Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuruyemiş derken fındık badem ve kaju karisimi ablacim
Evet cuma kaçamakları akşam olmuyo unutulmadı da işime gelmedi
Yedikten sonra vicdan azabı çektim hemen yürüyüşe çıktım
Anacım ben o 1 avucu bi doldururum al sana 500 600 kalori

Adet yazın bitanem
10-15 badem yada fındık veya 3 ceviz
Bu sayıyı pek geçmrsin
Kuruyemişlerin Çoğunlukla 100 gr 600 kalori

kızlarr dün çok yorgundum akşam erkenden sızmışım koltukta.dünün menüsünü yazayım :)
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 yeşil elma
9.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık, yarım su bardağı sütle yapılmış kahve.
14.00 1 ince dilim tam buğday ekmeği,2 parmak kalınlığında az yağlı köy peyniri,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi ve tarçın
19.00 4 kaşık taze fasülye yemeği, 4 kaşık yoğurt içine bi tatlı kaşığı keten tohumu
3 litre su, 2 kupa yeşil çay, 500ml zencefilli su
5 km yürüyüş (1 saat)
20 dk kondisyon bisikleti

Ebru şallıyı bıraktınmı Cnm

Bide ekmeğini sabahları yesen daha iyi olmazmı

Aynen benide sıcak hava çok etkiliyor
Son bikaç gündür güneşliydi burası zevkle yürüyüşümü yaptım
Ama bugün bozdu hatta soğuk bu hafta böyle olacakmış

Ebru şallıyı bıraktınmı Cnm

Bide ekmeğini sabahları yesen daha iyi olmazmı
evet ablacım şimdilik sadece koşu yürüyüş ve bisiklet yapmaya karar verdim.50 kiloya gelene dek kas şişiren sporlardan biraz uzak duracağım
diyetimde karbonhidratlarla yağları karıştırmamaya gayret ediyorum ablacım.proteinimi de saf almaya çalışıyorum öğünlerde.sabah yumurta yiyorum epey tok tutuyor ve malum harika bi protein,ve yağ.karbonhidratı sadece öğlealıyorum azami miktarda

Kızlar dünkü menümü yazamadım
08:00
1 dil.tb ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
10:00
6 tane kara erik kurusu
12:30
1 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık musakka
Cacık
16:00
1 avuç beyaz leblebi
19:00
Fırında tavuk (2 köfte büyüklüğünde)
Salata
2 kaşık bulgur.pilavı
Su:2.5 lt
Spor yapamadım regl oldum ilk günüm çok ağır geçio çünkü

musakka fırındaysa bence herşey çok güzel :) benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor.olmadan önce de çok sinirli oluyorum.bi olsamda kurtulsam

Canlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.

afiyet olsun canimm

canim patates salatasi ile ekmek aksamada sarma biraz fazla k.hidrat agirlikli olmus ..afiyet olsun

afiyet olsun canimm

Sabah
Maydonozlu peynirli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık

Öğlen
Et yemeği( 5 kaşık)
1 kase cacik
1 dilim tam buğday ekmek

Akşam
1 kase domates çorbası
Yeşillik

Spor
2 saat yürüyüş(tempolu)

Su 3litre
miraycimm maşallah yine hem menün hem de sporun süper bebegimm

sagol canimm

afiyet olsun Toprakcim kök zencefilmi koyuyorsun suyun icine birde kurusunumu tazesinimi ..

afiyet olsun

Miray o kilolarin hepsi gidecek hic bozma canimmm moralini yaz sonu gayet fit olacaksin

1 avuç kuru yemis derken ablacim ..5 cig badem 3 cig findik 7 leblebi

canım benim seni çok iyi anlıyoruz eminim hepimiz eşlerine karşı bu şekilde hissettiği zamanlar olmuştur.benim oldu 2 yıl önce o kadar zayıflamıştı ki eşim aramızda sadece 1 kilo kalmıştı.ama tek fark ben kilo almıştım o da vermişti.bi gün birlikte avmye gittik okul başlamadan kıyafet alalım diye onun her denediği üstüne oldu benimse hep 1 beden büyüğü ya oldu ya olmadı çok arada bir beden kaldım sinirim bozuldu ve kabinde oturdum ağladım.sonrasında ise öyle bir hırs yaptım ki anlatamam insan kendini eşinin yanında güzel ona yakışır hissetmek istiyor. ve biz bunun için buradayız hepimiz kiloları verip en güzel kıyafetleri giyebilicez bunu unutma canım kararlı ol yeter biz birlikteyken daha güçlüyüz

Slm kızlar
Menum

8.30
1,5 yumurta tavada
2 zeytin bir dilim peynir
Yarı koy ekmeği

12.30
1 kase yoğurt çorbası

14.30
10 fındık 4 badem

17.30
4/5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt

Su şimdiye kadar 2 oldu yatan kadar 3 olur
1000 ip atladım çıkabilirsem yuruyuse de cikcam. Yurursem yazarim

musakka fırındaysa bence herşey çok güzel :) benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor.olmadan önce de çok sinirli oluyorum.bi olsamda kurtulsam
fırında canım hep öyle yapıyorum yoksa fena yanarıızz.ben de çok gergin oluyorum ilk günü atlattım ya şükür sen de atlat inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…