- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.441
Menun sporun kusursuz canim:)Menum
Sabah 07.30
Haslanmis yumurta
Peynir
1 diim tam bugday ekmek
Oglen 12.30
Salata
Ara 14.30 sade turk kahvesi
Aksam 17.30
1 porsiyon sebzeli menemen
3 kasik yogurt
3 litre su ve 1 saat zumba
Canim diyet yaparken ogun atlamak iyi olmuyor en onemli ogun de kahvalti,kahvalti yapmayinca metabolizma yavasliyor aklinda bulunsun.Kızlar günaydınlar yine menüyü yazmadan uyuyup kalmışım.. Önce dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi okuyup geliyorum
Dün kahvaltı yapamadım
Saat 8.45 1 adet elma
10.30 1 adet elma
12.30 menemen ve yoğurt
16.00 portakal
18.00 ıspanak haşlama ve yoğurt
20.45 bir bardak süt içene kabuk tarçın
3 lt su
Akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş
Sağol canikomKolay gelsin ortak
Sağol canım TeşekkürlerCanım zayıflamaya başlayınca hallolur biliyorsun,menun eksik mi ?
Canım insallah yorgunluktan hicbiseye motive olamıyorum
kolay gelsin canim
çok güzel miraycim
Canım eti formu boşver,menun güzel bence afiyet olsun,senin kilon az olduğu için bence julliana devam et derim
Sağol canım inş ama kiraciyiz az kullanicamsagol eminecim.
kolay gelsin aysecim.gule gule kullan canim.
Günaydin caniiimYagmurlu bir Elazig sabahindan hepinize gunaydin
Harikasin bebegim sporun menun kusursuz:)Menum gelsinn
8.00 limonlu sicak su
8.15 yesil elma 1
9.30 2 haslanmis yumurta.bi parca koy peyniri.2 zeytin.salatalik
12.00 yarim bardak süt
14.30 1 dilim tam bugday ekmek.ufak bi parca koy peyniri.3 kasik haşlanmış maş fasulyesi.bi kase yogurt
19.00 bir tavuk but.bir kase yogurt.
3 litre su
7 km yürüyüş (1,5 saat gibi)
20 dk bisiklet
Sanirim diyetisyene gidiyordun 2 dilim aksam cok geldi ama diyetisyen yazdiysa sorun yok:)Evet yaa pardon ben aksam menümü yazmayi unutmusum
Aksam saat 7:00
6 kasik zeytinyagli havuclu pirasa
3 kasik yogurt
Iki dilim çavdar ekmegi
Yatmadan önce bir bardak süt
2lt su 30 dk egzersiz 30 dakika bisiiklet
Evet canim yeni basladim bakalim buay dedigi gibi yapayimda bakalım ne olurHarikasin bebegim sporun menun kusursuz:)
Sanirim diyetisyene gidiyordun 2 dilim aksam cok geldi ama diyetisyen yazdiysa sorun yok:)
Günaydın canım çok yakınız bende Bingöl deyimYagmurlu bir Elazig sabahindan hepinize gunaydin
Gunaydin canim,ben pek iyi degilim bu sabah pazartesi -300 dum bu sabah -100 ikiyuz gr almisim ama menulerim ortada.Regl ikinci gunu bi de sabah erken tartiliyorum acaba ondan mi boyle oldu yaGünaydın fit bayanlar Nasılsıniz ben dün çok yoruldum hiç gelemedim aranıza
Verirsin canim ilk haftalar cabuk veriliyor kilo azaldikca zor oluyor.Evet canim yeni basladim bakalim buay dedigi gibi yapayimda bakalım ne olur
Aaa oylemi cidden yakinmisiz:)memleket neresi yani bingollumusun?Günaydın canım çok yakınız bende Bingöl deyim
Canım herşey farkeder,su,tuvalet.... yarın dusersin sıkma caniniGunaydin canim,ben pek iyi degilim bu sabah pazartesi -300 dum bu sabah -100 ikiyuz gr almisim ama menulerim ortada.Regl ikinci gunu bi de sabah erken tartiliyorum acaba ondan mi boyle oldu ya
canım yaa aynı sorun ben de de var. menülerim az spor da yapıyorum. ama sabah tartılıyorum fazla...hergün tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.Canım herşey farkeder,su,tuvalet.... yarın dusersin sıkma canini
Insallah canim bu hafta hedefim 5 leri ucundan da olsa gormekti bakalim insallah duserimCanım herşey farkeder,su,tuvalet.... yarın dusersin sıkma canini
3 tane küçük dolma yedimGecmis olsun canim.bir porsiyon degilde kac tane yedigini yazsan daha iyi olurdu canim.
