- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.341
Dün epey faydasini gordum ama bu sabah tartida yine biraz fazla ciktim.umarim tartim bozuk degildir ya offf.alsam su şişeleriyle kontrol etcem bi tartimi.maşalah canım nasıl içtin.. faydası oluyor mu?
geçmiş olsun canım.
çok güzel menü canım.
menü çok iyi canım
maşallah canım.
spor çok iyi. ben de ödüllenmek istiyorum:)
valla benim tartı da aynısını yapıyo nedense. sallanıyo mu diyede bakıyom ama. gram bile önemli canım bizim için:)Dün epey faydasini gordum ama bu sabah tartida yine biraz fazla ciktim.umarim tartim bozuk degildir ya offf.alsam su şişeleriyle kontrol etcem bi tartimi.
Bence sen de 5 kilo verdiginde kendini odullendirmelisin cok iyi geliyoo:) ama dikkat et cumaymis ödül günleri
9 da uyudu 9 buçukta kalktıDaha minnoşun uyumadı mı
Afiyet olsun cnmGünaydın fıstıklar dünkü moral bozukluğum listeme de yansıdı malesef. Okula da hiçbirşey getirmemiştim yanımda o yüzden saçma sapan bir liste oldu.
sabah 11:00 2 tane yeşil elma
14:00 2 tane yeşil elma ( geçen haftadan kalan elmalarım vardı sadece onları yedim bende. Bakkala gitmedim gözümn abur cuburlara takılmasın diye.Zaten bakkalda aburcuburdan başka birşey yok)
16:30 bir kase yoğurt
18:00 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek bol yeşil salata
Su : 2.5 lt spor yok
Bu arada kızlar squatı şimdilik bıraktım benim vücutla yok 50 den fazla çıkmıyordu. Bacak ve kalçamdaki ağrılar beni mahvetti. Ustalarımın da tavsiyesi üzerine bıraktım. Leslie , ip atlama ve yürüyüşle devam edeceğim.
hayırlısı bakalım git başla ilacını tez vakitte hızlansın metabolizmanGidicem canım bu cumaya randevu aldım bakalım ne var ne yok. Bi de şimdi bana kızacak kontrole neden gitmedim diye zeytinyağı gibi üste çıkacak ama ne yapalım sağlık için katlanacağız.
Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşıyorum canım işte ben 2-3 kez gittim bu hastalık yüzünden hep de aynı doktora gittim. Hiçbirinde bana bu kronik demedi. İlacını iç kontole gel değerlerin düzelirse ilacı keserim dedi. Cumaya randevu aldım işte bakıp görcez tatlım.
Bilmiyorum ki bitanem yaa kendide mi bilmiyodu desem onca sene tıp okumuş bilmemesi mümkün mü? Cumaya görüşeceğiz bakalım.
Tokat Niksar canım en azından ben çabaladım da olmadı diye düşünüyorum. Hiçbişey yapmamış olsam kendime daha çok kızardım. İnşallah doktora gittikten sonra daha iyi olacak.
Valla ablacım eğer cesaret edebilseydim olacaktım belki de arkadaşımın gazına geldim bilmiyorum ki. Evet görünürde çok kolay kilo veriyorlar ama çok fazla eziyet çekiyorlar. Azim, irade bunlar bende çok az olan şeyler gittikçe hırsım, azmim ve iradem güçleniyor. Keşke daha önce karar verseymişim buralara bakmaya.
Aynen öyle kuzum zaten bu cuma doktora gideceğim o yüzden bu hafta izlemedeyim. Doktorun verdiği ilaçlara ve tavsiyelere göre yeni bi düzen oluşturup yeni bir başlangıç yapacağım inşallah bi dahaki cuma listede olurum diye düşünüyorum. hem dediğin gibi listede olsak da olmasak da artık biz hepimiz bir takımız. Listede olmadaki amacımız verdiğimiz kilolarla takımımızı üst sıralara taşımak sadece.
Aynen canım ama benimki çok sık aralı olmaya başladı. Bu sefer sayacağım. Uzun zamandır arasını saymamıştım.
Aynen canım bazı doktorlar öyle. Önemsemiyorlar mı , umursamıyorlar mı bilmiyorum. Bu sefer daha detaylı soracağım herşeyi.
çok az yemişsin ortağım menün zayıf olmuşGünaydın fıstıklar dünkü moral bozukluğum listeme de yansıdı malesef. Okula da hiçbirşey getirmemiştim yanımda o yüzden saçma sapan bir liste oldu.
sabah 11:00 2 tane yeşil elma
14:00 2 tane yeşil elma ( geçen haftadan kalan elmalarım vardı sadece onları yedim bende. Bakkala gitmedim gözümn abur cuburlara takılmasın diye.Zaten bakkalda aburcuburdan başka birşey yok)
16:30 bir kase yoğurt
18:00 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek bol yeşil salata
Su : 2.5 lt spor yok
Bu arada kızlar squatı şimdilik bıraktım benim vücutla yok 50 den fazla çıkmıyordu. Bacak ve kalçamdaki ağrılar beni mahvetti. Ustalarımın da tavsiyesi üzerine bıraktım. Leslie , ip atlama ve yürüyüşle devam edeceğim.
