- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.741
Geçen hafta: 84.2
Bu hafta:83
Giden kilo 1.2
Oran 1.42
Mesaj sayım 60+
Günaydın canlar bugun yine hafiflemenin mutluluğunu yaşıyorum cok şükür ve bugun 3.cumam takima giriyorum sanırım INŞALLAH guzel bir sekilde sizlerle hedefime ulasirim bol eksiler diliyorum.
Hayırlı cumalar takımım
canım çok güzel sonuç tebriklerKizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60
Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63
Fark 0.5
Oran 0,7874
Mesaj sayısı 30
Geçen hafta 64,3
Bu hafta 64
Fark 0.3
Oran 0.466
Mesaj sayısı 20+
canim sen normal devam et bi hafta cok bi hafta az derken gider.merhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
bu hafta çok az gitmişş. vücut alıştı sanırım. haftaya daha çok vermek için ne yapsam ya?
gayet guzel.ben listeye girmiycem kaptanım ama yüzedelik yazmama gerek yok sanırım
geçen hafta:60
bu hafta:59
çok vermemişim düzensiz olduğumu farkettim.ama yine de mutluyuz
Gecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
Gitsin 9 lar ve gelsin 8 lerrrrrrrr
geçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
bu arada benımde bu hafta 3.cumam kaptanım
Gunaydin kizlar
Geçen haftaki kilom: 72.7
Bu haftaki kilom: 72.4
Fark: 300 g(0.414)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: 90 dk
Eki Görüntüle 1831609
geçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
bu arada benımde bu hafta 3.cumam kaptanım
Gayet iyi cnm. Sporun nasıldı hatırlamıyorum ama haftaya sporu artırmayı deneyebilirsin ben de öyle yapcam.merhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
bu hafta çok az gitmişş. vücut alıştı sanırım. haftaya daha çok vermek için ne yapsam ya?
ben listeye girmiycem kaptanım ama yüzedelik yazmama gerek yok sanırım
giden kilo:1
mesaj sayısını nerden bakıyoruz kızlar?ve sporu nasıl yazıyoruz anlayamadım
merhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
doğru kaptanım bu hafta çok sıkıntılıydı benim için iş yerim taşındı int zaten yoktu 5 gündür masamda oturmadım 2 tane proje bitirdik kurum şehir dışına taşındıgı için 1.5 saatte evde oluyorum biraz sorun yaşadım önümüzdeki hafta daha iyi olacak inş
Gunaydin kizlar
Geçen haftaki kilom: 72.7
Bu haftaki kilom: 72.4
Fark: 300 g(0.414)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: 90 dk
Eki Görüntüle 1831609
Herşey çok güzel canimMenüm
08.30 1 kaşık yulaf kepeği ve 1 yumurtadan krep domates salatalık 2 kupa yeşil çay
11.00 100 gr yoğurt
13.00 şehriye çorbası 3 dal küçük brokoli
15.00 sade türk kahvesi 2 kuru kayısı
18.30 ayran çorbası 1 kepçe
3 lt su
3 km yürüyüş
saol canim nete bakarım10 yıl önce bir süthaneden almıştık netten aratirsan bulursun aslında vardır senin oralarda da.
normalde az ama perşembe için güzel canimİyi geceler kızlar.bugün misafirlikteydim menü bildirimim bu saate kaldı
Sabah 11
Peynir.2 haş.yumurta
Yarım domates.maydanoz
3 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak mantarlı et sote
1 kase yoğurt
Salata
Akşam 8 gibi 3.4 çatal tonbalıklı yeşil salata
2 litre su
Spor yok
doğru diyorsun canım. yapmadığım spor kalmadı valla. spining ,step, zumba, plates... ama durdu mu duruyor...canim sen normal devam et bi hafta cok bi hafta az derken gider.
gayet guzel.
sabah sporun en güzeli canım. keşke ben de sabahları yapabilsem....Kızlar bu arada şu an sizlere koşu bandının üzerinden yazıyorum sabah sabah gözümü açar açmaz spora geldim :))
tebrik ederim canımben listeye girmiycem kaptanım ama yüzedelik yazmama gerek yok sanırım
giden kilo:1
mesaj sayısını nerden bakıyoruz kızlar?ve sporu nasıl yazıyoruz anlayamadım
protein alımı mı canım?deneyeyim.Tatlım haftaya perşembe pro yapabilirsin istiyorsan
Spor yapmadigimdan bide hafta sonu yüzünden gitmedi biliyorum,bu hafta dikkat ederim insallahGüzel fıstık inşallah haftaya daha da çok gitsin sporu arttır bitanem nolur
sabah sporun en güzeli canım. keşke ben de sabahları yapabilsem....
Spor yapmadigimdan bide hafta sonu yüzünden gitmedi biliyorum,bu hafta dikkat ederim insallah
tebrik ederim canımmerhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
anlaştık kaptanımmTebrikler kuzum biliyorum Alicam listeye ama katilimin artsın anlaştık mı ?
canım spor hergün 1bucuk ya da 2 saat spor yapıyorum 1 saati kesin zumba oluyor. yanında haftada 2 kere spining 2 kere plates 2 kere step değişiyor. tek cumartesi ya da pazar gidemiyorum.Gayet iyi cnm. Sporun nasıldı hatırlamıyorum ama haftaya sporu artırmayı deneyebilirsin ben de öyle yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?