- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.581
evet tatlım farkındayım ama çok ani gelişti malesef yoksa düşünüp alırdım elma bişi yolda geçti çünkü öğlen vaktimYanında biseyler tasisan o çubuk krakeri yemezsin,makarna gereksiz olmuş,onun dışında fena değil aslinda
haklısın canım zor zamanlarda dediin gibi bişiyler yapmak lazım planlı yapıyordum daha önceden ama fındık fıstık daa iyiharikasın tatlım.
Herkes yazmış zaten kraker olmamış diye, ekmek yerine makarnayi varsayalım. Hayatım benim çantam da acil durumlar için kuru kayısı incir findik ve ceviz var sende bunları yanında taşı inan krakerden yüz kere daha iyi.
sornayın benim de regl yaklaştı davul gibi hissediyorum kendimiBende bu hafta arti çıkmaktan korkuyorum yaa 3 günüm geçti regl olmadım
evet musakkayı ben de fırına verirken yağlı kağıt seriyorum bir de üzerlerine yağ sürüyorum daha hafifi oluyorCanım patlıcanla ri uzerlerine firca yardimiyla z.yağ surerek tost makinasinda pişiriyorum. Gerisi zaten bildiğimiz gibi. Bide ben yemek yaparken soğanı 3-4 kaşık suyla pişiriyorum önce sonra 1 veya 2 kaşık z.yağ ekliyorum yemek yaparken.
çok güzel menü afiyet olsunSelam kızlar önce menümu yazayım sonra okuycam yazismalarinizi. Birikmiş bir sürü :)
8.30
1 yumurtadan omlet
6 zeytin 1.5 kk peynir
Çok ince bir dilim köy ekmeği
12.00
3 kaşık kadar haşlanmış et
1 kase yoğurt
14.30
Bir avuç leblebi fındık
17.00
6 kaşık Madımak
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor; farklı zamanlarda 600+700 ip atladim
afiyet olsun canım aralarda hiç acıkmıyo musun öğlen çorbadan sonra meselaMenümmm
Sabah 10.00 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase domates çorbası
Akşam 20.00 bol salata köz patlıcan 1 bardak ayran
Su 2,5
Spor 1 saat yürüyüş
güzel menü canım afiyet olsunSıra menüde kizlar
08.30 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 kupa yeşil çay
11.00 yarım bardak yarım yağlı süt
13.00 avuç içi kadar tavuk ızgara ezogelin çorba yarım kase
15.00 5 erik 3 yeni dunya
18.00 ayran çorbası z.yağlı biber yemeği 1 kaşık
20.00 1 avuç leblebi çığ badem
3 lt su
1.5 saat yürüyüş 15 dk hafif egzersiz
ben de öyle başladım artık gitsin yağlaarrBen yarim saat once iciyorum canim yarim limon sıkıyorum
afiyet olsun canım zumba çok eğlenceli değil miMenüm kızlar
Sabah 07.30
Yarım tost tambuğday ekmeğine
Öğle 12.30
Yumurta domates salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam17.00
4 tane köfte
1 dilim ekmek
Saat21.00sade kahve
3 litre su 30 dakika spining 1 sat zumba
Bizim semiz otu dediğimiz şey galiba madımak dediğinafiyet olsun cnm. Menü de spor da çok guzel
Madımak küçük bi ot canım. Minik minik yaprakları var. Eşimin en sevdiği yemektir. Dondurucu da çokça bulundurur sık sık yaparız biz..
İnşallah canımNe çabuk geçti bi hafta yarın yine tartı günü... Bugün menülerimizi güzel tutalım da yarin yüzümüz gülsün inş.
Afiyet olsun canım.. Pilav börek perşembe gün için fazla geldi banaDün gelemedigim içim yazamadım menümu
Dünkü menu
Sabah 1 damates 3 4 zeytin 2 dilim ekmek (ogleden sonra Mevlüt vardı orda yiyeceğim için az yedim)
Öğlen 3 kaşıkla tavuklu nohutlu pilav
Salata
1 dilim ıspanaklı börek
Ayran
Ara 1 elma
Aksam 5 kaşık türlü
Salata
1 bardak Vişneli meyve suyu
1mil Leslie
1 buçuk lt su
ayyy bayılırım ben semizotunaBizim semiz otu dediğimiz şey galiba madımak dediğin
Bizim semiz otu dediğimiz şey galiba madımak dediğin
Ben de çok severim.. Yoğurtla falan çok güzel oluyor... Ayyy canım çekti galibaayyy bayılırım ben semizotuna
Suyun az olmus canim,bide öğlen kötü ,zor oluyo böyle durumlarda,cumartesi de benim vardı,salata yedim tavuklu pilav yapmışlar biraz tavugundan aldım,pilav koydurmadim tabağa,yoksa biliyorum yerim,ayran içtim ,bu haftada var aynısını yapicamDün gelemedigim içim yazamadım menümu
Dünkü menu
Sabah 1 damates 3 4 zeytin 2 dilim ekmek (ogleden sonra Mevlüt vardı orda yiyeceğim için az yedim)
Öğlen 3 kaşıkla tavuklu nohutlu pilav
Salata
1 dilim ıspanaklı börek
Ayran
Ara 1 elma
Aksam 5 kaşık türlü
Salata
1 bardak Vişneli meyve suyu
1mil Leslie
1 buçuk lt su
Hımm bilmiyorum onu o zamanYok tatlım semizotu değil. Semizotu nu da çok severim. Semizotuna benziyo ama daha küçüğü. Onun gibi uzun sapları yok. Daha minik saplarda yapraklari
Afiyet olsun cnm kefiri eksik etmiyosun bakiyorumdaMerhaba kızlar hava bi acayip bende öyle menüme geleyim.
Sabah 8
Limonlu sicak su
Saat 10
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates ve minik salatalık
Saat 15
1 bardak kefir
Saat 17:15
1 kucuk kepçe yoğurt çorbası
Haslanmis göğüs eti avuc ici kadar
6 kaşık yesillik salatası
1 bardak kefir
Su 2 litre yatana kadar 3 olur
Spor hafif tempo yürüyüş yapicam
Canim yaa uzulme sakin bak kosturmaya baslamis Allahim acil sifalar versin kuzucugaMefkurem eliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins
Canim yulaf ezmesi diye al marketten taze olmuyo aktardan al bence.uc kasik once az kaynar suda islat sonra badem,ceviz,kuru uzum,incir ve bir bardak sut koy bence tadi cok guzel oluyor tavsiye ederim.Yulaf ezmesi diyemi aliniyor kuzum bide büyük marketlerden bulabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?