Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın :2:hastayım yeni geldim hastaneden 2 tane iğne yedim banamısın demedi:94:sizler nasılsınız
geçmiş olsun..sendemi ortiimm..?benimde belim tutuldu, kazık yutmuş gibi dolanıyorum vallah-ül-azim...

Kızlarrr günaydın ben geldim sizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artıkTekrardan merhaba herkese
hoşgeldin canım..

BASBAS BAĞIRASIM GELDİ EDAA TAM SOPALIKSIN YA zaten hastayım ulennn uğraştırmayın beniyemiş yemiş turşuları gelmiş nerde bunun diyetii
relaks ortim...bu ne hiddet , bu ne celal...

Bende geldiiimmm :) benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
hogeldin canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
tubacım geçmiş olsun patatesi bulguru pirinci anladım da havuçla bezelye nıye yasak mesela salatanın içine ben havuç rendelerım olmuyomu şimdi

sağol cnm ya bende bugün aradım dedim rahatsızım filan die iğnem var 10 tane bide cumartesi serum taktılarhavuçtan olabilirmi die çiğ yesem fila dedim olmaz dedi ama düzelene kadar ölçünü bilerek serbest yemek yiyebilirsin dedi cumartesi tartım vardı cumartesi başlarız dedi.Bakalım inş iğneler fayda ederde bozmak zorunda kalmam

nihayet bu topikte birilerini görmek güzel....ayrıca ortim haftasonları yaptığım kaçamakları buraya yazarkene vicdanım hiçde rahatlamıyor..sadece size karşı dürüst davranıyorum..bundan sonrada kaçamaklarımı yazmıyorum...

geçmiş olsun..sendemi ortiimm..?benimde belim tutuldu, kazık yutmuş gibi dolanıyorum vallah-ül-azim...
relaks ortim...bu ne hiddet , bu ne celal...

sorma cnm ya 10 tane iğnem var ağzım burnum karıştı 39 dereceyle hastaneyi boyladımya kızdırıyo beni zaten nem kapıyom herşeydensanada çok geçmiş olsun nasıl becerdin sorması ayıpdikkat et bel ağrısı çok fena ya iyi bak kendine

hiçmi rahatlamıyor
oyyyyyyy alındınmı sen ortine

hoşbuldukk:) adım selcen. 168 boyundayım ve 72 kiloyum hep kiloluydum ama önceden bukadar umursamıyodum yani asiliğime geliyodu hadi ordan kiloysa kilo nolucak diyodum. şimdi öyle değil ama olgunlaştıkça insan daha ciddi düşünüyo herşeyi. bi erkek arkadaşım var gayet ciddi gözle baktığımız bi ilişkimiz var sevgilim biliyorumki kendisi rahatsız olmuyo bireysel olarak durumumdan ama oda beni düşünüp bitanem bak gelinliğini hamileliğini düşün sen mutlu olursun ben böyle mutluyum böyle sevdim seni ama seni düşünerek söylüyorum filan diyo. bende katılıyorum ona 2 3 sene sonrasında artık evlilik düşünüyorum ve bu şekilde devam edersem 2 3 senedeye daha fazla kilo alırım kendimi biliyorum. acilen durdurmam lazım kendimi.öğrenciyim hazır rahatken hayatım şuan yoğunluk açısından vereyim şu fazla kiloları güzelleşiyim istiyorum :81: hedef 59 uğraştıracak ama başarıcam inşallah :) sizinde desteğinizle tabi

nasıl becerdin sorması ayıpdikkat et bel ağrısı çok fena ya iyi bak kendine
bir ima mı sezdim ben?çok kötü düşüncelisin ortimmbebişi karyoladan alıyordum tınk diye kaldım öle..daha öncede olmuştum iğneyle geçmişti..hap içtim bakalım geçmezse banada iğne gözüküyo..

aaaaaa ortaaammm oldumu ama aklıma gelmedi sen getirdin bak şimdibebişte maşallah annesi gibi tombul olunca demekki oluyomuş onu de rejime sok kız:90::90:

inş canım ooo sen gelinlik hamilelikdiyosun hadi bakalım inş ALLAH gönlüne göre verir.
Cnm topiğimizin ve cuma yarışmasının kurallarını az çok biliyosundur. Biliyorum de uğraştırma beni
düzenli paylaşımda bulunuyoruz akşam günlük yediklerimizi yazıyoruz diyetimizle ilgili herşeyi paylaşıyoruz. Cuma günleride en geç 12 ye kadar kilo bildirimde bulunuyoruz bugün gelen iki arkadaşım sen oluyosun biribu cumadan itibaren başlıyosunuz

günaydın :2:hastayım yeni geldim hastaneden 2 tane iğne yedim banamısın demedi:94:sizler nasılsınız

canım geçmiş olsun aile sorunlarım vardı bugün giremedim daha yeni gördüm hasta oldugunu geçmiş olsun .hangi devirde yaşıyoruz kız kardeşim eşinden dayak yemiş delirdim duyunca bugün bendeydi gitti

tamamdııırrrr :) cumadan başlıyorum o zaman güzelce günlük bilgi vermeye.aslında kuralları tam bilmiyorum :) ama merak etme yormayı düşünmüyorum seni öğrenirim ben kısa zamanda :):)

canım geçmiş olsun aile sorunlarım vardı bugün giremedim daha yeni gördüm hasta oldugunu geçmiş olsun .hangi devirde yaşıyoruz kız kardeşim eşinden dayak yemiş delirdim duyunca bugün bendeydi gitti
sizede geçmiş olsun halime...polise falan şikayet etmedinizmi?

bende menümü yazayım eve gideyim herkeste yeni geldi ama

sabah:
5 kayısı
2 bardak su
(ve bimden aldığım green bilmem ne:26::26:çayı ile tuvalet sorunum azda olsa gitti)

kahvaltı:
1 ince dilim ekmek
domates-salatalık
1 kk beyaz peynir

ara:
1 adet elma

öğlen:
4 yemek kaşığı melemen (yağsız,bol acılı,yarım yumurtalı)
1 ince dilim kepek ekmeği
salata

2.ara
sadece süt (200 ml.)

akşam:
bol limonlu salata
yoğurtlu brokoli haşlaması
1 ince dilim kepek ekmeği

3 gündür spor yapamıyorum malum hastalıktan:2:
akşam 4 mil leslie

ve 4 fincan yeşil çay
2 fincan o dediğim çaydan
2 lt de su içtim

popoşuma 2 iğne yedim bide onun suları var
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş

sağol ablacım ya çok geçmiş olsunn inş düzelir ama nasıl olur ya bu devirde dediğin gibi tekrar çok geçmiş olsun yarın görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…