- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.941
Yürüyüş yaptım hafif tempolu :)Kuzum patatesle ekmek ne alaka anlamadım
Sarmada fazla Cnm 4-5 tane yeterli
Adımını sporda mı yaptın yoksa çarşı gezmesimi
@seydan94
Kaptanim benim hedefim 20 kilo verip 65 olmak ilk gun soylemistim listeye simdi baktimda 60 hedef yaziyor degistirebiliyomusun
Anacım ben o 1 avucu bi doldururum al sana 500 600 kaloriKuruyemiş derken fındık badem ve kaju karisimi ablacim
Evet cuma kaçamakları akşam olmuyo unutulmadı da işime gelmedi
Yedikten sonra vicdan azabı çektim hemen yürüyüşe çıktım
süppper bi başlangıç ablacım herşey daha iyi olacakkkİyi aksamlar hanimlar nasilsiniz ben cok iyiyim bir haftalik emeklerimin karsiligini aldim veee 3 kilo verdim cok mutluyum coook
Ebru şallıyı bıraktınmı Cnmkızlarr dün çok yorgundum akşam erkenden sızmışım koltukta.dünün menüsünü yazayım :)
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 yeşil elma
9.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık, yarım su bardağı sütle yapılmış kahve.
14.00 1 ince dilim tam buğday ekmeği,2 parmak kalınlığında az yağlı köy peyniri,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi ve tarçın
19.00 4 kaşık taze fasülye yemeği, 4 kaşık yoğurt içine bi tatlı kaşığı keten tohumu
3 litre su, 2 kupa yeşil çay, 500ml zencefilli su
5 km yürüyüş (1 saat)
20 dk kondisyon bisikleti
Aynen benide sıcak hava çok etkiliyorhanımlarrr artık havalar da ısındı.mutluyum çünkü havalar sıcak oldugunda daha enerjik oluruz genel olarak.veeeee daha çok terleyip kalori yakabiliriz.herkese başarılarrr çabucak hedeflere koşmak dileğiyle
evet ablacım şimdilik sadece koşu yürüyüş ve bisiklet yapmaya karar verdim.50 kiloya gelene dek kas şişiren sporlardan biraz uzak duracağımEbru şallıyı bıraktınmı Cnm
Bide ekmeğini sabahları yesen daha iyi olmazmı
2 gündür istanbul çook sıcak.yaz ortası gibi.tam piknik havası oh misAynen benide sıcak hava çok etkiliyor
Son bikaç gündür güneşliydi burası zevkle yürüyüşümü yaptım
Ama bugün bozdu hatta soğuk bu hafta böyle olacakmış
musakka fırındaysa bence herşey çok güzel :) benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor.olmadan önce de çok sinirli oluyorum.bi olsamda kurtulsamKızlar dünkü menümü yazamadım
08:00
1 dil.tb ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
10:00
6 tane kara erik kurusu
12:30
1 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık musakka
Cacık
16:00
1 avuç beyaz leblebi
19:00
Fırında tavuk (2 köfte büyüklüğünde)
Salata
2 kaşık bulgur.pilavı
Su:2.5 lt
Spor yapamadım regl oldum ilk günüm çok ağır geçio çünkü
afiyet olsun canimmMenum
07.00 3 kayisi
08.30 1,5 kaşık yulaf kepegi ,2 yumurta,2 kk peynir ,4 yeşil 4 siyah zeytin,domates
13.00 1 tabak madımak ,yoğurt
15.30 1 incir,1 hurma,10 fındık
20.30 fırında balık,salata,2 hurma
2 litre su,spor yok
canim patates salatasi ile ekmek aksamada sarma biraz fazla k.hidrat agirlikli olmus ..afiyet olsunKızlar Nasılsıniz ben bugun regl oldum o yüzden çok eksi li bir rakam olmadı
Bugünkü menum
Sabah
Omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim k ekmek
Ara yarım yeşil elma
Öğlen 1 kase patates salatası
1 dilim k ekmek
Şekersiz çay
Aksam
8 lahana sarması
Yoğurt salata
1 buçuk lt şu
9500 adım
afiyet olsun canimmİyi geceler
Menümm
Sabah10.00
2 tavada yumurta.4 zeytin
Domates maydanoz.peynir
2 ceviz
14.00
Bir kase yoğurt içine bir avucun yarısı kadar badem fındık
Akşam 19
Fırında kabak mücver iki büyük dilim
Salata.bir kase yoğurt
Spor 30 dk yürüyüş
2 litre su
miraycimm maşallah yine hem menün hem de sporun süper bebegimmSabah
Maydonozlu peynirli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
Öğlen
Et yemeği( 5 kaşık)
1 kase cacik
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam
1 kase domates çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş(tempolu)
Su 3litre
sagol canimmGuzel canim dondurma cuma kaçamağın oda güzel.
