- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.041
Tüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsinSagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilarruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cokNiye oldu şişlik ki Eda cım stres mi yapıyorsun birseylere. Lütfen toparlamaya kendini motivasyonu düşürmek yok.
Güzel menun kuzumKızlar kusura bakmayın akşam geçmişi okurken uyumuş kalmışım dünkü menume gelecek olursak
08.00 zencefilli limon
09.00 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, domates, salatalık
Öğlen mevlüt vardı sadece çorba içtim ve salatadan yedim tavuk corbasiydi 12.30 da
18.30 bir parça fırında tavuk, salata ve cacık
2.5 lt su
Spor yok mevlüt yerine yürüyerek gidip geldik annemle 3 er km den 6 km falan
Canım çocuk hasta oldu ,annemler geldi perşembe ,onlar geliyo diye temizlik hazırlık yorgunluk... çocuğun ateşi düşmek bilmedi ,birde üstüne tartida müthiş artiyim 6-7 aylık hamile gibi varım,stresten muhtemelen tuvalet çıkamıyorum 3 gündür ....öyle ışte toparlarim insallahEdacım ne oldu sana neden canın sıkkın böyle
Çok güzel toprakcim herzamanki gibibugünüm:
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 yeşil elma
9.30 2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 parmak kalınlıgında az yağlı köy peyniri,salatalık,yarım su bardağı sütle yapılmış kahve
14.00 60 gr pulbiberli ve sumaklı kepekli makarna, 4 kaşık yoğurt
19.00 2 yumurtayla yapılmış ıspanaklı omlet, 4 kaşık yoğurt içine keten tohumu
6 km yürüyüş-koşu (1saat)
400 ip atlama
3 litre su,2 kupa yeşil çay
Abla çok teşekkür ederim 1 hazirana 70 olmak hedefim insallah olurEdacım sizede geçmiş olsun Cnm inşallah kısa sürede iyileşir bebişin
Tatlım bugün artı olursun bikaç güne Eksi
Yeterki sen canını sıkma strese girme
Yediğin çok bişey yok aslında canım arada oluyo böyle
Teskurler kizlar opuldunuzbozma moralini gayet iyisin canım
afiyet olsun canimmMenü
08.30 1,5 kaşık yulaf kepegi,3 yumurta, 8 zeytin biraz peynir
14.00 1 tabak sehriye çorbası, yoğurtlu lahana salatası
17.30 3 hurma,1 dilim ekmek,15 fındık ,1 mercimek köftesi (Canim yemek istemedi sacmaladim)
2 litre su, spor yok
canimmm cok sagolHarikasin örnek bi menu kuzum afiyet olsun
cok zor bir gün olmus yavrucagzin ailesine sabirlar versin size de dayanma gücüSagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilarruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
afiyet olsun canimmCanim haluj bi abaza yemegi mantiya benziyor onun buyugu suda pisen hamur aslinda cisss ama kayinvalidem yapms benmde yemk secicek pek vaktm olmadi acikcasi yemis bulundum
Toprakcim hic ac kalmiyorum ama inan ..aksam tavuk izgara 3 parcaydibitanem çok az yiyorsun
sagol canimÇok geçmiş olsun cnm. Çok şükür ki bulmuşsunuz. Menülerin de gayet güzel. Afiyet olsun
Tüh ya en kısa sürede geçer inşallah.
Ohh mis gibi menü ve spor
Uykusuzluk ve strestendir cnm. Yavrucuk iyileşssin de -1500 olur inş.
afiyet olsun canim menunde güzel yürüyüş teKızlar kusura bakmayın akşam geçmişi okurken uyumuş kalmışım dünkü menume gelecek olursak
08.00 zencefilli limon
09.00 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, domates, salatalık
Öğlen mevlüt vardı sadece çorba içtim ve salatadan yedim tavuk corbasiydi 12.30 da
18.30 bir parça fırında tavuk, salata ve cacık
2.5 lt su
Spor yok mevlüt yerine yürüyerek gidip geldik annemle 3 er km den 6 km falan
afiyet olsun canimKizlar aksam bir turlu siteye giremedim ya nette sorun vardi yada site de dunku menumu yazayim,
Sabah:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,3 zeytin,bir kk peynir,2 kozlenmis biber,bir tk bal,avuc ici kadar lavas ekmegi ve cay.
