- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.061
Kozlenmis biber patlican vardi yazmayi unutmusum o yuzden salataya gerek kalmadi:)Afiyet olsun canim,salata falan elkleseydin daha güZel olurdu
Abla ya hiç gulucegim yoktu. Banada çok oluyor p.tesiyi cuma saniyorum benimki daha vahim. :))))Ayyy kızlar ben gerçekten bunadım heralde
Okurken masal3487 meajını gördüm
Pazar tuzaklarına düşmeyelim diye
İçindem heralde dün giremeyince şaşırmış dedim
Sonra zamannn35 de aynı şeyi yazmış
Ben kalktığımdan beri bugünü pazartesi sanıyordum
güzel canim.Kızlar kusura bakmayın akşam geçmişi okurken uyumuş kalmışım dünkü menume gelecek olursak
08.00 zencefilli limon
09.00 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, domates, salatalık
Öğlen mevlüt vardı sadece çorba içtim ve salatadan yedim tavuk corbasiydi 12.30 da
18.30 bir parça fırında tavuk, salata ve cacık
2.5 lt su
Spor yok mevlüt yerine yürüyerek gidip geldik annemle 3 er km den 6 km falan
Guzel canim afiyet olsun.Kizlar aksam bir turlu siteye giremedim ya nette sorun vardi yada site de dunku menumu yazayim,
Sabah:12.00 iki kasik kavurmali yumurta,3 zeytin,bir kk peynir,2 kozlenmis biber,bir tk bal,avuc ici kadar lavas ekmegi ve cay.
Aksam:18.30 piknige gittik dun, bir porsiyondan biraz fazla adana iki parca pirzola et,bir bardak ayran.
2 litre su,spor yok(misafirim oldugu icin yapamadim)
gözlerim arıyor valla.1 saatte ancak bitirdim msjlari tabiki benim suçum 2 gündür ilk girişim biraz benden kaynaklı yorgunluktan çok yoruldum son hafta kusuruna bakmayın birinci olmuşuz çok sevindim bu hafta daha iyi olacak
GUZEL ortağım.Dünkü menüm
Sabah 12.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yarım tost kepek ekmeğine ( eşime tb al diyorum kepek alıyor )
Akşam 18.00
4_5 yaprak sarma
1 kase cacık
2,5 lt su
Spor yok bugün güzel bir spor yapacam
bebeğin için çok çok geçmiş olsun.umarım sen bu yazımıokuyana kadar iyileşir çabucak..ben de stresli üzgün olduğumda resmen şişiyorum ne biçim bünyemiz var. zencefilli tarçınlı limonlu sıcak su yağ yakımına çok yardımcı oluyor.diyet ilerledikçe zayıflamak zorlaştıgı için böyle küçük şeylerle vğcdu şaşırtmak lazım :/Canım çocuk hasta oldu ,annemler geldi perşembe ,onlar geliyo diye temizlik hazırlık yorgunluk... çocuğun ateşi düşmek bilmedi ,birde üstüne tartida müthiş artiyim 6-7 aylık hamile gibi varım,stresten muhtemelen tuvalet çıkamıyorum 3 gündür ....öyle ışte toparlarim insallah
Çok güzel toprakcim herzamanki gibi
Abla çok teşekkür ederim 1 hazirana 70 olmak hedefim insallah olur
Teskurler kizlar opuldunuz
neeeeeToprak cim sen keten tohumu çok tuketiyorsun bir araştırma istersen kist oluşturuyor diye biliyorum fazla tuketildiginde
:) bende kullanmayı düşündüm canım arastirdim çok faydası var ama özellikle göğüs ve koltuk altında üretme ihtimali yükselmiş o yüzden kullanmadımneeeeeannemin doktoru önermişti.çok iyi bi profosor.omega 3ü vücudumuz üretemediği için en iyi verenler arasında öğütülmüş keten tohumu.herkesin günde 2 tatlı kaşığı tüketmesi çok faydalıymış.ben 1 tatlı kaşığı yiyorum.ayrıca kan şekerini de dengeliyor.yazmakla bitmez faydaları var.sadece tek dikkat edilmesi gereken tohum halinde değil öğüterek kullanmamız gerekiyormuş.şimdi araştırdımda çok fazla hücre yenileyici özelliği olduğu için tumoru olan insanların tumorleerinin büyümesine yardımcı olabiliyormuş.belki bunu duymuşsunuzdur.onun dışında çocuklar için bile faydalı..
Ortağım bende özledim sizlerigüzel canim.
Guzel canim afiyet olsun.
gözlerim arıyor valla.
GUZEL ortağım.
