- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.421
Bence, bildirimsiz izine ayrıldıkızlar yarın bildirimlerinizi lütfen erken yapın ve lütfen mesaj sayılarını da yazın
Mefkurem canım merveyi napabiliriz
Çok geçmiş olsun tuğbacım Allah korumuşİyi akşamlar herkese bugun cok katilamadim.ozur dilerim sabah ise giderken trafik kazasi yaptik.kolumu basimi ve bacagimi kotu vurdum.dr a gittik bisey cikmadi cok sukur ama ezikler ve korku yetti.
Menu
Sabah 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Öglen
Birsey yiyemedim sadece kahve
Aksam ton balikli salata
Suyum da az bugun 1.5 litre falan sanirim spora da gidemedim
Herseyin basi saglikmis arkadaslar.
Supersin canimIyi aksamlar kizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 yarim bardak sut,1 kuru incir bir avuc ici findik,badem.
Ogle:12.15 iki kasik lor peynir,1 haslanmis yumurta,8 kucuk yesil zeytin,yarim salatalik,roka ve cay.
Ara ogun:15.00 iki tane medine hurmasi.
Aksam:18.30 bes tane kofte,iki kasik yesil fasulye,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,hava kotu oldugu icin yuruyuse cikamadik.
Canım çok geçmiş olsun, menun perşembe için güzelİyi akşamlar herkese bugun cok katilamadim.ozur dilerim sabah ise giderken trafik kazasi yaptik.kolumu basimi ve bacagimi kotu vurdum.dr a gittik bisey cikmadi cok sukur ama ezikler ve korku yetti.
Menu
Sabah 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Öglen
Birsey yiyemedim sadece kahve
Aksam ton balikli salata
Suyum da az bugun 1.5 litre falan sanirim spora da gidemedim
Herseyin basi saglikmis arkadaslar.
Bence, bildirimsiz izine ayrıldı
Diye yaz Cnm
Aslında Kurallara uymadığı için diskalifiye edebilirsin
Mesaj sayimi nerden bilicem peki canimkızlar yarın bildirimlerinizi lütfen erken yapın ve lütfen mesaj sayılarını da yazın
Mefkurem canım merveyi napabiliriz
İnşallah canım yarın sabah görucem bide regl dönmem yaklaştı biraz şişkinlik olabilitBelliki güzel düşüş var canim
Diskalifiye için kıyamıyoruz CnmEdebilirim ama o yüzden sana soruyorum izine mi ayırayım napayım diye ama kesinlikle bu hafta çıkarıcam listeden listeyi etkiliyor resmen
Ablacim Mesaj sayimizi nerden bulucaz tek tek sayicaz mi ben cok konusmusumDiskalifiye için kıyamıyoruz Cnm
Heralde 2 ayı doldu
Onu Yinede bi kontrol etde yanlışlık olmasın
Ben hatırlıyamadım
Menü çok güzel canım afiyet olsunSabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Kendi profilinde mesajlar bölümünü aç CnmMesaj sayimi nerden bilicem peki canim
Canim profiline girip yazdığın mesajlara gireceksin ordan sayacaksinAblacim Mesaj sayimizi nerden bulucaz tek tek sayicaz mi ben cok konusmusum
Sagol ablacim yok sadece buraya yaziyorum zaten peki yarin bizde bildirim yapiyoruz dimi ablam? Oran alip?Kendi profilinde mesajlar bölümünü aç Cnm
Başka bşyere yazmıyosan 1 sayfada 20 tane var
Geçen cumadan bu akşam 12 ye kadar olanlar
60 tan fazlasını saymana gerek yok
60 +yazabilirsin
Ben cumadan sonra katıldım önümüzdeki hafta başlasam olur muKendi profilinde mesajlar bölümünü aç Cnm
Başka bşyere yazmıyosan 1 sayfada 20 tane var
Geçen cumadan bu akşam 12 ye kadar olanlar
60 tan fazlasını saymana gerek yok
60 +yazabilirsin
Tesekkur ederim kuzumMenü çok güzel canım afiyet olsun
Cok sagol canimmmCanim profiline girip yazdığın mesajlara gireceksin ordan sayacaksin
Tabiki Cnm izinde olan üyeler hariç herkes bildirim yapmak zorundaSagol ablacim yok sadece buraya yaziyorum zaten peki yarin bizde bildirim yapiyoruz dimi ablam? Oran alip?
Sende olanı yaz CnmBen cumadan sonra katıldım önümüzdeki hafta başlasam olur mu
Cok tesekkur ederim ablacim bilgilendirdin beni haftaya cuma INŞALLAH kabul görürsem takimdayim cok mutluyum suana kadar takima girecek durumdamiyim ablamTabiki Cnm izinde olan üyeler hariç herkes bildirim yapmak zorunda
83 kiloGelsin tatlım kaç kilo ki
umarım sınavlarından istediğinden de iyi sonuç alırsı canımın içiKızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?