- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.601
Kendim mayaliyorum 10 senedir ailece çok seviyoruz yararlı olmasıda çok güzel.Afiyet olsun cnm kefiri eksik etmiyosun bakiyorumda
Aktardaki daha taze oluyor canim bence o tarz seyleri aktarlardan almayi tercih edin.Market market gezdim bende bulamadım.aktar hiç aklıma gelmedi iyiki söyledin canım:))
Evet canim Elazigliyim ovunmek gibi olmasin ama Elaziglilar iyilerdir:)kayseride cokta uzak degilmis.Yok canım Kayseri liyim Bingöle tayin için geldik :) sem Elazığlı misin burdaki Elazığlı arkadaşlarım çok iyiler
Benim dorduncu gunu, bu hafta cok dikkat ettim ama sanki istedigim gibi olmayacak yarin bakalim artik.Bende bu hafta arti çıkmaktan korkuyorum yaa 3 günüm geçti regl olmadım
Canim ya emin olabilirsin guzel gunler sizi bekliyor,masallah kuzucuk ayaklanmissa sorun yok demek sizde icinizi ferah tutun cok gecmis olsun.@mefkuremeliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins
Bugunun menusu
9:30=limonlu sicak su
10:00=2yumurtadan omlet+az orgu peynir+5zeytin+1dilim çavdar ekmgi
14:00=1avuc badem +turk kahvesi (hasta gormeye gtmstm evde degildm )
18:00=1tabak kiymali karnabahar+havuc yogurtlamasi +1dilim tb ekmk
2 litre su
1saat yuruyus
Yarini iple cekiyorum kizlar inşallah kilolar gitmistrhepinizden guzel sonuclar bekliyorum..
Ya ya ya Şa şa şa 9.takim cok yaşa
Canım gelmis geçmiş olsun bak toparlamaya başlamış minigin dr da şişlikler normal diyomus üzme kendini kuzum dualarim sizinle inşallah çabucak iyi olucaksiniz.@mefkuremeliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins
kullanmadım ama aldırmaz sanırım ya. Dr a Danışsaydın keske yada netten araştır canım.Kizlar menumu yazayim sonra gecmisi okurum.
Sabah:11.00 bir kk peynir,5 zeytin,3 kasik menemen,salatalik,1 dilim ekmek,cay.
Aksam:16.30 bir porsiyon balik izgara ve salata.
2 litre su,spor yok bugun Elazig merkeze doktora gittik yarin klomen tedavisine basliycam aranizda kullanan var mi kizlar cok kilo aldiriyormu gurubu kotu etkilemek istemiyorum.
Ben aktarda hiç denk gelmedim görsem alırdım.Aktardaki daha taze oluyor canim bence o tarz seyleri aktarlardan almayi tercih edin.
Canim vardir muhakkak sorsan verirler ben cok seviyorum cokta saglikliBen aktarda hiç denk gelmedim görsem alırdım.
Afiyet olsun cnm ben kullanmadm internettn arastr istersen biKizlar menumu yazayim sonra gecmisi okurum.
2 litre su,spor yok bugun Elazig merkeze doktora gittik yarin klomen tedavisine basliycam aranizda kullanan var mi kizlar cok kilo aldiriyormu gurubu kotu etkilemek istemiyorum.
Bende eskiden hep musli yerdim sonra ne gerek var deyip malzemeleri toparladım o gün bu gün evde hep bulunur yulaf ezmesi.Canim vardir muhakkak sorsan verirler ben cok seviyorum cokta saglikli
Canim arastirdim yapiyormus ama hemen ilk aydan yaparmi ona emin olamadim ondan sordum.Afiyet olsun cnm ben kullanmadm internettn arastr istersen bi
Yulaf ezmesini ben once kaynar suda yumusatiyorum sonra icine badem,ceviz,findik,kuru uzum,incir ve sut koyup yiyorum bence tadi muhtesem oluyor bu sekilde tavsiye ederim.Bende eskiden hep musli yerdim sonra ne gerek var deyip malzemeleri toparladım o gün bu gün evde hep bulunur yulaf ezmesi.
Ben islatmiyordum ıslatarak denerim bi dahaki sefer ben sütte bekletip sonra diğerlerini ekliyordum ama islatmakta mantıklı.Yulaf ezmesini ben once kaynar suda yumusatiyorum sonra icine badem,ceviz,findik,kuru uzum,incir ve sut koyup yiyorum bence tadi muhtesem oluyor bu sekilde tavsiye ederim.
Merhaba kızlar hava bi acayip bende öyle menüme geleyim.
Sabah 8
Limonlu sicak su
Saat 10
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates ve minik salatalık
Saat 15
1 bardak kefir
Saat 17:15
1 kucuk kepçe yoğurt çorbası
Haslanmis göğüs eti avuc ici kadar
6 kaşık yesillik salatası
1 bardak kefir
Su 2 litre yatana kadar 3 olur
Spor hafif tempo yürüyüş yapicam
Bugunun menusu
2 litre su
1saat yuruyus
Yarini iple cekiyorum kizlar inşallah kilolar gitmistrhepinizden guzel sonuclar bekliyorum..
Canim okurken bile çok kötü oldum kendimi senin yerinde düşündüm sanırım. Inşallah bu son aciniz olsun. Birlikte sağlıklı mutlu güzel günleriniz olsun. Ameliyat sonrası tabiki şişlikler çok normal. Allah şifa versin dualarımiz sizinle..@mefkuremeliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins
Kizlar menumu yazayim sonra gecmisi okurum.
Ama cok fazla su koyma ustunu tam gecmeyecek kadar koy.Ben sutu icinde sicak sevdigim icin sonradan ekliyorum.Ben islatmiyordum ıslatarak denerim bi dahaki sefer ben sütte bekletip sonra diğerlerini ekliyordum ama islatmakta mantıklı.
Tmm canim öyle yaparımAma cok fazla su koyma ustunu tam gecmeyecek kadar koy.Ben sutu icinde sicak sevdigim icin sonradan ekliyorum.
Cok tesekkur ederim tarif icin canimmm alip yapicam tam bana uygun bi ogun olur hem enerji verir hem tok tutarCanim yulaf ezmesi diye al marketten taze olmuyo aktardan al bence.uc kasik once az kaynar suda islat sonra badem,ceviz,kuru uzum,incir ve bir bardak sut koy bence tadi cok guzel oluyor tavsiye ederim.
Afiyet olsunBugunun menusu
2 litre su
1saat yuruyus
Afiyet olsunKizlar menumu yazayim sonra gecmisi okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?