- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.341
Girersin bence sende bu azim olduktan sonra:)hanımlaaarrr yarın büyük güüünnnnnnnnnnnnumarım listeye girebilirim
Aynen canım bende tartılmıyorum süpriz olsun diye :))evet heyecan dorukta gerçekten ben kendim de arada hiç tartılmıyorum pzt ve cuma dışında en güzel sonuçlar bizim takımımızın olsun inşallahh
Poniii şimdi farkettim 2 kilo sınra 20 kilo vermiş olacaksın kız maşşallahİyi geceler herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
Peynir,domates,salatalık,marul
Akşam
4 sivas köfte
1 yk bulgur P
Cacık
Su2.5 lt
Spor 80 dk yürüyüş
Paylaşımın icin Teşekkürler bende ne yapsam diye arastrma yapiyodm daha spora baslamdm bunun yaninda baska ne yapiyosn cnm
Valla ben de almıyordum canım inat etmiştim ama baktım giyecek bir şeyim kalmamış bi kaç bişey aldım ama bu bendende son aldığım şeyler bunlar olacak inşallah.inşallah canımmm . kıyafet almıyorum valla 2 aydır. inat ettim 2 beden küçülmeden almayacağım:) bide sizler sağolun buraya yazacağım düşüncesi ile yemek yiyiyorum artık
canim sen yenisin ve bizim kilomuz biraz fazla o kadar atlasak dizlerde sorun olabilir ilerde atlariz 1000 er 1000 er jnsallah....
bizde leslie yapiyoruz ayni gibi canim....
bunu askeriyede abimler tapiyordu cok etkili bi sey diyordu.
oooo super....
iyi arkasi gelmemis ben olsam.......
gecmis olsun elifcim hayirmi....
guzel canim...
afiyet olsun canim gayet guzel..
Hahahhahaoooo çok güzelmiş popoyu top gibi yapar buu
Elifcim çok geçmiş olsun tatlım. Umarım bugün daha iyisindir.Kizlar 39 derece ateşle yatıyorum hepsini okudum ama yorum yapamadım. Kendinize iyi bakin.cıss lardan uzak durun.
Ben kendimi yazayım canım Neslihan ismim. :) Kaç kişiyiz valla çok kişiyiz.Kizlar sizden bisey rica edebilirmiyim ben sali katildim araniza daha kac kisiyiz isimleriniz neler biturlu aklimda tutamiyorum aranizda bilen varsa bana yazabilirmi nickleriyle isimleri
Girceksin canim insallah menuler mukemmelhanımlaaarrr yarın büyük güüünnnnnnnnnnnnumarım listeye girebilirim
Bence muhteşem canim,sana tek önerim squat yerine yürüyüş ,leslie gibi şekil vermekten çok nabız sayin la oynayan sporlar yapman canim ,tek derdimiz şekil vermek olsun ,bende hedef kiloma yaklasayim ondan sonra düşünüyorum squat,plates falançarşamba menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
domates salatalık kırmızı biber yeşil çay
ara 1/2 kutu süt
12:30 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt 5 çilek
15:00 1/2 kutu süt
18:00 z.yaglı enginar 1 kase yoğurt
2,5 lt su
50 squat
menunde sporda çok güzel canimGünaydın fıstıklar. Dünkü menümü yazayım hemencecik.
Sabah 1 bardak su
07:30 1 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet yanına yeşillik
Ara: 1 elma
12:30 1 kase cacık 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
18:00 kıymalı yumurta 1 bardak ayran bol yeşil salata
Su: 2.5 litre Spor 1 saat yürüyüş 60 squat
Bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Squatın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçekten. Dün gece resmen ağrıdan uyuyamadım. Tabi vücut uzun süre hareketsiz kalınca ilk hamlama dönemi olacak mecburen. Bacaklarım hala ağrıyor ama düne göre daha iyi. Allahtan wcmiz alaturka değil.
Canım bende bildiğin takıntı oldu günde 5 sefer trtiliyorumevet heyecan dorukta gerçekten ben kendim de arada hiç tartılmıyorum pzt ve cuma dışında en güzel sonuçlar bizim takımımızın olsun inşallahh
bugün nasılsın arkadaşımGünaydın kızlar.
Gunaydin ablacimGünaydınnn canlar
kubram durumlar nasıl,2 olurmu bilmem ama ben verdimGünaydın kızlaaaar inşallah yarın tartıda da yüzümüz güler
Kuzum zuhal abla cevap verdi mi bilmiyorum ama o nickini değiştirdi geliyo arada nicki oneo gibi biseydi yanlış hatırlamıyorsamMefkurem abla ayşeyi takip edemedim ben uzUn zamandır göremiyorum merak ettim lepistesinyavrucugu nerde??
ooo inanilmaz imrendim maşallah,sende az vermemissin canim sanada masallahPoniii şimdi farkettim 2 kilo sınra 20 kilo vermiş olacaksın kız maşşallah
Ben de ben deeee 2. haftam bitiyor bakalım ben de listeye girebilecek miyim?Girceksin canim insallah menuler mukemmel
Yap canım.inanılmaz etkili ben genelde carsamba yapıp persembede yiyorum.2 gün yani.tartıya yansıyo hemen.gerçi bu hafta tartılmadım hiç ama sabitimdir heralde.gecen hafta kilo verdigim icinBence hafif yemek olduğu için 2 tabaktan bisi olmaz cok guzel olmus menun tatlım afiyet olsun
Bende yarin kabak yapiyim ozaman faydalarindan yararlanayim
Tatlım o izine gidecektiMefkurem abla ayşeyi takip edemedim ben uzUn zamandır göremiyorum merak ettim lepistesinyavrucugu nerde??
Teşekkür ederiz Baharcım Ellerine emeğine sağlıkMerhaba 9. takımcım,
446-463 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46360751
Geçer not aldığınız için tebrikler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?