- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.961
güzel menü canım hiç ekmek yemiyor musun öğlen filan?Slm kızlar
Menum
8.30
1,5 yumurta tavada
2 zeytin bir dilim peynir
Yarı koy ekmeği
12.30
1 kase yoğurt çorbası
14.30
10 fındık 4 badem
17.30
4/5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
Su şimdiye kadar 2 oldu yatan kadar 3 olur
1000 ip atladım çıkabilirsem yuruyuse de cikcam. Yurursem yazarim
Mirayım inan aynı şeyleri bende yaşadım Eminimki burdaki biçok kişide yaşamıştırCanlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
katılıyorum canım sana önümüze bakalım dimi artık moral bozmak geriye bakmak yokMirayım inan aynı şeyleri bende yaşadım Eminimki burdaki biçok kişide yaşamıştır
Bende hiç dışarı çıkıp biyere gitmek istemiyodum
Yeni kıyafet almak bile içimden gelmiyodu
Çünkü benim beğendiklerim bana olmuyor
Olanlarda hoşuma gitmiyordu
Ama zamanı kendimize acıyarak geçirirsek sadece boşa üzülmüş olacaz
Artık geçmişe bskmadan önümüze bakma zamanı
Bu duygun seni üzmesin ama azimlendirip dahada hırslandırsın
Bikaç ay sonra dolabındaki en sevdiğin kıyafetler olacak hatta bol gelecek yeni ciciler alacaksın
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.çok mecbur olmadıkça dışarıya çıkmıyorum bile.yarın kızımın toplantısı var ona bile gidesim yok ama mecbur.bende herzamanki kotumu geçirip üstüme çıkıcam.kendime verdiğim ceza yüzünden kıyafette alamıyorum.alsam ne olacak yakışmıyoCanlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
Üzme kendini canım hepsi geride kalicak ve geriye bakıp hüzünle karışık gülümsüycez. Zaman azmetme zamanı kilolardan kurtulup kocaman bir oh çekme zamanı.Canlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
Menün güzel canim afiyet olsun.Slm kızlar
Menum
8.30
1,5 yumurta tavada
2 zeytin bir dilim peynir
Yarı koy ekmeği
12.30
1 kase yoğurt çorbası
14.30
10 fındık 4 badem
17.30
4/5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
Su şimdiye kadar 2 oldu yatan kadar 3 olur
1000 ip atladım çıkabilirsem yuruyuse de cikcam. Yurursem yazarim
Abla çok makbule geçti bu sıcaklar da Benimki ler dondurucudan çıkarıp çıkarıp yiyorlar dondurmayi bakakaliyorum. Çok sağol tarif için.Ev yapımı diyet dondurma
Malzemeler,
1 kase suyu alınmış yoğurt
1 su bardağı çilek
1 adet Medine hurması
1 yemek kaşığı ceviz içi
Hazırlanışı,
Medine hurmasını sıcak suyun içinde bekletip yumuşamasını sağlayın. Çilekleri iyice yıkayıp küçücük doğrayın. Ceviz içini ufalayın. Suda beklemiş hurmayı doğrayın. Yoğurt, ceviz içi, çilek ve hurmayı derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Dondurma kalıbına veya kaseye dökün. Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun canım.bugünkü menüm
09:30 :
1 dil.tb ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
çay
13:00
3 kaşık pilav
8 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
15:00
5 tane erik
17:30
yeşil çay
yarım avuç leblebi
19:00
yine 6 kaşık kuru fasulye
cacık
su 2lt
leslie 3mil
INŞALLAH canim benim cok sagol destegin icin bian duygusall bian yasadim sizlerle paylaşmak istedim ama sizlerin destegiyle ben basaricam beraber basaricaz INŞALLAHafiyet olsun canimm
canim patates salatasi ile ekmek aksamada sarma biraz fazla k.hidrat agirlikli olmus ..afiyet olsun
afiyet olsun canimm
miraycimm maşallah yine hem menün hem de sporun süper bebegimm
sagol canimm
afiyet olsun Toprakcim kök zencefilmi koyuyorsun suyun icine birde kurusunumu tazesinimi ..
