Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

EVET BEN ÇOK DETAYCIYIMDIR film izlerken yanımdakiler hep kovar beni aha şurda şu var burası bu die sölenirim eşim hep der ağzını açmayacaksan izleyelim dieama napimm anlamak için hep film biter herkes ben anlamdım der bende detayları kaçırmam anlarım
neyysee bende hiç su içmezdim dediğin gibi hep kola meyve suyu ıvır zıvırbu ramazandan sonra kafaya koydum tartıda bi ara 89 ları gördüm ve sadece günde 3 lt su içerek 2 aya varmadan 10 kilo verdim 78 leri gördüm ve bi süre hiç kilo almadım sonra tekrar cips ve kola devresinden sonra hopp oldum 83 sonra tekrar dön başa 1 kilo verdiğim hafta burayı gördüm regl sorunum olduğu için ilk başlar veremedim geçen haftada diyetisyene başladım ve en önemlisi bu topikarkadaşlarımla bu yolda daha çok motive oluyorum hedefimize ulaşıcaz inş.
demem o kiuzattım bende suyu sakın ihmal etme ben faydasını gördüm,vücudunda birikmiş ödemi suyla atıyosun ve büyük ölçüde fark ediyo

kızlar öğleye yemege eve gittim eşim aldı
biraz makarna üzerine bol marul +yeşil acıbiber + acur turşusu karışık salata yedim üzerine bi gofret :)))

şimdi işteyim kahvemi yaptım içiyorum ara öğün diye

BASBAS BAĞIRASIM GELDİ EDAA TAM SOPALIKSIN YA zaten hastayım ulennn uğraştırmayın beniyemiş yemiş turşuları gelmiş nerde bunun diyetii

kızlar buarada dün ve bugün çok su içmeye çalışıyorum ama haliyle böyle olunca sürekli tuvalet ihtiyacı oluyo yaa :87:

canımcım bak sakinleşmeye çalşıyorum,,,,sakinn sakinnn sakin...
hımm anlaşılan sen bu bozuk düzeni düzeltmeyeceksin peki cnm böyle bi sonuç alabilecekmisin.

BASBAS BAĞIRASIM GELDİ EDAA TAM SOPALIKSIN YA zaten hastayım ulennn uğraştırmayın beniyemiş yemiş turşuları gelmiş nerde bunun diyetii

ama ama ama salataya azcık turşu kattım zararlımıkiiiii
ekmek hiç yemedim (
bende diyom ne güzel gidiyorum bu sefer başaracagım diye :)))))

canımcım bak sakinleşmeye çalşıyorum,,,,sakinn sakinnn sakin...
hımm anlaşılan sen bu bozuk düzeni düzeltmeyeceksin peki cnm böyle bi sonuç alabilecekmisin.

DEMETTTT ben 2 gündür uğraşıyorum ama ( çok utandım şimdi öğretmenine yakalanmış öğrenci gibi hissettim kendimi

sabah kalktım azcık peynir ve ekmek and 1 zeytin:)
ve bol su

ara öğün sütümü içtim

öğlede eve gittim
1 kaşık makarnaya marul salatası karıştırıp yedim
ve bol su

ara öğün yapmadım henüz 1 kahve içtim bu kadar

şimdi bu diyete uymuyomuu

Son düzenleme:

tatlım bak kahve içmen olsun makarna olsun yada genel olarak düzensizliğin olsun toparlaman lazım daha öncede söylemiştim bizim listelerimizden kendine bi liste yapabilirsin turşu zararlımı evet zararlı demekki zararlı olmasa diyetisyenler turşuyu yada makarnayı serbest bırakırlar demekki değil.
bol bol yeşil çay tüket kahve yerine,günde bi tane gofret ye sütün yanında ama ,6 öğün ye az ve düzenli ye. Sen bize göre çok avantajlısın kilo olarak bunun rahatlığıysa bilemem ama sağlığın için düzen önemli.Mesela düzenli bi listen olsa 500 gr yerine belkide 1 kilo verebilirdin.Neyse canım sana bırakıyorum artık gerisini

Kızlarrr günaydın ben geldim sizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artıkTekrardan merhaba herkese

slm kızlarrr hoşgeldin mursh aramıza bol iradeli bir diyet diliyorumm

haklısın ama kahve içmeyince gram birşey yesem sanki sinmemiş gibi hissediyorum sanki yediklerim midemde oynuyo gibi hissediyorum kahve içince haa şimdi sindi diyorum alışkanlık olmalı bu.. değiştirmeliyim biliyorum ((
şuan kendime söz veriyorum kahveyi haftada 1 e indiriyorum ..

2 gündür dkkat ediyorum öğlede masadan aç kalktım çok yermedim normalde olsa makarna bir tabak doldururdum üzderine ketçap mayonez şimdi ise mesela salataya tam 1 kaşık karıştırdım ..

bilmiyıorum bu cuma gerçekten en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum
bunun için kendimce uğraşıyorum ama daha fazla gayret etmem lazım biliyorum

akşamda bol salata sınırsız sebzen tavuk eti,balık haftada 3 gün kırmızı et yiyebilirsiniz
en önemlisi öğünlerinde 1 dilim ekmek yemelisin bol bol salata ve yoğurt yemelisin kafein yerine yeşil çay ve günde en az 2 lt su tüketmelisin.
tekrar tekrar yazdım inş faydası olur:44:

çok saol olmaz olurmu dikkat ediyorum ama dahada edeceğim inşş..

bi arkadaşımı gördüm uzun zaman üzerine Allahım kızın yarısı gitmiş
çok güzel olmuş.. çok şaşırdım sordum nasıl verdin diye kız dediki
ekmeği unuttum patates çikolata tatlı hayatımdan çıkardım dedi
bol bol yürüyüş yapmış ve 97 kilodan 58ydi herhalde kiloya düşmüş çok şaşırdım..

evet benim listemdede patates,havuç,bezelye,mısır,bulgur,pirinç yasakdiğer sebzeler serbest ve sınırsız
demekki patates kilo aldırıyo veyada vermekte zorluk çekiliyo yani ikisinden biridir:26::26:

evet benim listemdede patates,havuç,bezelye,mısır,bulgur,pirinç yasakdiğer sebzeler serbest ve sınırsız
demekki patates kilo aldırıyo veyada vermekte zorluk çekiliyo yani ikisinden biridir:26::26:

Patates zaten nişasta deposu..
patates, ekmek, un , tuz , şeker bunlardan uzak dursak çok kolay veririz kiloları..

tubacım geçmiş olsun patatesi bulguru pirinci anladım da havuçla bezelye nıye yasak mesela salatanın içine ben havuç rendelerım olmuyomu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…