- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.721
olurki canım ya ben de 68 kiloydum bi zamanlar göbek kocaman fırtlıyoduAynen canım ahh ahh bende bir zamanlar daş gibiydimİSTESEMDE olmaz artık.
Tamam canim ilk gün oldugu icin bocaladim sanirim bundan sonra düzenli olurFatmacım sen ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor
Cuma günü herkesin kilo bildirmesi şart
Pazarteside ara kontrol günü
Her üyenin Geçmişi okuması gerekirki Takımdaki bütünlüğü yakalayabilsin
Menünde alt Alta saatleriyle yaz Cnm
resmen herkes için örnek bi hafiflikte iftar menüsü olmuşSlm kızlar bende yazayım menumu
Sahur
1 dilim peynir
3 zeytin küçük kase yogurt
1 t.b ekmeği
Iftar
1 dolu kase domates çorbası
2 kesim yulaf kepegiyle yaptığım fırında mücver
spor 700 ip 60 squat
Su ne kadar olur bilmiyorum daha yeni başladım içmeye ama en az ikiyi zorliycam
Bende her meyveyı severim amma birinin yedirmesi yada önüme koyması lazim yoksa aklıma bile gelmez buda benim kötü tarafım.çok güzel tatlım en sevdigim meyve kivi ya
çok güzelll mis gibi herşey varSabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 domates
Yeşillik
Zeytin(3 adet)
1 dilim t ekmek
Öglen(13.30)
Tavuk sote (4 yemek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase karışık salata(yağsız)
Araöğün(16.00)
1 kase cilekli yogurt (2 adet cilek)
Aksam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 bardak ayran
Lahana salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
miriba ablacumTamam canim ilk gün oldugu icin bocaladim sanirim bundan sonra düzenli olur
Bebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olurolurki canım ya ben de 68 kiloydum bi zamanlar göbek kocaman fırtlıyodu
mutlaka öğünlerine yoğurt ekle kuzumSelam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Sanada miriba datlummmmiriba ablacum
Hic aram yok yogurtla biliyosun ama zorla yiycem artikmutlaka öğünlerine yoğurt ekle kuzum
en azından başlangıç haline göre çoook çok daha güzelleşip toparlanacagına eminim bu emeğinleBebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olur
Harika menu tatlim, Allah kabul etsin orucunu da:)Slm kızlar bende yazayım menumu
Sahur
1 dilim peynir
1 t.b ekmeği
Iftar
spor 700 ip 60 squat
Kusursuz bebegim afiyet olsun:)Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 domates
Yeşillik
Zeytin(3 adet)
1 dilim t ekmek
Öglen(13.30)
1 bardak ayran
Araöğün(16.00)
Aksam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 bardak ayran
Lahana salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Ilk gun icin gayet guzel bir menu,aramiza hosgeldin canim dogru adrestesin:)Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Gayet guzel canim afiyet olsun:)Menüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
Yok tatlim ben hicbir kalinlik gormedim fistik gibisin valla:)ah bitanem dışı seni yakar içi beniselülitlerim var ve bacaklarım bayaa kalın
Yogurda nane kirmizi pulbiberde ekle seviyorsan tabi cok daha faydali oluyor.Hic aram yok yogurtla biliyosun ama zorla yiycem artik
Evet öyle yapicam bundan sonra maciş yokYogurda nane kirmizi pulbiberde ekle seviyorsan tabi cok daha faydali oluyor.
yani kilo almakta kolay degilmis baya zorlamisiz.....ben de farklı değildim gece yarısı film izlerken ağzıma cipsleri topkekleri sokuşturuyodum zırt uyuyakalıyodum
eline saglik kaptanim.***9.TAKIM 464.ETAP***
masal3487(61.2/61/0.2/%0.33)
Bayankokosh (72.8/71.2/1.6/%2.20)
Semay25 (91.1/90.6/0.5/%0.55)
Merveebrar44 (70.7/70.7/0/%0) bildirim yapmadan izne ayrıldı
Yesilsarmasikk (74.3/72.7/1.6/%2.15)
eliya (81.9/81.2/0.7/%0.85)
narcicegi-21 (65.9/64.3/1.6/%2.43)
esmazc(80.9/79.3/1.6/%1.98)
9.takım genel ortalama %1.311
afiyet olsun canim.Benim daha cok var girmeme o zaman menumu yaziyim
Sabah kalkinca 1 bardak ılık limonlu su icildi
Kahvalti:1yumurta+peynir+zeytin+salatalik+domates+2yk menemen+2 dilm cavdar ekmegi+ 2 bardak cay (sekersiz)
Ara:5erik+ 1 yesil elma
Ogle:2 biber dolmasi+1 kase yogurt
Ara:yesil cay+leblebi+findik
Aksam:1kase corba+salata+yarim dilm cavdr ekmegi
2.5 litre su
Yatarkende limonlu form cayi icmeyi dusunuyorm
evet canim havalar soguk bende yuruyemiyorum eh iste zorla leslie yapiyorum oturup oturup gec vakitte kalkiyorum spora oyle oluncada gitmiyor yagciklar yada az godoyor haftaya hava guzelmis gelsin sporlar gitsin yaglar.....Evet abla malesef spor yapmayinca kilolar gitmiyor,bu hafta genel olarak havalar yagisli ve soguktu yuruyus yapamadim bilmiyorum belki ondandir ama bu hafta icin daha hirsliyim insallah 5 leri ucundan da olsa gorurum.
niye olmasin canim bak mefkusum tas gibi olmus masallah....Aynen canım ahh ahh bende bir zamanlar daş gibiydimİSTESEMDE olmaz artık.
hadi gecmis olsun sana uyu dinlen canim.kızlaaar fena yorgunum uyuyorum hemen ben sizleri seviyorum bitti sonunda ve harika geçti sınavım
guzel canim.Allah kabul etsin.Slm kızlar bende yazayım menumu
Sahur
1 dilim peynir
1 t.b ekmeği
Iftar
spor 700 ip 60 squat
afiyet olsun guzel canim.Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 domates
Yeşillik
Zeytin(3 adet)
1 dilim t ekmek
Öglen(13.30)
1 bardak ayran
Araöğün(16.00)
Aksam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 bardak ayran
Lahana salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
canim gerekli aciklamayi mefkusum yapmis...Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
tabi biz orucu 40 lara dayanan borclari tuketmek icin tutuyoruz kilo vermek icin degilOruçla sahane veriliyo evet bende pazartesi basliycam insallah
afiyet olsun canim.Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim,
Sabah:07.30 uc kasik yulaf ezmesi,1 kuru incir,iki ceviz ve cok az findik,badem,yarim bardak sut.
Ogle:12.00 boll yesillikli kucuk bir tabak kisir(bu haftaki cisss hakkim) yarim bardak ayran.
Aksam:18.30 bir kase etli kuru fasulye,salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,esim gececi bugun oyuzden yuruyuse cikamadik bugun ama yarin hava guzel olursa en az bir saat yururuz.
spor disinda gayet guzel seker.Menüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
seninki iyiymis sultanim.Bende her meyveyı severim amma birinin yedirmesi yada önüme koyması lazim yoksa aklıma bile gelmez buda benim kötü tarafım.
valla 4 sezeryan oldu eltim elifcim hala fit masallahi var demekki oluyormus yeterki inan canim.Bebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?