Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok begendim canim

Allah kabul etsin cnm. menun cok guzel olmus. Bende yarin tutmak istiyorum da sahur yapiyomusun sen?? Yapmasak iftar da abartirmiyiz acaba
Canım iftarı aynen yazdım ben çok yiyorum iftarda,sahur yapsam çok yiyorum yapmasam da,günü zayıf gecirdiysen yumurta,yoğurt,süt falan ye kesinlikle,oruç tutacagim belli olduğu için günüm daha yoğun geciyo, normalde 5 ten sonra yemiyorum ama oruç tutacagim bu daha geç yiyorum ona gore ayarliyorum,erken yediysen ye biseyler vakit fazla gec olmadan

Afiyet olsun çok güzel

Kizlar sizden bisey rica edebilirmiyim ben sali katildim araniza daha kac kisiyiz isimleriniz neler biturlu aklimda tutamiyorum aranizda bilen varsa bana yazabilirmi nickleriyle isimleri

Cok guzel cnm afiyet olsun

Afiyet olsun canım kabak kalorili değil bence sakinca yoktur.inşallah ise yarar.

Saat 10.30
Omlet
Peynir
1 zeytin
3 tk acuka

Saat 18.30
2 yk taze fasulye
Yarim kase nmercimek corbasi
Yarim kase yogurt
1 tabak kiymali menemen

Su 3 litreye yaklasir
Spor ya 4 mil leslie yaparim yada yuruyus yapinca yazarim...
Guzel canim afiyet olsun.

Kizlar bizi sikayet etmisler onla ugrasiyoruz o yuzden giremedim kk ya...sikayet sacma sapan hep yiyip iciyorlar diye
Okuldami ne şikayeti alla alla zaten 6 yıldır veli potansiyeli normal değil onlar öğretmen öğretmenler köle.

Guzel canim taze fasulye bende şişkinlik yapıyor sende yapmaz umarım.
gayet güzel.

Yavrum onlar hasta olmasın ya Kıyamam. Herkes söylemiş zaten bulguru yanlış zamanda yemişsin bir daha dikkat edersin.

Gayet güzel olmuş afiyet olsun.

Menum

Iftar 07.15
1 tabak kabak yemeği,3 kaşık soğan kavurma,1 kase cacik,1 dilim karpuz,yarım dilim tb
Belki çayla,10 fındık,1 hurma yerim

Suyu bugün 2 lt yapicam ,1500 ip

Hastaneler hasta dolu hepsi yüksek ateş enfeksiyon varmış geçen hafta benim minik hastaydi ondan geçti sanırım yada dun yuruyus yatım hava biraz soguk ve yagmurluydu. Nur topu gibi uçuk larim var minik yürekler ne halde kimbilir ben böyleysem. Allah herkese şifa versin.

Can çok gecmis olsun nasıl oldun dikkat et kendine
Sağol canım benim.

Tatlım akşamın hafif olmuş genel olarak güzel.

Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak süt

Saat 10:30
1 yumurta
2 yaprak tere
Çeyrek domates
1 minik peynir parçası
Yarım dilim tam b. Ekmeği
8 cilek

Saat 16
Çantamda incir ve findik vardı
1 incir
10 findik

Saat 20
Eşimle eve dönerken ızgara köfte yedik
3 adet
1 bardak ayran
2 çatal acı sos

Su 2 litre
Spor malesef.

Merhaba kızlar menüm
Sabah 12.00
2 yumurta ile yağsız salata
Öğle 14.30 1bardak sütlü kahve
Akşam 18.30 1porsiyon tavuk ızgara ve 1 bardak ayran
Ara 20.00 1bardak mango portakal taze meyve suyu
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş

Canım yine de 2 tabak fazla olmuş bence. Ben karnım çok aç yemeğe oturunca kase kullanıyorum doymazsam 1 kase daha yiyorum 2 kase ooo baya yedim diyorum halbuki 1 tabak yemiş oluyorum güzel taktik oluyor dene istersen :)

Saat 10.30
Omlet
Peynir
1 zeytin
3 tk acuka

Saat 18.30
2 yk taze fasulye
Yarim kase nmercimek corbasi
Yarim kase yogurt
1 tabak kiymali menemen

Su 3 litreye yaklasir
Spor ya 4 mil leslie yaparim yada yuruyus yapinca yazarim...
Güzel canım
Gayet güzel canım

Çok iyi canım tebrikler

Bulgur pilavı çok geldi onun dışında güzel canım

Çok iyi canım

Menum

Iftar 07.15
1 tabak kabak yemeği,3 kaşık soğan kavurma,1 kase cacik,1 dilim karpuz,yarım dilim tb
Belki çayla,10 fındık,1 hurma yerim

Suyu bugün 2 lt yapicam ,1500 ip
Güzel canım Allah kabul etsin orucunu

bence sen tamamsın işi çözmüşsün menülerin çook güzel

bence sen tamamsın işi çözmüşsün menülerin çook güzel
Cok tatlisin Toprakçım cok tesekkur ederim

Ben bişeye odaklaninca peşini bırakmam kuzum moda girdim hayalim var bi cicekli elbisem var bitanem ince bi belle onu giymek istiyorum

tatlım istersen 3 tabak ye.ne yediğimize bağlı bu.ıspanak yemeği ( pirinçsiz istersek bi tencere yiyebiliriz.neyi neyle yediğimiz önemli aslında

çok güzel menün tatlımm

Cok tatlisin Toprakçım cok tesekkur ederim

Ben bişeye odaklaninca peşini bırakmam kuzum moda girdim hayalim var bi cicekli elbisem var bitanem ince bi belle onu giymek istiyorum
anammmm benim de var çiçekli bi elbise biliyo musunnn ona bakıp bakıp motive oluyorum tiril tiril kısa bi elbise çoook güzel

bulgur birazcık fazla tatlım onun dışında gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…