Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sadece kakao çok zararlı değil zaten hele ki o kadarı zararlı değil ben kakao diyince birden nesguike gitmişti aklım

Gayet güzel canim bol eksiler.

Kızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok

Off Bi de çok kasıyorum evlencem diye sınavlar kötü gelirse bizimkiler beni kıtır kıtır doğrar kızlar aşırı kasıyorum stres yaptım ya resmen bu yüzden
Canım lütfen sıkıntı yapma böyle strese girerek kendine eziyet ediyorsun. Sen çalış emek harca eminim ki karşılığını Alırsın. Burayı düşünme kardes kardes geciniyoruz.

Evet kızlar bugün ku menum yüzünden eşim çok kızdı zaten hastasın böyle yemekmi olur diye.

Sabah 6:30
1 bardak süt
Yarım dilim tam buğday
2 kk peynir

Saat 8
1 bardak ılık limonlu su

Saat 11:30
2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

Saat 17
2 bardak kefir
3 ince dilim izgara tavuk göğsü

10 bardak su daha içerim
Spor yok

Kizlar dün akşam regl oldum ilk defa bu kadar kötüyüm belimden bacaklarımin arkasından damarlar çekiliyor sanki deli olucam yerimde duramiyorum tecrübeli olanlarınız vardır belkı kist falan olabilirmi bu ateşi kist yapabilirmi?

Banada az geldi canm sanki ben boyle yersem cok acıkırm

afiyet olsun :))

Iste Bugunki menum..
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su
Kahvalti:1yumurta , kk peynir ,5 zeytin, salatalik biber ,2 bardak cay ,1 dilim cavdar ekmegi
Ara:bi avuc leblebi yesilcay
Ogle :1 kase corba 1 bardk ayran
Aksam:2 parca haslanms tavuk ve salata
3 litre su
Spor yok bi turlu vakit bulup yapamadim

sıcak su yap canım ayaklarının altına koy.. direk karın bölgene uygulama.. yada ayaklarının arasına da alabilirsin ama sıcak olduğu için dikkat et bide vücüduna direk temas ettirme bir havluyla falan koy... karın bölgeni sıcak tutmaya çalış... bi arkadaşım sade soda önerdi ama ben daha denemedim çok işe yarıyor demişti.. he bide balın içerisine karanfil ezipte ballı karanfilden 1-2 çay kaşığı yiyebilirsin... aklıma gelenler şimdilik bunla... çok geçmiş olsun..

Sabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir

Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet

Su 3litre

afiyet olsun gayet iyi...

Afiyet olsun :)

Gecmis olsun canm benimde bazen oluyor eger o ay ayaklarimi usuttuysem yada belimi cok yorduysam regl oldugumda hepsi agri yapiyor ayaklarini sicak tutmaya calis eger regl bittikten sonrada devam ederse bi doktrora gorun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…