Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın canım zor zamanlarda dediin gibi bişiyler yapmak lazım planlı yapıyordum daha önceden ama fındık fıstık daa iyi

evet musakkayı ben de fırına verirken yağlı kağıt seriyorum bir de üzerlerine yağ sürüyorum daha hafifi oluyor

çok güzel menü afiyet olsun

Menümmm
Sabah 10.00 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase domates çorbası
Akşam 20.00 bol salata köz patlıcan 1 bardak ayran
Su 2,5
Spor 1 saat yürüyüş
afiyet olsun canım aralarda hiç acıkmıyo musun öğlen çorbadan sonra mesela

güzel menü canım afiyet olsun

Ben yarim saat once iciyorum canim yarim limon sıkıyorum
ben de öyle başladım artık gitsin yağlaarr

Menüm kızlar
Sabah 07.30
Yarım tost tambuğday ekmeğine
Öğle 12.30
Yumurta domates salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam17.00
4 tane köfte
1 dilim ekmek

Saat21.00sade kahve

3 litre su 30 dakika spining 1 sat zumba
afiyet olsun canım zumba çok eğlenceli değil mi

afiyet olsun cnm. Menü de spor da çok guzel

Madımak küçük bi ot canım. Minik minik yaprakları var. Eşimin en sevdiği yemektir. Dondurucu da çokça bulundurur sık sık yaparız biz..
Bizim semiz otu dediğimiz şey galiba madımak dediğin

Ne çabuk geçti bi hafta yarın yine tartı günü... Bugün menülerimizi güzel tutalım da yarin yüzümüz gülsün inş.
İnşallah canım
Afiyet olsun canım.. Pilav börek perşembe gün için fazla geldi bana

Merhaba kızlar hava bi acayip bende öyle menüme geleyim.
Sabah 8
Limonlu sicak su

Saat 10
1 bardak yy süt

Saat 12
2 haslanmis yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates ve minik salatalık

Saat 15
1 bardak kefir

Saat 17:15
1 kucuk kepçe yoğurt çorbası
Haslanmis göğüs eti avuc ici kadar
6 kaşık yesillik salatası
1 bardak kefir

Su 2 litre yatana kadar 3 olur
Spor hafif tempo yürüyüş yapicam

Suyun az olmus canim,bide öğlen kötü ,zor oluyo böyle durumlarda,cumartesi de benim vardı,salata yedim tavuklu pilav yapmışlar biraz tavugundan aldım,pilav koydurmadim tabağa,yoksa biliyorum yerim,ayran içtim ,bu haftada var aynısını yapicam

Afiyet olsun cnm kefiri eksik etmiyosun bakiyorumda

Bugunun menusu
9:30=limonlu sicak su
10:00=2yumurtadan omlet+az orgu peynir+5zeytin+1dilim çavdar ekmgi
14:00=1avuc badem +turk kahvesi (hasta gormeye gtmstm evde degildm )
18:00=1tabak kiymali karnabahar+havuc yogurtlamasi +1dilim tb ekmk
2 litre su
1saat yuruyus
Yarini iple cekiyorum kizlar inşallah kilolar gitmistr hepinizden guzel sonuclar bekliyorum..
Ya ya ya Şa şa şa 9.takim cok yaşa

Mefkurem eliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins

Kizlar menumu yazayim sonra gecmisi okurum.

Sabah:11.00 bir kk peynir,5 zeytin,3 kasik menemen,salatalik,1 dilim ekmek,cay.

Aksam:16.30 bir porsiyon balik izgara ve salata.

2 litre su,spor yok bugun Elazig merkeze doktora gittik yarin klomen tedavisine basliycam aranizda kullanan var mi kizlar cok kilo aldiriyormu gurubu kotu etkilemek istemiyorum.

Canim yaa uzulme sakin bak kosturmaya baslamis Allahim acil sifalar versin kuzucuga

Yulaf ezmesi diyemi aliniyor kuzum bide büyük marketlerden bulabilirmiyim
Canim yulaf ezmesi diye al marketten taze olmuyo aktardan al bence.uc kasik once az kaynar suda islat sonra badem,ceviz,kuru uzum,incir ve bir bardak sut koy bence tadi cok guzel oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…