Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet heyecan dorukta gerçekten ben kendim de arada hiç tartılmıyorum pzt ve cuma dışında en güzel sonuçlar bizim takımımızın olsun inşallahh
Aynen canım bende tartılmıyorum süpriz olsun diye :))

İyi geceler herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
Peynir,domates,salatalık,marul
Akşam
4 sivas köfte
1 yk bulgur P
Cacık
Su2.5 lt
Spor 80 dk yürüyüş
Poniii şimdi farkettim 2 kilo sınra 20 kilo vermiş olacaksın kız maşşallah

Paylaşımın icin Teşekkürler bende ne yapsam diye arastrma yapiyodm daha spora baslamdm bunun yaninda baska ne yapiyosn cnm

Rica ederim canım şimdilik ip atlıyorum en fazla 300 atlayabiliyorum tabi gittikçe ikisi de artacak. Bi de zaman bulabilirsem yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

inşallah canımmm . kıyafet almıyorum valla 2 aydır. inat ettim 2 beden küçülmeden almayacağım:) bide sizler sağolun buraya yazacağım düşüncesi ile yemek yiyiyorum artık
Valla ben de almıyordum canım inat etmiştim ama baktım giyecek bir şeyim kalmamış bi kaç bişey aldım ama bu bendende son aldığım şeyler bunlar olacak inşallah.

Aynen bizim 1000 yapmamız çok zor şimdilik. Benim her yerim bıngıl bıngıl olduğu için ip atlarken resmen silkeleniyorum. Leslie ben de çok seviyorum ama evde pc yok telefon da akıllı deil. video olmadan leslie yapamıyorum malesef. Gerçi hareketleri ezbere biliyorum tvden müzük açıp yapabilirim gibi. :) Zaten 15 dklık setler 1 mile'e denk geliyor. Squat özellikle kalça ve bacaklara çok faydalı. Direk kas yapma özelliği var kuzum. Yağ erimeden kas olmayacağı için. Yağları güzel eritiyor.

oooo çok güzelmiş popoyu top gibi yapar buu
Hahahhaha Yapsın bebeğim yapsın. Squatlı popolar pek bi hoş oluyor.

Günaydın fıstıklar. Dünkü menümü yazayım hemencecik.

Sabah 1 bardak su
07:30 1 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet yanına yeşillik
Ara: 1 elma
12:30 1 kase cacık 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
18:00 kıymalı yumurta 1 bardak ayran bol yeşil salata

Su: 2.5 litre Spor 1 saat yürüyüş 60 squat

Bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Squatın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçekten. Dün gece resmen ağrıdan uyuyamadım. Tabi vücut uzun süre hareketsiz kalınca ilk hamlama dönemi olacak mecburen. Bacaklarım hala ağrıyor ama düne göre daha iyi. Allahtan wcmiz alaturka değil.

Kizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
Elifcim çok geçmiş olsun tatlım. Umarım bugün daha iyisindir.

Kizlar sizden bisey rica edebilirmiyim ben sali katildim araniza daha kac kisiyiz isimleriniz neler biturlu aklimda tutamiyorum aranizda bilen varsa bana yazabilirmi nickleriyle isimleri
Ben kendimi yazayım canım Neslihan ismim. :) Kaç kişiyiz valla çok kişiyiz.

Bence muhteşem canim,sana tek önerim squat yerine yürüyüş ,leslie gibi şekil vermekten çok nabız sayin la oynayan sporlar yapman canim ,tek derdimiz şekil vermek olsun ,bende hedef kiloma yaklasayim ondan sonra düşünüyorum squat,plates falan
menunde sporda çok güzel canim

evet heyecan dorukta gerçekten ben kendim de arada hiç tartılmıyorum pzt ve cuma dışında en güzel sonuçlar bizim takımımızın olsun inşallahh
Canım bende bildiğin takıntı oldu günde 5 sefer trtiliyorum
Günaydın kızlar.
bugün nasılsın arkadaşım
Günaydınnn canlar
Gunaydin ablacim
Günaydın kızlaaaar inşallah yarın tartıda da yüzümüz güler
kubram durumlar nasıl,2 olurmu bilmem ama ben verdim
Mefkurem abla ayşeyi takip edemedim ben uzUn zamandır göremiyorum merak ettim lepistesinyavrucugu nerde??
Kuzum zuhal abla cevap verdi mi bilmiyorum ama o nickini değiştirdi geliyo arada nicki oneo gibi biseydi yanlış hatırlamıyorsam
Poniii şimdi farkettim 2 kilo sınra 20 kilo vermiş olacaksın kız maşşallah
ooo inanilmaz imrendim maşallah,sende az vermemissin canim sanada masallah

Bence hafif yemek olduğu için 2 tabaktan bisi olmaz cok guzel olmus menun tatlım afiyet olsun
Bende yarin kabak yapiyim ozaman faydalarindan yararlanayim
Yap canım.inanılmaz etkili ben genelde carsamba yapıp persembede yiyorum.2 gün yani.tartıya yansıyo hemen.gerçi bu hafta tartılmadım hiç ama sabitimdir heralde.gecen hafta kilo verdigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…