- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.241
inşallah canımmm . kıyafet almıyorum valla 2 aydır. inat ettim 2 beden küçülmeden almayacağım:) bide sizler sağolun buraya yazacağım düşüncesi ile yemek yiyiyorum artıkÖlmez sağ kalırsak geliriz kuzum neden gelemşyelim . :) Sıkılaşsın kalçalar .
.
artık yandan yandan çay tazeleme bahanesi ile geri koyarım. koklayıp koklayıp pastaları:)Çok zor bir sınav canım şimdiden kolay gelsin:)
Bir bardak sütten bişey olmaz canim,fazlası için toprağa katılıyorum,süt değil yoğurt oneriliyoevet canım 200 ml lik
Ayy kuzum yaa noldu sana,çok geçmiş olsunKizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
çok geçmiş olsunKizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
evet canım bende günde 1 bardak süt içmiş oluyorum yarım yarım bir yapıyor sağolasınBir bardak sütten bişey olmaz canim,fazlası için toprağa katılıyorum,süt değil yoğurt oneriliyo
Cok gecmis olsun canimKizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
Canim ben yarin zumbaya baslicam 1 saati 500 kalori yaktiriyomusPaylaşımın icin Teşekkürler bende ne yapsam diye arastrma yapiyodm daha spora baslamdm bunun yaninda baska ne yapiyosn cnm
Aynı dert bendede var inat ettim 69u görmeden hiçbisey almicam.inş uzun surmezde ağız tadıyla bi alısveriş yaparız:))inşallah canımmm . kıyafet almıyorum valla 2 aydır. inat ettim 2 beden küçülmeden almayacağım:) bide sizler sağolun buraya yazacağım düşüncesi ile yemek yiyiyorum artık
Cok gecmiş olsun.asıl sen dikkat et canım cabucak toparlanKizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
Afiyet bal olsun tatlım:))Sabah (09.00)
Sandviç (tahil ekmegine domates marol peynir)
1 bardak ayran
2 adet salatalik
1 yesil biber
Öğlen(13.30)
Fırında balik(1 avuc büyüklüğünde)
Marol salatası
Ara öğün (15.00)
Türk kahvesi(şekersiz)
1 kuru incir
Akşam(18.00 içicem)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 kase yeşillik salatası
Spor
250 ip atladim
30 dk bisiklet
30dk yürüyüş
Su 3litre
Cok tesekkur ederim kuzummmAfiyet bal olsun tatlım:))
Aynı dert bendede var inat ettim 69u görmeden hiçbisey almicam.inş uzun surmezde ağız tadıyla bi alısveriş yaparız:))
İnş canım benim hepberaber incecik olcazSen ne guzel 13 kilo vermissin canimmmm 4 kiloda gider 69da olursun bu azimle
Ayy kuzum yaa noldu sana,çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
evet canım bende günde 1 bardak süt içmiş oluyorum yarım yarım bir yapıyor sağolasın
Cok gecmis olsun canim
Gayet güzel canim afiyet olsun.Sabah (09.00)
1 bardak ayran
2 adet salatalik
1 yesil biber
Öğlen(13.30)
Marol salatası
Ara öğün (15.00)
Türk kahvesi(şekersiz)
1 kuru incir
Akşam(18.00 içicem)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 kase yeşillik salatası
Spor
250 ip atladim
30 dk bisiklet
30dk yürüyüş
Su 3litre
Teşekkür ederim kızlar Geçen hafta benim küçük oğlan hastaydi bana geçmiş enfeksiyon. Serum bitti daha iyi hissediyorum ama ateş düşmüyor.Cok gecmiş olsun.asıl sen dikkat et canım cabucak toparlan
Canim cok geçmiş olsun yaa Allah şifa versin inşallahKizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
Canim bence harika bir menü yaa Süpersin maşallahSabah (09.00)
1 bardak ayran
2 adet salatalik
1 yesil biber
Öğlen(13.30)
Marol salatası
Ara öğün (15.00)
Türk kahvesi(şekersiz)
1 kuru incir
Akşam(18.00 içicem)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 kase yeşillik salatası
Spor
250 ip atladim
30 dk bisiklet
30dk yürüyüş
Su 3litre
INŞALLAH canimmm ya bizde ozgurce giysilere bakicaz dimiİnş canım benim hepberaber incecik olcaz
Sagol tatlimmm begenmene sevindimCanim cok geçmiş olsun yaa Allah şifa versin inşallah
Canim bence harika bir menü yaa Süpersin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?