Aksam:18.30 piknige gittik dun, bir porsiyondan biraz fazla adana iki parca pirzola et,bir bardak ayran.
2 litre su,spor yok(misafirim oldugu icin yapamadim)
Canım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm@Semay25
Sema çok geçmiş olsun bitanem yazının başını okuyunca kalbime inecekti şükür sonuç iyi olmuş
Degistir Kendini
Edacım sizede geçmiş olsun Cnm inşallah kısa sürede iyileşir bebişin
Tatlım bugün artı olursun bikaç güne Eksi
Yeterki sen canını sıkma strese girme
@KumraL_KrakeR
Gerçekten çok zor bi durum Cnm Allah kolaylık versin
eliya
Elifcim senin niye canın sıkkın gibi geliyor bana
Kuzum ne güzel kilo veriyosun mutlu olsana biraz
@FittMiray
Sizede Allah kolaylık versin Cnm
@ZiFiRi
Yeni telefonun hayırlı olsun Cnm
Sık sık buraya girip zayıflıcan desene
Afiyet olsun canim,salata falan elkleseydin daha güZel olurduKizlar aksam bir turlu siteye giremedim ya nette sorun vardi yada site de dunku menumu yazayim,
Sabah:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,3 zeytin,bir kk peynir,2 kozlenmis biber,bir tk bal,avuc ici kadar lavas ekmegi ve cay.
Aksam:18.30 piknige gittik dun, bir porsiyondan biraz fazla adana iki parca pirzola et,bir bardak ayran.
2 litre su,spor yok(misafirim oldugu icin yapamadim)
Supersin elifcimCanım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm
Oooo süpersin kuzumCanım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm
Canım aç karnına dilinin altına taze nane bırak tiriodu iyi calistiriyormusSelam kızlar bir selam verip gideceğim haftasonu da yokum malum. Pazartesi görüşürüz artık. Bugün tartıldım kilom hala aynı yani 98. Ne yapsam kilo gitmiyo. Randevu almıştım bugün doktora gittim. Tahlillerim yapıldı. Tiroidlerim nerdeyse hiç çalışmıyormuş. Tefor ve b12 verdi yine. Yarından itibaren onlara başlıyorum. Diyetisyene gönderdi ama diyetisyen yoktu. Ben kendi diyetime devam edeceğim. Bakalım ilaçlarla birlikte nasıl bir değişim olacak. Hepinizi seviyorum kocaman öpüldünüz. Geçmişi okumaya vaktim olmadı pazartesi topluca okurum. Sağlıcakla kalın....
Inan hepimiz aynı durumdayız bunların hepsi geçici mağazalara gittiğimde kıyafetlerde her yerim firliyordu şimdi ise geçti onlar tabi hedefe geldiğimizde daha güzel olacak emin ol küçük bedenler giymeye başladığında öyle mutlu olursunkiINŞALLAH canimmm simdi sizlerin yazılarını okuyunca kendimi topladim bize guveniyorum arkamda sizin gibi takimim olduktan sonra yaglar korksun bizden cok tesekkur ederim kuzum
Amin canımIyi geceler canlar Allah evlatlarimizin sevdiklerimizin acisini gostermesin sunu anladimki hersey anlik saniyeler icinde oluyor......
Toprak cim sen keten tohumu çok tuketiyorsun bir araştırma istersen kist oluşturuyor diye biliyorum fazla tuketildigindetoz olandan hayatım bi çay kaşığı koyuyorum
Maşallah ortağım çok iyi gidiyorsunCanım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm
Canım ya Kıyamam küçük yüreğine şimdi nasıl.Tüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsin
Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cok
Eda uçuyorum havalarda. 3 yıldır ilk kez 7 leri gördüm.Supersin elifcim
Evet abla çok mutluyum 3 yıldır ilk kez 7 leri gördüm yemeğim yanımda dışarıdayım.Oooo süpersin kuzum
Ilk takımın değişmesi 10 kilo vermiş gibi mutlu ediyor insanı
su per.Canım aç karnına dilinin altına taze nane bırak tiriodu iyi calistiriyormus
Sağol canımMaşallah ortağım çok iyi gidiyorsun
sarma mi seni gidi seni.Dünkü menüm
Sabah 12.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yarım tost kepek ekmeğine ( eşime tb al diyorum kepek alıyor )
Akşam 18.00
4_5 yaprak sarma
1 kase cacık
2,5 lt su
Spor yok bugün güzel bir spor yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?