- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.821
Aynen canim,her pazartesi artı çıkıyorum ,taksim kafaya bırakmam lazım,boşver gitsinMAŞALLAH canimmm sana süpersin
INŞALLAH kuzum umutsuzluk yok haklisin bu hafta olmazda obur hafta olur yaglar bizden korksun dimi ortagim
Olamadım ama hakkınızı helal edinSağol Can'ım iyi olur
Canım allah rahmet etsin,sizlere de sabır versinKizlar.gunaydin habersiz biraktim.sizi sali.gunu dayim vefat etti apar topar memlekete geldik cok uzgunum aglamaktan icim cikti hem gencti hemde sapasaglamdi yarin donucez ins. Gorusuruz
Bebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.Ya canim hayal ediyorum bugun tartıya 3 kere ciktim belki 83 ucundan gorurum diye ama olmadi neyse bunada sükür dedim 84le kaldim
Haklısın kuzum biz elimizden geleni yapalım da gerisini tartiya birakalimAynen canim,her pazartesi artı çıkıyorum ,taksim kafaya bırakmam lazım,boşver gitsin
Kıyamam ya bide hastasin kuzummm cok cok gecmis olsunBebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.
Ayy ne gicigim yaa,birden gıcık oldum kendime1 avuc leblebi 5 findik :) tamam cnm boyle yazarm Teşekkürler
Bence bir düzenin olmalı canim,ha düzen saglayamiyorsan yapacak bişey yok,ama düzen kur ki vücut duraklamaya girdiğinde o düzeni değiştirerek vücudu sasirtabililesin benceÇok teşekkür ederim canım benim
INŞALLAH kuzum cok sagol destegin icin bide bu hafta takima gricem ya oyuzden guzel bi kilo vermek istiyorum tatlım
bisey sorcaktim spor saatleri hep ayni saat mi olmali sence kuzum
Niye gıcık oldun canimmmAyy ne gicigim yaa,birden gıcık oldum kendime
Arkadaslar sevdiğim şeyler yapıyor gittiğimde 10 kg verince yiycem diyorum bir diğerine 15 kg verince yiycem diyorum oluyoruz gülmekten. Vericem hayatim kocamin teyze sine ders olucak. Hele Bi komşuları var koyde onun için en büyük ders olucak. Sende bende hepimiz ulaşıcaz hedeflerimi ze.Kıyamam ya bide hastasin kuzummm cok cok gecmis olsunyaa insan cok heyecan yapıyor yaaa hak veriyorum sana bi gun olacak biz 6lari görüce dusunsene kuzummm ayy dusunmesi bile guzel bebeğim
Tamam tatlim onerilerini dikkate alicam bende sporda ayni saatlerde yapmaya caliscam teşekkür ederimBence bir düzenin olmalı canim,ha düzen saglayamiyorsan yapacak bişey yok,ama düzen kur ki vücut duraklamaya girdiğinde o düzeni değiştirerek vücudu sasirtabililesin bence
Banada hep akrabalarim cok kilolu oldugumu imaa ediyor cok üzülüyorum bianda 10 kilo aldim ama herkese zayflayablcegimi gostericem bende kuzummmArkadaslar sevdiğim şeyler yapıyor gittiğimde 10 kg verince yiycem diyorum bir diğerine 15 kg verince yiycem diyorum oluyoruz gülmekten. Vericem hayatim kocamin teyze sine ders olucak. Hele Bi komşuları var koyde onun için en büyük ders olucak. Sende bende hepimiz ulaşıcaz hedeflerimi ze.
Cok begendim canım bende bugun kabak corbasi yemistim oh afiyet olsunSelamlarr misafir vardı yazıp kaçacağım çok yorgunum
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 4zeytin 1 haş yumurta 1salatalık biraz nane
Ara 13.00 2 muska 3ceviz
Öğle 15.00 1 kase kabak çorbası 1kase yoğurt
Akşam 19.30 1tabak kıymalı karnabahar 3yk sarımsaklı yoğurt
ara 20.30 5-6 tane malta eriği
Ay ne çok şey yemişim yaZ yaz bitmedi.
İiyi geceler kızlar
Kaç adet yediysek yazicakmisiz Eda hanim öyle istiyNiye gıcık oldun canimmm
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. İyi geceler.Selamlarr misafir vardı yazıp kaçacağım çok yorgunum
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 4zeytin 1 haş yumurta 1salatalık biraz nane
Ara 13.00 2 muska 3ceviz
Öğle 15.00 1 kase kabak çorbası 1kase yoğurt
Akşam 19.30 1tabak kıymalı karnabahar 3yk sarımsaklı yoğurt
ara 20.30 5-6 tane malta eriği
Ay ne çok şey yemişim yaZ yaz bitmedi.
İiyi geceler kızlar
ÖyleKaç adet yediysek yazicakmisiz Eda hanim öyle istiy
Allah kabul etsin tatlım. Afiyet olsun. Bu yulaf kepegiyle ne yapabilirim bagirsaklarima iyi gelir belki.Menü
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası,2 tam bugdayli bazlama(kucuklerdi) ,2 zeytin,biraz peynir,domates,salatalık
10 fındık
1,5 litre su,1500 ip
Canım 1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,çok çok az süt karistir krep yap ekmek niyetine yeAllah kabul etsin tatlım. Afiyet olsun. Bu yulaf kepegiyle ne yapabilirim bagirsaklarima iyi gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?