Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azmin zaferi fıstığım

Aman Allahim karnin ne guzel kizz bende istiyorum cok kıskandim
teşekkür ederimmm karnımda hiç fazlam kalmadı baya hoş oldu.azcık simitlerde var çok az.ve malesef basenlerim çok iri. yağları en aza indirip sağlam bi karın programı yaparız sana hayatımkolay gelişirse 2 ayda böyle olur daha güzel bile olaabilir.benim karnım ve kollarım çabuk gelişiyor kas olarak

teşekkür ederim evde ki pc tamir olacak bugün inşallah o zaman evden de dahil olabilirim ablacım

:) benim isim hafızam çok kötü özür saliha abla ben 55 belirlemistim hedef daha 9 kilo var 58 yapmayı dusunuyorum

maşallahh kızz çok güzelsin

ehmalesef teorik olarak birazcık doğru.eski yağlara kara yağ diyolarya en son onlar gidiyomuş zor eriyormuş.pis yapışkanlar
benim gobek o zaman kapkara yag yaaaaa.....

super canim.

çok güzell ben 2 haftadır 500 den fazla veremedim bi türlü.sanırım yavaşladı 13 kilodan sonra olsun bu da güzel khihihiy
bende bi hafta cok veriyorum bi hafta az ilginc ve tuafim zaten.....

Kızlar bu hafta kimlerin 3.cumasıysa kendini hatırlatsın
Başlangıç tarihi
Başlangıç kilo
Hedef
Yazılacak

@Yesilsarmasikk
Edacım daha Şeyda gelmemiş heralde yoğun
Vaktin varsa listeyi hazırla istersen
ben 3. cuma sayılıyor mu. ilk cuma katıldım aranıza geçen hafta ilk bildirimimi yaptım.
eğer sayılıyorsa
başlangıç tarihi 22 nisan 2016
başlangıç kilo 67,8
hedef 55

benide izle canim bende gormek istoyorum benim gobek 10 kilodur.....malesef belkide 20.....bunlari yap ye ne olurboyle hamile gibi gobus olur....

Toprak fotolarina baktım maşallah gobegin çok güzel gitmiş fizigimiz çok yakın basel kalça sorun ınş kurtuluruz kara yağlardan benim göbekte 1 kg yağ vardır
1 iyiymis masallah o gider zatenbu azimle kisa surede kendiminkinden korkmaya basladim kiz.....

Canim ablam ya cok sagol seninle konusunca cok mutlu oluyorum INŞALLAH 7lerde gelir ablammm

benide izle canim bende gormek istoyorum benim gobek 10 kilodur.....malesef belkide 20.....bunlari yap ye ne olurboyle hamile gibi gobus olur....

1 iyiymis masallah o gider zatenbu azimle kisa surede kendiminkinden korkmaya basladim kiz.....
ben de farklı değildim gece yarısı film izlerken ağzıma cipsleri topkekleri sokuşturuyodum zırt uyuyakalıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…