan aldım ben canim
Programda aralar var bitanem mesela ilk ara 4. gün felan güzel bir program bak paylaştım. Çıkar umarum resim.
teşekkürler canim kaydettim bende
Canım kutu süt dediğin 200 ml lik olandan değilmi

Şey kem küm... önce baktım tadına şekeri az gibi ekledikten sonra yine baktım. Sonra pisti mi diye öyle işte toplasan 2 kaşık filan

Valla iyi dayanmışşın. Haftasonu da benim öyle bir sınavım var:)
Çok zor bir sınav canım şimdiden kolay gelsin:)

Ben teşekkür ederim canım size yazacak olmasam bikaç şey atıştırırdım siz varsınız diye de tuttum kendimi

Zaman kısaltılması stres bastı canım ondan herhalde.. Bide benimkini sepetledim ya arada bi öküzlüğü içime oturmuyor değil hani

canım süpermiş.250 ye gelebilir miyiz ki? valla denicem.
Ölmez sağ kalırsak geliriz kuzum neden gelemşyelim . :) Sıkılaşsın kalçalar .

Hepsiburadadan aldım ben canim

teşekkürler canim kaydettim bende

Canım kutu süt dediğin 200 ml lik olandan değilmi
Yaa ben de bi bakayım o zaman sağol tatlım.

canım çok güzel bir programmış bugünden itibaren bende başlayayım teşekkür ederiz paylaştığın için

Rica ederim ortakçım ne demek hep beraber yaparız ne güzel.

akşam öğününe 2 haşlanmış yumruta eklemeyi deneyebilirsin ve yoğurt. ikisi de çok tok tutuyor bi de öğle yemeğine bari 1 elma koy hayatım vücudun çok zaman boş kalıyor.
Akşama 2 yumurta mantıklı aslında.deneyebilirim bunu.beni çok uzun süre tok tutuyo

Ortak aksama kadar hiç aklima gelmiyo yemek.ama akşam yemeginden sonra bi ara koyucam.bugün yogurtla denicem.yarın baska biseyle.birini tutturucam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…