Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Banada hep akrabalarim cok kilolu oldugumu imaa ediyor cok üzülüyorum bianda 10 kilo aldim ama herkese zayflayablcegimi gostericem bende kuzummm
Ayyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.

Canım güzel menü afiey olsun

Ayyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.
Tövbe yaaa banada uzayli gibi olmussun demisti dayim insanlar acimasiz kuzummm

Menü

Iftar
1 kepçe mercimek çorbası,2 tam bugdayli bazlama(kucuklerdi) ,2 zeytin,biraz peynir,domates,salatalık

10 fındık

1,5 litre su,1500 ip
ALLAH kabul etsin Edacım
Cok guzel olmus tam buğdaydan oldugu icinde zararli degil hemde tok tutar afiyet olsun

Tövbe yaaa banada uzayli gibi olmussun demisti dayim insanlar acimasiz kuzummm
Ayyy o dayınin...... ellerinden operim. Göster günlerini onlara. El kızı neyse dayı niye söyler yavvv. Bende 6 dayı var bi dayım da hep çok güzelsin der. Dayımin oğlu da bi gün sisko dedi git Karina bak dedim sen önce döndü geri geldi ama Sibel Can gibisin dedi geçti dedim hadi yoluna

Diyen dayim da 100 kilo kiz az olsa bari dedi cok üzülmüştum akrabalarim benim kilomu dert edinmis durumda dunyada baska mesele yok sanki
Gostercez kuzu bizde zayif olcaz INŞALLAH iyi soylemissin kuzummm valla helal sana

Diyen dayim da 100 kilo kiz az olsa bari dedi cok üzülmüştum akrabalarim benim kilomu dert edinmis durumda dunyada baska mesele yok sanki
Gostercez kuzu bizde zayif olcaz INŞALLAH iyi soylemissin kuzummm valla helal sana
Canim benim eşim çok takılır bana yaa bu yaşta böylesine daha falan daha sonra babam moralim çok bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…