- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.741
canim ekmekle yulaf kepegini beraber tuketme istersen ikiside karbonhidrat.onun disinda guzel...MENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
12.30 yarım bardak süt,yarım bardak su ile yapılmış nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
17.00bi parça peynir, 1 salatalık
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
20.00 yarım bardak süt bi çay kaşığı kakao ile.
5 km yürüyüş
3 litre su
Cok guzel canim afiyet olsun:)İyi akşamlar kızlar
07.00 zencefilli limon çayı
08.00 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, küçük bir parça peynir
12.00 5 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt ve salata
18.00 6 kaşık fasulye 1 kaşık pilav 5 kaşık yoğurt salata.
2.5 lt su
30 dakika koşu
Sporun,menun kusursuz canim:)MENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
5 km yürüyüş
3 litre su
Allah kabul etsin canim oruclarini,menunde gayet guzelIftar
6 badem
2 kurabiye
Yarim kase et suyu corbasi
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Canım güzel menü spor eklenince tmm dir. Bide menunu Liste halinde saatleriyle yazdın mi tmm dir.Hic aram yok yogurtla biliyosun ama zorla yiycem artik
İnşallah canım yaen azından başlangıç haline göre çoook çok daha güzelleşip toparlanacagına eminim bu emeğinle
inşallah Zuhal abla gibi olabilirim canım. Hedefime yaklasınca toparlayici egzersizler yapıcam sanırım o zaman birseyler olur.yani kilo almakta kolay degilmis baya zorlamisiz.....
eline saglik kaptanim.
afiyet olsun canim.
evet canim havalar soguk bende yuruyemiyorum eh iste zorla leslie yapiyorum oturup oturup gec vakitte kalkiyorum spora oyle oluncada gitmiyor yagciklar yada az godoyor haftaya hava guzelmis gelsin sporlar gitsin yaglar.....
niye olmasin canim bak mefkusum tas gibi olmus masallah....
hadi gecmis olsun sana uyu dinlen canim.
guzel canim.Allah kabul etsin.
afiyet olsun guzel canim.
Guzel canim afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar
2.5 lt su
30 dakika koşu
Benim eltimde 3 sezeryan 150 cm boy kız gibi valla ama kadın kilo almadı ki. onun 3 hamileliğinde aldigi kilonun üstüne de kendi kilosunu ekle yine bana yetişemez.canim gerekli aciklamayi mefkusum yapmis...
tabi biz orucu 40 lara dayanan borclari tuketmek icin tutuyoruz kilo vermek icin degil
afiyet olsun canim.
spor disinda gayet guzel seker.
seninki iyiymis sultanim.
valla 4 sezeryan oldu eltim elifcim hala fit masallahi var demekki oluyormus yeterki inan canim.
Afiyetler olsun efem.MENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
5 km yürüyüş
3 litre su
Afiyet olsun canım kaçamak ta pek güzelIftar
6 badem
2 kurabiye
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
İnşallah verirsin canım.Bu hafta insallah 2 kiloyu zorlayacagim bakalim somuc be olacak....
Aynen canım katılım çok önemli.Bu hafta katilimim azdi katilim cok olunca daha rahat ve cok kilo veriliyor motivasyonu cok etkiliyor.....
Afiyet olsun kuzum gayet guzelcicilerim bugün menülere maydonoz olamadım çook işlerim vardı
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 haşlanmış tam yumurta, bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık
12.00 yarım bardak sütle şekersiz kahve
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 1 dilim tam buğday ekmeği, mantar sote 4 kaşık, bi kase yoğurt
17.00 1 tablet kalsiyum(suda çözünenlerden) 1 büyük salatalık
19.00 1 küçük tavuk baget, bir kase yoğurt
1 saat pilates
3 litre su
çok saol canim gitsin kilolarsupersin edacim masallah
tartı öncesi çok güzel menü canimMenum
Sahur
4 kayisi
2 hurma
5 kuriuzum
Iftar
Badem 1 avuctan az
Et kavurma
Haslanmis yumurta
Peynir 1 dlm.
Su 2 litreyi gecti
Spor yok.
Evet canim cumanin verdigi rahatlikla yiyim dedim :)dolma kaçamak olmuş bugün cuma oldugu icin dimi
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım. Az olmuş biraz. Bugün cuma yeseydin biseyler.
Gayet güzel afiyet olsun tatlım.
Hadi bakalım canim insallahBu hafta insallah 2 kiloyu zorlayacagim bakalim somuc be olacak....
Sagol canim iyiyiz seni sormali:) afiyet olsunSelam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
dolma kaçamak olmuş bugün cuma oldugu icin dimi
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım. Az olmuş biraz. Bugün cuma yeseydin biseyler.
Gayet güzel afiyet olsun tatlım.