Ayy canım ya nasıl dayandın o kadar saat bide emziriyorsun dikkat et tatlım.
Afiyet olsun canım makarna da kaçamak ama baya az yemişsin Tebrikler.
Afiyet olsun canım mantıda yenmiş ohh ne güzel cisss.
Çok güzel canim Tebrikler. Bide menülerini görebilsekkatilimin çok az.
Çok güzel canim afiyet olsun.
Sporda menüde on numara
Afiyet olsun tatlım.
Hımm harikasın Eda cım.
Afiyet olsun canım cuma kaçamaklarında bol bol olmuşsuyun çok az sporun güzel.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun Miray cım güzel bir menü olmuş kaçamak ta yok perfect.
afiyet olsun Toprakcim kök zencefilmi koyuyorsun suyun icine birde kurusunumu tazesinimi ..kızlarr dün çok yorgundum akşam erkenden sızmışım koltukta.dünün menüsünü yazayım :)
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 yeşil elma
9.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi ufak parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,salatalık, yarım su bardağı sütle yapılmış kahve.
14.00 1 ince dilim tam buğday ekmeği,2 parmak kalınlığında az yağlı köy peyniri,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi ve tarçın
19.00 4 kaşık taze fasülye yemeği, 4 kaşık yoğurt içine bi tatlı kaşığı keten tohumu
3 litre su, 2 kupa yeşil çay, 500ml zencefilli su
5 km yürüyüş (1 saat)
20 dk kondisyon bisikleti
afiyet olsunKızlar dünkü menümü yazamadım
08:00
1 dil.tb ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
10:00
6 tane kara erik kurusu
12:30
1 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık musakka
Cacık
16:00
1 avuç beyaz leblebi
19:00
Fırında tavuk (2 köfte büyüklüğünde)
Salata
2 kaşık bulgur.pilavı
Su:2.5 lt
Spor yapamadım regl oldum ilk günüm çok ağır geçio çünkü
Miray o kilolarin hepsi gidecek hic bozma canimmm moralini yaz sonu gayet fit olacaksinCanlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
1 avuç kuru yemis derken ablacim ..5 cig badem 3 cig findik 7 leblebiKuru yemiş derken????
Tatlım makarnanın yanında yoğurt yerine salata olmalıydı
Aslında cuma kaçamakları akşam öğününde olmuyordu
Unutuldumu
zeynepcim sabaha yumurta Öğlende normal yemek olsaymış
Sende genelde az yiyenlerdensin
Meyvenin yanına 2 kş yoğurt yada 1 çb süt ilave etki insilünün hemen yükselmesin
Öğlen araların az yediğin için sık sık olmuş hiç leptini çalıştırmamışın
Tatlım sabah ekmek yemiyosan 2 yumurta yiyebilirsin Tabiki peynirde
Ekmek olmayınca kuruyemiş ilave etsen daha Doyurucu olur
1 avuç kuru yemiş derken????
Aslında leblebiyi tercih etmesrn daha iyi
Sen akşamları bu kadar geç yemiyodun heralde Tatlım
Akşamki hurma olmasada olurmuş
Diğerleri güzel
Bence bu hafta biraz spora ağırlık Vermen gerekiyor Cnm
Tatlım vücudun alıştı o sisteme bence arada şaşırtmalısın
canım benim seni çok iyi anlıyoruz eminim hepimiz eşlerine karşı bu şekilde hissettiği zamanlar olmuştur.benim oldu 2 yıl önce o kadar zayıflamıştı ki eşim aramızda sadece 1 kilo kalmıştı.ama tek fark ben kilo almıştım o da vermişti.bi gün birlikte avmye gittik okul başlamadan kıyafet alalım diye onun her denediği üstüne oldu benimse hep 1 beden büyüğü ya oldu ya olmadı çok arada bir beden kaldım sinirim bozuldu ve kabinde oturdum ağladım.sonrasında ise öyle bir hırs yaptım ki anlatamam insan kendini eşinin yanında güzel ona yakışır hissetmek istiyor. ve biz bunun için buradayız hepimiz kiloları verip en güzel kıyafetleri giyebilicez bunu unutma canımCanlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
fırında canım hep öyle yapıyorum yoksa fena yanarıızz.ben de çok gergin oluyorum ilk günü atlattım ya şükür sen de atlat inşallah canımmusakka fırındaysa bence herşey çok güzel :) benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor.olmadan önce de çok sinirli oluyorum.bi olsamda kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?