- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.701
Allah yardımcınız olsun inşallah şifa versin TatlımMefkurem @eliya canlarim sagolun mahvolduk dun aglamaktan ama dr umuz ameliyatin başarılı gectigini söyledi ama yuzu cok sis agzi kayıyor bende korkuyorum yuz kaslarinami bişey oldu diye ama gececegini söyledi dr ama bu şişlikler inmeden icim rahat etmiycek ama isin iyi tarafi benim oğlan hic o bicagi yememis gibi kosturuyo ortalikta genel hareketliliği cok iyi dr bile şaşırdı necabuk diye bide şişlik inerse cok mutlu olucam dualarinizi bekliyoruz teyzeleri kuzuma inş güzel günler bizi bekliyor rabbimin izniyle kuzumun cektigi son aci bu olsun ins
Ölçüleri unutmuşum kuzum kusura bakma cacık 2, yoğurt 1 kase ıspanak küçük bir tabak, peynir köy peyniri az bir parça.. Öğlen menüsünde gözleme vardı canım gözleme yememek için cacığa sardım bendeBitanem ölçüleri de yaz
Ayrıca öğlende cacığın yanında tavuk göğsü yiyebilirsin mesela 1 2 dilim ne de güzel gider yanına protein de almış olursun
Tebrik ederim kendini tutabilene sanırım biz takımda regli haftasındaki benimde 4 günüm kaldı davul gibi hissediyorum kendimi.Uooof kizlar karnim davul gibi şişti ben de regl olcam hem sinirliyim hem istahim acikneyseki bisey kacirmadimmm
Afiyet olsun canım..Menümm
8.00 limonlu sicak su
8.15 1 yeşil elma
9.00 1 kasik lor peynir ve 2 zeytinle yapilmis omlet.2 zeytin.salatalik
12.00 yarim bardak süt, yarim bardak suyla yapilmis nescafe
14.30 2 dilim tam bugday ekmek, ince dilim köy peyniri.2 kasik yogurt
19.00 4 kasik taze fasulye yemegi. 2 kase yogurt
2,5 litre su
Bugun spor tatili yaptim.karnim cok şiş regl olcam ooof
Afiyet olsun canımMenum
07.30 2 dilim tb,1 yumurta,5 zeytin
10.30 1 bardak süt ,2 hurma
14.30 kozbiber,yumurtalı ıspanak
17.00 1 tabak madımak,1 kase yoğurt
2 litre su,spor yok
İyi geceler canım... İnşallah öyle olurIyi geceler kızlar yarin güzel bir gün olsun
Afiyet olsun canımMenüm
08.30 1 kaşık yulaf kepeği ve 1 yumurtadan krep domates salatalık 2 kupa yeşil çay
11.00 100 gr yoğurt
13.00 şehriye çorbası 3 dal küçük brokoli
15.00 sade türk kahvesi 2 kuru kayısı
18.30 ayran çorbası 1 kepçe
3 lt su
3 km yürüyüş
İnşallah canım iyi gecelerYarın sabah bol eksilerimiz olsun iyi geceler kizlar
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar.bugün misafirlikteydim menü bildirimim bu saate kaldı
Sabah 11
Peynir.2 haş.yumurta
Yarım domates.maydanoz
3 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak mantarlı et sote
1 kase yoğurt
Salata
Akşam 8 gibi 3.4 çatal tonbalıklı yeşil salata
2 litre su
Spor yok
Evt canım kızlar kasların şiştiğinden bahsetmiştiNiye canım yapsak arti mi çıkarız ki
Çok basit karbonhidrat oranı yüksek bakliyatların o yüzden bezelye sebze kategorisinde olsa da Onunda aynı şekilde karbonhidrat oranı en yüksek sebze
Hey allahım deli suyunu mu içtin hiç yeme onu napcan güzel olmaz Kı
Spor harika olmuş canımMenum
Saat 11.00
2 biskuvi
Saat 13.30
Tavuk izgara
Salata
Saat 20.00
1 kase yogurt
5 yk nohut susuz
Su 2 litreyi gecmistir
Spor
Bisiklet binme.2 km. kosu.yuruyus hepsi 2 saat 10 dakika surdu.
