Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 07.30
Haslanmis yumurta
Peynir
1 diim tam bugday ekmek
Oglen 12.30
Salata
Ara 14.30 sade turk kahvesi
Aksam 17.30
1 porsiyon sebzeli menemen
3 kasik yogurt
3 litre su ve 1 saat zumba
Menun sporun kusursuz canim:)
Canim diyet yaparken ogun atlamak iyi olmuyor en onemli ogun de kahvalti,kahvalti yapmayinca metabolizma yavasliyor aklinda bulunsun.

Kolay gelsin ortak
Sağol canikom
Sağol canım Teşekkürler

sagol eminecim.

kolay gelsin aysecim.gule gule kullan canim.
Sağol canım inş ama kiraciyiz az kullanicam

Harikasin bebegim sporun menun kusursuz:)
Evet yaa pardon ben aksam menümü yazmayi unutmusum
Aksam saat 7:00
6 kasik zeytinyagli havuclu pirasa
3 kasik yogurt
Iki dilim çavdar ekmegi
Yatmadan önce bir bardak süt
2lt su 30 dk egzersiz 30 dakika bisiiklet
Sanirim diyetisyene gidiyordun 2 dilim aksam cok geldi ama diyetisyen yazdiysa sorun yok:)

Menun sporun kusursuz canim:)

Canim diyet yaparken ogun atlamak iyi olmuyor en onemli ogun de kahvalti,kahvalti yapmayinca metabolizma yavasliyor aklinda bulunsun.
biliyorum canım da dün sabah nedense hiç yiyemedim içim bi almadı.. genel olarak atlamamaya çalışıyorum zaten.. dikkat ederim bundan sonra da

adamlarin psikolojilerini kilolarimizla ne kadar bozduysak...

Ekmek banada fazla geldi aslında ama 1600 kalorilik bir diyet verdi doktorum ve harfiyen uy dedibir ay böyle şekerim düzelene kadar
canim en basta oyle veriyorlar.sen gidisata gore diyetisyenle ortak cozum bulursun ama bu sekildede zayiflarsin.ben onceden seninki gibi diyetle zayiflamistim.

gecmis olsun seker.afiyet olsun.

Bir aylik bi liste zaten bir ay sonra tekrar ölcümler yapilip ramazan menüsü vericek
ramazsn menunu bizle paylasirsan sevinirim fatmacim.

Sağol canikom

Sağol canım Teşekkürler

Sağol canım inş ama kiraciyiz az kullanicam
olsun kullandigin kadar tadini cikar.

Gunaydin canim,ben pek iyi degilim bu sabah pazartesi -300 dum bu sabah -100 ikiyuz gr almisim ama menulerim ortada.Regl ikinci gunu bi de sabah erken tartiliyorum acaba ondan mi boyle oldu ya
cok tartilmak iyi degil canim.ben su an her gun tartilmamaya dikkat ediyorum etkileniyorum cunku.ama sabah erken tartilmanin cok etkisi var.

canım yaa aynı sorun ben de de var. menülerim az spor da yapıyorum. ama sabah tartılıyorum fazla...hergün tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
su an bendede problem var bir alt rakama gecerken vucut direniyor sonra bi duz3n ilerliyor..

canım haklısın ama benım telden ınternete gıremıyorumevde laptopdan gırebılıyorum ondan sıkıntı oldu hakkınızı helel edın haklsın canım ıyı olmuş ızıne ayrıldıgım cunku halen hastayım ilac kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…