Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canim ilk gün oldugu icin bocaladim sanirim bundan sonra düzenli olur

resmen herkes için örnek bi hafiflikte iftar menüsü olmuş

çok güzelll mis gibi herşey var

Harika menu tatlim, Allah kabul etsin orucunu da:)
Kusursuz bebegim afiyet olsun:)
Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim size kahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Ilk gun icin gayet guzel bir menu,aramiza hosgeldin canim dogru adrestesin:)
Gayet guzel canim afiyet olsun:)
ah bitanem dışı seni yakar içi beni selülitlerim var ve bacaklarım bayaa kalın
Yok tatlim ben hicbir kalinlik gormedim fistik gibisin valla:)

ben de farklı değildim gece yarısı film izlerken ağzıma cipsleri topkekleri sokuşturuyodum zırt uyuyakalıyodum
yani kilo almakta kolay degilmis baya zorlamisiz.....

eline saglik kaptanim.

afiyet olsun canim.

Evet abla malesef spor yapmayinca kilolar gitmiyor,bu hafta genel olarak havalar yagisli ve soguktu yuruyus yapamadim bilmiyorum belki ondandir ama bu hafta icin daha hirsliyim insallah 5 leri ucundan da olsa gorurum.
evet canim havalar soguk bende yuruyemiyorum eh iste zorla leslie yapiyorum oturup oturup gec vakitte kalkiyorum spora oyle oluncada gitmiyor yagciklar yada az godoyor haftaya hava guzelmis gelsin sporlar gitsin yaglar.....

Aynen canım ahh ahh bende bir zamanlar daş gibiydim İSTESEMDE olmaz artık.
niye olmasin canim bak mefkusum tas gibi olmus masallah....

kızlaaar fena yorgunum uyuyorum hemen ben sizleri seviyorum bitti sonunda ve harika geçti sınavım
hadi gecmis olsun sana uyu dinlen canim.

guzel canim.Allah kabul etsin.

afiyet olsun guzel canim.

İyi akşamlar kızlar
07.00 zencefilli limon çayı
08.00 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, küçük bir parça peynir
12.00 5 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt ve salata
18.00 6 kaşık fasulye 1 kaşık pilav 5 kaşık yoğurt salata.
2.5 lt su
30 dakika koşu

Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim size kahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
canim gerekli aciklamayi mefkusum yapmis...

Oruçla sahane veriliyo evet bende pazartesi basliycam insallah
tabi biz orucu 40 lara dayanan borclari tuketmek icin tutuyoruz kilo vermek icin degil

afiyet olsun canim.

spor disinda gayet guzel seker.

Bende her meyveyı severim amma birinin yedirmesi yada önüme koyması lazim yoksa aklıma bile gelmez buda benim kötü tarafım.
seninki iyiymis sultanim.

Bebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olur
valla 4 sezeryan oldu eltim elifcim hala fit masallahi var demekki oluyormus yeterki inan canim.

MENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
12.30 yarım bardak süt,yarım bardak su ile yapılmış nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
17.00bi parça peynir, 1 salatalık
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
20.00 yarım bardak süt bi çay kaşığı kakao ile.
5 km yürüyüş
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…