- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.481
Menun çok güzel aslında,kola çok kotu
Canım tatlandirici içeren şeyler bildiğim kadarıyla yediğin karbonhidratlarin daha hızlı daha çok yaramasini sağlıyor,dieytte özellikle onerilmiyor canim
evet canım benim çok fazla tüketmemek lazım 1 kaşık atıyorum eğer canım çok istersemısıra dikkat hayatım.fazla şeker içerdiğinden ötürü diyetlerde pek önerilmiyor
maşallah canım tüm gün nası dayandın çok hafifMenum
07.30 2 yumurta,2 dilim tb,7 zeytin,peynir,domates,salatalık
10.30 2 hurma,1 sb süt
14.00 1 tabak mercimek çorbası
17.00 1 tabak fırında karnabahar,1 kase yoğurt,1 dilim tb
2 litre su,1000 ip
onu da diyetisyene giderken öğrendim diye yiyorum ama midemi bastırıyor.arada ne yemek lazım başka.okuldayken saat 10.30 gibi karnım acıkmaya başlıyorCanım eti formu boşver,menun güzel bence afiyet olsun,senin kilon az olduğu için bence julliana devam et derim
Canim ben yarim saat once iciyorum cunku vaktim yok,vaktin varsa bir saat once ic yoksa yarim saatta olur bence.kızlar bir de her sbah limonlu ılık suyu yemekten 1 saat önce mi içiyorsunuz?en az yarım saat önce içsek nası olur?
Afiyet olsun canım.akşam böyle yiyince acıkmıyomusunKizlar neden kimsecikler yok nerdesiniz bakim:)erkenden menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek(tuzsuz),1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,3 ceviz,cay.
Ogle:12.15 bir tabak kabak yemegi,bir kase cacik,bir dilim ekmek.
Ara ogun:16.00 yirmi tuzsuz leblebi.
Aksam:18.15 dort kasik yulaf ezmesi,icine iki ceviz, bir avuc findik, badem, bir kuru incir,bir bardak sut.
2 litre su,hava kotu oldugu icin yuruyus yapamadim
canım haklısın ama benım telden ınternete gıremıyorumevde laptopdan gırebılıyorum ondan sıkıntı oldu hakkınızı helel edın haklsın canım ıyı olmuş ızıne ayrıldıgım cunku halen hastayım ilac kullanıyorum
Kizlar neden kimsecikler yok nerdesiniz bakim:)erkenden menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek(tuzsuz),1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,3 ceviz,cay.
Aksam:18.15 dort kasik yulaf ezmesi,icine iki ceviz, bir avuc findik, badem, bir kuru incir,bir bardak sut.
Sabah 11
4 kaşık yumurtalı ıspanak
Peynir.6 zeytin.1 avuç kuru yemiş
Salata
Akşam 18.30
Bir kese yoğurtlu yarma çorbası
Salata. Malesef doymadım birazdan iki yumurta haşlayıp yoğurtla yiyicem
Leslie 4 mil.2 litre su
Ben genelde yarim saat once iciyorumkızlar bir de her sbah limonlu ılık suyu yemekten 1 saat önce mi içiyorsunuz?en az yarım saat önce içsek nası olur?
Afiyet olsun canım güzel menü.Kizlar neden kimsecikler yok nerdesiniz bakim:)erkenden menumu yazayim,
Afiyet olsun canım bencede hasla ye kendine eziyet etme.Sabah 11
Salata
Akşam 18.30
Leslie 4 mil.2 litre su
Canim ben erken uyudugum icin acikmiyorum en gec on bucukta uyuyorum bu nedenle benim icin sorun olmuyor.Afiyet olsun canım.akşam böyle yiyince acıkmıyomusun
Kiz guldurdun beni cok yasa emiBen burdayken kimsecikler olmuyor akşam ben açamıyorum o zaman herkes burada oluyor yahu. Konuş konuş bititremiyorsunuz ben de 2 saat geçmişi okuyorum. Bana insaf edin yahu.
ben limonlu sıcak su değilde limonlu zencefil içiyorum 1 saat önce falan ama ben tüm gün evde olunca bol bol vaktimde oluyor. vakit sıkıntın varsa yarım saatte olurkızlar bir de her sbah limonlu ılık suyu yemekten 1 saat önce mi içiyorsunuz?en az yarım saat önce içsek nası olur?
afiyet olsun canım.Kizlar neden kimsecikler yok nerdesiniz bakim:)erkenden menumu yazayim,
afiyet olsun canım.. menün çok az olmuş sanki yumurtayı ye bence deSabah 11
Salata
Akşam 18.30
Leslie 4 mil.2 litre su
afiyet olsun canım..Menüm
Sabah 8
Z.yaginda beklettigim incir
Saat 8:30
1 bardak süt
1 ceviz
Yarim kk peynir
Saat 12
Tere maydanoz roka
Domates
8 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek.
Saat 16
1 kivi
Saat 18:30
6 kaşık patlıcan musakka
1 bardak kefir
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi cikicam yürüyüşe
Çok gusellllMenüm
Sabah 8
Z.yaginda beklettigim incir
Saat 8:30
1 bardak süt
1 ceviz
Yarim kk peynir
Saat 12
Tere maydanoz roka
Domates
8 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek.
Saat 16
1 kivi
Saat 18:30
6 kaşık patlıcan musakka
1 bardak kefir
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi cikicam yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?