- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.401
Cok guzel canim afiyet olsunIste Bugunki menum..
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su
Kahvalti:1yumurta , kk peynir ,5 zeytin, salatalik biber ,2 bardak cay ,1 dilim cavdar ekmegi
Ara:bi avuc leblebi yesilcay
Ogle :1 kase corba 1 bardk ayran
Aksam:2 parca haslanms tavuk ve salata
3 litre su
Spor yok bi turlu vakit bulup yapamadim
Menün güzel canim afiyet olsun. Zaten perşembe spor yapmıyoruz kaslar şişmesin diye çünkü yarın tartıya yansır.Iste Bugunki menum..
Kahvalti:1yumurta , kk peynir ,5 zeytin, salatalik biber ,2 bardak cay ,1 dilim cavdar ekmegi
3 litre su
Sağol canım denıyıcem. Sade sodayi nasıl yapıyoruz onu anlayamadım.sıcak su yap canım ayaklarının altına koy.. direk karın bölgene uygulama.. yada ayaklarının arasına da alabilirsin ama sıcak olduğu için dikkat et bide vücüduna direk temas ettirme bir havluyla falan koy... karın bölgeni sıcak tutmaya çalış... bi arkadaşım sade soda önerdi ama ben daha denemedim çok işe yarıyor demişti.. he bide balın içerisine karanfil ezipte ballı karanfilden 1-2 çay kaşığı yiyebilirsin... aklıma gelenler şimdilik bunla... çok geçmiş olsun..
Afiyet olsun canım.Sabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Canim cok gecmis olsun
Menün güzel canim afiyet olsun. Zaten perşembe spor yapmıyoruz kaslar şişmesin diye çünkü yarın tartıya yansır.
Sağol canım denıyıcem. Sade sodayi nasıl yapıyoruz onu anlayamadım.
Afiyet olsun canım.
Canım zaten rahatsızım istahim yok protein günü yaptım bugün. Acıkırsam süt yada yoğurt tüketirim.Banada az geldi canm sanki ben boyle yersem cok acıkırm
İnşallah devam etmez antibiyotik içiyorum ateş için bi fayda olmadı bide bu ağrı beni yordu.Gecmis olsun canm benimde bazen oluyor eger o ay ayaklarimi usuttuysem yada belimi cok yorduysam regl oldugumda hepsi agri yapiyor ayaklarini sicak tutmaya calis eger regl bittikten sonrada devam ederse bi doktrora gorun canm
Sağol canım benim.Canim cok gecmis olsun
Perşembe için güzel canim afieyt olsunEvet kızlar bugün ku menum yüzünden eşim çok kızdı zaten hastasın böyle yemekmi olur diye.
Sabah 6:30
1 bardak süt
Yarım dilim tam buğday
2 kk peynir
Saat 8
1 bardak ılık limonlu su
Saat 11:30
2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 17
2 bardak kefir
3 ince dilim izgara tavuk göğsü
10 bardak su daha içerim
Spor yok
Şeydacım bence takımdan birilerininde Liste yapmayı öğrenmesi lazımKızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
Şeydacım bence takımdan birilerininde Liste yapmayı öğrenmesi lazım
Senin düğünün geliyor çok meşgul olacağın dönemler gelecek
Allah kolaylik versin canim insallah cok guzel ceker sinavin
Gayet güzel canim bol eksiler.
Canım lütfen sıkıntı yapma böyle strese girerek kendine eziyet ediyorsun. Sen çalış emek harca eminim ki karşılığını Alırsın. Burayı düşünme kardes kardes geciniyoruz.
Allah yardimcin olsun kaptanim
iyi geçer inşallah sınavların stres yapma
nrmal bakkalda markette satılan sade sodalar canım
Menün güzel canim afiyet olsun. Zaten perşembe spor yapmıyoruz kaslar şişmesin diye çünkü yarın tartıya yansır.
Sağol canım denıyıcem. Sade sodayi nasıl yapıyoruz onu anlayamadım.
Afiyet olsun canım.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş bir daha yasatmasin Rabbim.İyi akşamlar herkese bugun cok katilamadim.ozur dilerim sabah ise giderken trafik kazasi yaptik.kolumu basimi ve bacagimi kotu vurdum.dr a gittik bisey cikmadi cok sukur ama ezikler ve korku yetti.
Menu
Sabah 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Öglen
Birsey yiyemedim sadece kahve
Aksam ton balikli salata
Suyum da az bugun 1.5 litre falan sanirim spora da gidemedim
Herseyin basi saglikmis arkadaslar.
Amin canim.allah kimseye yasatmasin canimAyy canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş bir daha yasatmasin Rabbim.
Afiyet olsun canım.Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 yarim bardak sut,1 kuru incir bir avuc ici findik,badem.
Ogle:12.15 iki kasik lor peynir,1 haslanmis yumurta,8 kucuk yesil zeytin,yarim salatalik,roka ve cay.
Ara ogun:15.00 iki tane medine hurmasi.
Aksam:18.30 bes tane kofte,iki kasik yesil fasulye,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,hava kotu oldugu icin yuruyuse cikamadik.
İyi akşamlar herkese bugun cok katilamadim.ozur dilerim sabah ise giderken trafik kazasi yaptik.kolumu basimi ve bacagimi kotu vurdum.dr a gittik bisey cikmadi cok sukur ama ezikler ve korku yetti.
Menu
Sabah 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Öglen
Birsey yiyemedim sadece kahve
Aksam ton balikli salata
Suyum da az bugun 1.5 litre falan sanirim spora da gidemedim
Herseyin basi saglikmis arkadaslar.
İcince mi iyi geliyor.nrmal bakkalda markette satılan sade sodalar canım
Canım geçmiş olsun bi fikrim yok benim bence yarın git dr a,sıcak mantıklı geldi ama uzun süre yapma fazlalastirirKizlar dün akşam regl oldum ilk defa bu kadar kötüyüm belimden bacaklarımin arkasından damarlar çekiliyor sanki deli olucam yerimde duramiyorum tecrübeli olanlarınız vardır belkı kist falan olabilirmi bu ateşi kist yapabilirmi?
afieyt olsun canim başlangıç için bana az geldi seninki,sebze yemeği eklersen ,leblebi yerine meyve,yoğurt falan yersen daha ii olur sanki,sonraları azaltirsinIste Bugunki menum..
3 litre su
Güzel canim afiyet olsunSabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Ben yardımcı olabilirim canim biliyorsunbence kaptan yardımcılarının öğrenmesi mantıklı ben yine yaparım telefondan yapabiliyorum çünkü ama yine de birinin öğrenmesi lazım aslında öğrenecekte pek bişey yok basit bir eylem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?