- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.501
Çok güzel hafif bi menü olmuş.Kızlar iyi akşamlar
Hoşgeldin @Fitifatma ben emine 30 yaşındayım 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var.. Bu takım sayesinde inşallah kısa zamanda kurtulurz şu kilocuklardan..
Menum
sahur
1 tabak yoğurt
1 lokma t.b ekmeği
iftar
1 tabak Kıymalı yumurta
1 kase yogurt
1 kasik kadar karnıbahar.
iftardan beri 1.5 oldu su
Öglen bebek arabasiyla 1.5 saatlik yürüyüş..
Ne güzel ya inşallah bende derim 20 kılo verdim diye. Kaç ayda verdin canım.Hakikaten ya bazen oturup düşünüyorum iyi vermişim diye
OoO ne tatlıdır o şimdi pitir pitir yürür. Afiyet olsun menun güzel.İyi akşamlar herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
1 yumurtalı mantar
1 kk peynir
Domates,salatalık, biber
Akşam
1 kase tarhana
1 yk bulgur P
Salata
Su2 lt
Spor 70 dk yürüyüş
Arkadaşlar kızım yürüyor artık sürekli peşindeyim yemek yapıp kahvaltı hazırlamaya zor vakit buluyorum. Gündüz bir kere uyuyor ben okuldayken onun dışında hep yürüme karıştırma araştırma peşinde
Harikasın canım ya maşallah. Bu hafta açılışı Eda ve sen çok güzel yaptınız darısı başımıza.Kızlar bende yarın oruçlu olcam inş. Eda nin yaptığı gibi iftardan önce tartildim onu şimdiden söyleyim
geçen hafta 80.9
bu hafta 79.3
Fark 1.6
%1.977
Hafif bi gün olmuş. Afiyet olsun.Kızlar menümmm
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1haşlanmış yumurta
Öğle 14.00 1 tabak az kıymalı yağsız domatesli patlıcan közleme 1 bardak ayran
Akşam 20.00 1 tabak cacık
Su 2lt
Soor yok
Çok güzel menun afiyet olsun.İyi geceler
Menüm
Sabah 10
2 yumurta haşlanmış.3 ceviz
Domates salatalık
Peynir.7 zeytin
Akşam 18
1 tabak kabak yemeği
Yesil salata.1 kase yoģurt
21.00 1 kase yoģurt 2 ceviz
2 litre su.3 mil leslie
guzelntatlim afiyet olsun.Bugün erkenden menümü yazayım da çıkayım. Çünkü dünden hazırlayıp bırakmıştım.
Sabah 1 bardak su
07:30 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 dilim tt ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 kase cacık 1 dilim tt ekmek
ara 2 küçük elma
akşam 18:00
1 porsiyon tavuk sote göğüs etinden
1 kase cacık
bol yeşil salata
ekmek yemiycem
su 2 litre 2 buçuk olur.
spor 300 ip atlayacağım 1 saat yürüyüş yapacağım.
Herkese iyi akşamlar dilerim kızlar umarım yarın herkes eksileri görür. Öpüldünüz.
bizim kapimiz herkese acik mavisim.
zor zamanlar ama ilerde tebessumle hatirlanan zamanlar.basarilar.Kızlar öyle yorgunum Kı kusura bakmayın giremiyorum pek yarından itibaren Burdayım yarın son sınav sınav sınav bütün gece uyumadım yorgunluktan ölüyorum bu gece de uyku yok
anlayabiliyorum ayni seyleri yasadim sanki agzini acmis bekliyorlar bahane ariyorlar gibi..Off Bi de çok kasıyorum evlencem diye sınavlar kötü gelirse bizimkiler beni kıtır kıtır doğrar kızlar aşırı kasıyorum stres yaptım ya resmen bu yüzden
afiyet olsun canim persembe icin uygun olabilir ama diger gunler icin yetersiz.Evet kızlar bugün ku menum yüzünden eşim çok kızdı zaten hastasın böyle yemekmi olur diye.
