Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel hayatim hersey var :)

çok iyi toprakcım sporda harika :))

Çok güzel olmuş canım bol yoğurt iyidir

Oyy maşallah spora gel bu kadar vakit bulabilsem keşke spor için menünde çok güzel hele koriyi görünce burnuma kokusu geldi acıktım kiz

afiyet olsun canım güzel menü olmuş..

Cola haric cok guzel canimmm

Canim cok guzel afiyet olsun bisi sorcam canim benim.yulaf kelegim öğütülmüş seninki tanelimi?bu yaptığını ogutulmuslede yapablrmym?

Az yemişsin kuzuum ondan doymamissindir yumurta iyi fikir afiyet olsun
Cok guzel menun canım afiyet olsun
Cok guzel canim bende sabahları corbaya bayilirim

Supersin kuzummm sporuna
bayildimmm

onu da diyetisyene giderken öğrendim diye yiyorum ama midemi bastırıyor.arada ne yemek lazım başka.okuldayken saat 10.30 gibi karnım acıkmaya başlıyor
Canım kuru meyve(hurma,incir,kayisi)tabi abartmamak şartıyla kayisi 3 tane,incir max. 2 tane,hurma 2 tane falan,kuruyemiş 3 ceviz,10-15 tane civarı fındık fıstık olabilir. Bir elma yada muz hariç başka meyve olabilir.Yulaf etmesiyle,kuru meyvelerle yağsız yaptığın 2-3 tane kurabiye olabilir,1 kutu süt icebilirsin...

Menü herzamanki gibi iyi canim,spor eksik
Kuzum bu menü biraz daha karbonhidrat ister

Canim kepek degil benimki yulaf ezmesi yani ezilmis yulaf tanesi aktardan aliyorum cok guzel oluyor tavsiye ederim.

Bence çok güzel canim afieyt olsun

Afiyet olsun canim,kahvalti geç bence,9 da yapabilirsin canim,menunde güzel onun dışında
supersin toprakcim masallahin var

Güzel menü canim afieyt olsun

Kızlar benim bugün elimde olmayan sebeplerden ötürü menüm çok kötü.Yazayım
Sabah(08:00)
1 dil.tb ekmeği
1 kk peynir
Domates, salatalık
3 zeytin
Yeşil çay
Öğlen(12:30)
1 küçük paket çubuk kraker
15:00
Kıymalı (2 kaşık)1 yumurtalı omlet
2 küçük domates
3 kaşık yoğurt
Akşam 18:30
Yeşil mercimek
İki çatal makarna
Yoğurt
1 tane salatalık

Su 2 lt
Spor yok

Bugün öğlen yemeği yeme imkanım olmadı görevlendirmemden dolayı o Yüzden.akşam da belletmenim yurtta olanı yedim

Yanında biseyler tasisan o çubuk krakeri yemezsin,makarna gereksiz olmuş,onun dışında fena değil aslinda

Çok güzel olmuş canım bol yoğurt iyidir

Oyy maşallah spora gel bu kadar vakit bulabilsem keşke spor için menünde çok güzel hele koriyi görünce burnuma kokusu geldi acıktım kiz
15 yaslarimdan 25 yasima kadar vejetaryen beslendigim icin tavuk tadindan nefret ediyorum boyle körili falanli filanli degisik bisey gibi guzel oluyo :)
Aslinda yürüyüş haric digerleri yarim saat sadece efendim

15 yaslarimdan 25 yasima kadar vejetaryen beslendigim icin tavuk tadindan nefret ediyorum boyle körili falanli filanli degisik bisey gibi guzel oluyo :)
Aslinda yürüyüş haric digerleri yarim saat sadece efendim
O yarım saat canini almıştır canim ,benim toplam sporun 20-25 dk suruyo

spir disinda guzel canim.

afiyet olsun.yanina bisey yemezsen corba tek doyurmuyor.

afiyet olsun.

afiyet olsun sekerum.

gayet guzel canim.

guzel canim.

cubuk kraker kotu canim makarna aksam ekmek yok olabilir.diyetisyene gitsen bunu derdi sana amma makarna iki catal yettiyse iyi ben tabagi bitirmeden kalkmazdim o yuzden bulasmamak lazim.

afiyet olsun tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…