- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.841
Ayyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.Banada hep akrabalarim cok kilolu oldugumu imaa ediyor cok üzülüyorum bianda 10 kilo aldim ama herkese zayflayablcegimi gostericem bende kuzummm
Eda hanimcigim ne dediyse dogrudurKaç adet yediysek yazicakmisiz Eda hanim öyle istiy
Tmm canim ay kek mek yok ya zaten tatlidan çok hazetmem böyle iyiCanım 1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,çok çok az süt karistir krep yap ekmek niyetine ye
Yada yogurtla karistir,ben pek sevmem onu ,kek bile yapiliyo yapmak istersen
Canım güzel menü afiey olsunSelamlarr misafir vardı yazıp kaçacağım çok yorgunum
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 4zeytin 1 haş yumurta 1salatalık biraz nane
Ara 13.00 2 muska 3ceviz
Öğle 15.00 1 kase kabak çorbası 1kase yoğurt
Akşam 19.30 1tabak kıymalı karnabahar 3yk sarımsaklı yoğurt
ara 20.30 5-6 tane malta eriği
Ay ne çok şey yemişim yaZ yaz bitmedi.
İiyi geceler kızlar
Tövbe yaaaAyyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.
İyi geceler canım. Benimde gözler çift görmeye başladı tlf na bakmaktan.Kızlar yatiyim artik ,hepinize iyi gecelr opuldunuz
Tamam kuzum önemli olan birbirmizi hirslandirmak kuzum sen 7leri gormussun MASALLAH darisi 6lara
Yaris baslasinnn ortak
ALLAH kabul etsin EdacımMenü
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası,2 tam bugdayli bazlama(kucuklerdi) ,2 zeytin,biraz peynir,domates,salatalık
10 fındık
1,5 litre su,1500 ip
Oglusun kac yasinda canimmm ALLAH bagislasinn hasta degil dimiCanim benim kusura bakma seni yarı yolda bıraktım gibi oldu oğlum hiç durmuyor o yüzden az giriyorum
Tatlı rüyalar kuzumCanım güzel menü afiey olsun
Sağol tatlım 1 yaşında çok yaramaz heryer karıştırıyor sende iyi ki varsın canımOglusun kac yasinda canimmm ALLAH bagislasinn hasta degil dimiolur mu kuzum ya sende bana cok destek oldunnn iyiki varsin ortagim
Ayyy o dayınin...... ellerinden operim. Göster günlerini onlara. El kızı neyse dayı niye söyler yavvv. Bende 6 dayı var bi dayım da hep çok güzelsin der. Dayımin oğlu da bi gün sisko dedi git Karina bak dedim sen önce döndü geri geldi ama Sibel Can gibisin dedi geçti dedim hadi yolunaTövbe yaaabanada uzayli gibi olmussun demisti dayim insanlar acimasiz kuzummm
Oyy daha küçük kuzucuk MASALLAH ALLAH anali babali buyutsun canimmmSağol tatlım 1 yaşında çok yaramaz heryer karıştırıyor sende iyi ki varsın canım
Sağol canım senin var mı bebisOyy daha küçük kuzucuk MASALLAH ALLAH anali babali buyutsun canimmm
Diyen dayim da 100 kilo kiz az olsa bari dedi cok üzülmüştum akrabalarim benim kilomu dert edinmis durumda dunyada baska mesele yok sankiAyyy o dayınin...... ellerinden operim. Göster günlerini onlara. El kızı neyse dayı niye söyler yavvv. Bende 6 dayı var bi dayım da hep çok güzelsin der. Dayımin oğlu da bi gün sisko dedi git Karina bak dedim sen önce döndü geri geldi ama Sibel Can gibisin dedi geçti dedim hadi yoluna
Ne yazikki ben 3 aylikken düşük yaptim sonrada korktum canimSağol canım senin var mı bebis
Canim benim eşim çok takılır bana yaa bu yaşta böylesine daha falan daha sonra babam moralim çok bozuluyorDiyen dayim da 100 kilo kiz az olsa bari dedi cok üzülmüştum akrabalarim benim kilomu dert edinmis durumda dunyada baska mesele yok sanki
Gostercez kuzu bizde zayif olcaz INŞALLAHiyi soylemissin kuzummm valla helal sana
Aay geçmiş olsun canım tekrar olur inşallah üzülme demekki hayırlısı büyMuşNe yazikki ben 3 aylikken düşük yaptim sonrada korktum canim
Bende agliyorum oyle şeyler duyunca aramızda kalsin kuzum tek kalinca elimde olmadan ben cok duygusalimCanim benim eşim çok takılır bana yaa bu yaşta böylesine daha falan daha sonra babam moralim çok bozuluyor
Kuzum cok üzüldüm ama atlamaya calisiyorum ALLAHIM hayirlisini nasip etsin hepimiz icin cok sagolAay geçmiş olsun canım tekrar olur inşallah üzülme demekki hayırlısı büyMuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?