günaydın canımm ortağımGünaydın fıstıklar.
biliyorum canım da dün sabah nedense hiç yiyemedim içim bi almadı.. genel olarak atlamamaya çalışıyorum zaten.. dikkat ederim bundan sonra daMenun sporun kusursuz canim:)
Canim diyet yaparken ogun atlamak iyi olmuyor en onemli ogun de kahvalti,kahvalti yapmayinca metabolizma yavasliyor aklinda bulunsun.
adamlarin psikolojilerini kilolarimizla ne kadar bozduysak...Aynen öyleyim canim ,bugün uyandım ayy ne kadar dinlendim bugün dedim,saate baktim 6 , bu hale geldim
Benimki kesin bi daha düşün derdi,cumartesi günüm vardı,giderken arkamdan,sakin ol hiçbiri yemedigin şeyler değil diye bağırıyordu
sarmayi sabah yemen güzel olmus,menunde güzel canim kalabalık duruyo ama yediğinde bişey yok
canim en basta oyle veriyorlar.sen gidisata gore diyetisyenle ortak cozum bulursun ama bu sekildede zayiflarsin.ben onceden seninki gibi diyetle zayiflamistim.Ekmek banada fazla geldi aslında ama 1600 kalorilik bir diyet verdi doktorum ve harfiyen uy dedibir ay böyle şekerim düzelene kadar
gecmis olsun seker.afiyet olsun.ben de menümü yazamayanlardanım küçük kızım soğuk algınlığı olmuştu az onla uğraştım
sabah
08,30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay
10,30 yarım yağlı yarım bardak süt
12,30 4 kaşık domates çorbası
5 kaşık bezelye
15,00 2 günkurusu kayısı sade türk kahvesi
18,00 etli kabak dolması 1 porsiyon yanına yoğurt
19,30 1 avuç leblebi
3 lt su 1,5 saat yürüyüş 20 dk egzersiz
ramazsn menunu bizle paylasirsan sevinirim fatmacim.Bir aylik bi liste zaten bir ay sonra tekrar ölcümler yapilip ramazan menüsü vericek
olsun kullandigin kadar tadini cikar.Sağol canikom
Sağol canım Teşekkürler
Sağol canım inş ama kiraciyiz az kullanicam
cok tartilmak iyi degil canim.ben su an her gun tartilmamaya dikkat ediyorum etkileniyorum cunku.ama sabah erken tartilmanin cok etkisi var.Gunaydin canim,ben pek iyi degilim bu sabah pazartesi -300 dum bu sabah -100 ikiyuz gr almisim ama menulerim ortada.Regl ikinci gunu bi de sabah erken tartiliyorum acaba ondan mi boyle oldu ya
su an bendede problem var bir alt rakama gecerken vucut direniyor sonra bi duz3n ilerliyor..canım yaa aynı sorun ben de de var. menülerim az spor da yapıyorum. ama sabah tartılıyorum fazla...hergün tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
canım haklısın ama benım telden ınternete gıremıyorumevde laptopdan gırebılıyorum ondan sıkıntı oldu hakkınızı helel edın haklsın canım ıyı olmuş ızıne ayrıldıgım cunku halen hastayım ilac kullanıyorumÖncekikle geçmiş olsun tabiki şimdi nasılsın ?
Diskalifiye olmadın bildirimsiz izine ayırdık bu hafta ama 2 hafta boyunca kızları doğal olarak takımı etkiledin o yüzden tutamazdım zaten keşke bir şekilde haber verebilseydin merakta ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?