Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla ya hiç gulucegim yoktu. Banada çok oluyor p.tesiyi cuma saniyorum benimki daha vahim. :))))

güzel canim.

Guzel canim afiyet olsun.

1 saatte ancak bitirdim msjlari tabiki benim suçum 2 gündür ilk girişim biraz benden kaynaklı yorgunluktan çok yoruldum son hafta kusuruna bakmayın birinci olmuşuz çok sevindim bu hafta daha iyi olacak
gözlerim arıyor valla.

GUZEL ortağım.

bebeğin için çok çok geçmiş olsun.umarım sen bu yazımıokuyana kadar iyileşir çabucak..ben de stresli üzgün olduğumda resmen şişiyorum ne biçim bünyemiz var. zencefilli tarçınlı limonlu sıcak su yağ yakımına çok yardımcı oluyor.diyet ilerledikçe zayıflamak zorlaştıgı için böyle küçük şeylerle vğcdu şaşırtmak lazım :/

Toprak cim sen keten tohumu çok tuketiyorsun bir araştırma istersen kist oluşturuyor diye biliyorum fazla tuketildiginde
neeeee annemin doktoru önermişti.çok iyi bi profosor.omega 3ü vücudumuz üretemediği için en iyi verenler arasında öğütülmüş keten tohumu.herkesin günde 2 tatlı kaşığı tüketmesi çok faydalıymış.ben 1 tatlı kaşığı yiyorum.ayrıca kan şekerini de dengeliyor.yazmakla bitmez faydaları var.sadece tek dikkat edilmesi gereken tohum halinde değil öğüterek kullanmamız gerekiyormuş.şimdi araştırdımda çok fazla hücre yenileyici özelliği olduğu için tumoru olan insanların tumorleerinin büyümesine yardımcı olabiliyormuş.belki bunu duymuşsunuzdur.onun dışında çocuklar için bile faydalı..

:) bende kullanmayı düşündüm canım arastirdim çok faydası var ama özellikle göğüs ve koltuk altında üretme ihtimali yükselmiş o yüzden kullanmadım

Haklisin kuzum gun gectikce bedenlerimiz incelcek ve cok guzel elbiselere kavuscaz tesekur ederim destek verdiğin icin cok sagol canim benim

Sabah (10.00)
Menemen (4 y.kaşığı)
1dilim t ekmek
2 salatalık
Cok az parça beyaz peynir

Öğlen (14.00)
1 tabak yoğurtlu karnabahar haslamasi
1 kase marol salatası
1 bardak şalgam

Ara öğün (16.00)
Yarim nektari
Yarim yesil elma

Akşam (18.00)
1 kase tavuklu çorba
1 kase yeşillik

Spor
1 saat bisiklet

Su 3litre

Amin canım ya yürüdüm geldim şimdi kucağımda kollarım ağrıyor:)

Gunun menüsü
10:00=limonlu sicak su
10:45=peynirli omlet+domates+salatalik+biber+3zeytin+kk peynir+1.5 dilim tb ekmek+sekersiz cay
13:30=2 kayisi
15:30=8yk taze fasulye+1kase yogurt
17:00=sekersiz turk kahvesi
18:00=4yk taze fasulye+salata
3litre su
150ip ben niye ip atlayamiyorum ya 150yi zor yapiyom neden acaba

Afiyet olsun canm cok guzel

Slm kızlar menüm
Sabah 10.00 1 kk peynir 4yk menemen 4 zeytin domates salatalık
Ara 3 hurma 2ceviz
Öğle 14.30 6yk taze fasulye 2 bardak ayran 1 acı biber
Akşam 17.30 1 kase biberli naneli yoğurt
Ara karnım acıkınca 1 bardak sütlü Türk kahvesi içicem
Su 2 lt
Spor 2bin merdiven inip çıkma 1000 adım yürüyüş 100 yarım mekik

Çok iyi canım afiyet olsun

Gayet güzel canım afiyet olsun

Tüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsin

Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cok
Canım şimdi gördüm yavrun nasıl oldu

Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim,

Sabah:11.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,iki kasik menemen,yarim kase yogurt,5 zeytin,bir el ici kadar lavas ekmegi ve cay.

Ara ogun:15.30 iki kuru incir,iki ceviz,dorder findik badem.

Aksam:17.30 bir kucuk tabak bol yesillikli kisir(olmadi biliyorum)

2.5 litre su,temizlik gunum spor yapamadim.

Mükemmel cok begendim canim afiyet olsun kuzum bende ip aayknca yuregim agzima geliyor cok yorgun hisediyorum oyuzden ipi atlamayi biraktim kendimi kotu hsettim çünkü
Aksam cok hafif olmus kuzum guzel menun afiyet olsun
Kisir zararli bi yiyecek degil hemde bol yesillikli kuzum ama oglen olsa sindirim açısından daha iyi olur guzel menun afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…