- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.381
Evet Cnm
Etap notu toplamını etap sayısına bolmusler sanırım dimi abla.
sütün tadını güzelleştirmek adına yarım çay kaşığı kakao koyuyorumbir de annemin doktoru çok yararlı diye tavsiye etmişti kakaoyu.enerji ve zindelik veriyormuş.damarlara cilde çok iyi geliyomuş.bol bol kalsiyum içeriyormuş.diyete de hiç zararı yok.sizler de tüketebilirsiniz kakao biraz
Allah kolaylik versin canim insallah cok guzel ceker sinavinKızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
Gayet güzel canim bol eksiler.Bugün erkenden menümü yazayım da çıkayım. Çünkü dünden hazırlayıp bırakmıştım.
Sabah 1 bardak su
07:30 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 dilim tt ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 kase cacık 1 dilim tt ekmek
ara 2 küçük elma
akşam 18:00
1 porsiyon tavuk sote göğüs etinden
1 kase cacık
bol yeşil salata
ekmek yemiycem
su 2 litre 2 buçuk olur.
spor 300 ip atlayacağım 1 saat yürüyüş yapacağım.
Herkese iyi akşamlar dilerim kızlar umarım yarın herkes eksileri görür. Öpüldünüz.
Kızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
Canım lütfen sıkıntı yapma böyle strese girerek kendine eziyet ediyorsun. Sen çalış emek harca eminim ki karşılığını Alırsın. Burayı düşünme kardes kardes geciniyoruz.Off Bi de çok kasıyorum evlencem diye sınavlar kötü gelirse bizimkiler beni kıtır kıtır doğrar kızlar aşırı kasıyorum stres yaptım ya resmen bu yüzden
Allah yardimcin olsun kaptanimKızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
iyi geçer inşallah sınavların stres yapmaKızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
Banada az geldi canm sanki ben boyle yersem cok acıkırmEvet kızlar bugün ku menum yüzünden eşim çok kızdı zaten hastasın böyle yemekmi olur diye.
Sabah 6:30
1 bardak süt
Yarım dilim tam buğday
2 kk peynir
Saat 8
1 bardak ılık limonlu su
Saat 11:30
2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 17
2 bardak kefir
3 ince dilim izgara tavuk göğsü
10 bardak su daha içerim
Spor yok
afiyet olsun :))Evet kızlar bugün ku menum yüzünden eşim çok kızdı zaten hastasın böyle yemekmi olur diye.
Sabah 6:30
1 bardak süt
Yarım dilim tam buğday
2 kk peynir
Saat 8
1 bardak ılık limonlu su
Saat 11:30
2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 17
2 bardak kefir
3 ince dilim izgara tavuk göğsü
10 bardak su daha içerim
Spor yok
sıcak su yap canım ayaklarının altına koy.. direk karın bölgene uygulama.. yada ayaklarının arasına da alabilirsin ama sıcak olduğu için dikkat et bide vücüduna direk temas ettirme bir havluyla falan koy... karın bölgeni sıcak tutmaya çalış... bi arkadaşım sade soda önerdi ama ben daha denemedim çok işe yarıyor demişti.. he bide balın içerisine karanfil ezipte ballı karanfilden 1-2 çay kaşığı yiyebilirsin... aklıma gelenler şimdilik bunla... çok geçmiş olsun..Kizlar dün akşam regl oldum ilk defa bu kadar kötüyüm belimden bacaklarımin arkasından damarlar çekiliyor sanki deli olucam yerimde duramiyorum tecrübeli olanlarınız vardır belkı kist falan olabilirmi bu ateşi kist yapabilirmi?
afiyet olsun gayet iyi...Sabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Afiyet olsun :)Sabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Gecmis olsun canm benimde bazen oluyor eger o ay ayaklarimi usuttuysem yada belimi cok yorduysam regl oldugumda hepsi agri yapiyor ayaklarini sicak tutmaya calis eger regl bittikten sonrada devam ederse bi doktrora gorun canmKizlar dün akşam regl oldum ilk defa bu kadar kötüyüm belimden bacaklarımin arkasından damarlar çekiliyor sanki deli olucam yerimde duramiyorum tecrübeli olanlarınız vardır belkı kist falan olabilirmi bu ateşi kist yapabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?