Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel olmuş cnm afiyet olsun

Çok güzel cnm afiyet olsun

Hersey güzel canım

Kızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok

Off Bi de çok kasıyorum evlencem diye sınavlar kötü gelirse bizimkiler beni kıtır kıtır doğrar kızlar aşırı kasıyorum stres yaptım ya resmen bu yüzden

BBaşarılar şeydancm. AAklına iyi şeyler getir iyi olsun. Biraz daha rahat ol hersey yolunda gitcek Inan...

GGeçmiş olsun cnm.. Üsutmus Olabilirsin gelip geçici kistlerden Olabilir. Sen kendini ssıcak tut inşallah geçer cnm. Yıllardır her regl de 5 gün boyu ağrı çekerim. Doğumlardan sonra da durum değişmedi.. sıcak su torbası varsa hemen koy ayaklarına tatlım. Çok iyi bilirim o ağrıyı çok geçmiş olsun..

super canim

afiyet olsun cnm çok guzel

menu gayet güzel cnm. Spor da bugün dinlenme günün olsun

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

Menum

Sahur:1 kase yoğurt

Iftar: 3 kaşık mercimek çorbası,1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim karpuz,1 kk peynir,1 lokma ekmek

Çayla 3 hurma,15 fındık

1 litre su (gece 2,5 oluyo),1500 ip

maşallah cnm oruç oruç o ipi atlamissin ya helal olsun..

Kızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam

Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111

Süpersiniz. . Tebrikler

Sağol canım sıcak su koydum iyi geldi bide apranax plus içtim arkadaş getirdi az önce daha iyiyim. Çok kötü bi ağrı normalde yasamam bu agriyi Allah kolaylik versin sana fena bi ağrı.

Kızlar iyi akşamlar
Hoşgeldin F Fitifatma ben emine 30 yaşındayım 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var.. Bu takım sayesinde inşallah kısa zamanda kurtulurz şu kilocuklardan..

Menum

sahur
1 tabak yoğurt
1 lokma t.b ekmeği

iftar
1 tabak Kıymalı yumurta
1 kase yogurt
1 kasik kadar karnıbahar.

iftardan beri 1.5 oldu su
Öglen bebek arabasiyla 1.5 saatlik yürüyüş..

İyi akşamlar herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
1 yumurtalı mantar
1 kk peynir
Domates,salatalık, biber
Akşam
1 kase tarhana
1 yk bulgur P
Salata
Su2 lt
Spor 70 dk yürüyüş

Arkadaşlar kızım yürüyor artık sürekli peşindeyim yemek yapıp kahvaltı hazırlamaya zor vakit buluyorum. Gündüz bir kere uyuyor ben okuldayken onun dışında hep yürüme karıştırma araştırma peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…