afiyet olsun canım menü süper spor herşeyden güzel maşallahhgünaydın hanımlarrr.
dün internet sıkıntım vardı akşam giremedim
dünkü menüm
sabah 07.30
yarım tambuğday ekmeğine kaşarlı tost
öğle 12.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 dilim tambuğday ekmek
14.00 sade türk kahvesi
17.30
haşlanmış tavuk göğsü ve yeşil salata
3. litre su ve 1 saat zumba ve 1 saat plates
Yarım tam bugday ne kadar canim ,bizim dışardan alınan 5 dilim yapar,öğlen mercimegin yanında salata yoğurt olabilirdi ekmek yerine ,onun dışında güzel afieyt olsungünaydın hanımlarrr.
dün internet sıkıntım vardı akşam giremedim
dünkü menüm
sabah 07.30
yarım tambuğday ekmeğine kaşarlı tost
öğle 12.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 dilim tambuğday ekmek
14.00 sade türk kahvesi
17.30
haşlanmış tavuk göğsü ve yeşil salata
3. litre su ve 1 saat zumba ve 1 saat plates
1 haftalık izin olmuyor CnmYok canım bi iki ay önce istemiştim 2 ayım dolmadığı için izin alamamıştım takıma girdiğimden beri hiç izin kullanmadım @seydan94
Sema cım bende tebrik ediyorumANALİZ SONUÇLARI
Nisan - Mayıs 2016 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
Semay25 => 17,18% => 9. Takım-aktif-
ycfa => 17% => 5. Takım-mezun-
kelebek19 => 15,46% => 7. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
DEĞERLENDİRME:
Nisan 2016 analiz döneminin kazananı:
5. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini yedincilikten ikinciliğe yükseltmiştir.
Nisan 2016 analiz döneminin kaybedeni:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini beşincilikten dokuzunculuğa geriletmiştir.
Karne notunu bir önceki analiz dönemine göre yükseltmiş olan takımlar:
1. Takım/ 2. Takım / 3. Takım / 4. Takım / 5. Takım / 14. Takım
50 ve üzeri karne notu alarak sınıfı geçmeyi başaran takımlar:
4. Takım/ 5. Takım / 6. Takım / 7. Takım / 9. Takım / 14. Takım
Semay25
Semacım çok tebrikler Cnm
35 dk yapabildim kucuk oglsn uyaninca mecburen eve dondum. Az oldu amaYürüyüş yapılışımı acaba
Can'ım lütfen sporu ihmal etme
maşallahh sema tebriklerANALİZ SONUÇLARI
Nisan - Mayıs 2016 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
Semay25 => 17,18% => 9. Takım-aktif-
ycfa => 17% => 5. Takım-mezun-
kelebek19 => 15,46% => 7. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
DEĞERLENDİRME:
Nisan 2016 analiz döneminin kazananı:
5. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini yedincilikten ikinciliğe yükseltmiştir.
Nisan 2016 analiz döneminin kaybedeni:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini beşincilikten dokuzunculuğa geriletmiştir.
Karne notunu bir önceki analiz dönemine göre yükseltmiş olan takımlar:
1. Takım/ 2. Takım / 3. Takım / 4. Takım / 5. Takım / 14. Takım
50 ve üzeri karne notu alarak sınıfı geçmeyi başaran takımlar:
4. Takım/ 5. Takım / 6. Takım / 7. Takım / 9. Takım / 14. Takım
Semay25
Semacım çok tebrikler Cnm
Diyete devam edicem sadece telefonla haşır neşir olmim diyordum ama 2 hafta uzun olur. Yine izin almim o halde temmuzda alırım hatta o zamana mezun olurum belki:) @seydan94 kusura bakma canim seni de meşgul ettim1 haftalık izin olmuyor Cnm
En az 2 hafta
Eğer artı olursan listeyede giremezsin döndüğün zaman
Kuzum bak dikkat etDiyete devam edicem sadece telefonla haşır neşir olmim diyordum ama 2 hafta uzun olur. Yine izin almim o halde temmuzda alırım hatta o zamana mezun olurum belki:) @seydan94 kusura bakma canim seni de meşgul ettim
ayyy ben gayet tok tutuyor ve besinlerin hepsi var die kendimi kandırmışım bi daa yokseker seker seker tek sikntisi bu fistik....
Canım nesfit,nefsin boşver bunları glisemik indeksleri yüksek oyalayıcı şeyler,yulaf ezmesi falan al kendin hazırla bence,akşam ekmek tüketmek yerine sabah ve öğle tüketmek daha iyi olur,bide su az gibi sanki,afiyet olsun kuzum
memnun oldum neslihancım 2 haftada güzel sonuçlar elde etmişsindir umarım.inşallah fit ve göbişsiz bir şekilde hamile kalırım hedefim bu gerisini Rabbim bilir inşallah sağlıklı bir bbebişim olur:)Merhaba Elçin hoşgeldin benim adım da Neslihan 29 yaşındayım öğretmenim. Ben de 2 haftadır burdayım. Buraya katılmakla çok doğru birşey yapmışsın. En kısa sürede vereceğine inanıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip eder umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?