Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yavaşlama evresine girdim 1,6 bile çok güzel öyle gitse 1 ayda hedefime ulaşırım
Bencede süper canim hedefine y akinsin çünkü
çok güzel canim tebrikler

masallah bize darisi 1. Lige kizlar.....
...

tavsiye anlasilmistir anlacim disarda yuruyemeyinve hava muhalefetinden neye sarilacagimi sasirdim galiba....

Demekki kimse farketmedi
sanki ben yazdimmi diye hatirliyorum.yoksa o baskasimiydi....

Canım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))
Canimsin kendiminki kadar mutlu oldum,hadi bu haftada gitsin bu kadar spora zorlucaz dostum

Kuzum haftaya 6 li goruceksin hadi bakalim
Günaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
çok iyi canim,bide serum yedin o kadar

Çok güzel canım tebrikler

Canım hiç motivasyonun kırılmasın,iyi gidiyosun ,zaten geriye dönüp bakmican kilolar olcak bi kac hafta sonra
günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
çok güzel kuzum tebrikelr

@ZiFiRi
Bebeğim tartıdan memnun kaldin mi bizim burdada bi tane kalmis bende aliyim eger begendiysen bende var ama yedek dursun fiyat olarak cok uygundu a101dekii sen sanirim almissin almadan sana danismak istedim

maşallah edacım çok güzel gitmiş
Canım sanda masalalh,hhaftaya da gidecek insalalh
Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
mukemmelsin :)
dünkü menüm
sabah
yarım dilim ekmek 1 parça peynir
domates salatalık yeşil çay
öğlen tavuk şiş ayran
akşam yarım enginar 4 kaşık bakla
3 lt su 1 saat yürüyüş 55 squat
güzel canım Afiyet olsun

görürsün canım bende öyle diyordum gördüm hatta tartıda ki rakamın resmini koyuyordum bugün bakınca vayyy be dedim yani
Ya canim hayal ediyorum bugun tartıya 3 kere ciktim belki 83 ucundan gorurum diye ama olmadi neyse bunada sükür dedim 84le kaldim

tebrik ederim canım çok iyi
Canim tesekurler,seninki de aynen öyle
afieyt olsun kuzum
Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.

Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
Kızlar hedef kilonuza yakinsiniz,yinede eksi görüyorsunuz supersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…