- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.461
canim kola zararli zeroda olsaDünkü menümü yazayım hanımlar
sabah 07:30 domates biber salatalık peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
ara 10 tane yeşil erik
öğlen 12:30 1 kase şehriye çorbası
akşam 18:30 4 tane ızgara köfte yarım dilim tt ekmek 1 bardak cocacola zero
su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
mısıra dikkat hayatım.fazla şeker içerdiğinden ötürü diyetlerde pek önerilmiyorbu arada ben de menülerimi yazayım:
08:00
1 bardak sütle 6 kaşık nestle nesfit
11o
2 tane klasik eti form
13:00
yağsız limonlu tavuk salatası(mısır,dereotu,salatalık)
3 kaşık yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği
15:30
6 tane erik
17:00
yeşil çay
19:00
5 kaşık fırında musakka
1 kase cacık
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 ince dilim tb ekmeği
ayrıca
1.5 lt su
30 dk jillian 30 day shered
hazır çorba mı bebegim? arkasındaki içindekiler yazısında nişasta un patates falan varsa yapmamalısınKızlar yoğurtlu yarma çorbası yapıcamda emin olamadım size sorayım dedim.olumsuz etkilermi yarma cısslar grubundamı.
uzun zamandır d,iyet yapmadıgın için ilk programını birden düşürmemesi çok normal ablacım.önümüzdeki ay ekmekleri azaltır muhtemelen.yeni şeyler de ekler merak etme.birden çok kesip enerjini düşürmemek için böyle yapıyorlar.bitkin düşüp diyeti bırakan çok oluyor :)Ekmek banada fazla geldi aslında ama 1600 kalorilik bir diyet verdi doktorum ve harfiyen uy dedibir ay böyle şekerim düzelene kadar
menün güel şekerim küçük prensesini öpüyorum geçmiş olsun hemen toparlanır umarım :)ben de menümü yazamayanlardanım küçük kızım soğuk algınlığı olmuştu az onla uğraştım
sabah
08,30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay
10,30 yarım yağlı yarım bardak süt
12,30 4 kaşık domates çorbası
5 kaşık bezelye
15,00 2 günkurusu kayısı sade türk kahvesi
18,00 etli kabak dolması 1 porsiyon yanına yoğurt
19,30 1 avuç leblebi
3 lt su 1,5 saat yürüyüş 20 dk egzersiz
Canim cisss gurubunda degil sadece karbon oldugu icin belki etkiler bana sorarsan miktari az olduktan sonra cok sorun degil.Kızlar yoğurtlu yarma çorbası yapıcamda emin olamadım size sorayım dedim.olumsuz etkilermi yarma cısslar grubundamı.
menü güzel canım. ama ben de zero da olsa içinde şeker olduğuna inanıyorumDünkü menümü yazayım hanımlar
ara 10 tane yeşil erik
su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
sağol canımadamlarin psikolojilerini kilolarimizla ne kadar bozduysak...
canim en basta oyle veriyorlar.sen gidisata gore diyetisyenle ortak cozum bulursun ama bu sekildede zayiflarsin.ben onceden seninki gibi diyetle zayiflamistim.
gecmis olsun seker.afiyet olsun.
ramazsn menunu bizle paylasirsan sevinirim fatmacim.
olsun kullandigin kadar tadini cikar.
cok tartilmak iyi degil canim.ben su an her gun tartilmamaya dikkat ediyorum etkileniyorum cunku.ama sabah erken tartilmanin cok etkisi var.
su an bendede problem var bir alt rakama gecerken vucut direniyor sonra bi duz3n ilerliyor..
afiyet olsun ortağım ..kola iyi değil be kuzum ayran iç onun yerineDünkü menümü yazayım hanımlar
ara 10 tane yeşil erik
su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
sağol canım benim inşallahhmenün güel şekerim küçük prensesini öpüyorum geçmiş olsun hemen toparlanır umarım :)
hayırlısı bakalım git başla ilacını tez vakitte hızlansın metabolizman
çok az yemişsin ortağım menün zayıf olmuş
afiyet olsun canım menü süper spor herşeyden güzel maşallahh
ayyy ben gayet tok tutuyor ve besinlerin hepsi var die kendimi kandırmışım bi daa yok
aslında akşamları pek yemiyorum ekmek ama musakka olunca dayanamadımsuyu da az içtim bugün mesela şimdiye kadar 1lt oldu dün gerçekten azmış.
