Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya canim hayal ediyorum bugun tartıya 3 kere ciktim belki 83 ucundan gorurum diye ama olmadi neyse bunada sükür dedim 84le kaldim
Bebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.

Bebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.
Kıyamam ya bide hastasin kuzummm cok cok gecmis olsun yaa insan cok heyecan yapıyor yaaa hak veriyorum sana bi gun olacak biz 6lari görüce dusunsene kuzummm ayy dusunmesi bile guzel bebeğim

Çok teşekkür ederim canım benim

INŞALLAH kuzum cok sagol destegin icin bide bu hafta takima gricem ya oyuzden guzel bi kilo vermek istiyorum tatlım
bisey sorcaktim spor saatleri hep ayni saat mi olmali sence kuzum
Bence bir düzenin olmalı canim,ha düzen saglayamiyorsan yapacak bişey yok,ama düzen kur ki vücut duraklamaya girdiğinde o düzeni değiştirerek vücudu sasirtabililesin bence

Selamlarr misafir vardı yazıp kaçacağım çok yorgunum
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 4zeytin 1 haş yumurta 1salatalık biraz nane
Ara 13.00 2 muska 3ceviz
Öğle 15.00 1 kase kabak çorbası 1kase yoğurt
Akşam 19.30 1tabak kıymalı karnabahar 3yk sarımsaklı yoğurt
ara 20.30 5-6 tane malta eriği
Ay ne çok şey yemişim yaZ yaz bitmedi.
İiyi geceler kızlar

Kıyamam ya bide hastasin kuzummm cok cok gecmis olsun yaa insan cok heyecan yapıyor yaaa hak veriyorum sana bi gun olacak biz 6lari görüce dusunsene kuzummm ayy dusunmesi bile guzel bebeğim
Arkadaslar sevdiğim şeyler yapıyor gittiğimde 10 kg verince yiycem diyorum bir diğerine 15 kg verince yiycem diyorum oluyoruz gülmekten. Vericem hayatim kocamin teyze sine ders olucak. Hele Bi komşuları var koyde onun için en büyük ders olucak. Sende bende hepimiz ulaşıcaz hedeflerimi ze.

Bence bir düzenin olmalı canim,ha düzen saglayamiyorsan yapacak bişey yok,ama düzen kur ki vücut duraklamaya girdiğinde o düzeni değiştirerek vücudu sasirtabililesin bence
Tamam tatlim onerilerini dikkate alicam bende sporda ayni saatlerde yapmaya caliscam teşekkür ederim

Banada hep akrabalarim cok kilolu oldugumu imaa ediyor cok üzülüyorum bianda 10 kilo aldim ama herkese zayflayablcegimi gostericem bende kuzummm

Cok begendim canım bende bugun kabak corbasi yemistim oh afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. İyi geceler.

Allah kabul etsin tatlım. Afiyet olsun. Bu yulaf kepegiyle ne yapabilirim bagirsaklarima iyi gelir belki.
Canım 1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,çok çok az süt karistir krep yap ekmek niyetine ye
Yada yogurtla karistir,ben pek sevmem onu ,kek bile yapiliyo yapmak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…