Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afieyt olsun canim,hem patates hem sarma çok gibi sanki
Güzel canim

Sabah
Maydonozlu peynirli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık

Öğlen
Et yemeği( 5 kaşık)
1 kase cacik
1 dilim tam buğday ekmek

Akşam
1 kase domates çorbası
Yeşillik

Spor
2 saat yürüyüş(tempolu)

Su 3litre
Çok güzel canim
Çok güzel kuzum

Menum
09.00 2 yumurta 1 çorba kaşığı yulaf kepegi ile krep domates salatalık 1 kk peynir
13.00 sade türk kahvesi 1 kuru incir 5 çığ badem 5 çığ fındık
17.00 tavuk ızgara bol salata
2.5 lt su
6 km yürüyüş 15 dk hafif egzersiz

Sen akşamları bu kadar geç yemiyodun heralde Tatlım
Akşamki hurma olmasada olurmuş
Diğerleri güzel

Bence bu hafta biraz spora ağırlık Vermen gerekiyor Cnm
Abla çocukla ilgilenmekten yemek uiyemiyoruz geç oluyo,spor kesinlikle yapamıyorum,şişlik hissediyorum,moralim çok bozuk bugün resmen +1500 dum ,motivasyon yerlerde

Afeiyt olsun kuzum

Güzel menü canim,geçmiş olsun sanada
Çok güzel canim

Güzel olmuş cani iyi spor menüde güzel
afieyt olsun kuzum
haluj nedir canim

Güzel bence canim
bozma moralini canım sisligin var geçecek elbet

sağol canim
saol canim,bide bu hafta veremedim ya üstüne de böyle motivasyon kalmiuo

Menü

08.30 1,5 kaşık yulaf kepegi,3 yumurta, 8 zeytin biraz peynir

14.00 1 tabak sehriye çorbası, yoğurtlu lahana salatası
17.30 3 hurma,1 dilim ekmek,15 fındık ,1 mercimek köftesi (Canim yemek istemedi sacmaladim)

2 litre su, spor yok

Harikasin örnek bi menu kuzum afiyet olsun

Moralin bozulmasin canim regli donemine yaklastysan oluyor o siskinlik menun guzel canim aksam degisik olmus ama zararli bisi yok afiyet olsun canim benim

Sagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilar ruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah

Canim haluj bi abaza yemegi mantiya benziyor onun buyugu suda pisen hamur aslinda cisss ama kayinvalidem yapms benmde yemk secicek pek vaktm olmadi acikcasi yemis bulundum

Sagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilar ruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
Kuzum cok uzuldum cok zor bi durum ALLAH rahmet eylesin cocukta cok kucukmus kiyamam AMIN ortagim benimde kuzenim 25 yaslarinda biriyle carpmisti motorsikletliymis ölen adam kuzenimin bianda önüne cikmis oda bunalima.girdi aninda saclari.dokuldu stresten kaldıramadi ben sebep oldum diye

Afiyet olsun tatlım güzel menü.

Afiyet olsun canım uf bu çocuklar ya suan kucağımda Benimki de yazmaya çalışıyorum

canım haluj un ne olduğunu okudum cıss olmuş bakalım kaptan ne diycek. Genel menü güzel afiyet olsun.

Maşallah sen bu kilo isini hallediceksin.

Menun güzel canim,beslenme şeklini mi degistirdin

Cuma için gusel canim
Yok canım değiştirmedim de Bugun leyla gibi dolaştım ne yedigimden birsey anladım ne içtiğim den. Aksamada misafirim vardı hazırlık yap yaptıklarının tadına bakama falan değişik bi psikoloji oldu sanırım.

Kizla iyi geceler dun kizimi kaybettik manavgatta o yuzden yazamadim gece 1 i geciyordu eve dondugumuzde neyseki sukur bulduk ama atlatamadik sokunu tabi....o yuzden gecmisi yarin okuyup yorumlayayim.
Ayy canım ne diyosun çok üzüldüm korkunç birsey Rabbim birdaha yasatmasin. Gelmiş geçmiş olsun.

Dun
Saat 12.00
Domates
Marul
Peynir
Haslanmis yumurta

Saat 15.00
2 kurabiye

Saat 18.30
Tavuk izgara
Ayran
Spor 20 dakka yuruyus
Su 3 litre civari
Guzel kurabiye cuma cıss i olmuş.

Bugun
Saat 12.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir
Domates
Salatalik
Saat 15.00
1 avuc findik kavrulmamis
Saat 19.00
Et
4 yk nohut
1 kaseye yakin yogurt
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saate yakin yuruyus 7km yi gecti
Harikasın yürüyüşte harika daha ne olsun.

Çok güzel canim afiyet olsun.

Abla çocukla ilgilenmekten yemek uiyemiyoruz geç oluyo,spor kesinlikle yapamıyorum,şişlik hissediyorum,moralim çok bozuk bugün resmen +1500 dum ,motivasyon yerlerde
Niye oldu şişlik ki Eda cım stres mi yapıyorsun birseylere. Lütfen toparlamaya kendini motivasyonu düşürmek yok.

Az yemissin canim. Bugun bende sacmaladim yemekle yememek arasında bi noktadaydim.

Offf çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun Rabbim ailesine sabır versin sizede dayanma gücü çok zor gerçekten.

Çok zor ya Rabbim yasatmasin kimselere.

INŞALLAH canim benimmm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…