Sabah 6:30
1 bardak süt
Yarım dilim tam buğday
2 kk peynir
Saat 8
1 bardak ılık limonlu su
Saat 11:30
2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 17
2 bardak kefir
3 ince dilim izgara tavuk göğsü
10 bardak su daha içerim
Spor yok
oooof ooof gecmis olsun canim ayak altina ve beline dikkat et sicak tut.Kizlar dün akşam regl oldum ilk defa bu kadar kötüyüm belimden bacaklarımin arkasından damarlar çekiliyor sanki deli olucam yerimde duramiyorum tecrübeli olanlarınız vardır belkı kist falan olabilirmi bu ateşi kist yapabilirmi?
arkadaslarin dedigi gibi canim persembe gunleru spor yok.Iste Bugunki menum..
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su
Kahvalti:1yumurta , kk peynir ,5 zeytin, salatalik biber ,2 bardak cay ,1 dilim cavdar ekmegi
Ara:bi avuc leblebi yesilcay
Ogle :1 kase corba 1 bardk ayran
Aksam:2 parca haslanms tavuk ve salata
3 litre su
Spor yok bi turlu vakit bulup yapamadim
guzel canim.Sabah (10.00)
Tost ( tt ekmegine lor peynirli)
1 salatalık
1 domates
1 bardak ayran
Öğlen (13.30)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Akşam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30dk bisiklet
Su 3litre
Cok guzel guzellik afiyet olsuncicilerim bugün menülere maydonoz olamadım çook işlerim vardı
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 haşlanmış tam yumurta, bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık
12.00 yarım bardak sütle şekersiz kahve
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 1 dilim tam buğday ekmeği, mantar sote 4 kaşık, bi kase yoğurt
17.00 1 tablet kalsiyum(suda çözünenlerden) 1 büyük salatalık
19.00 1 küçük tavuk baget, bir kase yoğurt
1 saat pilates
3 litre su
merveden bi haber yokmu hala o boyle yapmazdi cokta istekliydi acaba bebis falanmi var...kaptanim sen bilirsin ama iznemi ayirsan belki basi cok dardadir....kızlar yarın bildirimlerinizi lütfen erken yapın ve lütfen mesaj sayılarını da yazın
Mefkurem canım merveyi napabiliriz
afiyet olsun guzel canim.Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 yarim bardak sut,1 kuru incir bir avuc ici findik,badem.
Ogle:12.15 iki kasik lor peynir,1 haslanmis yumurta,8 kucuk yesil zeytin,yarim salatalik,roka ve cay.
Ara ogun:15.00 iki tane medine hurmasi.
Aksam:18.30 bes tane kofte,iki kasik yesil fasulye,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,hava kotu oldugu icin yuruyuse cikamadik.
Allah korumus canim umarim bir daha yasamazsin.menun guzel...İyi akşamlar herkese bugun cok katilamadim.ozur dilerim sabah ise giderken trafik kazasi yaptik.kolumu basimi ve bacagimi kotu vurdum.dr a gittik bisey cikmadi cok sukur ama ezikler ve korku yetti.
Menu
Sabah 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Öglen
Birsey yiyemedim sadece kahve
Aksam ton balikli salata
Suyum da az bugun 1.5 litre falan sanirim spora da gidemedim
Herseyin basi saglikmis arkadaslar.
afiyet olsun Allah kabul etsin.Menum
Sahur:1 kase yoğurt
Iftar: 3 kaşık mercimek çorbası,1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim karpuz,1 kk peynir,1 lokma ekmek
Çayla 3 hurma,15 fındık
1 litre su (gece 2,5 oluyo),1500 ip
ogrendin sanirim arkadaslar sagolsun tarif etmisler.Ablacim Mesaj sayimizi nerden bulucaz tek tek sayicaz mi ben cok konusmusum
hosgeldin seker.ben semay 35 yasinda 8 li rakamlara varmis 3 cocuk annesi bir bayanim tum dostlara basarilar dilerim.Eveeett geldiiim
supersin edacim masallah...Kızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam
Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111
verirsin verir hemde hic aylar nasil geciyor farketmeden....Hosbulduk canim bende 31 yasinda 2 cocuk annesiyim darisi basima insallah verebilirim bende
guzel canim Allah kabul etsin.Kızlar iyi akşamlar
Hoşgeldin @Fitifatma ben emine 30 yaşındayım 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var.. Bu takım sayesinde inşallah kısa zamanda kurtulurz şu kilocuklardan..