çok güzelll mis gibi herşey var
Harika menu tatlim, Allah kabul etsin orucunu da:)
Kusursuz bebegim afiyet olsun:)
Ilk gun icin gayet guzel bir menu,aramiza hosgeldin canim dogru adrestesin:)
Gayet guzel canim afiyet olsun:)
Yok tatlim ben hicbir kalinlik gormedim fistik gibisin valla:)
Canım takimdaslarim begenmenize cok sevindim teşekkür ederim iyiki varsınızyani kilo almakta kolay degilmis baya zorlamisiz.....
eline saglik kaptanim.
afiyet olsun canim.
evet canim havalar soguk bende yuruyemiyorum eh iste zorla leslie yapiyorum oturup oturup gec vakitte kalkiyorum spora oyle oluncada gitmiyor yagciklar yada az godoyor haftaya hava guzelmis gelsin sporlar gitsin yaglar.....
niye olmasin canim bak mefkusum tas gibi olmus masallah....
hadi gecmis olsun sana uyu dinlen canim.
guzel canim.Allah kabul etsin.
afiyet olsun guzel canim.
Afiyet olsun bence güzel menüİyi akşamlar kızlar
2.5 lt su
30 dakika koşu
Benim borcu hiç sorma 3 sene ya hamileydim,ya emziren ,diğer borçlarla var, ben iyisi 3 sene 61 tutayimtabi biz orucu 40 lara dayanan borcl
çok güzel canimMENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
5 km yürüyüş
3 litre su
Allah kabul etsin canimIftar
6 badem
2 kurabiye
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Bende bu hafta 2 kilo vermek istiyorum tatlimmmBu hafta insallah 2 kiloyu zorlayacagim bakalim somuc be olacak....
Olur canim kilolar gitsin sonra vücut şekillendirme rahat olAynen canım ahh ahh bende bir zamanlar daş gibiydimİSTESEMDE olmaz artık.
çok güzel kaptanim iyi dinlenmelerkızlaaar fena yorgunum uyuyorum hemen ben sizleri seviyorum bitti sonunda ve harika geçti sınavım
çok güzel menü canim,allah kabul etsinSlm kızlar bende yazayım menumu
Sahur
1 dilim peynir
3 zeytin küçük kase yogurt
1 t.b ekmeği
Iftar
1 dolu kase domates çorbası
2 kesim yulaf kepegiyle yaptığım fırında mücver
spor 700 ip 60 squat
Su ne kadar olur bilmiyorum daha yeni başladım içmeye ama en az ikiyi zorliycam
supersin miraycimSabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 domates
Yeşillik
Zeytin(3 adet)
1 dilim t ekmek
Öglen(13.30)
Tavuk sote (4 yemek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase karışık salata(yağsız)
Araöğün(16.00)
1 kase cilekli yogurt (2 adet cilek)
Aksam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 bardak ayran
Lahana salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Verirsin insalah canim menüler superBende bu hafta 2 kilo vermek istiyorum tatlimmm
Ilk gun icin super ftmacimSelam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
süper zeynep,kısır cis değil rahat ol canim,tüketmek için dogru gunIyi aksamlar kizlar menumu yazayim,
Sabah:07.30 uc kasik yulaf ezmesi,1 kuru incir,iki ceviz ve cok az findik,badem,yarim bardak sut.
Ogle:12.00 boll yesillikli kucuk bir tabak kisir(bu haftaki cisss hakkim) yarim bardak ayran.
Aksam:18.30 bir kase etli kuru fasulye,salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,esim gececi bugun oyuzden yuruyuse cikamadik bugun ama yarin hava guzel olursa en az bir saat yururuz.
çok güzel bence afiey olsunMenüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
Benimki için aynı şeyi dusunmeyebilirsin canimresmen herkes için örnek bi hafiflikte iftar menüsü olmuş
Çok teşekkür ederim canım benimOlur canim kilolar gitsin sonra vücut şekillendirme rahat ol
çok güzel kaptanim iyi dinlenmeler
çok güzel menü canim,allah kabul etsin
supersin miraycim
INŞALLAH kuzum cok sagol destegin icin bide bu hafta takima gricem ya oyuzden guzel bi kilo vermek istiyorum tatlımVerirsin insalah canim menüler super
Canım güzel menü,findigi falan taneyle söyle canimBenim daha cok var girmeme o zaman menumu yaziyim
Sabah kalkinca 1 bardak ılık limonlu su icildi
Kahvalti:1yumurta+peynir+zeytin+salatalik+domates+2yk menemen+2 dilm cavdar ekmegi+ 2 bardak cay (sekersiz)
Ara:5erik+ 1 yesil elma
Ogle:2 biber dolmasi+1 kase yogurt
Ara:yesil cay+leblebi+findik
Aksam:1kase corba+salata+yarim dilm cavdr ekmegi
2.5 litre su
Yatarkende limonlu form cayi icmeyi dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?