- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.761
oo ne güzelmiş oyle yaaben de farklı değildim gece yarısı film izlerken ağzıma cipsleri topkekleri sokuşturuyodum zırt uyuyakalıyodum
Afiyet olsun canım öğlen 2 yerine 1 adet biber dolbasi yesen daha iyi olur kuzum ama guzel menun hele aksam harikaBenim daha cok var girmeme o zaman menumu yaziyim
Sabah kalkinca 1 bardak ılık limonlu su icildi
Kahvalti:1yumurta+peynir+zeytin+salatalik+domates+2yk menemen+2 dilm cavdar ekmegi+ 2 bardak cay (sekersiz)
Ara:5erik+ 1 yesil elma
Ogle:2 biber dolmasi+1 kase yogurt
Ara:yesil cay+leblebi+findik
Aksam:1kase corba+salata+yarim dilm cavdr ekmegi
2.5 litre su
Yatarkende limonlu form cayi icmeyi dusunuyorm
Cok guzel canım ya nekadar hafif beslenmissin ALLAH kabul etsinSlm kızlar bende yazayım menumu
Sahur
1 dilim peynir
3 zeytin küçük kase yogurt
1 t.b ekmeği
Iftar
1 dolu kase domates çorbası
2 kesim yulaf kepegiyle yaptığım fırında mücver
spor 700 ip 60 squat
Su ne kadar olur bilmiyorum daha yeni başladım içmeye ama en az ikiyi zorliycam
Menun cok guzel canim afiyet olsunSelam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Kuzum harika bi menu olmuş kısır zararlı degil tatlim hemde tok tutuyor sadece siskinlik yapıyor cuma tercihi iyi olmus afiyet bal olsunIyi aksamlar kizlar menumu yazayim,
Sabah:07.30 uc kasik yulaf ezmesi,1 kuru incir,iki ceviz ve cok az findik,badem,yarim bardak sut.
Ogle:12.00 boll yesillikli kucuk bir tabak kisir(bu haftaki cisss hakkim) yarim bardak ayran.
Aksam:18.30 bir kase etli kuru fasulye,salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,esim gececi bugun oyuzden yuruyuse cikamadik bugun ama yarin hava guzel olursa en az bir saat yururuz.
Cok guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
Cok begendim cok guzel afiyet olsun canım benimİyi akşamlar kızlar
07.00 zencefilli limon çayı
08.00 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, küçük bir parça peynir
12.00 5 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt ve salata
18.00 6 kaşık fasulye 1 kaşık pilav 5 kaşık yoğurt salata.
2.5 lt su
30 dakika koşu
Cok guzel cok begendim Toprakcim harikasinMENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
12.30 yarım bardak süt,yarım bardak su ile yapılmış nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
17.00bi parça peynir, 1 salatalık
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
20.00 yarım bardak süt bi çay kaşığı kakao ile.
5 km yürüyüş
3 litre su
1 avuc leblebi 5 findik :) tamam cnm boyle yazarm TeşekkürlerCanım güzel menü,findigi falan taneyle söyle canim
Canim bu hafta yarisalimmiii1 avuc leblebi 5 findik :) tamam cnm boyle yazarm Teşekkürler
sende iyiki varsin canim.Canım takimdaslarim begenmenize cok sevindim teşekkür ederim iyiki varsınız
hadi insallah.Bende bu hafta 2 kilo vermek istiyorum tatlimmm
Afiyet olsun canm patlicani bende tost makinesinde kizartryorm daha leziz oluyor hemde hafifMenüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
ALLAH kabul etsin canimIftar
6 badem
2 kurabiye
Yarim kase et suyu corbasi
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
Sagol canim.ALLAH kabul etsin canim
Afiyet olsun kurabiye haric cok guzel canim kurabiyede cumanin hediyesi olsun
Selulit bendede var canm ne kadar zayiflarsan zayifla o genetik oluyomus diyetisyenm demisti suyu tutuyoms hucreler her dusta sert keseyle masaj yap dedi bna ama ben becerip yapamadmah bitanem dışı seni yakar içi beniselülitlerim var ve bacaklarım bayaa kalın
AMIN kuzummm cok teşekkür ederimsende iyiki varsin canim.
hadi insallah.
Kuzummm yazdigimi okumadin miSelulit bendede var canm ne kadar zayiflarsan zayifla o genetik oluyomus diyetisyenm demisti suyu tutuyoms hucreler her dusta sert keseyle masaj yap dedi bna ama ben becerip yapamadm
Afiyet olsun 5km acik havadami yuruyosn cnm banttamiMENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
12.30 yarım bardak süt,yarım bardak su ile yapılmış nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
17.00bi parça peynir, 1 salatalık
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
20.00 yarım bardak süt bi çay kaşığı kakao ile.
5 km yürüyüş
3 litre su
Okumadm daha canm sayflari tek tek gidiyorm telefondan girdgm icin ne yazdnki du bakim hemenKuzummm yazdigimi okumadin mi
Bu hafta yarisalimmi demistim kuzumOkumadm daha canm sayflari tek tek gidiyorm telefondan girdgm icin ne yazdnki du bakim hemen
Yarisalim tatlim ben varimCanim bu hafta yarisalimmiii
Ya ikinci mi olduk ablam cok mutlu oldum cok tebrik ediyorum canim takimdaslarim sizlerle gurur duyuyorumKilo veren ve vermeye Çalışan, emek veren tüm takımdaşlarımı canı gönülden kutluyorum
Bu hafta çok güzel sonuçlar vardı ve 2.olduk
Darısı diğer haftalara inşallah
9. Takım ................. %1,275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?