canım bana biraz az geldi ama tarti oncesi için iyi bi menu olmuşİyi akşamlar kızlar
Menüm
08.00 zencefilli limon çayı
09.00 peynir, domates, salatalık
12.00 cacık
15.00 elma
18.00 ıspanak haşlama, yoğurt
21.00 zerdeçallı yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun cnm. Şişlik iner inşallah. Hafta başında bende öyleydim ya saldıracak atistirmalik arıyodum. Elimin altına fındık fıstık ve hurma koydum onlarla geçiştirdim.Menümm
8.00 limonlu sicak su
8.15 1 yeşil elma
9.00 1 kasik lor peynir ve 2 zeytinle yapilmis omlet.2 zeytin.salatalik
12.00 yarim bardak süt, yarim bardak suyla yapilmis nescafe
14.30 2 dilim tam bugday ekmek, ince dilim köy peyniri.2 kasik yogurt
19.00 4 kasik taze fasulye yemegi. 2 kase yogurt
2,5 litre su
Bugun spor tatili yaptim.karnim cok şiş regl olcam ooof
Canım kaynar suda yumuşamadan önce kuru meyveleri içine dogra sonra suyu kat,meyveler yumusuyo şekeri cikiyo daha güzel oluyo,sonra yaş meyve yada kuruyemiş katiyorum bende,tarcinda katiyorum .
Herşey çok güzel canim maşallah
Tartı öncesi için hafif güzel canım... afiyet olsun.Menum
07.30 2 dilim tb,1 yumurta,5 zeytin
10.30 1 bardak süt ,2 hurma
14.30 kozbiber,yumurtalı ıspanak
17.00 1 tabak madımak,1 kase yoğurt
2 litre su,spor yok
Gayet güzel cnm afiyet olsun.Menüm
08.30 1 kaşık yulaf kepeği ve 1 yumurtadan krep domates salatalık 2 kupa yeşil çay
11.00 100 gr yoğurt
13.00 şehriye çorbası 3 dal küçük brokoli
15.00 sade türk kahvesi 2 kuru kayısı
18.30 ayran çorbası 1 kepçe
3 lt su
3 km yürüyüş
aminnn inşallahYarın sabah bol eksilerimiz olsun iyi geceler kizlar
Güzel cnm afiyet olsun.. yarını çok merakla bekliyorum orticiim..İyi geceler kızlar.bugün misafirlikteydim menü bildirimim bu saate kaldı
Sabah 11
Peynir.2 haş.yumurta
Yarım domates.maydanoz
3 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak mantarlı et sote
1 kase yoğurt
Salata
Akşam 8 gibi 3.4 çatal tonbalıklı yeşil salata
2 litre su
Spor yok
Canim ben dort aydir istiyorum daha yeni ama hormon degerlerim pek iyi cikmadigi icin(rezervim azaliyormus) doktor hemen baslatti hayirlisi dua edin.Güzel canim
Canım allah yardımcınız olsun,tez zamanda normal hayatınıza dönersiniz insallah
Canım perşembe için güzel menü,klomen kilo aldiriyomu bilmiyorum,dr 1 sene çocuğun olmazsa baslicaz demişti ,senin tedavi ne kadarzamandir var canim
Tamam canim dedigin gibi de deneyeyim ama tarcin sevmedigim icin koymamCanım kaynar suda yumuşamadan önce kuru meyveleri içine dogra sonra suyu kat,meyveler yumusuyo şekeri cikiyo daha güzel oluyo,sonra yaş meyve yada kuruyemiş katiyorum bende,tarcinda katiyorum .
Herşey çok güzel canim maşallah
canım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dediCanim ben dort aydir istiyorum daha yeni ama hormon degerlerim pek iyi cikmadigi icin(rezervim azaliyormus) doktor hemen baslatti hayirlisi dua edin.
Geçen hafta: 84.2
Bu hafta:83
Giden kilo 1.2
Oran 1.42
Mesaj sayım 60+
Günaydın canlar bugun yine hafiflemenin mutluluğunu yaşıyorum cok şükür ve bugun 3.cumam takima giriyorum sanırım INŞALLAH guzel bir sekilde sizlerle hedefime ulasirim bol eksiler diliyorum.
Hayırlı cumalar takımım
Kizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60
Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63
Fark 0.5
Oran 0,7874
Mesaj sayısı 30
Geçen hafta 64,3
Bu hafta 64
Fark 0.3
Oran 0.466
Mesaj sayısı 20+
supersiniz kizlarGünaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
@seydan94
Kaptan 3 haftam olcak ama sen buraya cok az geliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?