Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim ben de seni çok seviyorumm.ben de aynı şeyleri yaşıyorum benim sevgilim bide sporcu.çook fit vücudu kaslı falan yolda kadın erkek herkes bakıyor ona resmen epey yakışıklı bi de kendime bakıyorum kaç kilo almışım teyzeler gibi gözüküyorum. ama bak ilerliyoruz ve herşey her hafta daha da güzelleşiyor

toz olandan hayatım bi çay kaşığı koyuyorum

Öyle kuzum fistik gibi olcaz

herşey olması gerektiği gibi tatlım çok güzel

bitanem çok az yiyorsun

Kizla iyi geceler dun kizimi kaybettik manavgatta o yuzden yazamadim gece 1 i geciyordu eve dondugumuzde neyseki sukur bulduk ama atlatamadik sokunu tabi....o yuzden gecmisi yarin okuyup yorumlayayim.
off çok geçmiş olsun. korkunç bi durum insan aklını kaybettiğini sanıyo benimde başıma böyle bişey gelmişti.şimdi yazını görünce gözümde canlandı irkildim. çok uzun sürmemiştir inş hemen bulunmuştur.

Edacım ne oldu sana neden canın sıkkın böyle

bugünüm:
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 yeşil elma
9.30 2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 parmak kalınlıgında az yağlı köy peyniri,salatalık,yarım su bardağı sütle yapılmış kahve
14.00 60 gr pulbiberli ve sumaklı kepekli makarna, 4 kaşık yoğurt
19.00 2 yumurtayla yapılmış ıspanaklı omlet, 4 kaşık yoğurt içine keten tohumu
6 km yürüyüş-koşu (1saat)
400 ip atlama
3 litre su,2 kupa yeşil çay

Semay25
Sema çok geçmiş olsun bitanem yazının başını okuyunca kalbime inecekti şükür sonuç iyi olmuş

@Yesilsarmasikk
Edacım sizede geçmiş olsun Cnm inşallah kısa sürede iyileşir bebişin
Tatlım bugün artı olursun bikaç güne Eksi
Yeterki sen canını sıkma strese girme

KumraL_KrakeR
Gerçekten çok zor bi durum Cnm Allah kolaylık versin

eliya
Elifcim senin niye canın sıkkın gibi geliyor bana
Kuzum ne güzel kilo veriyosun mutlu olsana biraz

_Masalim_
Sizede Allah kolaylık versin Cnm

@ZiFiRi
Yeni telefonun hayırlı olsun Cnm
Sık sık buraya girip zayıflıcan desene

Cok guzel cnm afiyet olsun

güzel menü canım hiç ekmek yemiyor musun öğlen filan?

Cnm artık sabah mutlaka ekmek yiyorum aksam yemiyorum.
Öğlen değişebillr yemeğe göre ama genelde yemiyorum

Süper oldu bu tarif ablacm. Teşekkürler

Gayet guzel cnm afiyet olsun

Sibelcim guzel menü olmuş. Az önce ne kadar su içmem gerekşr diye baktım da kiloma göre en az 2.5 litre içmem gerekiyomuş. Senin ki benden daha azdır tabi ama yine 2 nin üstüne cıkmak gerekir. Birlikte şu su işini halledelim orticiim olur mu. En az 2.5 olsun mu.. sen beni uyar 2.5 olmazsa istersen ben de seni uyarırım. Ne dersin??

Bugün ku menum
Sabah 8
Limonlu ılık su
Saat 9
1 minik armut

Saat9:30
3 lokma tost

Saat 12
2 kaşık yulaf içine süt ceviz incir badem

Saat 19
1 kase yoğurt
8 kaşık ıspanak

Su 2 litre
Spor 35 dk yürüyüş
Afiyet olsun cnm çok güzel

Cok güzel menü cnm.. bebek arabasına binse çok iyi oluo hem çocuğu birne bırskmak zorunda kalmıyosun hem yürürken ağırlık itmiş oluyosun. Allahtan benim cimcime çok seviyo . İnş, alışır da yaz boyu bol bol gezersin kuzucukla

Menü güzel cnm.. hayırdır ne oldu

Afiyet olsun guzel ve çok hafif bi menü olmuş

Kizla iyi geceler dun kizimi kaybettik manavgatta o yuzden yazamadim gece 1 i geciyordu eve dondugumuzde neyseki sukur bulduk ama atlatamadik sokunu tabi....o yuzden gecmisi yarin okuyup yorumlayayim.

Dun
Saat 12.00
Domates
Marul
Peynir
Haslanmis yumurta

Saat 15.00
2 kurabiye

Saat 18.30
Tavuk izgara
Ayran
Spor 20 dakka yuruyus
Su 3 litre civari

Bugun
Saat 12.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir
Domates
Salatalik
Saat 15.00
1 avuc findik kavrulmamis
Saat 19.00
Et
4 yk nohut
1 kaseye yakin yogurt
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saate yakin yuruyus 7km yi gecti

Çok geçmiş olsun cnm. Çok şükür ki bulmuşsunuz. Menülerin de gayet güzel. Afiyet olsun

Iyi kalori yakmissindir bugün canim

afieyt olsun canim

bugünde çok kötüydü,nasıl ateş anlamadım inanilmaz yorgun ve uykususuz yattı bakalım çok olmadi
Tüh ya en kısa sürede geçer inşallah.

Ohh mis gibi menü ve spor

Abla çocukla ilgilenmekten yemek uiyemiyoruz geç oluyo,spor kesinlikle yapamıyorum,şişlik hissediyorum,moralim çok bozuk bugün resmen +1500 dum ,motivasyon yerlerde
Uykusuzluk ve strestendir cnm. Yavrucuk iyileşssin de -1500 olur inş.

Yediğin çok bişey yok aslında canım arada oluyo böyle

Sagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilar ruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
Kötü bi günmüş gerçekten. Çok üzücü bi olay
Allah sabır versin kızın ailesine.. sizinkiler için de hakkaten zor bi durum çok geçmiş olsun.
Cok güzel canımm afiyet olsun

afiyet olsun canım menünün güzel...
bozma moralini gayet iyisin canım
Afiyet olsun toprakcim... menüde sporda guzel

Kızlar kusura bakmayın akşam geçmişi okurken uyumuş kalmışım dünkü menume gelecek olursak
08.00 zencefilli limon
09.00 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, domates, salatalık
Öğlen mevlüt vardı sadece çorba içtim ve salatadan yedim tavuk corbasiydi 12.30 da
18.30 bir parça fırında tavuk, salata ve cacık
2.5 lt su
Spor yok mevlüt yerine yürüyerek gidip geldik annemle 3 er km den 6 km falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…