Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim ya emin olabilirsin guzel gunler sizi bekliyor,masallah kuzucuk ayaklanmissa sorun yok demek sizde icinizi ferah tutun cok gecmis olsun.

afiyet olsun canım bende heyecanlıyım p.tesi den beri tartılmadım. Benimkine zayıfladıgim bellimi diyorum evet kilo verdin ama hala şişman sin diyor ya

Canım gelmis geçmiş olsun bak toparlamaya başlamış minigin dr da şişlikler normal diyomus üzme kendini kuzum dualarim sizinle inşallah çabucak iyi olucaksiniz.

kullanmadım ama aldırmaz sanırım ya. Dr a Danışsaydın keske yada netten araştır canım.

Afiyet olsun cnm ben kullanmadm internettn arastr istersen bi

Bende eskiden hep musli yerdim sonra ne gerek var deyip malzemeleri toparladım o gün bu gün evde hep bulunur yulaf ezmesi.
Yulaf ezmesini ben once kaynar suda yumusatiyorum sonra icine badem,ceviz,findik,kuru uzum,incir ve sut koyup yiyorum bence tadi muhtesem oluyor bu sekilde tavsiye ederim.

Yulaf ezmesini ben once kaynar suda yumusatiyorum sonra icine badem,ceviz,findik,kuru uzum,incir ve sut koyup yiyorum bence tadi muhtesem oluyor bu sekilde tavsiye ederim.
Ben islatmiyordum ıslatarak denerim bi dahaki sefer ben sütte bekletip sonra diğerlerini ekliyordum ama islatmakta mantıklı.

Ohh süper olmuş afiyet olsun

inşallah canım yarın çok güzel sonuçlar alcaz. Menüde çok güzel tatlim

Canim okurken bile çok kötü oldum kendimi senin yerinde düşündüm sanırım. Inşallah bu son aciniz olsun. Birlikte sağlıklı mutlu güzel günleriniz olsun. Ameliyat sonrası tabiki şişlikler çok normal. Allah şifa versin dualarımiz sizinle..

Cuma yani tartı öncesi için cok iyi cnm. Afiyet olsun

Canim yulaf ezmesi diye al marketten taze olmuyo aktardan al bence.uc kasik once az kaynar suda islat sonra badem,ceviz,kuru uzum,incir ve bir bardak sut koy bence tadi cok guzel oluyor tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim tarif icin canimmm alip yapicam tam bana uygun bi ogun olur hem enerji verir hem tok tutar

Afiyet olsun
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…