Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım öğlen 2 yerine 1 adet biber dolbasi yesen daha iyi olur kuzum ama guzel menun hele aksam harika

Cok guzel canım ya nekadar hafif beslenmissin ALLAH kabul etsin

Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim size kahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Menun cok guzel canim afiyet olsun

Kuzum harika bi menu olmuş kısır zararlı degil tatlim hemde tok tutuyor sadece siskinlik yapıyor cuma tercihi iyi olmus afiyet bal olsun
Cok guzel canim afiyet olsun

Cok begendim cok guzel afiyet olsun canım benim

Cok guzel cok begendim Toprakcim harikasin

Afiyet olsun canm patlicani bende tost makinesinde kizartryorm daha leziz oluyor hemde hafif

Iftar
6 badem
2 kurabiye
Yarim kase et suyu corbasi
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
ALLAH kabul etsin canim
Afiyet olsun kurabiye haric cok guzel canim kurabiyede cumanin hediyesi olsun

ah bitanem dışı seni yakar içi beni selülitlerim var ve bacaklarım bayaa kalın
Selulit bendede var canm ne kadar zayiflarsan zayifla o genetik oluyomus diyetisyenm demisti suyu tutuyoms hucreler her dusta sert keseyle masaj yap dedi bna ama ben becerip yapamadm

Afiyet olsun 5km acik havadami yuruyosn cnm banttami

Ya ikinci mi olduk ablam cok mutlu oldum cok tebrik ediyorum canim takimdaslarim sizlerle gurur duyuyorum
Yaşasın 9.Takimmmm

Kızlar bazılarınızın hevesini kırmak istemem ama
Kilosu fazla olanların squat yapması Doğru değil
Yoksa üstteki yağlar erimeyince Kas dokusu sertleşip bacak kalınlaşıyor hemde eklemler için zararlı
Sizin daha çok cardiyo yapıp yağ yakmaya ihtiyacınız var
Yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…