Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maşalah canım nasıl içtin.. faydası oluyor mu?

geçmiş olsun canım.

çok güzel menü canım.

menü çok iyi canım

maşallah canım.

spor çok iyi. ben de ödüllenmek istiyorum:)
Dün epey faydasini gordum ama bu sabah tartida yine biraz fazla ciktim.umarim tartim bozuk degildir ya offf.alsam su şişeleriyle kontrol etcem bi tartimi.
Bence sen de 5 kilo verdiginde kendini odullendirmelisin cok iyi geliyoo:) ama dikkat et cumaymis ödül günleri

valla benim tartı da aynısını yapıyo nedense. sallanıyo mu diyede bakıyom ama. gram bile önemli canım bizim için:)

Afiyet olsun cnm

hayırlısı bakalım git başla ilacını tez vakitte hızlansın metabolizman
çok az yemişsin ortağım menün zayıf olmuş

afiyet olsun canım menü süper spor herşeyden güzel maşallahh

Yarım tam bugday ne kadar canim ,bizim dışardan alınan 5 dilim yapar,öğlen mercimegin yanında salata yoğurt olabilirdi ekmek yerine ,onun dışında güzel afieyt olsun

ANALİZ SONUÇLARI

Nisan - Mayıs 2016 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

Semay25 => 17,18% => 9. Takım-aktif-

ycfa => 17% => 5. Takım-mezun-

kelebek19 => 15,46% => 7. Takım-mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

DEĞERLENDİRME:

Nisan 2016 analiz döneminin kazananı:

5. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini yedincilikten ikinciliğe yükseltmiştir.

Nisan 2016 analiz döneminin kaybedeni:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini beşincilikten dokuzunculuğa geriletmiştir.

Karne notunu bir önceki analiz dönemine göre yükseltmiş olan takımlar:
1. Takım / 2. Takım / 3. Takım / 4. Takım / 5. Takım / 14. Takım

50 ve üzeri karne notu alarak sınıfı geçmeyi başaran takımlar:
4. Takım / 5. Takım / 6. Takım / 7. Takım / 9. Takım / 14. Takım

Semay25
Semacım çok tebrikler Cnm

Sema cım bende tebrik ediyorum Semay25

maşallahh sema tebrikler

1 haftalık izin olmuyor Cnm
En az 2 hafta
Eğer artı olursan listeyede giremezsin döndüğün zaman
Diyete devam edicem sadece telefonla haşır neşir olmim diyordum ama 2 hafta uzun olur. Yine izin almim o halde temmuzda alırım hatta o zamana mezun olurum belki:) @seydan94 kusura bakma canim seni de meşgul ettim

Diyete devam edicem sadece telefonla haşır neşir olmim diyordum ama 2 hafta uzun olur. Yine izin almim o halde temmuzda alırım hatta o zamana mezun olurum belki:) @seydan94 kusura bakma canim seni de meşgul ettim
Kuzum bak dikkat et
Artı olursan listeyi kötü etkilersin

seker seker seker tek sikntisi bu fistik....
ayyy ben gayet tok tutuyor ve besinlerin hepsi var die kendimi kandırmışım bi daa yok

aslında akşamları pek yemiyorum ekmek ama musakka olunca dayanamadımsuyu da az içtim bugün mesela şimdiye kadar 1lt oldu dün gerçekten azmış.
memnun oldum neslihancım 2 haftada güzel sonuçlar elde etmişsindir umarım.inşallah fit ve göbişsiz bir şekilde hamile kalırım hedefim bu gerisini Rabbim bilir inşallah sağlıklı bir bbebişim olur:)

kızlar bir de yaptığım spor jillian benim ama acaba leslie 5 mil de yapsam hızlı sonuç alırmıyım.jillaian birazcık sıkılaşmaya yönelik yağlı bölgelerim direk bel çevresi ondan onu tercih ediyorum ama kilo verme konusunda leslie işe yarar mı evde?dışarı çıkmak zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…