Menum
sahur
1 tabak yoğurt
1 lokma t.b ekmeği
iftar
1 tabak Kıymalı yumurta
1 kase yogurt
1 kasik kadar karnıbahar.
iftardan beri 1.5 oldu su
Öglen bebek arabasiyla 1.5 saatlik yürüyüş..
oo masallah kuzuya.menun guzel ponicim seni gormek ne guzel....İyi akşamlar herkese
Menüm
Öğle
1 d ekmek
1 yumurtalı mantar
1 kk peynir
Domates,salatalık, biber
Akşam
1 kase tarhana
1 yk bulgur P
Salata
Su2 lt
Spor 70 dk yürüyüş
Arkadaşlar kızım yürüyor artık sürekli peşindeyim yemek yapıp kahvaltı hazırlamaya zor vakit buluyorum. Gündüz bir kere uyuyor ben okuldayken onun dışında hep yürüme karıştırma araştırma peşinde
ooooo supersin can cagizim....Kızlar bende yarın oruçlu olcam inş. Eda nin yaptığı gibi iftardan önce tartildim onu şimdiden söyleyim
geçen hafta 80.9
bu hafta 79.3
Fark 1.6
%1.977
cok erken yemissin caanim emziren birinw gore ama menun guzel...Kızlar menümmm
Su 2lt
Soor yok
of of masallah.Hoşgeldin fatma.abla kardeş daha güzel motive olursunuz.bendemi ablamı alıp gelsem:)) gerci o benden cok daha azimli 40 kilo verdi.darısı başımıza
guzel canim.İyi geceler
Menüm
Sabah 10
2 yumurta haşlanmış.3 ceviz
Domates salatalık
Peynir.7 zeytin
Akşam 18
1 tabak kabak yemeği
Yesil salata.1 kase yoģurt
21.00 1 kase yoģurt 2 ceviz
2 litre su.3 mil leslie
yarin guzel eksi geliyor samki....cicilerim bugün menülere maydonoz olamadım çook işlerim vardı
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 haşlanmış tam yumurta, bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 1 dilim tam buğday ekmeği, mantar sote 4 kaşık, bi kase yoğurt
1 saat pilates
3 litre su
Harika Menu yinecicilerim bugün menülere maydonoz olamadım çook işlerim vardı
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
1 saat pilates
3 litre su
Tlf nu olmadığı için bi haber yok Tatlımmerveden bi haber yokmu hala o boyle yapmazdi cokta istekliydi acaba bebis falanmi var...kaptanim sen bilirsin ama iznemi ayirsan belki basi cok dardadir....
Hayirlisi olsun iyi olsun yeter.Tlf nu olmadığı için bi haber yok Tatlım
Allah kabul etsin canım sahurda sadece kuru meyve var acikmadinmı iftar güzel.Menum
Sahur
4 kayisi
2 hurma
5 kuriuzum
Iftar
Badem 1 avuctan az
Et kavurma
Haslanmis yumurta
Peynir 1 dlm.
Su 2 litreyi gecti
Spor yok.
vaktin olsa zaten gelirsin canım sorun etme.Kizlar cok yogunum gunduzleri gelemiyorum ....kusuruma bakmayin.
Tamam ablacim çok teşekkür ederim bişey sorucam kaç yasindasin neden abla diyorlar bende dedim ama bilemedim ne diyeceğimiSende olanı yaz Cnm
Başlagıç tarihinle beraber
Valla Tatlım niye abla diyolar bende anlamadım halbuki 29.5 yaşındayım.( Ama ruhenTamam ablacim çok teşekkür ederim bişey sorucam kaç yasindasin neden abla diyorlar bende dedim ama bilemedim ne diyeceğimi
Ne kadar genc yasta Babaane olmussun neguzel ablacimValla Tatlım niye abla diyolar bende anlamadım halbuki 29.5 yaşındayım.( Ama ruhen)
Ben 44 yaşında bi babaanneyim Cnm heralde o yüzden
Tamam ablacim çok teşekkür ederim bişey sorucam kaç yasindasin neden abla diyorlar bende dedim ama bilemedim ne diyeceğimi
saygidan gulum saygidan sevgiden gulum sevgiden....Valla Tatlım niye abla diyolar bende anlamadım halbuki 29.5 yaşındayım.( Ama ruhen)
Ben 44 yaşında bi babaanneyim Cnm heralde o yüzden
Kızlar menümmm
Su 2lt
Soor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?