Haklisin kuzum gun gectikce bedenlerimiz incelcek ve cok guzel elbiselere kavuscaz tesekur ederim destek verdiğin icin cok sagol canim benimInan hepimiz aynı durumdayız bunların hepsi geçici mağazalara gittiğimde kıyafetlerde her yerim firliyordu şimdi ise geçti onlar tabi hedefe geldiğimizde daha güzel olacak emin ol küçük bedenler giymeye başladığında öyle mutlu olursunki
Amin canım ya yürüdüm geldim şimdi kucağımda kollarım ağrıyor:)Cok güzel menü cnm.. bebek arabasına binse çok iyi oluo hem çocuğu birne bırskmak zorunda kalmıyosun hem yürürken ağırlık itmiş oluyosun. Allahtan benim cimcime çok seviyo . İnş, alışır da yaz boyu bol bol gezersin kuzucukla
Menü güzel cnm.. hayırdır ne oldu
Afiyet olsun guzel ve çok hafif bi menü olmuş
Afiyet olsun canm cok guzelSabah (10.00)
Menemen (4 y.kaşığı)
1dilim t ekmek
2 salatalık
Cok az parça beyaz peynir
Öğlen (14.00)
1 tabak yoğurtlu karnabahar haslamasi
1 kase marol salatası
1 bardak şalgam
Ara öğün (16.00)
Yarim nektari
Yarim yesil elma
Akşam (18.00)
1 kase tavuklu çorba
1 kase yeşillik
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Bende tuketiyorum koltuk altinda ne uretiyomus canm:) bende kullanmayı düşündüm canım arastirdim çok faydası var ama özellikle göğüs ve koltuk altında üretme ihtimali yükselmiş o yüzden kullanmadım
Çok iyi canım afiyet olsunSabah (10.00)
Menemen (4 y.kaşığı)
1dilim t ekmek
2 salatalık
Cok az parça beyaz peynir
Öğlen (14.00)
1 tabak yoğurtlu karnabahar haslamasi
1 kase marol salatası
1 bardak şalgam
Ara öğün (16.00)
Yarim nektari
Yarim yesil elma
Akşam (18.00)
1 kase tavuklu çorba
1 kase yeşillik
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Gayet güzel canım afiyet olsunGunun menüsü
10:00=limonlu sicak su
10:45=peynirli omlet+domates+salatalik+biber+3zeytin+kk peynir+1.5 dilim tb ekmek+sekersiz cay
13:30=2 kayisi
15:30=8yk taze fasulye+1kase yogurt
17:00=sekersiz turk kahvesi
18:00=4yk taze fasulye+salata
3litre su
150ipben niye ip atlayamiyorum ya 150yi zor yapiyom neden acaba
Canım şimdi gördüm yavrun nasıl olduTüh canim yaa kötü olmuş ,burdan üzülüyoruz onlar kimbilir nasıl oldu,allah onlara da çocuğun ailesine de yardım etsin
Canım çocuk çok hasta ateşi dusmuyodu 3 gündür,uyku yok dinlenem yok,stres cok
Mükemmel cok begendim canim afiyet olsunGunun menüsü
10:00=limonlu sicak su
10:45=peynirli omlet+domates+salatalik+biber+3zeytin+kk peynir+1.5 dilim tb ekmek+sekersiz cay
13:30=2 kayisi
15:30=8yk taze fasulye+1kase yogurt
17:00=sekersiz turk kahvesi
18:00=4yk taze fasulye+salata
3litre su
150ipben niye ip atlayamiyorum ya 150yi zor yapiyom neden acaba
Aksam cok hafif olmus kuzum guzel menun afiyet olsunSlm kızlar menüm
Sabah 10.00 1 kk peynir 4yk menemen 4 zeytin domates salatalık
Ara 3 hurma 2ceviz
Öğle 14.30 6yk taze fasulye 2 bardak ayran 1 acı biber
Akşam 17.30 1 kase biberli naneli yoğurt
Ara karnım acıkınca 1 bardak sütlü Türk kahvesi içicem
Su 2 lt
Spor 2bin merdiven inip çıkma 1000 adım yürüyüş 100 yarım mekik
Kisir zararli bi yiyecek degil hemde bol yesillikli kuzum ama oglen olsa sindirim açısından daha iyi olur guzel menun afiyet olsunIyi aksamlar kizlar menumu yazayim,
Sabah:11.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,iki kasik menemen,yarim kase yogurt,5 zeytin,bir el ici kadar lavas ekmegi ve cay.
Ara ogun:15.30 iki kuru incir,iki ceviz,dorder findik badem.
Aksam:17.30 bir kucuk tabak bol yesillikli kisir(olmadi biliyorum)
2.5 litre su,temizlik gunum spor yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?