- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.801
Bakalim kendin farkedicekmisin diye bekledikMesaj alindi:) bu arada ben saat yazmiyomsm onu fark ettim sabh ogle aksam yazmsm onuda yarindan itibaren duzelticem
Bencede süper canim hedefine y akinsin çünküyavaşlama evresine girdim 1,6 bile çok güzel öyle gitse 1 ayda hedefime ulaşırım
çok güzel canim tebriklermerhaba kızlar baya geciktim kusura bakmayın netim yok malum eşimm ondk eve geldi yazıvereyim bildirimimi pazara inş bol bol görüşücez
geçen hafta 77
bu hafta 75.5
giden 1.5
aslında dün ikiydide nasıl geri geldi anlamdım bugun sabaha kdar uyumadım bi boyda su içtim belki ondandur oğlum yine ateşlendi ve yine ben yine dr yine hastane allaha şükür korkmayın ameliyata kadar toparlar dedi salı yatıcaz hastaneye çarsamba ameliyatımız var inş sağ salim daha güzel günler bizi bekliyo rabbimin izniyle hepinizi çooooooooooooooooooooooooook seviyorum
Olsun canim bu hafta güzel gider aynen devamGünaydın kızlar.ben sabitim. Zaten iki hafta üst uste kilo versem disimi kırarım.
masallah bize darisi 1. Lige kizlar.....Kilo veren ve vermeye Çalışan, emek veren tüm takımdaşlarımı canı gönülden kutluyorum
Bu hafta çok güzel sonuçlar vardı ve 2.olduk
Darısı diğer haftalara inşallah
9. Takım ................. %1,275
tavsiye anlasilmistir anlacim disarda yuruyemeyinve hava muhalefetinden neye sarilacagimi sasirdim galiba....Kızlar bazılarınızın hevesini kırmak istemem ama
Kilosu fazla olanların squat yapması Doğru değil
Yoksa üstteki yağlar erimeyince Kas dokusu sertleşip bacak kalınlaşıyor hemde eklemler için zararlı
Sizin daha çok cardiyo yapıp yağ yakmaya ihtiyacınız var
Yinede siz bilirsiniz
sanki ben yazdimmi diye hatirliyorum.yoksa o baskasimiydi....Demekki kimse farketmedi
Çok sevindimKilo veren ve vermeye Çalışan, emek veren tüm takımdaşlarımı canı gönülden kutluyorum
Bu hafta çok güzel sonuçlar vardı ve 2.olduk
Darısı diğer haftalara inşallah
9. Takım ................. %1,275
Canimsin kendiminki kadar mutlu oldum,hadi bu haftada gitsin bu kadar spora zorlucaz dostumCanım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))
Kuzum haftaya 6 li goruceksin hadi bakalimCumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
Spor 2 gün yürüyüş, yarım saat hullahoop, yaklaşık 200 ip atlama, 1 gün duvar sildim
çok iyi canim,bide serum yedin o kadarGünaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
Evet canım yaklaştım hepimiz yaklasacaz azimli grubuz bizBencede süper canim hedefine y akinsin çünkü
çok güzel canim tebrikler
Çok güzel canım tebriklerGünaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
Canlar mutluyum bin sukur INŞALLAH haftayada 82i ucundan yakalarim daha guzel sporumu duzene sokucam azimle yola devam ya tartiya cikmak cok heyecanli yaaa bu yarisma cok motive etti beniii kilo veren takimdaslarimi kutlarim öpüyorum sizleri
Çok güzel canım tebrikler
Canım hiç motivasyonun kırılmasın,iyi gidiyosun ,zaten geriye dönüp bakmican kilolar olcak bi kac hafta sonraGünaydın fıstıklar. - çıktım ama sevinemiyorum. Moralim çok ama çok bozuk. Üzüntüden, düşünmekten birhal oldum.
Dün çok istediğim digital baskülü aldım ama ona bile sevinemedim. Çünkü meğer benim manual baskülüm eksik tartıyormuş.
Manual basküle göre geçen hafta kilom 96ydı bu sabah 95. Fakat ne yazık ki 3 kilo eksik tartıyormuş. Yani şu an 98 kiloyum. 2 haftada verdiğim 3 kiloyu da eklersek başlangıç kilom 101.Neyse en azından 2 haftadır emek veriyorum. 3 kilo da olsa verebildim. Eğer listeye girersem başlangıç kilom 101 üzerinden yazılsın çünkü ölçümlere yeni baskülümle devam edeceğim.
25.04.2016 dan başlangıç kilom 101
29.04.2016 - 2 kilo güncel 99
06.05.2016 yani bugünkü güncel kilo 98.
Fark :1 kg (%1,01)
Spor :200+
Şu an kafam çok karışık.
Başganım ve sevgili yardımcıları gelip beni aydınlatana kadar içim içimi yiyecek.
çok güzel kuzum tebrikelrgünaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
Canım 1 hafta sonra görürsün istediğini ,yolumuza devamCanlar ben 82.9 olsam yine cok mutlu olurum 82 ucundan gorsem super olcak
evet canim çok sukurSende 1.6 vermistin dimi kuzum
Cok tesekkur ederim canimmm
görürsün canım bende öyle diyordum gördüm hatta tartıda ki rakamın resmini koyuyordum bugün bakınca vayyy be dedim yaniCanlar ben 82.9 olsam yine cok mutlu olurum 82 ucundan gorsem super olcak
2 kilo çok güzel canim maşallahgeçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
Canım sanda masalalh,hhaftaya da gidecek insalalhmaşallah edacım çok güzel gitmiş
mukemmelsin :)Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
güzel canım Afiyet olsundünkü menüm
sabah
yarım dilim ekmek 1 parça peynir
domates salatalık yeşil çay
öğlen tavuk şiş ayran
akşam yarım enginar 4 kaşık bakla
3 lt su 1 saat yürüyüş 55 squat
Ya canim hayal ediyorum bugun tartıya 3 kere ciktim belki 83 ucundan gorurum diye ama olmadi neyse bunada sükür dedim 84le kaldimgörürsün canım bende öyle diyordum gördüm hatta tartıda ki rakamın resmini koyuyordum bugün bakınca vayyy be dedim yani
MAŞALLAH canimmm sana süpersinCanım 1 hafta sonra görürsün istediğini ,yolumuza devam
evet canim çok sukur
Canim tesekurler,seninki de aynen öyletebrik ederim canım çok iyi
afieyt olsun kuzumgünayydınnnn sevgili takım arkadaşlarımmm... öncelikle kusura bakmayın dün bildirim yapamadım.. annem niyetliydi iftardan sonra çay içerken uyumuş kalmışım :))
hemen dünkü menümü yazayım bi önce;
sabah 07.00 zencefilli limon çayı
08.00 iki haşlama yumurta, 1 salatalık, 1 domates
12.00 1 adet elma
13.00 3 yk sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
17.00 2 yk yoğurt
20.00 1 kase tarhana çorbası, bol bol salata..
Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.
Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
Kızlar hedef kilonuza yakinsiniz,yinede eksi görüyorsunuz supersinizkızlar yine hedef kilomu veremedimağırlıklı sporu bıraksam mı diye düşünüyorum.kas kazandıgım için yağ yakımıma da sevinemez oldum
geçen haftaki kilom : 56.500
bu haftaki kilom : 56.100
Fark : 400
Yüzde :0,7
Mesaj +60
Yine de üzülmüyorum totalde 12 kilo vermiş olduğum için bu fena bi kayıp değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?