afiyet olsun
Miray o kilolarin hepsi gidecek hic bozma canimmm moralini yaz sonu gayet fit olacaksin
Yasasin 9.takimKızlarrrrrrr
Diğer takımlar bu hafta çok kötü
Bütün emek verenlere kocamannnn tebrikler
Bu hafta 1.yizzzzzzz
Evet kuzum bende o ruh halindeydim agladim aglicaktim sizler aklima geldiniz beraber basaricaz INŞALLAH bizde o giysi kabinlerinde bu buyuk geldi bi beden küçüğü varmi dicez INŞALLAH destegin icin cok tesekkur ederim biz guclu bi takimiz basaricaz INŞALLAH cok tesekkur ederim kuzummmcanım benim seni çok iyi anlıyoruz eminim hepimiz eşlerine karşı bu şekilde hissettiği zamanlar olmuştur.benim oldu 2 yıl önce o kadar zayıflamıştı ki eşim aramızda sadece 1 kilo kalmıştı.ama tek fark ben kilo almıştım o da vermişti.bi gün birlikte avmye gittik okul başlamadan kıyafet alalım diye onun her denediği üstüne oldu benimse hep 1 beden büyüğü ya oldu ya olmadı çok arada bir beden kaldım sinirim bozuldu ve kabinde oturdum ağladım.sonrasında ise öyle bir hırs yaptım ki anlatamam insan kendini eşinin yanında güzel ona yakışır hissetmek istiyor. ve biz bunun için buradayız hepimiz kiloları verip en güzel kıyafetleri giyebilicez bunu unutma canımkararlı ol yeter biz birlikteyken daha güçlüyüz
Ablacim ne kadar guzel sen basarmissin MASALLAHMirayım inan aynı şeyleri bende yaşadım Eminimki burdaki biçok kişide yaşamıştır
Bende hiç dışarı çıkıp biyere gitmek istemiyodum
Yeni kıyafet almak bile içimden gelmiyodu
Çünkü benim beğendiklerim bana olmuyor
Olanlarda hoşuma gitmiyordu
Ama zamanı kendimize acıyarak geçirirsek sadece boşa üzülmüş olacaz
Artık geçmişe bskmadan önümüze bakma zamanı
Bu duygun seni üzmesin ama azimlendirip dahada hırslandırsın
Bikaç ay sonra dolabındaki en sevdiğin kıyafetler olacak hatta bol gelecek yeni ciciler alacaksın
Ruh hali insanin öyle oluyor kuzum ama bizde özgürce kiyafetler giyicezHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.çok mecbur olmadıkça dışarıya çıkmıyorum bile.yarın kızımın toplantısı var ona bile gidesim yok ama mecbur.bende herzamanki kotumu geçirip üstüme çıkıcam.kendime verdiğim ceza yüzünden kıyafette alamıyorum.alsam ne olacak yakışmıyo(
INŞALLAH canimmm simdi sizlerin yazılarını okuyunca kendimi topladim bize guveniyorum arkamda sizin gibi takimim olduktan sonra yaglar korksun bizden cok tesekkur ederim kuzumÜzme kendini canım hepsi geride kalicak ve geriye bakıp hüzünle karışık gülümsüycez. Zaman azmetme zamanı kilolardan kurtulup kocaman bir oh çekme zamanı.
Menün güzel canim afiyet olsun.
Abla çok makbule geçti bu sıcaklar da Benimki ler dondurucudan çıkarıp çıkarıp yiyorlar dondurmayi bakakaliyorum. Çok sağol tarif için.
Afiyet olsun canım.
Bizde seni seviyoruz miraycm bende senin gibi hissediyordum o neseli cıvıl cıvıl kiz gtti sisko mutsuz bi kiz geldi diyordum inanki 77 oldum ya kendime bi ozguven geldi 1 kilo verse bile insan mutlu oluyor 60 olunca ne olurum bilemiyormCanlar moralim bozuldu ya kendimi yasli gibi hsediyorum bu kiloyla giydiğimde yakismiyor carsiya gitcez dolabi actim ama giydim cikardim giydim cikardim cogu beden zaten olmadi esim 2 dk giydi uzerine en guzel kiyafetlerini çünkü zayif saçınıdq kestirmis bakimli. Ben kendime bunu niye yaptim bu kadar kilo almadan keske dur deseydim kendimi cok cirkin hissetim o havali Miray gitmis yerine gerçekten ici gecmis biri gelmis cok kizdim kendime bende herzaman giydiğim sadece o pantolonum olan pantolonu giydim.Üzerime uzunca hirka cektim simdi aynaya baktım resmen ben degilim ben aynaya bile bakmiyomusmuyum bu hale gelmisim esimim yaninda kendimi cirkin hisediyorum kilo vermek benim icin cok önemli elimden gelenim en iyisini yapicagima söz veriyorum iyiki sizleri tanıdım icimi dökmek istedim uzun oldi kusuruma bakmayın iyiki varsiniz sizleri seviyorum canım takımım.
Cok tesekkur ederim ortagim bende seni seviyoyumBizde seni seviyoruz miraycm bende senin gibi hissediyordum o neseli cıvıl cıvıl kiz gtti sisko mutsuz bi kiz geldi diyordum inanki 77 oldum ya kendime bi ozguven geldi 1 kilo verse bile insan mutlu oluyor 60 olunca ne olurum bilemiyormhep beraber ustesinden gelicez tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?