- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.781
Tamam kuzum önemli olan birbirmizi hirslandirmak kuzum sen 7leri gormussun MASALLAH darisi 6laraYarisalim tatlim ben varim
Harika bir sonuç olmuş kızlar emeklerinize sağlık.Kilo veren ve vermeye Çalışan, emek veren tüm takımdaşlarımı canı gönülden kutluyorum
Bu hafta çok güzel sonuçlar vardı ve 2.olduk
Darısı diğer haftalara inşallah
9. Takım ................. %1,275
Iyi başlangıç canim maşallahMerhabalar kızlar bu saat oldu bildirim yapamadım oglumla uğraşip durdum :)
Başlangıç 78.8
Bugün 78.5
Az gitmiş ama olsun gitmişhaftaya hedefim 77 olmak inşallah
Mesaj sayim 36
Evet tatlımYa ikinci mi olduk ablam cok mutlu oldum cok tebrik ediyorum canim takimdaslarim sizlerle gurur duyuyorum
Yaşasın 9.Takimmmm
Hirslandiralm tabi yaza fit girelm..sende 7leri gorursun umarm en kisa zamanda canmTamam kuzum önemli olan birbirmizi hirslandirmak kuzum sen 7leri gormussun MASALLAH darisi 6lara
Yaris baslasinnn ortak
Her hafta eksi çok güzel canimGecen hafta 91.1
Bu hafta 90.6
Giden 500 gramcik
Yuzde 0.54
Mesaj 40 tan fazla
Spor 200 dakkadan fazla ayrica ip ve squatlarimda var
Lesli nin kalçalari görünce onu bile yapmak gelmiyor içimden şekil değil zayıflamaya ihtiyacım var yürüyüş ip en doğrusu sanırım.Kızlar bazılarınızın hevesini kırmak istemem ama
Kilosu fazla olanların squat yapması Doğru değil
Yoksa üstteki yağlar erimeyince Kas dokusu sertleşip bacak kalınlaşıyor hemde eklemler için zararlı
Sizin daha çok cardiyo yapıp yağ yakmaya ihtiyacınız var
Yinede siz bilirsiniz
Ablam bende bi iki denedim dizlerim ağrıdı haklisinKızlar bazılarınızın hevesini kırmak istemem ama
Kilosu fazla olanların squat yapması Doğru değil
Yoksa üstteki yağlar erimeyince Kas dokusu sertleşip bacak kalınlaşıyor hemde eklemler için zararlı
Sizin daha çok cardiyo yapıp yağ yakmaya ihtiyacınız var
Yinede siz bilirsiniz
Çok güzel abla insallah 1. de oluruzEvet tatlım
Cuma zayıflama yarışması sonuç listeleri topiğinden görebilirsin
INSALLAH canim benimHirslandiralm tabi yaza fit girelm..sende 7leri gorursun umarm en kisa zamanda canm
Leslide iyi CnmLesli nin kalçalari görünce onu bile yapmak gelmiyor içimden şekil değil zayıflamaya ihtiyacım var yürüyüş ip en doğrusu sanırım.
Ben yaza alırım sanırım agustos gibi çünkü eşimin koyde bırak neti tlf bile çekmiyor. Bide sosyete köy sözdeYeni arkadaşlara bir HATIRLATMA
Yarışma kuralı gereği listeye giren yeni üyeler
2 ay boyunca izin kullanamaz
Ve herkesin senede 2 kez izin Hakkı var
Dışarı çıkma imkanı olmayınca yapıyorum sadece temiz hava gibisi yok ohh miss.Leslide iyi Cnm
O kadın senelerdir ne sporlar yaptı bakalım
Ama bi süredir spor Yapanlar için bence 3 mil az, 4 mile geçebilirsiniz
Mesaj alindi:) bu arada ben saat yazmiyomsm onu fark ettim sabh ogle aksam yazmsm onuda yarindan itibaren duzelticemYeni arkadaşlara bir HATIRLATMA
Yarışma kuralı gereği listeye giren yeni üyeler
2 ay boyunca izin kullanamaz
Ve herkesin senede 2 kez izin Hakkı var
Tabiki en güzeli dışarda bol oksijenle yapmakDışarı çıkma imkanı olmayınca yapıyorum sadece temiz hava gibisi yok ohh miss.
Demekki kimse farketmediMesaj alindi:) bu arada ben saat yazmiyomsm onu fark ettim sabh ogle aksam yazmsm onuda yarindan itibaren duzelticem
Aynen canim,yuruceksin ,hafif tempo koscaksin,ip atlicaksin simdilik bize bunlar,hedef kiloya 7-8 kilo kalir sonra başlarız sekil işineLesli nin kalçalari görünce onu bile yapmak gelmiyor içimden şekil değil zayıflamaya ihtiyacım var yürüyüş ip en doğrusu sanırım.
Abla bu hafta 79 u ucundan da olsa görmem lazım incir i demiştin yapıcam inciri kalmamış çarşıya gitmem lazım bide yulaf kepegi Aldım nasıl kullanabilirim onu.Tabiki en güzeli dışarda bol oksijenle yapmak
Evet ben buraya ilk geldiğimde herşeye sulaniyordum plates squat Zuhal ablam dur dedi ve anlattı olayı dediğin gibi 7-8 kilo kalınca başlarız Eda cım.Aynen canim,yuruceksin ,hafif tempo koscaksin,ip atlicaksin simdilik bize bunlar,hedef kiloya 7-8 kilo kalir sonra başlarız sekil işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?