Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim kola zararli zeroda olsa

Kızlar yoğurtlu yarma çorbası yapıcamda emin olamadım size sorayım dedim.olumsuz etkilermi yarma cısslar grubundamı.

mısıra dikkat hayatım.fazla şeker içerdiğinden ötürü diyetlerde pek önerilmiyor

Ekmek banada fazla geldi aslında ama 1600 kalorilik bir diyet verdi doktorum ve harfiyen uy dedibir ay böyle şekerim düzelene kadar
uzun zamandır d,iyet yapmadıgın için ilk programını birden düşürmemesi çok normal ablacım.önümüzdeki ay ekmekleri azaltır muhtemelen.yeni şeyler de ekler merak etme.birden çok kesip enerjini düşürmemek için böyle yapıyorlar.bitkin düşüp diyeti bırakan çok oluyor :)

menün güel şekerim küçük prensesini öpüyorum geçmiş olsun hemen toparlanır umarım :)

menü güzel canım. ama ben de zero da olsa içinde şeker olduğuna inanıyorum

sağol canım

afiyet olsun ortağım ..kola iyi değil be kuzum ayran iç onun yerine

menün güel şekerim küçük prensesini öpüyorum geçmiş olsun hemen toparlanır umarım :)
sağol canım benim inşallahh

hayırlısı bakalım git başla ilacını tez vakitte hızlansın metabolizman
çok az yemişsin ortağım menün zayıf olmuş

afiyet olsun canım menü süper spor herşeyden güzel maşallahh

Evet ortağım az oldu elde olanlarla yetindim malesef.

Evet canım sonuçlardan daha önemlisi bilinçlenmek ve bilmediğin birçok şeyi öğrenmek.

Leslie süperdir kesinlikle tavsiye ederim.

canım moralin daha iyidir inş. Şiişşşt kendine gel burda önce 80 li rakamları sonra da 70 lileri göreceksin.. inan kendine. Ayrica Menün çok hafif olmuş tatlım

Menü güzel spor super

İyiyim canımcım sağol doktora bi gideyim daha iyi olcam .

Geçmiş olsun kuzuya ortakçığım. Menün güzel sporun daha güzel.

canım yaa aynı sorun ben de de var. menülerim az spor da yapıyorum. ama sabah tartılıyorum fazla...hergün tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Ama iyi verdin hatırladığım kadarıyla,yinede az yeme derim,menülerini tam hatirlayamadim ekmek var miydi,ben ekmeği kesince tuvalete çıkamadım,tekrar ekmek yeemye başladım 2-3 dilim yiyorum problem kalmadı şimdilik. Yulaf kepegi,yulaf ezmesi,tam bugday ekmek,sabahları az karnina 1 kaşık zeytinyağı ,pirasa yemegi bana iyi geldi,bi dene istersen

canim kola zararli zeroda olsa

Biliyorum tatlım diğerine göre daha masum diye 1 bardakçık içtim.

menü güzel canım. ama ben de zero da olsa içinde şeker olduğuna inanıyorum
Tatlım kalorisi çok düşük ama asitli olduğu için muhakkak zararlıdır.

sağol canım

afiyet olsun ortağım ..kola iyi değil be kuzum ayran iç onun yerine

sağol canım benim inşallahh

Ortakçığım sağol ya gözümün önünde kolaları götürdüler ben de daha masum diye azıcık içtim ama yok daha içmem. :)

sağol ortağımm

Ben burdayken kimsecikler olmuyor akşam ben açamıyorum o zaman herkes burada oluyor yahu. Konuş konuş bititremiyorsunuz ben de 2 saat geçmişi okuyorum. Bana insaf edin yahu.
kıyamam yahu doğru valla geceler hareketleniyor buralar

canim en basta oyle veriyorlar.sen gidisata gore diyetisyenle ortak cozum bulursun ama bu sekildede zayiflarsin.ben onceden seninki gibi diyetle zayiflamistim.
Canım bende gittim diyetisyene motive olamadım o ayrı ,bıraktım tabi,her ogun 2 dilim ekmek,ara ogunlerde form biskuvi,haftada iki kez sütlü tatlı,hergün 2meyve,kuru meyve sabah kalkınca,ogunlerde 8 er kaşık sebze,eti,sütu,yoğurdu senin olsun,iki haftada 3,5 kilo verdim devam etmedim,burdaki motivasyon hicbir yerde yok,önemli olan sureklilik

Menun çok güzel aslında,kola çok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…