memnun oldum neslihancım 2 haftada güzel sonuçlar elde etmişsindir umarım.inşallah fit ve göbişsiz bir şekilde hamile kalırım hedefim bu gerisini Rabbim bilir inşallah sağlıklı bir bbebişim olur:)
Leslie süperdir kesinlikle tavsiye ederim.kızlar bir de yaptığım spor jillian benim ama acaba leslie 5 mil de yapsam hızlı sonuç alırmıyım.jillaian birazcık sıkılaşmaya yönelik yağlı bölgelerim direk bel çevresi ondan onu tercih ediyorum ama kilo verme konusunda leslie işe yarar mı evde?dışarı çıkmak zor geliyor.
canım moralin daha iyidir inş. Şiişşşt kendine gelburda önce 80 li rakamları sonra da 70 lileri göreceksin.. inan kendine. Ayrica Menün çok hafif olmuş tatlım
Menü güzel spor super
Geçmiş olsun kuzuya ortakçığım. Menün güzel sporun daha güzel.ben de menümü yazamayanlardanım küçük kızım soğuk algınlığı olmuştu az onla uğraştım
sabah
08,30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay
10,30 yarım yağlı yarım bardak süt
12,30 4 kaşık domates çorbası
5 kaşık bezelye
15,00 2 günkurusu kayısı sade türk kahvesi
18,00 etli kabak dolması 1 porsiyon yanına yoğurt
19,30 1 avuç leblebi
3 lt su 1,5 saat yürüyüş 20 dk egzersiz
Ama iyi verdin hatırladığım kadarıyla,yinede az yeme derim,menülerini tam hatirlayamadim ekmek var miydi,ben ekmeği kesince tuvalete çıkamadım,tekrar ekmek yeemye başladım 2-3 dilim yiyorum problem kalmadı şimdilik. Yulaf kepegi,yulaf ezmesi,tam bugday ekmek,sabahları az karnina 1 kaşık zeytinyağı ,pirasa yemegi bana iyi geldi,bi dene istersencanım yaa aynı sorun ben de de var. menülerim az spor da yapıyorum. ama sabah tartılıyorum fazla...hergün tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
canim kola zararli zeroda olsa
Tatlım kalorisi çok düşük ama asitli olduğu için muhakkak zararlıdır.menü güzel canım. ama ben de zero da olsa içinde şeker olduğuna inanıyorum
sağol canım
afiyet olsun ortağım ..kola iyi değil be kuzum ayran iç onun yerine
sağol canım benim inşallahh
sağol ortağımmEvet ortağım az oldu elde olanlarla yetindim malesef.
Evet canım sonuçlardan daha önemlisi bilinçlenmek ve bilmediğin birçok şeyi öğrenmek.
Leslie süperdir kesinlikle tavsiye ederim.
İyiyim canımcım sağol doktora bi gideyim daha iyi olcam .
Geçmiş olsun kuzuya ortakçığım. Menün güzel sporun daha güzel.
kıyamam yahu doğru valla geceler hareketleniyor buralarBen burdayken kimsecikler olmuyor akşam ben açamıyorum o zaman herkes burada oluyor yahu. Konuş konuş bititremiyorsunuz ben de 2 saat geçmişi okuyorum. Bana insaf edin yahu.
Canım bende gittim diyetisyene motive olamadım o ayrı ,bıraktım tabi,her ogun 2 dilim ekmek,ara ogunlerde form biskuvi,haftada iki kez sütlü tatlı,hergün 2meyve,kuru meyve sabah kalkınca,ogunlerde 8 er kaşık sebze,eti,sütu,yoğurdu senin olsun,iki haftada 3,5 kilo verdim devam etmedim,burdaki motivasyon hicbir yerde yok,önemli olan sureklilikcanim en basta oyle veriyorlar.sen gidisata gore diyetisyenle ortak cozum bulursun ama bu sekildede zayiflarsin.ben onceden seninki gibi diyetle zayiflamistim.
Menun çok güzel aslında,kola çok kotuDünkü menümü yazayım hanımlar
ara 10 tane yeşil erik
su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Yok hayatım hazır değil.kendim yapıcamhazır çorba mı bebegim? arkasındaki içindekiler yazısında nişasta un patates falan varsa yapmamalısın
Teşekkür ederim cnm 1 kase içiyorum o zamanCanim cisss gurubunda degil sadece karbon oldugu icin belki etkiler bana sorarsan miktari az olduktan sonra cok sorun degil.
Canım tatlandirici içeren şeyler bildiğim kadarıyla yediğin karbonhidratlarin daha hızlı daha çok yaramasini sağlıyor,dieytte özellikle onerilmiyor canimBiliyorum tatlım diğerine göre daha masum diye 1 bardakçık içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?