- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.681
Çok üzüldüm cnm yaa gelmiş geçmiş olsun görmemişe dön inş hastalık zor valla .Ama sen 4 mılden baslamıssın bence once 2 mıl sonra 3 mıl sonra kendını ıyı hıssedersen 4 mıle gec derım.Çünkü ben saglıklı tabırı caızse domus gıbı oldugum halde bazen 4 veya 5 mıl yapıorum yemegı kacırdıgımda ceza olsun dıe.Benı bıle olduruyo nefesım kesılıyo.sen cıtayı yuksek tutmussun dahada kotu olma dıkkat et derım ben.
Ayrıca çok detaycısın tebrıklerSu ile hiç aram yok belkıde onun ıcın bu kadar agır gıdıyor kılolar Lavaboya tasınmak bıtırıyoe benı sımdı zar zor ıcıyorum 1 lıtre ama onceden bazen 1 bardak bıle ıcmedıgım gunler olurdu.Hiçmi susamıyosun dıe sor bana ? Sor ? Sor ? Eeeee kola varken suya ne gerek demı Şimdi kolayı kestım zar zor ıcıyorum.Tabı sımdı bu gruba gırdım artık 2 2.5 bulur o su yarısmalarda benım yuzumden gerı duselım ıstemem yuzunuzu kara cıkarmıcam ıns
kızlar öğleye yemege eve gittim eşim aldı
biraz makarna üzerine bol marul +yeşil acıbiber + acur turşusu karışık salata yedim üzerine bi gofret :)))
şimdi işteyim kahvemi yaptım içiyorum ara öğün diye
kızlar buarada dün ve bugün çok su içmeye çalışıyorum ama haliyle böyle olunca sürekli tuvalet ihtiyacı oluyo yaa :87:
BASBAS BAĞIRASIM GELDİ EDAA TAM SOPALIKSIN YAzaten hastayım ulennn uğraştırmayın beni yemiş yemiş turşuları gelmiş nerde bunun diyetii
canımcım bak sakinleşmeye çalşıyorum,,,,sakinn sakinnn sakin...
hımm anlaşılan sen bu bozuk düzeni düzeltmeyeceksin peki cnm böyle bi sonuç alabilecekmisin.
ama ama ama salataya azcık turşu kattım zararlımıkiiiii
ekmek hiç yemedim(
bende diyom ne güzel gidiyorum bu sefer başaracagım diye :)))))
DEMETTTT ben 2 gündür uğraşıyorum ama( çok utandım şimdi öğretmenine yakalanmış öğrenci gibi hissettim kendimi
Kızlarrr günaydın ben geldimsizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artık Tekrardan merhaba herkese
tatlım bak kahve içmen olsun makarna olsun yada genel olarak düzensizliğin olsun toparlaman lazım daha öncede söylemiştim bizim listelerimizden kendine bi liste yapabilirsin turşu zararlımı evet zararlı demekki zararlı olmasa diyetisyenler turşuyu yada makarnayı serbest bırakırlar demekki değil.
bol bol yeşil çay tüket kahve yerine,günde bi tane gofret ye sütün yanında ama ,6 öğün ye az ve düzenli ye. Sen bize göre çok avantajlısın kilo olarak bunun rahatlığıysa bilemem ama sağlığın için düzen önemli.Mesela düzenli bi listen olsa 500 gr yerine belkide 1 kilo verebilirdin.Neyse canım sana bırakıyorum artık gerisini
sabah kalktım azcık peynir ve ekmek and 1 zeytin:)
ve bol su
-domates salatalık ve bol yeşillik yiyebilirsin sınırsız
ara öğün sütümü içtim
-2 porsiyon yani bir elma yiyebilirsin süt yerine
öğlede eve gittim
1 kaşık makarnaya marul salatası karıştırıp yedim
ve bol su
-suyu öğünlerden önce içebilirsin,makarna yerine haşlama sebze beyaz et ve bol yeşillikli salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin..
ara öğün yapmadım henüz 1 kahve içtim bu kadar
ara öğünde bi gofret bir bardak su içebilirsin
kahve yerine yeşil çay bitki çayı tüketebilirsin.şimdi bu diyete uymuyomuu
günaydın :2:hastayım yeni geldim hastaneden 2 tane iğne yedim banamısın demedi:94:sizler nasılsınız
demet canım geçmiş olsunn acil şifalar dilerimm
akşamda bol salata sınırsız sebzen tavuk eti,balık haftada 3 gün kırmızı et yiyebilirsiniz
en önemlisi öğünlerinde 1 dilim ekmek yemelisin bol bol salata ve yoğurt yemelisin kafein yerine yeşil çay ve günde en az 2 lt su tüketmelisin.
tekrar tekrar yazdım inş faydası olur:44:
çok saol olmaz olurmu dikkat ediyorum ama dahada edeceğim inşş..
Bi arkadaşımı gördüm uzun zaman üzerine allahım kızın yarısı gitmiş
çok güzel olmuş.. çok şaşırdım sordum nasıl verdin diye kız dediki
ekmeği unuttum patates çikolata tatlı hayatımdan çıkardım dedi
bol bol yürüyüş yapmış ve 97 kilodan 58ydi herhalde kiloya düşmüş çok şaşırdım..
evet benim listemdede patates,havuç,bezelye,mısır,bulgur,pirinç yasakdiğer sebzeler serbest ve sınırsız
demekki patates kilo aldırıyo veyada vermekte zorluk çekiliyo yani ikisinden biridir:26::26:
diyene bakPatates zaten nişasta deposu..
patates, ekmek, un , tuz , şeker bunlardan uzak dursak çok kolay veririz kiloları..
evet benim listemdede patates,havuç,bezelye,mısır,bulgur,pirinç yasakdiğer sebzeler serbest ve sınırsız
demekki patates kilo aldırıyo veyada vermekte zorluk çekiliyo yani ikisinden biridir:26::26:
Bende geldiiimmm :) benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?