- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.481
Hepinize cok tesekkur ediyorum.kolumun agrisindan cok yazamiyorum ozur dilerim. Yarin guzel bir gun olsun hepimiz icin.
Anammm bu hafta çok güzel olacak heraldeKızlar bende yarın oruçlu olcam inş. Eda nin yaptığı gibi iftardan önce tartildim onu şimdiden söyleyim
geçen hafta 80.9
bu hafta 79.3
Fark 1.6
%1.977
Hoşgeldin fatma.abla kardeş daha güzel motive olursunuz.bendemi ablamı alıp gelsem:)) gerci o benden cok daha azimli 40 kilo verdi.darısı başımızaInsallah canim bugüne kadar bukadar takmiyodum ama diyetisyen icin ön aşamalardaki tablo mabvetti beni
Tebrik ederim canım.gecen hafta kilo vermişmiydinKızlar bende yarın oruçlu olcam inş. Eda nin yaptığı gibi iftardan önce tartildim onu şimdiden söyleyim
geçen hafta 80.9
bu hafta 79.3
Fark 1.6
%1.977
Canım senden de bekliyorum hadi bakalimSüpersiniz. . Tebrikler
Ayy supersin canim maşallah çok mutlu oldum adınaKızlar bende yarın oruçlu olcam inş. Eda nin yaptığı gibi iftardan önce tartildim onu şimdiden söyleyim
geçen hafta 80.9
bu hafta 79.3
Fark 1.6
%1.977
Sibelcim sana geçen haftada sormuştum görmedin heraldeİyi geceler
Menüm
Sabah 10
2 yumurta haşlanmış.3 ceviz
Domates salatalık
Peynir.7 zeytin
Akşam 18
1 tabak kabak yemeği
Yesil salata.1 kase yoģurt
21.00 1 kase yoģurt 2 ceviz
2 litre su.3 mil leslie
Maşallahh.darısı basımıza:))Kızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam
Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111
Kolay gelsin sana canim,kahvalti olsa tabi daha iyi olurdu ama menunde güzel yinede. Eger hep böyle olursa akşamdan sandviç hazırla,metabolizman çalışmaya başlasın canimİyi akşamlar herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
1 yumurtalı mantar
1 kk peynir
Domates,salatalık, biber
Akşam
1 kase tarhana
1 yk bulgur P
Salata
Su2 lt
Spor 70 dk yürüyüş
Arkadaşlar kızım yürüyor artık sürekli peşindeyim yemek yapıp kahvaltı hazırlamaya zor vakit buluyorum. Gündüz bir kere uyuyor ben okuldayken onun dışında hep yürüme karıştırma araştırma peşinde
Inşallah canim hepimiz iyi vercez bu haftaMaşallahh.darısı basımıza:))
Yok ablacım görmedim. Şu an idare edebiliyorum herseyi ama sınavım yaklaştıkca dahada yogunlasicam oraya.illaki gelirim ama cokta zaman ayıramam diye korkuyorum.takım zorda kalmasınSibelcim sana geçen haftada sormuştum görmedin heralde
Neden listeye girmek istemiyosun
Menü çok hafif canim çok güzelKızlar iyi akşamlar
Hoşgeldin F Fitifatma ben emine 30 yaşındayım 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var.. Bu takım sayesinde inşallah kısa zamanda kurtulurz şu kilocuklardan..
Menum
sahur
1 tabak yoğurt
1 lokma t.b ekmeği
iftar
1 tabak Kıymalı yumurta
1 kase yogurt
1 kasik kadar karnıbahar.
iftardan beri 1.5 oldu su
Öglen bebek arabasiyla 1.5 saatlik yürüyüş..
Olalim tabiki memnuniyetle
Nasıl istersen TatlımYok ablacım görmedim. Şu an idare edebiliyorum herseyi ama sınavım yaklaştıkca dahada yogunlasicam oraya.illaki gelirim ama cokta zaman ayıramam diye korkuyorum.takım zorda kalmasın
Menkul mükemmel Kuzum yarin çok iyi olcakKızlar menümmm
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1haşlanmış yumurta
Öğle 14.00 1 tabak az kıymalı yağsız domatesli patlıcan közleme 1 bardak ayran
Akşam 20.00 1 tabak cacık
Su 2lt
Soor yok
Afiyet olsun çok güzelİyi geceler
Menüm
Sabah 10
2 yumurta haşlanmış.3 ceviz
Domates salatalık
Peynir.7 zeytin
Akşam 18
1 tabak kabak yemeği
Yesil salata.1 kase yoģurt
21.00 1 kase yoģurt 2 ceviz
2 litre su.3 mil leslie
Tesekkür ederim.motive olmak icin sizlerle olmak yetiyo simdilik.ilerde asılırım zaten yakanıza alın beni diye:))Nasıl istersen Tatlım
Verdiğin kilolar listeye yansımıyorya onun için dedim
Böylede motive olabiliyosan sorun yok
Bana listede olmak çok etki ediyordu kendimi daha iyi tutuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?