Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika bir sonuç olmuş kızlar emeklerinize sağlık. Sağol ablam sende olmasan bilmiycez yani sonucu.

Lesli nin kalçalari görünce onu bile yapmak gelmiyor içimden şekil değil zayıflamaya ihtiyacım var yürüyüş ip en doğrusu sanırım.

Ablam bende bi iki denedim dizlerim ağrıdı haklisin

Lesli nin kalçalari görünce onu bile yapmak gelmiyor içimden şekil değil zayıflamaya ihtiyacım var yürüyüş ip en doğrusu sanırım.
Leslide iyi Cnm
O kadın senelerdir ne sporlar yaptı bakalım

Ama bi süredir spor Yapanlar için bence 3 mil az, 4 mile geçebilirsiniz

Yeni arkadaşlara bir HATIRLATMA

Yarışma kuralı gereği listeye giren yeni üyeler
2 ay boyunca izin kullanamaz
Ve herkesin senede 2 kez izin Hakkı var
Ben yaza alırım sanırım agustos gibi çünkü eşimin koyde bırak neti tlf bile çekmiyor. Bide sosyete köy sözde

Yeni arkadaşlara bir HATIRLATMA

Yarışma kuralı gereği listeye giren yeni üyeler
2 ay boyunca izin kullanamaz
Ve herkesin senede 2 kez izin Hakkı var
Mesaj alindi:) bu arada ben saat yazmiyomsm onu fark ettim sabh ogle aksam yazmsm onuda yarindan itibaren duzelticem

Aynen canim,yuruceksin ,hafif tempo koscaksin,ip atlicaksin simdilik bize bunlar,hedef kiloya 7-8 kilo kalir sonra başlarız sekil işine

Aynen canim,yuruceksin ,hafif tempo koscaksin,ip atlicaksin simdilik bize bunlar,hedef kiloya 7-8 kilo kalir sonra başlarız sekil işine
Evet ben buraya ilk geldiğimde herşeye sulaniyordum plates squat Zuhal ablam dur dedi ve anlattı olayı dediğin gibi 7-8 kilo kalınca başlarız Eda cım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…