Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilar ruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
Tüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsin
Niye oldu şişlik ki Eda cım stres mi yapıyorsun birseylere. Lütfen toparlamaya kendini motivasyonu düşürmek yok.
Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cok

Güzel menun kuzum

Edacım ne oldu sana neden canın sıkkın böyle
Canım çocuk hasta oldu ,annemler geldi perşembe ,onlar geliyo diye temizlik hazırlık yorgunluk... çocuğun ateşi düşmek bilmedi ,birde üstüne tartida müthiş artiyim 6-7 aylık hamile gibi varım,stresten muhtemelen tuvalet çıkamıyorum 3 gündür ....öyle ışte toparlarim insallah
Çok güzel toprakcim herzamanki gibi
Edacım sizede geçmiş olsun Cnm inşallah kısa sürede iyileşir bebişin
Tatlım bugün artı olursun bikaç güne Eksi
Yeterki sen canını sıkma strese girme
Abla çok teşekkür ederim 1 hazirana 70 olmak hedefim insallah olur
Yediğin çok bişey yok aslında canım arada oluyo böyle
bozma moralini gayet iyisin canım
Teskurler kizlar opuldunuz

Kizlar aksam bir turlu siteye giremedim ya nette sorun vardi yada site de dunku menumu yazayim,

Sabah:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,3 zeytin,bir kk peynir,2 kozlenmis biber,bir tk bal,avuc ici kadar lavas ekmegi ve cay.

Aksam:18.30 piknige gittik dun, bir porsiyondan biraz fazla adana iki parca pirzola et,bir bardak ayran.

2 litre su,spor yok(misafirim oldugu icin yapamadim)

afiyet olsun canimm

Harikasin örnek bi menu kuzum afiyet olsun
canimmm cok sagol

Sagol canim kiz kardesimin esi bi trafik kazasi gecirdide 6 yasinda bi kiz cocuguna carpti malesef kizi kurtaramadilar ruhen coktuk anlyicagn ortagim ama hayat bi sekilde devam ediyor Allah evlatlarimizi korusun inşallah
cok zor bir gün olmus yavrucagzin ailesine sabirlar versin size de dayanma gücü

Canim haluj bi abaza yemegi mantiya benziyor onun buyugu suda pisen hamur aslinda cisss ama kayinvalidem yapms benmde yemk secicek pek vaktm olmadi acikcasi yemis bulundum
afiyet olsun canimm

bitanem çok az yiyorsun
Toprakcim hic ac kalmiyorum ama inan ..aksam tavuk izgara 3 parcaydi

sagol canim

afiyet olsun canim menunde güzel yürüyüş te

afiyet olsun canim

Canım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm

Afiyet olsun canim,salata falan elkleseydin daha güZel olurdu

Canım sıkkın degil aslinda bi rehavet bi yorgunluk bi bıkkınlık var bahar kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ablacim. Kilo vermem etkilemesine izin vermiycem çünkü bu sabah 79 u gördüm
Oooo süpersin kuzum
Ilk takımın değişmesi 10 kilo vermiş gibi mutlu ediyor insanı

Ayyy kızlar ben gerçekten bunadım heralde

Okurken masal3487 meajını gördüm
Pazar tuzaklarına düşmeyelim diye
İçindem heralde dün giremeyince şaşırmış dedim
Sonra zamannn35 de aynı şeyi yazmış

Ben kalktığımdan beri bugünü pazartesi sanıyordum

Canım aç karnına dilinin altına taze nane bırak tiriodu iyi calistiriyormus

INŞALLAH canimmm simdi sizlerin yazılarını okuyunca kendimi topladim bize guveniyorum arkamda sizin gibi takimim olduktan sonra yaglar korksun bizden cok tesekkur ederim kuzum
Inan hepimiz aynı durumdayız bunların hepsi geçici mağazalara gittiğimde kıyafetlerde her yerim firliyordu şimdi ise geçti onlar tabi hedefe geldiğimizde daha güzel olacak emin ol küçük bedenler giymeye başladığında öyle mutlu olursunki

1 saatte ancak bitirdim msjlari tabiki benim suçum 2 gündür ilk girişim biraz benden kaynaklı yorgunluktan çok yoruldum son hafta kusuruna bakmayın birinci olmuşuz çok sevindim bu hafta daha iyi olacak

Dünkü menüm
Sabah 12.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yarım tost kepek ekmeğine ( eşime tb al diyorum kepek alıyor )
Akşam 18.00
4_5 yaprak sarma
1 kase cacık
2,5 lt su
Spor yok bugün güzel bir spor yapacam

Tüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsin

Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cok
Canım ya Kıyamam küçük yüreğine şimdi nasıl.

Supersin elifcim
Eda uçuyorum havalarda. 3 yıldır ilk kez 7 leri gördüm.

Oooo süpersin kuzum
Ilk takımın değişmesi 10 kilo vermiş gibi mutlu ediyor insanı
Evet abla çok mutluyum 3 yıldır ilk kez 7 leri gördüm yemeğim yanımda dışarıdayım.

Canım aç karnına dilinin altına taze nane bırak tiriodu iyi calistiriyormus
su per.

Maşallah ortağım çok iyi gidiyorsun
Sağol canım

sarma mi seni gidi seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…