- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.441
Tabiki CnmCok tesekkur ederim ablacim bilgilendirdin beni haftaya cuma INŞALLAH kabul görürsem takimdayim cok mutluyum suana kadar takima girecek durumdamiyim ablam
83 kilo. boyu benim gibi 1.58. bugün diyetisyene gitmiş çok üzülmüşGelsin tabi ablan kaç kilo ki tatlım.
Boyu yaşı kaç Tatlım83 kilo
Cok tesekkur ederim ablacım INŞALLAH mezun olsamda burdayimTabiki Cnm
Çok güzel başladın öylede devam ediyorsun tatlıcım
Inşallah bu azimle mezuniyete kadar gidersin
Uzulmesin kuzum çünkü 20 kilo vererek buyuk bi başarıya ulaşacak83 kilo. boyu benim gibi 1.58. bugün diyetisyene gitmiş çok üzülmüş
hoşgeldin ablaaaa yavaş yavaş alışırsınEveeett geldiiim
çok güzellllKızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam
Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111
Canim hesabına gir,tüm mesajlarim kısmından bu gece 12 ye kadar olanları say, 60 dan sonra saymana gerek yom 60+ yazarsinMesaj sayimi nerden bilicem peki canim
Gözünaydın diyelim toprakcim guzel bir deneyim olcak sizn icinhoşgeldin ablaaaa yavaş yavaş alışırsınablam sitede de çok yeni
Ooo pek hızlısın TatlımEveeett geldiiim
Kız Eda ne yaptın sennnKızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam
Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111
çarşamba menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
domates salatalık kırmızı biber yeşil çay
ara 1/2 kutu süt
12:30 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt 5 çilek
15:00 1/2 kutu süt
18:00 z.yaglı enginar 1 kase yoğurt
2,5 lt su
50 squat
Canim hosgeldin Eda ben,32 yaşında 2 cocuk annesiyim,Toprakcigimi çok sevdik eminim seni de öyle olcak,insallah kurtulucaksin kilolardan,benim 7 hafta dolacak yarin sohbet muhabbet 8 kiloya yakın gitti bile ,senin de öyle olcakEveeett geldiiim
Abla sporu arttirdim ,ufak kacamaklar oldu ama orucum demedim ip atladım ,insallah benimki en kotusu olur güzel bi derece gelirKız Eda ne yaptın sennn
Tuuu tuuu maşallah
Açılışı çok güzel yaptın
Hosgeldin canim inşallah vericeksin o pis yağları hiç üzülme. Ben Elif 35 yaşında 2 delikanli annesiyim.Eveeett geldiiim
Hosbulduk canim bende 31 yasinda 2 cocuk annesiyim darisi basima insallah verebilirim bendeCanim hosgeldin Eda ben,32 yaşında 2 cocuk annesiyim,Toprakcigimi çok sevdik eminim seni de öyle olcak,insallah kurtulucaksin kilolardan,benim 7 hafta dolacak yarin sohbet muhabbet 8 kiloya yakın gitti bile ,senin de öyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?