Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel menü canım hiç ekmek yemiyor musun öğlen filan?

Ev yapımı diyet dondurma

Malzemeler,

1 kase suyu alınmış yoğurt

1 su bardağı çilek

1 adet Medine hurması

1 yemek kaşığı ceviz içi

Hazırlanışı,

Medine hurmasını sıcak suyun içinde bekletip yumuşamasını sağlayın. Çilekleri iyice yıkayıp küçücük doğrayın. Ceviz içini ufalayın. Suda beklemiş hurmayı doğrayın. Yoğurt, ceviz içi, çilek ve hurmayı derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Dondurma kalıbına veya kaseye dökün. Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapın.

Mirayım inan aynı şeyleri bende yaşadım Eminimki burdaki biçok kişide yaşamıştır
Bende hiç dışarı çıkıp biyere gitmek istemiyodum
Yeni kıyafet almak bile içimden gelmiyodu
Çünkü benim beğendiklerim bana olmuyor
Olanlarda hoşuma gitmiyordu
Ama zamanı kendimize acıyarak geçirirsek sadece boşa üzülmüş olacaz
Artık geçmişe bskmadan önümüze bakma zamanı
Bu duygun seni üzmesin ama azimlendirip dahada hırslandırsın
Bikaç ay sonra dolabındaki en sevdiğin kıyafetler olacak hatta bol gelecek yeni ciciler alacaksın

katılıyorum canım sana önümüze bakalım dimi artık moral bozmak geriye bakmak yok

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.çok mecbur olmadıkça dışarıya çıkmıyorum bile.yarın kızımın toplantısı var ona bile gidesim yok ama mecbur.bende herzamanki kotumu geçirip üstüme çıkıcam.kendime verdiğim ceza yüzünden kıyafette alamıyorum.alsam ne olacak yakışmıyo(

Üzme kendini canım hepsi geride kalicak ve geriye bakıp hüzünle karışık gülümsüycez. Zaman azmetme zamanı kilolardan kurtulup kocaman bir oh çekme zamanı.

Menün güzel canim afiyet olsun.

Abla çok makbule geçti bu sıcaklar da Benimki ler dondurucudan çıkarıp çıkarıp yiyorlar dondurmayi bakakaliyorum. Çok sağol tarif için.

Afiyet olsun canım.

INŞALLAH canim benim cok sagol destegin icin bian duygusall bian yasadim sizlerle paylaşmak istedim ama sizlerin destegiyle ben basaricam beraber basaricaz INŞALLAH

Merhabalar menüm
Sabah 08.00 1kk peynir 1haş yumurta 5zeytin domates salatalık
Ara 1 bardak sütlü kahve
Öğle 14.00 1 büyük kase peynirli salata (peyniri 2 kk) 1 bardak ayran
Ara 3hurma 2ceviz
Akşam 17.30 1 tabak taze fasulye 1 bardak ayran
Su 2lt
Spor yok aslında yürüyüş yapacaktık ama kızım bebek arabasına binmemek için ağladı çıkamadık. Yarın merdiven inip çıkıcam spor olarak

Merhaba canlar bugun katilamdm pek araniza talihsz bi olay yasadik giremedm nete
10:00=sicak su
10:30=domates+salatalik+3biber+kk peynir+az orgu peynir+2 cay+1dilim tb ekmk
16:00=1 tabak ispanak+1kase yogurt
17:30=10erik+2kayisi
19:00=3 haluj+1 bardak ayran
21:00=yesil cay
2litre su
Spor yok butun gun ayaktaydm cunku yoruldm

Evet kuzum bende o ruh halindeydim agladim aglicaktim sizler aklima geldiniz beraber basaricaz INŞALLAH bizde o giysi kabinlerinde bu buyuk geldi bi beden küçüğü varmi dicez INŞALLAH destegin icin cok tesekkur ederim biz guclu bi takimiz basaricaz INŞALLAH cok tesekkur ederim kuzummm

Son düzenleme:
Ablacim ne kadar guzel sen basarmissin MASALLAH
iNSALLAH bizde takimca basaririz
senin gibi
Destegin icin cok sagol ablacim iyiki varsin bende özgürce kiyafeletimi giyicem sizlerin destegiyle basaricagima inaniyorum

Ruh hali insanin öyle oluyor kuzum ama bizde özgürce kiyafetler giyicez

INŞALLAH canimmm simdi sizlerin yazılarını okuyunca kendimi topladim bize guveniyorum arkamda sizin gibi takimim olduktan sonra yaglar korksun bizden cok tesekkur ederim kuzum

Bizde seni seviyoruz miraycm bende senin gibi hissediyordum o neseli cıvıl cıvıl kiz gtti sisko mutsuz bi kiz geldi diyordum inanki 77 oldum ya kendime bi ozguven geldi 1 kilo verse bile insan mutlu oluyor 60 olunca ne olurum bilemiyorm hep beraber ustesinden gelicez tatlim

Cok tesekkur ederim ortagim bende seni seviyoyum
Evet kuzum bende 7leri görsem sanki cok yol kat etmiş gibi hisetcem yolumuz acik olsun ya 6li sayılara geldiğimizde yaaaa iste ozaman azmin zaferi
Ortağım basaricaz INŞALLAH

Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
2 adet salatalık
1 küçük dilim beyaz peynir
1 dilim tam tahil ekmek

Öglen(14.00)
1 kase Tavuklu marol salatasi
1 bardak ayran

Ara öğün(16.00)
Şekersiz Türk kahvesi
2 adet ceviz

Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
1 kase mor lahana salatası

Spor
2 saat tempolu yürüyüş

Su 3litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…